• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kısslarr bişi dicem ben.. bebeklerimizin cinsiyetlerini henüz öğrenmedik ama hissi olan veya herhangi kocakarı yöntemi olan varmııı :) merak ediyorum ben dee :3:

bende çok çektim o mide den halende var ama ben bulantıdan çok direkt çıkarıyorum koku kötü geldigi an tutamıyorum elimde ıslak mendil kolonya ile geziyorum bide yaz oldugu icin herşey kokuyor mutfak çöp vs. kötü bi durum 3. aydayım artık ümid ediyorum geçicek bayanssulusmile

offff çok bunalıyorum türkiye çok sıcak yaa Allahım yardım etsin..
kızlar hollandaya ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum ordaki sigortam başlatılacak kendime özel ebe tutacağım herşey,nle o ilğilenecek..
ayy burası çok sıcak baygın gibiyim hergün acilleşiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum oramın buramın agrısından sizde öylemisiniz?
gece bir belim agrıdı nefesi kesti ta sabaha kadar gezdim evin içinde :(

Son düzenleme:
selam kızlar

bugün moralim biraz bozuk

dün akşam doktora gittim şu 5 gündür bitmeyen ishalimle ilgili 3 tane test yaptık

ve bende bakteri çıktı yani amip varmış.vücutta olmaması gerekn bir bakteritymiş.çok önemliymiş tedavi edilmezse dizanteriye kadar sürüklermiş.ama ilacı antibiyotik olduğu için doktorumda müsade etmedi diğer doktorda kullanamayız dedi.şuan kendime dikkat ederek kontrol altında olarak geçmesini bekleyeceğiz.ama ilerlerse ateş olursa şiddetlenirse mecburen ilaca başlamak zorunda kalırız çünkü anne öncelikli gelir dedi :((

bunun dışında doktorum bebeğimide kontrol etti daha 2 hafta vardı kontrolüme ama yinede baktı.o çok iyi hiç etkilenmemiş dedi yanlız yarım kilo zayıflamışım 44 buçuk kiloyum

ultasonda gördüm minikimi hareket ediyodu dayanamdım sordum bu kadarken hareket edermi diye acaba yanlışmı görüyorum diye

eder tabi baksana ellerini ayaklarını nasıl oynatıyor dedi gerçektende doğru görümüşüm daha 33 milim ama gerçektende ellerini oynatıyodu ayaklarını da bacakları tam belli değildi ama ayakları belirgindi.

inşallah şu rahatsızlığımda biran önce geçer çok üzüldüm

ha bu arada patronla konuştuk ben bırakmak istediğimi söyledim oda bu sefer biz seni kaybetmek istemiyoruz ama haklısın böylede verimli olmuyor hem bu uzun bir süreç nerden baksan 1 sene.acaba evden netten çalışabilirmisin yada haftanın belirli günleri gelmen gibi birşey yapabilirmiyiz şeklinde bir fikir attı.tabi daha sonuca varamadık.

ama ben ofise girdikçe psikolojik oarak bunalıyorum

neyse hakkımızda hayırlısı

canım çok geçmiş olsun diyorum öncelikle sıkma canını olurmu.bol sıvı almaya çalış birde doğal yöntemleri araştır yani belki ilaçsız bir çözüm yolu vardır.bende bir araştırayım belki buluruz bişeler.

selam kızlar

dün akşam doktora gittim şu 5 gündür bitmeyen ishalimle ilgili 3 tane test yaptık

ve bende bakteri çıktı yani amip varmış.vücutta olmaması gerekn bir bakteritymiş.çok önemliymiş tedavi edilmezse dizanteriye kadar sürüklermiş.ama ilacı antibiyotik olduğu için doktorumda müsade etmedi diğer doktorda kullanamayız dedi.şuan kendime dikkat ederek kontrol altında olarak geçmesini bekleyeceğiz.ama ilerlerse ateş olursa şiddetlenirse mecburen ilaca başlamak zorunda kalırız çünkü anne öncelikli gelir dedi :((

bunun dışında doktorum bebeğimide kontrol etti daha 2 hafta vardı kontrolüme ama yinede baktı.o çok iyi hiç etkilenmemiş dedi yanlız yarım kilo zayıflamışım 44 buçuk kiloyum

ultasonda gördüm minikimi hareket ediyodu dayanamdım sordum bu kadarken hareket edermi diye acaba yanlışmı görüyorum diye

eder tabi baksana ellerini ayaklarını nasıl oynatıyor dedi gerçektende doğru görümüşüm daha 33 milim ama gerçektende ellerini oynatıyodu ayaklarını da bacakları tam belli değildi ama ayakları belirgindi.

ha bu arada patronla konuştuk ben bırakmak istediğimi söyledim oda bu sefer biz seni kaybetmek istemiyoruz ama haklısın böylede verimli olmuyor hem bu uzun bir süreç nerden baksan 1 sene.acaba evden netten çalışabilirmisin yada haftanın belirli günleri gelmen gibi birşey yapabilirmiyiz şeklinde bir fikir attı.tabi daha sonuca varamadık.

canım çok geçmiş olsun,Allahım şifanı bol versin, içini ferah tut bişi olmadan iyileşirsin Allah ın izniyle...
işine gelince bence ayrılma,tabi durumunu sen daha iyi bilirsin ama işten çıkarsan evde kendini daha mı çok dinlersin acaba?

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin kafana takma Allah bebeginide senide korur. iş konusunda da sen daha iyi bilirsin tabi ofiste psikolojin iyi degilse bence strese gerek yok önemli olan senin moralin saglıgın degilmi bebekte etkilenmesin

kızlar ben artık aranızda olamayacağım.
çünkü dün boş gebelik yaşadığımı öğrendim ve zorunlu kürtaj oldum :(((((((((
kısmet böyleymiş.
allah en kısa zamanda inşallah tekrar verir bana.
allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Çağlayancığım çok zor araba tutması öncedende tutarmıydı yoksa hamilelikten sonramı başldı?
Bizde yola çıkmayı planlıyoruzda 6 saat eskişehir orda 1 hafta kalıp 6 saat Antalya'ya gideceğiz acaba benimde bulanırmıki???

Bu arada tablodaki yeni değişiklikler için teşekkürler helede minik kalbi pıt pıt atıyor çok güzel:D

Canım yola çıkmadan önce mutlaka dr la konuş.3.ayı tamamlamadan yolculuğa izin vermiyorlar.Dün ben de 4 saat mesafedeki memleketime gidecektim dr kesinlikle hyr dedi.

selam kızlar

geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsin ilaç kullanmana gerek kalmaz canım bebişe ve kendinee iyi bak

kızlar ben artık aranızda olamayacağım.
çünkü dün boş gebelik yaşadığımı öğrendim ve zorunlu kürtaj oldum :(((((((((
kısmet böyleymiş.
allah en kısa zamanda inşallah tekrar verir bana.
allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Canım çok üzüldüm :( Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah...

dillerimlal sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. dikkat et kendine.

kızlar ben br bebek yeleği aşladım bir günde akası bitti ilk defa modelli örüyorum intte gördüm anlatımıda vardı başadım valla beyaz renk ördüm kıza da erkeüede olur:)

Günaydın güzel anneler

Merhaba canım önceden hiç araba tutmazdı hamilelikte başladı uzun yola gelemiyorum artık hiç,eşim ne kadar yavaş gitsede benim midem bulanıyor ne yazık ki :((
Bilmiyorum ki ama sen tedbiri al git istersen,poşet,tuzlu krakerle ve suyu eksik etme canım çok zor kendimden biliyorum :))

Beğenmenize sevindim canım bundan sonra böyle değişiklikler yaparak gidelim listemizde hep hepimizin durumunu görmüş oluruz :))

evet iyi fikir yanıma birsürü tuzlu şey almayı düşünüyorum:) Teşekkürler

kısslarr bişi dicem ben.. bebeklerimizin cinsiyetlerini henüz öğrenmedik ama hissi olan veya herhangi kocakarı yöntemi olan varmııı :) merak ediyorum ben dee :3:

arka sayfalarda makas bıçak testi yazmıştım ben onu yapabilirsin :)

ama herkes içine doğanları yazar ve sonra belli olunca kaç kişi tutturmuş bakarız:)
mesela benim içime erkek doğuyor:D
ama kızda olsa hiç farketmez benim bebişim sonuçta sağlıklı olsunda önemli olan o

Dillerim-lal canım üzüldüm durumuna ama hakkında haırlısı canım bak bebişin sağlıklıymış önemli olan o şuan.sen alınabilecek bütün tedbirleri al dr un söylediklerini harfiyyen yap , içini ferah tut kötü şeyler düşünme .Geçmiş olsun

Nusa hakkında hayırlısı canım.Allahım inşallah sana en kısa zamanda yeni gebelikler nasip eder.

Canım yola çıkmadan önce mutlaka dr la konuş.3.ayı tamamlamadan yolculuğa izin vermiyorlar.Dün ben de 4 saat mesafedeki memleketime gidecektim dr kesinlikle hyr dedi.

Konuştum canım dr um önceden hayır diyordu ama düşük riski baya bir azaldığı için yolda dinlene dinlene gidebilirsiniz dedi.Ama sıcaklarda evden niye çıktım diye pişman olurmuyum onu bilemiyorum işte???

sabah 8 de kalktım ama hala ağzıma 1 kayısı haricinde birşey girmedi bu mide bulantısı mahvediyor beni:(

şenay son adet tarihimiz aynı listeden baktım benimki 10 haftalık oldu sen kaç günde bir dr gidiyosun benim aşırı midem bulanıyor sende durumlar nasıl .....fns93 bende sabahtan beri sadece hurma yiyebildim çok kötüyüm....

Back