2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydn herkese kızlar.yaa benım kızın kol ve bacaklarında sivilce gibi kızarıklıklar oluştu 1 aydır var.geçip yeniden çıkıyor.dr ilaç verdi ama pek faydasını görmedim.bişeye alerjisi var ama bulamadım.alerji testi yaptırcaktım çok pahalı sizce ne dokunmuş olabilir.

Geçmiş olsun .2 yaşından önce alerji testi yapıyorlarmı ki?? El ayak sendromu diye bişey duymuştum.Doktorunuz daha iyi bilir..

cnm ne dokundu bilemeyiz ama bence takip edebilirsin neleri yedikten sonra bu kızarıklar çoğalıyor ne yemediği zaman geçiyor bence sıkı takip edersen bulursun onu verme bakalım ne kadar fark edecek mesela baharatlı şeyler mi yada havaların sıcaklığından dolayı yumurta mı onu sen takip edeceksin cnm:)

geçmiş olsun canım benim kızdada oldu sivilce şeklinde degilde küçük küçük kızarıklar oldu özellikle sırtında ve gögüs bölgesinde oluyodu sürekli degil ama ara ara oluyodu takip ettim sıcaktan oluyodu belki sizinkide sıcaktan oluyodur

2011 Subat anneleri oncelikle merhaba. Buraya ugramayali baya olmus. Ne cabuk gecti zaman. Oysa gun sayiyorduk hep beraber. Ne cabuk buyudu prensler prensesler:) Insallah herkesin sagligi sihhati yerindedir. Surmelicim hayirli olsun ikinci bebisin. Saglikla hayirla alirsin insallah kucagina. Herkese selamlar..

benim kızın en son kilosu 9.70 falandı baya oldu zayıf biraz yemesi fena değil herşeyi değil ama belli başlı şeyleri yiyor çok hareketli hiç durmuyor o yüzden de kilo almıyo meyveyi çok seviyor karpuz kavun kaysı kiraz şu anda bunlar ama acıktığı zaman doyana kadar güzel yiyor normalde zorla yiyo sıcaklardan da sanırım bizim bile canımız bişey istemiyor

benım kızda 11 kiloydu en son.pek iştahlı değil.hala katıları tam yiyemiyor.4 tane dişi var.benım kızda çok hareketli evi birbirine katıyor.geçen teyzesinin evinde çiçek dolu masayı devirdi halısı toprak oldu evde kıyameetler koptu.teyzesiyle küsüştük kızıma çok bağırdı.

canım benim kızda 9.6 kg kaç aydır bu kiloda çakıldı kaldı.ne zaman 10 kilo olacak çokmerak ediyorum. sanki kızımı anlatıyorsun çok hareketli hiç yerinde durmuyor. kızımı gezdirmeye çıkardığımda kzımdan 1 kaç ay büyük bi kız vardı. maşallah tombişti benim kızın iki katı kadar. ama o bir adım atıncaya kadar benim kız etrafında 2-3 tur atıyodu.bu aralar iyice iştahı azaldı. köfte,bulgur pilavı,mercimek çorbasını çok seviyor. eskiden onları çok güzel yerdi şimdi onları bile zorla yediriyorum. karpuzu çok seviyor. karpuz gördüğünde yemek isityor. sıcaklarda karpuz içini ferahlatıyor galiba.

benım oglumda aylardır 10.5 kıloda dun bıraz atesı cıktı babanesı bugun dra goturecektı bakalım kac kılo oldu goz altları coktu zayıflıktan ıyıce zayıfladı sıcaklardan yemıyor dıyoruz ama yıyen cocukta masallah nasıl yıyor bu havalarda bızımkılerde ıstah yok ve ıstahsız couk buyutmek coook zor Rabbım hepımızın yardımcısı olsun
ımza: ıstahsz cocuyla kafayı bozmus anne

benim prensesimde 10.600 geliyo bu kiloyu bulana kadar canımız çıktı çok iştahsız herşeyi zorla yiyo çokta hareketli oturmak nedir bilmiyo her ayda kriplik tonsilite yakalanıyoruz oyüzdende aldıgı kiloyuda hemen veriyo bende kiloyu takan annelerdenim nasıl kilo alır nasıl iştahı açılır diye araştırıp duruyorum nezaman tombik tombik iştahlı olucak bu kuzular arkadaşlar acaba

oo teyzesi de ayıp etmiş napsın yani çocuk o daha aklı bile ermez olabilir dünyanın sonu değil ya

aynı o zaman bizim dertler maşallah çok güzel konuşmaya da başladı çıkardı kelimeler beni bile şaşırtıyo bazen bi de iştahında şaşırtsa nası olur acaba

evet cnm sıcaklar çok kötü benim kızımda bunaldıkça eziyet ediyor bakan ablamıza biz bile dayanamıyoruz onlar napsın iştah konusunada fazla takılma bence sağlığı yerinde olsunda bende kızıyorum bazen takılıyorum ama sonra diyorum aman sağlıklı olsunda ha bide herkes çok zayıf dedikçe siirlerim bozuluyo sanki ben yedirmiyorum çocuğa yedikleri de normal ölçülerde ama çok hareketli yerinde durmuyo ki

bizim bebişler tombik falan olmaz cnm bu hareketlilikle cadılıkla çöp gibi kalırlar anca

kızlar ya benim prensesimin meyveyle arası hiç yok yemiyo nasıl yedirebilirim sizce yardımcı olurmusunuz

hiç mi meyve yemiyor meyve çeşitlerinin çoğunu denedin mi ezip veriyorsan eğer bi ezmeden ver bakalım ben kızıma öyle yapıyorum kaysının çekirdeğini çıkartıp eline veriyorum kendi yiyor çok da seviyor

Son düzenleme:

yok canım tüm meyveleri denedim eline verdim küçük dograyıp çatalla verdim püre halinde verdim yemedi zaten herşeyi ezerek yiyor tüm yemiyo neyapıcam bilmiyorum nasıl sevdire bilirim allah hepimizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir oğluşun.

benım kızda aynı püre şeklinde yiyor ağzına büyük parça geldimi kusuyor.nasıl alışcak bilmem köfte yiyen bebeklere özeniyorum benım kız nezaman yicek bilmem.ben diş eksikliğinden diye düşünüyorum rahat çiğneyemiyor senın bebeğin kaç dişi var.bide benım kız ben yerken oda istiyor ama yutamıyor kabukları geldimi meyvenin eliyle çıkarıyor.

bende çok imreniyorum tüm tüm yiyen bebeklere işallah bizimkilerde düzelir canım benim kızda istiyo ama oynuyo yemiyo daha küçük bebek gibi çorba ypıp pre yapıyorum yoksa yemiyo benim kızın dişleri nerdeyse tamamlandı teyzesi son dört dişini çıkarıyo patladı bugün ön dişler bitti yani sizin kaç oldu

arkadaşlar kuzucuklarınız gece kalkıyomu mama yemek için kalkıyosa ne veriyosunuz benim prensez kalkıyo mama yeyip tekrar yatıyoda kalkmasa bile ben kalkıp bişeyler veriyorum açıktıgını düşünüyorum sizde dogrumu yapıyorum yanlışmı

kızım emmek için uyanıyor ve uyumaya devam ediyor.siz ne yediriyorsunuz.bence gece uyanmıyorsa kaldırmanıza gerek yok.acıkırsa uyanır zatn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…