merhaba güzel anneler uzun zamandır kimse gelmemiş bu sayfaya.kızımı 2 hafta önce memeden ayırdım.ilk hafta ikimiz içinde çok zorlu geçti.kızım emmek istediğinde sirke sürdüm.kokusunu hiç beğenmedi ve yaklaşmadı. 2 kere sürmem yeterli oldu. ilk gece hiç sorun çıkarmadı ayağımda sallayarak uyuttum.önceden hep memede uyuyordu. sonraki günler uyuması zorlaştı. resmen meme emmediği için kıvranmaya başadı.meme bağımlısı olmuş. 2. ve 3. gün bende çok kötü oldum pişmanlık yaşadım.keşke bira daha emzirseydim dedim sağolsun eşim destek oldu atlattık.daha fazla yemeye başladı. gece en az 5-6 kez uyanıyordu çok şükür sabaha kadar deliksiz uyuyor. meme ne oldu diyoruz koku diyor.
1 haftadır birçok şeyi söylemeye başladı.koltuğun arkasına giriyor orda sıkışınca anne kuytay ,baba kuytay diyor..
bebişlerinizle birlikte sağlıklı mutlu günler diliyorum hepinize....
selm arkadaslar...benim kizim halan konusamiyodr. gotursemmi diye dusunuyorum...herkeste gerek yok konusur diyolar kimi cocuk gec konusur diyolar..kayinvaldemde esim icin 3yasinda konusmaya basladi diyo offff canim sıkılıyor yinede. yasitlarini konusurken gorunce uzuluyorum bebegime yilbasindan sonrada kismetse insallah memeden kesicem insallah cok zorlanmayiz ama zor olcak cok duskun memeye..
selam arkadaşlar. benimde kızım bu ara çok huysuz, çişimizi kakamızı da daha bezimize yapıyoruz, yemek de yemiyoruz artık, herşeye hayır diyor ve ağlıyor. abur cubura bayılıyor ama hiç hayır demiyor. bende yemek yedikten sonra ödül olarak veriyorum, yemeğini yemezse vermiyorum öyle aç aç geziyor. tek güzel gelişmemiz çok güzel konuşuyor, yarım yarım ama ne isterse anlatabiliyor artık. 16 tane dişimiz var bizim.
kızlar ben 22 haziran 2011 de ilk bebegimi dogurdum biraz zamansız olarak 2. bebegimide 8 subat 2013 de dogurdum rabbim esirgesin bebeişlerimizi benm büyük bebegimin cişini söylemesini istiyorum ama cok sıkıntılı geciyor tuvalet egitimimiz cişini dısarı yapmaya korkuyor bezi cıkartınca 6 saat cişini tututugunu biliyorum bezim die aglıyor bnde takıyorum yapıo bezine tuvalet egitimini nasıl verebilirim sizce korkutmadan. lazımlık oturmuyor cişinin geldigini biliyor bezimi tak diyor acıksa altı ama dısarı nasıl yaptırcam bilmiyorum 24.cü aydayız 2 bebek zor oluo stres yapıyorum artık 2 bebişe yetmeye calısıyorum yardım edin tuvalet egitimini bitirenler ve bu asamada olanlar yardımcı olursanız sevinirim
canım çok sıkıntılı geçecek birkaç güne hazırsan ısrar et bez bağlama. ama ben de hazır değilim, sinirlerime engel olamam dersen bir kaç ay daha bekle. çok geç değil çünki şu an. ben kızıma wc eğitimine başladığımda 27 ayını doldurmuştu. sadece 3 gün çok zor geçti. senin bir çocuğun daha var birde (Allah bağışlasın). zaten stresli ve yorgunsundur. kendini hiç üzme, 3 yaşına kadar vakti var. kimi çocuk 3 yaşında kendini hazır hissediyor. sende kendini hazır hissettiğinde başlarsın.
canım dün size yazdıktan sonra halı yıkarken oglumun bezini cıkartıp yanıma aldım baya bi ısrar etti bezim die ama suyun içinde olunca ister istemez yaptı hemde 6 7 kez basta cişine bakamadı elleriyle gözünü kapattı sonra bak bülüşten su cıkıo derken alıstı eve geldim bülüşü sıkınca lazımlıga oturttum ve su cıkar hadi güzel oglum dedim ve yaptı ilk defa dün oglumdan siş cıktıgını gördüm:) hep beze yapıodu ısrar edince bez takıodum beze yapıodu ama dün gördüm inanın cocuk gibi sevindim :))sonra bez bagladım gece yattık sabah hiç ciş yapmamaıstı bezine hemen lazımlıga oturttum su cıkar bakim dedim yaptı korkmadı dur bakim insallah ögrenecek zaten bizim tek sıkıntımız korkmasıydı cişini belli ediodu ve pipisini sıkıodu simdi öyle yapınca su cıkar dicem insallah devamı gelir canım simdiden tesekkürler
o zaman başladın eğitime kolay gelsin diyeyim sana. ben gecede bez takmıyorum ilk bikaç gün sabaha kadar kuru uyudu, ama sonra yatağına kaçırdı. bende şimdi gece 3 kere kaldırıp wc ye götürüyorum. ilk başlar kalkmak istemedi çok ağladı ama şimdi biraz mızıldayarak kalkıyor. bi süre sonra 1 kere kaldırıp öyle devam etmeyi düşünüyorum.
kaka olayınız nasıl peki, tutuyor mu yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?