2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

henüz gitmedim, bende arayıp sorcam, sonuçda süresi geçmedi, vurulmaması çok saçma

var canım, doktorumuz önermişti ama almadım.

merhabalar

doktor önerisiyle kızıma hasyün atlet aldım ama piyasada termal olanlarda var, kullanan varmı daha mı iyidir diye merak ettim.

bu arada bizim kız 10 kasım da Atatürk demeyi öğrendi, şimdi nerde fotoğrafını görse Atatürk diye bağırıyo fıstığım yaa, söylediği 15- 20 kelimeden birinin Atatürk olması çok hoşumuza gidiyor, bide uzatarak söylemez mi, çok tatlı bu afacanlar yahu :))

Son düzenleme:

aferin bıcırına atatürk demesi çok hoş.kızım da atatürkün resmini ilk kez gördüğünde dede demişti.dede değil o ata dedim.şimdi nerde atatürk görse ata ata diyor.1. sınıf öğrencilerinden atatürk ü yeni öğrenen öğrencilerim olduğunu görünce daha bi gurur duyuyorum bebeşlerimizle.

termal atleti kızım doğduğunda komşumuz hediye getirmişti.büyük olduğu için kullanamadım.en küçüğü de getirdiğiymiş galiba.herkesin çok memnun olduğunu yeni doğan bebekler için terzi de küçülttürdüklerini söylemişti.

arkadaşlar benim kızım bu aralar çok zor uyuyor sürekli gezmek istiyor oyun oynamak istiyor.oynamayınca basıyor çığlığı.eşimde bende çok dikkatli yaklaşmaya güzel güzel anlatmaya çalışorz ama nafile.hadi gündüz bunlara katlanılıyorda gece beni mahvediyor.uykuya zor daldığı gibi ayağımda sallamaktan helak oluyorum.sütü de zor içiriyorum.siz çocuklarınızı nasıl uytuyorsunuz.ayağında sallayan var mı.beşiğinde hç uyumuyor bu arada.mecburen ayağımda sallamak zorunda kalıyorum.lütfn yardım edn.bana bişeyler önerin

kızımda ya misafir gelsin istiyor ya da biz gezmeye gidelim. karşı komşumuzun kızı var .kızımdan 8 ay küçük her gün onun yanına gitmek istiyor. ama bir araya geldiklerinde beraber oynamıyorlar.kızım evlerini karıştırmayı tercih ediyor. ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor.hafta sonu 2-3 saat uyutmaya çalıştım uyumadı.en sonunda çok uykusu geldi ve yanıma geldi eee eee dedi ve kucağıma alınca uykuya dalması 1dk bile sürmedi.

kızımda ya misafir gelsin istiyor ya da biz gezmeye gidelim. karşı komşumuzun kızı var .kızımdan 8 ay küçük her gün onun yanına gitmek istiyor. ama bir araya geldiklerinde beraber oynamıyorlar.kızım evlerini karıştırmayı tercih ediyor. ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor.hafta sonu 2-3 saat uyutmaya çalıştım uyumadı.en sonunda çok uykusu geldi ve yanıma geldi eee eee dedi ve kucağıma alınca uykuya dalması 1dk bile sürmedi.

benim kızımda malaesef ayağımda sallanlarak uyuyanlardan nasıl kendi kendine uyumaya alıştırcam bilmiyorum sallayarak bile en az 1 saati buluyo uyuması önerisi olan varsa sevinirim

benim kızımda son iki aydır 11 de yatıyor, büyüme hormanlarını kaçırıyoz annem diyom :) ama ne anlasın kuzucuk , üstelik hergün dışarıya çıkarıyom koşuyo oynuyo yoruluyo ama bizimkinin öğle uykusu uzun olduğundan gece geç yatıyo ben zorla yatağa götürmüyorum hadi uyuyalım babaya tatlı rüyalar öpücüğü ver diyorum , verirse gidiyom vermezse götürmüyom bu sefer ıyku inadı olmasıdan korkuyorum.

ayakda sallamayı çok önce bıraktık, kendi isteğiyle gittiğimizden yanyana uyuyoz, kendi dalıyo döne döne, fakat son iki aydır reflüden zor daldığından ninni söylemeye başladım, birlikte ninni söylüyoz:) hatunun 3 tane yatağı var, park yatağı hiç sevmedi, paketleyip kaldırdım, kendi odasını seviyo ama sadece öğlen uykusunda kullanıyom, birde benim bebeklik karyolamı aldık annemden benim yatağımın yanında hasta değilse orda yatıyo, elele tutuyoz, hastaysa yanımda, biz daha ayrılamadık yani ...

bebek çaylarını tavsiye ederim uykuya huysuz diş dönemlerinde faydası olmuştu bana, bide uykusu iyice gelince uyutmaya götürürsen ayağınd
a sallamana gere kalmaz belki..

hep a aşısı için sağlık ocağı sağlık bakanlığının sitesine şikayet girebilirsiniz dedi ama ozmana kadar süresi kaçıcak daha 2. dozu var 2 yaşından önce tamamlanması gerekiyor, nasipse yarın vurulucaz.

ya bi şe sorucam bizim bütün aşılarımız bitti en son hepatit a nın 2. dozunu ekimde yaptırdık bu 2 yaş aşısı hangisi oluyo

Son düzenleme:
ya bi şe sorucam bizim bütün aşılarımız bitti en son hepatit a nın 2. dozunu ekimde yaptırdık bu 2 yaş aşısı hangisi oluyo

hepatit a nın 2. dozunu ekimde mi yaptırdın

yanlışın olmasın bi daha bak istersen :26:

bu 2 yaş aşısı dediğimiz aşı HEPATİT A aşısı oluyo cnm

Hepatit A aşıları son yıllara kadar 2 yaş üzerine tavsiye ediyorduk artık yeni aşılarla 12-18 ay arası bir aşı bundan 6 ile 12 ay sonra bir tekrar tozu aşılamayı öneriyoruz.
alıntıdır

Son düzenleme:

evet aşı kartımıza baktım 1. dozu nisanda oldu 2. dozu ekimde bizim doktoruz bu şekilde vurmuştu özel olduğu için sanırım

selm arkadaslar...benim kizim halan konusamiyo dr. gotursemmi diye dusunuyorum...herkeste gerek yok konusur diyolar kimi cocuk gec konusur diyolar..kayinvaldemde esim icin 3yasinda konusmaya basladi diyo offff canim sıkılıyor yinede. yasitlarini konusurken gorunce uzuluyorum bebegime yilbasindan sonrada kismetse insallah memeden kesicem insallah cok zorlanmayiz ama zor olcak cok duskun memeye..

Benim kızımda henüz konuşmuyor ama herşeyi anlıyor.Bence moralini bozma.Onlarda elbet konuşacak.2,5 yaşına kafar beklicem ben.Hala tık yoksa doktora götürücem:)))))))))))

cnm benim kızım konuşuyor maşallah ama benim arkadaşın kızı benim kızdan 1 ay büyük hala konuşamıyor bazı bebişlerde olabiliyor sanırım çünkü herşeyi anlıyor ıh ıh diye anlatmaya çalıyor

benim kızcemde ne dersen anlıyor ve yapıyor...esimde diyor üzülme konuscak senin bilmiş kızın:) ayyy inşallahhhh rabbimin izninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…