• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

evet zaten çok alınganım zaten eve gidip yatmak için bahane arıyorummmmm her lafı binkere mana yüklüyorum.bakalım zamanla belli olacak.

bu arada kızlar sayfanın başında bir tablo vardı eklenmek için bir ara çırpınmıştım ama birdaha göremedim

o listenin akibetinden haberi olan varmıııı.kim düzenliyor eklendikmi eklenmedikmi

evet zaten çok alınganım zaten eve gidip yatmak için bahane arıyorummmmm her lafı binkere mana yüklüyorum.bakalım zamanla belli olacak.

bu arada kızlar sayfanın başında bir tablo vardı eklenmek için bir ara çırpınmıştım ama birdaha göremedim

o listenin akibetinden haberi olan varmıııı.kim düzenliyor eklendikmi eklenmedikmi

Canım listeyi Manikk takip ediyor bana mesaj atıyor ben ekliyorum..

canım sende ankaradasın dr ve hastanenden memnunmusun sen:sm_confused:

mavi ben medart ta haluk beye gidiyorum

ve çok memnunum akşam saat 6dan sonra gidiyoruz hemen görüşüyorum eşimle beni karşısına oturtuyo nasılsın iyimisin falan neler olduğunu soruyo işte bulantı vs iştah falan anlatıyor özellikle eşime anlatması hoşuma gidiyor.sonra hemşireyi çağırıyor hemşire beni hazırlıyor geliyor ultrasonda bakıyor gösteriyor anlatıyor sormak istediğiniz birşey varmı diyor tahlilleride her saat verebiliyorum sonuçlardada doktor kendisi arıyor gidip almıyorum.

ben doktorumdan şimdilik memnunum bugünde rahatsızlığım için aradım başka doktorun alanına giriyormuş benim için randevuyu aldı falan ilgisi iyi bence

mavi ben medart ta haluk beye gidiyorum

ve çok memnunum akşam saat 6dan sonra gidiyoruz hemen görüşüyorum eşimle beni karşısına oturtuyo nasılsın iyimisin falan neler olduğunu soruyo işte bulantı vs iştah falan anlatıyor özellikle eşime anlatması hoşuma gidiyor.sonra hemşireyi çağırıyor hemşire beni hazırlıyor geliyor ultrasonda bakıyor gösteriyor anlatıyor sormak istediğiniz birşey varmı diyor tahlilleride her saat verebiliyorum sonuçlardada doktor kendisi arıyor gidip almıyorum.

ben doktorumdan şimdilik memnunum bugünde rahatsızlığım için aradım başka doktorun alanına giriyormuş benim için randevuyu aldı falan ilgisi iyi bence

peki oranın ücreti ne kadar canım

bende cok ugraşmıstım listeye eklenmek icin ama olmadı bende bıraktım artık ve halen yokuz sayfa 204 te liste bakabilirsiniz

:)) işim sürekli bilgisayarla canım benim,ama bu işlerim yok,bizim burdaki sanayi çalışırsa bizde iş yapıyoruz ama bu hafta çalışma olmuyor bende o yüzden bu kadar rahatım bu hafta ondan önceki haftalara baktıysan pek yoktum yoğunluktan kaydirigubbakcemile3

yok canım bir şikayetim yok benim,senin burada olmandan gayet mutluyum hatta:D

peki oranın ücreti ne kadar canım

güzel bir soru ama maalesef bilemiyorum.özel sağlık sigortamız olduğu için onunla gidiyorum eşimin çalıştığı firmayla anlaşması olduğu için de farkınıda vermiyoruz. oyüzden bilemiyorum maalesef :( ama yüzde olarak fark alıyorlar diye biliyorum %20 olabilir

kızlar ben bir mantar oldumki sormayın.dr u aradım fitilde kullanmam yasak 12. haftadan önce çok kötüyüm ya.:(

:kedi: şikayetçiysen eğer benden söyle daha az gelirim bende o zaman :((
Sıcakta yapacak burda başka birşey sabahtan bitiyor işlerim sonra boşa çıkıyorum :))

Aşkolsun çağlayancım hiç şikayetim olurmu?Bilakis her girdiğimde topiğe birilerinin olması çok güzeeellll :D

kızlar ben bir mantar oldumki sormayın.dr u aradım fitilde kullanmam yasak 12. haftadan önce çok kötüyüm ya.:(

Mantar için bir krem vardı canım ablam kullanmış hamileyken çok iyi geldi diyordu
kırmızı beyaz bir kutusu var ama adı aklıma gelmedi akşama bakarım sana söylerim yarın

Aşkolsun çağlayancım hiç şikayetim olurmu?Bilakis her girdiğimde topiğe birilerinin olması çok güzeeellll :D

opuyorumnanaktan peki :))

Merhaba doktordan geldik :)

Organlarına, her şeyine bakıldı arkadaşlar. Ense kalınlıgı 1.6 cm. Bebiş 7.7 cm olmuş.

Her şeyi normal. İkili test için kan verdim. Haftaya bugün sonuçları alacagız.

Yalnız bebiş uyuyordu. Bir türlü cinsiyetini ögrenemedik. Ama doktor saga yerleşmiş. Kız olabilir dedi :)

Oglum da sola yerleşmişti. İnşallah dogrudur :)

---

ne güzel evridiki; çok sevindim . darısı diğer annelerin başına

Mantar için bir krem vardı canım ablam kullanmış hamileyken çok iyi geldi diyordu
kırmızı beyaz bir kutusu var ama adı aklıma gelmedi akşama bakarım sana söylerim yarın

opuyorumnanaktan peki :))

travazol krem bugün aldım daha ama benimki kronik yani 11 senelik evliyiz her yıl enaz 3-4 kere mantar olurum kızımdada hamileyken 3-4 kez olmuştum tek çaresi fitil beklicem artık 10-15 gün daha:(
tüm testler tetkikler yapıldı bu konuda hatta eş tedavisi bile gördük dr dr gezdim en sonunda ya vücut yapıyor bunu yada kilodan dediler:0(
zaten artık göz dr una bile gitsem kilo vermeniz gerek diyor:D

kızlarr listeye adı girmemiş olanlar sayfa 232 de son hali var çağlayanda anlıyor bu konudan o klemişti bir iki arkadaşı hatta:)

fns geçmiş olsun canım.canesten diye bir krem var mantar için.dr.unu arayıp sorsan belki bir ilaç önerir

Back