benim kızımda son iki aydır 11 de yatıyor, büyüme hormanlarını kaçırıyoz annem diyom :) ama ne anlasın kuzucuk , üstelik hergün dışarıya çıkarıyom koşuyo oynuyo yoruluyo ama bizimkinin öğle uykusu uzun olduğundan gece geç yatıyo ben zorla yatağa götürmüyorum hadi uyuyalım babaya tatlı rüyalar öpücüğü ver diyorum , verirse gidiyom vermezse götürmüyom bu sefer ıyku inadı olmasıdan korkuyorum.
ayakda sallamayı çok önce bıraktık, kendi isteğiyle gittiğimizden yanyana uyuyoz, kendi dalıyo döne döne, fakat son iki aydır reflüden zor daldığından ninni söylemeye başladım, birlikte ninni söylüyoz:) hatunun 3 tane yatağı var, park yatağı hiç sevmedi, paketleyip kaldırdım, kendi odasını seviyo ama sadece öğlen uykusunda kullanıyom, birde benim bebeklik karyolamı aldık annemden benim yatağımın yanında hasta değilse orda yatıyo, elele tutuyoz, hastaysa yanımda, biz daha ayrılamadık yani ...
bebek çaylarını tavsiye ederim uykuya huysuz diş dönemlerinde faydası olmuştu bana, bide uykusu iyice gelince uyutmaya götürürsen ayağınd
a sallamana gere kalmaz belki..
hep a aşısı için sağlık ocağı sağlık bakanlığının sitesine şikayet girebilirsiniz dedi ama ozmana kadar süresi kaçıcak daha 2. dozu var 2 yaşından önce tamamlanması gerekiyor, nasipse yarın vurulucaz.