• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Ayyy sorunlar demekki hepimizde aynıymış kızlar ilk haftalarda bende sürekli uyuyordum yarım yamalak iş yapıyordum.gerisini eşim yapıyordu.Geçen haftadan beri biraz daha iyiyim sanırım 3.ayın bitiyor olmasından kaynaklanıyor eski gücüm yavaş yavaş yerine geliyor ama bunu birtek iş yerinde gösterebiliyorum eve gidince gene pilim bitmiş oluyor :))
Yazın kavurucu sıcaklığı çok etkiliyor,helede ben bir yere gezmeye gittiğimde tamamen eziyet oluyor,araba tutuyor ve midem bulanıyor geçen akşam eşimin ailesine gittiğimizde ikramları yiyemedim midem bulandığı için halada yaptıklarımı yemiyorsan bende sana gelince yemiycem böyle dedi çok gücendim o lafına eşim dediki herkeste böyle tek sende değil araba tutuyor artık diye ama olsun genede tadına bakar dedi insan ama nasıl yiyim ki sonra hepsini çıkarıcam.Bazılarıda böyle hiç ama hiç anlamıyorlar işte allahtan gene eşlerimiz iyide laf söyletmiyorlar

aslında yediklerimiz çok önemli direk etkiliyor bizi bende 4 gündür yediklerime çok dikkat ediyorum yoksa mümkün değil toparlayamıyorum.

bide benim hemen ağlayasım geliyo gözlerim dolu dolu oluveriyo eşimde dayanamıyo ya aslında ağlayasım yok ağlayacak bişide yok ama gözlerim doluveriyo hemen gülüyorum falan geçiştiriyorum ama valla bi tuhaflaştım heee

fsn doğru söylüyosun ben bide susuz çiğ türk kahvesini içim diye düşünüyodum içmeyeyim barii

Caglayancicek
zorla bişey yemnin ne damek olduğunu iyi bilirim.şükür ben de bulantı iştahsızlık hiç olmadı :nazar: ama midemin ekşidiği günler zorla yemek yiyorum.çevrendekilerin anlayışsızlığı da ne kadar yersizmiş.hamile insana ısrar edilirmi? çok istiyosa paket yapsaydı canın isteyince yerdin.haklısın eşlerin desteği önemli.bnm eşimde bana fırsat vermeden savunur hemen Allah razı olsun alkisalkisalkis

Dillerimlal
ben de geçen gün sırf canım sıkılıyo diye ağladım yaaa sempatiksalakcinni bi de biraz ağlıyorum sonra gülüyorum sonra yine ağlıyorum. deliriyorum sandım sempatiksalakcinni eşim de bi garip oldu kıyamam Şeniz dışarı çıktık alışveriş yapınca rahatllamışım bayanssulusmile hamile eşi olmak da zor beyaa

Caglayancicek
zorla bişey yemnin ne damek olduğunu iyi bilirim.şükür ben de bulantı iştahsızlık hiç olmadı :nazar: ama midemin ekşidiği günler zorla yemek yiyorum.çevrendekilerin anlayışsızlığı da ne kadar yersizmiş.hamile insana ısrar edilirmi? çok istiyosa paket yapsaydı canın isteyince yerdin.haklısın eşlerin desteği önemli.bnm eşimde bana fırsat vermeden savunur hemen Allah razı olsun alkisalkisalkis

Eşlere bu dönemde çok rol düşüyor zaten,gerçi bütün yük onların üstünde bu aralar ama bebişler doğana kadar idare edecekler işte,bu söylediğim daha çok küçüğü canım,kendininde 2 tane var oda bilir zorluklarını,ama ele anlatamıyorsun derdini kendi ailene anlattığın gibi,ben anneme gidiyorum bazen yemeğe midem bulanıyor yiyemiyorum ama o hiç kızmıyor bende çalıştım hamileyken seni anlıyorum diyor,yapıyor paket veriyor evde düzelince yiyorum keşke herkes annelerimiz gibide olsa.En büyük destekçim zaten onlar benim:1hug:

Eşlere bu dönemde çok rol düşüyor zaten,gerçi bütün yük onların üstünde bu aralar ama bebişler doğana kadar idare edecekler işte,bu söylediğim daha çok küçüğü canım,kendininde 2 tane var oda bilir zorluklarını,ama ele anlatamıyorsun derdini kendi ailene anlattığın gibi,ben anneme gidiyorum bazen yemeğe midem bulanıyor yiyemiyorum ama o hiç kızmıyor bende çalıştım hamileyken seni anlıyorum diyor,yapıyor paket veriyor evde düzelince yiyorum keşke herkes annelerimiz gibide olsa.En büyük destekçim zaten onlar benim:1hug:

kesinlikle anneler çok anlayışlı.benim annemde hiç ısrar etmez.koyar tencereye ısıtır yersin der. kayınvalidemi çok severim.çok da iyidir ama illa ısrar eder azıcık ye biraz ye falan diye.hemen eşime bakarım.saolsun o izah eder opuyorumnanaktan canım istese neden yemiyim dimi?

kesinlikle anneler çok anlayışlı.benim annemde hiç ısrar etmez.koyar tencereye ısıtır yersin der. kayınvalidemi çok severim.çok da iyidir ama illa ısrar eder azıcık ye biraz ye falan diye.hemen eşime bakarım.saolsun o izah eder opuyorumnanaktan canım istese neden yemiyim dimi?

Keşke benimde kayınvalidem olsa canım,eşim küçükken vefat etmiş eminim o olsaydı daha farklı olurdu herşey ama onun yerine tam 5 tane kayınvalidem var ve hepsinden ayrı şeyler duyuyorum helede halamız iyi seviyorum ama bazen olmuyor hani söyledikleri :)))

bide bu kinayeleri kadınlardan duymak daha kötü insan onlardan anlayış bekliyor değilmi birde laf sokuşturunca daha kötü oluyor

Allahtan benim kayınvalidem çok çok iyi bu konuda buzdolabında ne varsa gördüm diye bir ikitane bile olsa veriyo giderken istemem diyorum sonra aklına falan gelir diyo. yemesende götür dursun ne zaman ne isteyeceğin bellimi olur diyo :)

benimde hoşuma gidiyo bu hareketler.eşimin halası mesela yakın oturuyoruz onunda 8 aylık hamile kızı var yemek yapma gelin burda yiyin sonra gidersiniz diyor bunlar hep artı benim için

Keşke benimde kayınvalidem olsa canım,eşim küçükken vefat etmiş eminim o olsaydı daha farklı olurdu herşey ama onun yerine tam 5 tane kayınvalidem var ve hepsinden ayrı şeyler duyuyorum helede halamız iyi seviyorum ama bazen olmuyor hani söyledikleri :)))

Allah razıolsun çok yardımcı bana annem de kayınvalidem de.Allah eksik etmesin.ama işte insan kendi annesine rahatça söylediklerini kayınvalidesine söyleyemiyor,kestirip atamıyor.neyse en büyük sıkıntımız bu olsun dimi ama a.s

kızlar ben acayip gaza geldim.temizlik yapıcam :sm_cool: daha sonra görüşürüz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

kızlar geçen size ben hissediyorum dediğimde yok dediniz ama geçen doktora sordum ultrasonda gördüm hareketlerini acaba yanlışmı görüyorum dedim sordum hareket edermi bu kadarlıkken dedim

oda baksana görmüyomusun elini bacağını nasıl oynatıyo bak bak dedi :) hakkatende doğru görmüşüm daha 10 haftalık ama eli kolu durmuyoooo

tabi her zaman hissetmiyorum çok nadir.binde bir.

bide bu kinayeleri kadınlardan duymak daha kötü insan onlardan anlayış bekliyor değilmi birde laf sokuşturunca daha kötü oluyor

Allahtan benim kayınvalidem çok çok iyi bu konuda buzdolabında ne varsa gördüm diye bir ikitane bile olsa veriyo giderken istemem diyorum sonra aklına falan gelir diyo. yemesende götür dursun ne zaman ne isteyeceğin bellimi olur diyo :)

benimde hoşuma gidiyo bu hareketler.eşimin halası mesela yakın oturuyoruz onunda 8 aylık hamile kızı var yemek yapma gelin burda yiyin sonra gidersiniz diyor bunlar hep artı benim için

Kayınvalidenle aranızın iyi olması ne kadar güzel çok özeniyorum ben böyle şeylere canım hiç görmediğimden sanırım :))
Benim annem yapıyor saolsun senin söylediklerinin hepsini canım,telefonda konuşurken akşama bazen şunu yapıcam diyor bana sonra gene arıyor aklında kalmıştır şimdi hadi akşama yemeğe gelin diyor.Çoğu zaman orda yiyoruz zaten evde kalıncada eşim ne yaparsa onu yiyoruz :))

Allah razıolsun çok yardımcı bana annem de kayınvalidem de.Allah eksik etmesin.ama işte insan kendi annesine rahatça söylediklerini kayınvalidesine söyleyemiyor,kestirip atamıyor.neyse en büyük sıkıntımız bu olsun dimi ama a.s

kızlar ben acayip gaza geldim.temizlik yapıcam :sm_cool: daha sonra görüşürüz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

Allah hep böyle aranızı iyi tutsun canım hiç bozmasın,inş.benimkilerlerede böyle güzel olur aram :))
Kolay gelsin ama çok yorma kendinide minişide :))

kızlar geçen size ben hissediyorum dediğimde yok dediniz ama geçen doktora sordum ultrasonda gördüm hareketlerini acaba yanlışmı görüyorum dedim sordum hareket edermi bu kadarlıkken dedim

oda baksana görmüyomusun elini bacağını nasıl oynatıyo bak bak dedi :) hakkatende doğru görmüşüm daha 10 haftalık ama eli kolu durmuyoooo

:))
hissedersin tabi ama normal tekmeler gibi hissedemezsin ki canım minicik o daha bende mesela,sanki aramızda ki göbek kordununu bazen çekiyor gibime geliyor ama eşimde onda daha o kuvvet yok yapamaz diyor kaydirigubbakcemile3

doktordon geldiğimde elime cetvelimi aldım 33mm ne kadar diye baaktım :D ayy okadarcık şeyin eli kolumu olur yaa dedim Allah ın hikmeti işte yaaa bir mucize gerçektende

Çok büyük bir muzice hemde,düşüncene o mucizeye sen karnında büyütüp dünyaya getireceksin,senin ve eşinin kanından canından,:))

aranızaki bimin cuma günkü bebek setini alabilen varmııı

ben akşam saat 6 buçukta gittim ama bitmişti :( bu ürünün biteceğini düşünmemiştim ne yalan söyliimmm alamadım yanii

aranızaki bimin cuma günkü bebek setini alabilen varmııı

ben akşam saat 6 buçukta gittim ama bitmişti :( bu ürünün biteceğini düşünmemiştim ne yalan söyliimmm alamadım yanii

Senle konuştuktan sonra tam 3tane bim'e baktım ama bulamadım,reklam panolarında'da yazmıyordu ama içeri gidip baktım hiç birinde yoktu.Sanırım bizim oraya gelmedi bu ürünlerden :(

ben sordum görevliye bitti dedi

ama zaman zaman aynı ürünleri tekrar yapabiliyolar mesela ben bir kaç hafta önce rexonanın deodorant roll on ve stikini yine çanta içinde 10 liraya almıştım bimden o yine vardı. belki bir kaç hafta sonra birdaha yaparlar takipte olalım kaydirigubbakcemile5

Canım şuan o sadece küçük bir erik kadar hareketlerini hissetmen mümkün değil helede ilk hamileliğinse en az 16. haftaya kadar hissedemezsin.Dr ların söylemleride bu yönde.Biz tabiiki hissetmek istediğimiz için bize öyle geliyor ama içimizde oynadığını şuan ancak ultrasonda görebiliriz.Biraz daha sabır :)

Alıntı
"Bebeğinizin hareketlerini ilk hareketlerini ne zaman hissedebilirsiniz?: Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren hareket etmeye başlasa da bebeğinizin hareketlerini hissedebilmek için genelde 18. haftaya kadar beklemek zorundasınız. Bu heyecan verici tecrübe ilk gebelikte genelde daha geç yaşanır.İkinci ve daha sonraki gebeliklerinde anneler 14. haftadan itibaren bebek hareketlerini hissedebilirler. Ancak bazı hamilelerde 20. haftaya dek bebek hareketlerinin hissedilmemesi de mümkündür."

mrb arkadaşlar cuma günü dr a gittim bebeğimin kalp atışı yokmuş ölmüş yani cumrts kürtaj yapıp aldılar artık şubat annesi değilim çok üzgünüm allah hepinizin bebişine sağlık versin ne hayaller kurmuştuk hepsi bitti sizin hayalleriniz gerçek olur inş hepinizi öpüyorum hepinize sağlık diliyorum

çok üzüldüm tila, allah sabır versin. en kısa zamanda kendini toparlarsın inşallah

Back