• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar yine erkenciyim bugün.Hiçbirşey yiyemiyorum korkumdan midem bulanacak diye:(
Bugün kontrolüm var daha doğrusu yarındı ama biraz önce bugüne aldırdım yarın belki yolculuğa çıkabiliriz diye .dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın.burada üzücü mesajları okudukça hep panik oluyorum benim bebişimdede bişey varmıdır diye:(

mrb arkadaşlar cuma günü dr a gittim bebeğimin kalp atışı yokmuş ölmüş yani cumrts kürtaj yapıp aldılar artık şubat annesi değilim çok üzgünüm allah hepinizin bebişine sağlık versin ne hayaller kurmuştuk hepsi bitti sizin hayalleriniz gerçek olur inş hepinizi öpüyorum hepinize sağlık diliyorum

canım gerçekten çok üzüldüm.bende ilk bebeğimi kaybetmiştim çok zor gerçekten ama hemen 6 ay kadar sonra yeniden hamile kalmıştım.Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin sana yeniden.Dualarım seninle...

listeye benide eklermisiniz sat 12 mayıs.beklenen doğum 16 şubat,yaş 28,kilo 60 herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler...

aramıza hoşgeldin canım.hayırlı hamilelikler

Günaydın kızlar yine erkenciyim bugün.Hiçbirşey yiyemiyorum korkumdan midem bulanacak diye:(
Bugün kontrolüm var daha doğrusu yarındı ama biraz önce bugüne aldırdım yarın belki yolculuğa çıkabiliriz diye .dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın.burada üzücü mesajları okudukça hep panik oluyorum benim bebişimdede bişey varmıdır diye:(

canım gerçekten çok üzüldüm.bende ilk bebeğimi kaybetmiştim çok zor gerçekten ama hemen 6 ay kadar sonra yeniden hamile kalmıştım.Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin sana yeniden.Dualarım seninle...

aramıza hoşgeldin canım.hayırlı hamilelikler

Günaydın canım,burdaki üzücü olayları okuyup etkilenmemek zaten olmuyor ama çok üzme kendini bugün kontrolünde varmış madem bebişin etkilenmesin annesi :))
Mide bulantısı için kalkar kalmaz kraker yemeği denedin mi hiç ben ilk başlarda öyle yapıyordum birazda olsun kesiyordu.
İnş.hayırlı haberlerle gelirsin canım,yolculuk ne zaman sizin dr.izin verdi dimi gidiş için

Kızlar güncel liste 1.sayfada artık yerini almıştır.Eksik olan arkadaşlar tekrar yazsınlar listeye ekleme yaparız :))

Günaydın canım,burdaki üzücü olayları okuyup etkilenmemek zaten olmuyor ama çok üzme kendini bugün kontrolünde varmış madem bebişin etkilenmesin annesi :))
Mide bulantısı için kalkar kalmaz kraker yemeği denedin mi hiç ben ilk başlarda öyle yapıyordum birazda olsun kesiyordu.
İnş.hayırlı haberlerle gelirsin canım,yolculuk ne zaman sizin dr.izin verdi dimi gidiş için

sağol canım ya içim ferahladı biraz.
ne yediğimi yazsam şaşırırsın
ekmege salça sürüp yanında peynirle yedim :)
kraker hep yiyordum ama artık ondanda midem bulanır oldu o kötü günler aklıma geliyor helede çubuk krakeri görünce:(
canım dr izin vermişti daha önce ama bugün yine ayrıntılı olarak soracağım inş. iyi haberlerle dönerim:)

günaydınlar herkese iyi dilekleriniz içinteşkkür ederim..durum hala aynı ama tabi biraz daha iyi yediklerime çok dikkat ediyorum moralim çok bozuluyor bir tek elimde değil.doktorun anne bizim için öncelikli lafı aklımdan çıkmıyor.bu kadar pimpirik biri değildim ne olduysa bana huyum değişti bilmiyorumkismile

arkadaşlarımızın haberlerinede çok üzüldüm.Allah sabrını versin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

sağol canım ya içim ferahladı biraz.
ne yediğimi yazsam şaşırırsın
ekmege salça sürüp yanında peynirle yedim :)
kraker hep yiyordum ama artık ondanda midem bulanır oldu o kötü günler aklıma geliyor helede çubuk krakeri görünce:(
canım dr izin vermişti daha önce ama bugün yine ayrıntılı olarak soracağım inş. iyi haberlerle dönerim:)

Allahım hepimize bir an önce sağlık versinde şu günlerden kurtulalım ama sıcaklar dahada artıcakmış o zaman ne yapıcaz bilmiyorum hiç,elimde su şişesi gezer oldum artık.
İyi haberlerle geleceksin inş.canım bol bol dua et :))

günaydınlar herkese iyi dilekleriniz içinteşkkür ederim..durum hala aynı ama tabi biraz daha iyi yediklerime çok dikkat ediyorum moralim çok bozuluyor bir tek elimde değil.doktorun anne bizim için öncelikli lafı aklımdan çıkmıyor.bu kadar pimpirik biri değildim ne olduysa bana huyum değişti bilmiyorumkismile

arkadaşlarımızın haberlerinede çok üzüldüm.Allah sabrını versin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Günaydın canım,moralini ne kadar çok kötü tutarsan sende bebişinde o kadar üzgün olursunuz canım,dr.lar bize neler neler söylüyorlar biliyorsun,sen elinden geleni yap kendine ve bebeğine dikkat et,dualarını onun üzerinden hiç eksik etme,sen güçlü olasınki bebeğinde güçlü ve sağlıklı gelebilsin diymi.
Panik ataklık bendede sanırım koruma iç güdümüz şimdiden gelişti,ama moralini bozmamaya çalış pazar günü bende çok kötüydüm bütün yatırdı beni ama dinlenince kendime geldim.sabahta yazmıştım izin alma şansın varsa izin al ve evde dinlenmeye çalış canım

yaaa sorma ofise girdimmii bana bi fenalık geliyo aklinialirimsmile sanırım sıkıntıya gelemiyorum.ofiste cam yok havasız kllima yok vantilatör var içerdeki kötü basık havayı çeviriyo çeviriyo veriyo.oda beni bunaltıyor.bakalımhayırlısı

ekleyiver beni canım yaaa

son adet 20 mayıs
yaş 27
kilo 44.5
tahmini doğum 24 şubat
pıtpıtlarını gördüm

teşekkürler

İş yerindeki konumumuz aynı canım,benimde odam basık bir tane cam yok,vantilatör var aynı havayı verip duruyor.Ramazan sıcağında ne yapıcaz ben onu düşünüyorum sanırım cayır cayır yanıcaz bu sıcaklarda :((
listeye ekledim 346 sayfada var

teşekkür ederim ellerine sağlık

vallla bu sıralar kafam okadar karışıkki.herşeyim yarım.evim yarım işim yarım kendim yarım.sanki hiç bir çeye yetemiyormuşum gibi geliyor.Allahtan eşim çok yardımcı o olmasa yanmıştım.kendini koyverdin diyor ama şuan değilde geçen haftalar gerçekten öyleydim beni anlamıyorlar gibime geliyor.içimden hiç bir şey gelmiyordu mide bulantıları yeni yeni geçti yorgunluk desen hat safhada hiç bir şey yapmasam bile yastık gördümmü kafamı koyasım geliyordu.akşamı 4 gözle bekliyordum eve gidebilmek için.halada öyleyim.ayyyhhhh hamile depresyonunamı giriyorum neeee pööff öyle işte anlat anlat bitmez içinizi karartmayayım

vallla bu sıralar kafam okadar karışıkki.herşeyim yarım.evim yarım işim yarım kendim yarım.sanki hiç bir çeye yetemiyormuşum gibi geliyor.Allahtan eşim çok yardımcı o olmasa yanmıştım.kendini koyverdin diyor ama şuan değilde geçen haftalar gerçekten öyleydim beni anlamıyorlar gibime geliyor.içimden hiç bir şey gelmiyordu mide bulantıları yeni yeni geçti yorgunluk desen hat safhada hiç bir şey yapmasam bile yastık gördümmü kafamı koyasım geliyordu.akşamı 4 gözle bekliyordum eve gidebilmek için.halada öyleyim.ayyyhhhh hamile depresyonunamı giriyorum neeee pööff öyle işte anlat anlat bitmez içinizi karartmayayım

tam da benim duygularıma tercüman olmuşsun zemuszemus temizlik yapmam lazım.canım hiç istemiyor sempatiksalakcinni miskin miskin oturuyorum. Allaha şükür mide bulantım yok ama bende de ekşime oluyor arada. oda çok berbat bişey.sanki ağzımda demir tadı varmış gibi oluyo kafamçokkarıştı ama yine de şükür bazı arkadaşların çok daha rahatsız edici problemleri var :nazar: Allahtan eşim hiç sorun etmiyor bu durumu ama ben rahatsız oluyorum işte. yorgunluk hissi çok garip bişey uyuşmuş gibiyim ya. şükür yaz tatilindeyim de evdeyim bütün gün. Allah sizlere yardımcı olsun

BEBİŞLERİNİ KAYBEDEN ARKADAŞLARIMA GEÇMİŞ OLSUN MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜMM.ALLAHIM TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİNN.. :Saruboceq:

ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLARIMIZ VARMIŞŞ HOŞGELDİNİ KIZLAR

BEN NASILIM BAŞIM AĞRIYO UYKUM VAR :((

cnm benimde öyle oluyor akşama kadr iş yerinde can çekişiyorum akşam olsunda eve gitsem die cokyoruluorum hemen gidip yatıyorum eve genel sorunumuz bu sanırım Allah yardımcımız olsun :)

romeosunun julyetii valla bizi yine biz anlarız

dün eşim sağolsun bütün evi temizledi ben birtek mutfağı temizledim

ondan önce konuşurken gayet iyi niyetle bana kendini çok bıraktın birazda hamileliği bahane ediyosun gibime geliyor dedi

bende innnşaaalllaahh hamile kalırsında beni anlarsın dedim sempatiksalakcinni ne demekse işte ağzımdan çıkıverdi akannehir ben mümkün olduğunda söylenmemeye çalışıyorum ki abartıyor işte nazlanıyor demesinler diye

aayyyyy ama anlamıyolarrrr napiimm var bi sıkıntım demekki halsizim dimi.bikere fiziksel olayları geç psikoloji allak bullak oluyor ama yok anlayan nerdeeeee lülülülülülü

ondan önce konuşurken gayet iyi niyetle bana kendini çok bıraktın birazda hamileliği bahane ediyosun gibime geliyor dedi

bende innnşaaalllaahh hamile kalırsında beni anlarsın dedim sempatiksalakcinni ne demekse işte ağzımdan çıkıverdi akannehir ben mümkün olduğunda söylenmemeye çalışıyorum ki abartıyor işte nazlanıyor demesinler diye

aayyyyy ama anlamıyolarrrr napiimm var bi sıkıntım demekki halsizim dimi.bikere fiziksel olayları geç psikoloji allak bullak oluyor ama yok anlayan nerdeeeee lülülülülülü

heheh bende dün eşime dedimki ilk gebeliğimde gelip karnımı falan severdin nasılsın bugün derdin bu sefer sende bişey yok dedim oda sabah kalkar kalmaz daha günaydın demeden çok kötüyüm ayy midem bulanıyor çok kötüyüm diyorsun sormama fırsatmı veriyorsun dedi.Birde 2 aydır ev işini o yapıyor yemekleri falan bana kendimi kadın gibi hissetmeye başladım dedi.yani birtek seninki değil canım bozma moralini erkekler ne kadar olsada anlamıyor hamile psikolojisinden yine sükür yardım ediyorlar o bile yeter.

aynısını ben de söylüyorum cnm. bidahaki safere sen hamile kal da gör bakalım diyorum şakayla karışık kaydirigubbakcemile3 Allahtan ne yemek seçer ne evin temizliğine takılır.ama ben görevimi eksik yapmışım gibi rahatsız oluyorum işte.sanırım hepimizde var aynı sorun.bi arkadaşımın bulantısı çok oluyodu ama eşi ısrar ediyodu yemek yapacaksın diye yazık kızcağız maskeyle pişiriyodu.ne eşler var.bizimkiler sadece takılıyor söylenme,şikayet yok Allaha şükür.bi de ben hemen üste çıkıveriyorum :lepi:

Back