kızlar merhaba sürekli giremiyorum oğlumu doğuralı 27 gün oldu şükür bunuda normal doğurdum.hayat 2 çocukla çok zormuş. bir yandan kızım ağlıyor anne diye diğer yandan oğlum süt diye çıldırma noktasına gelmişken kızı anneme bıraktım ikisi helak oldu yetişemedim ikisine.üstüste çocuk yapmak beni çok yıprattı.kızım ilgiye muhtaçken onla ilgilenemem beni çok üzüyor ama biraz böyle idare edmem gerek.bu arada sizin bebekler konuşmaya başladımı anne diyen varmı.
Arkadaşlar niye artık burada hiç paylaşım kalmadı. Hergün bir ümitle giriyorum ama malesef tek tük ara sıra. Ne yapsak acaba da burayı canladırsak? Küçük beyler hanımlar 2 yaşına geliyor neredeyse... Çok şey var paylaşacak...
Sürmeli nasılsın?
Herkese selamlar, sevgiler...
selam selencım senın blogun adı neydı gecen gırdım uzun zamandır gırmemıstım efe ınanılmaz buyumus sok oldum ınan ama sımdı bulamıyorum bırde twitter var mı kızlar benım twitter mltm sızlerınde varsa ekleyebılırsınız:44:
slm kızlarrr naber nasılsınızzz benim kız terlik hastası oldu bulduğu terliği giyiyo bi de küçük terlikleri var elinden gelse onunla yatcak oyun desen oooo tam bi köçek bi şarkı duydu mu ellerini kaldırıp başlıyo oynamayasizin bebişlerden ne haber ?
selam selencım senın blogun adı neydı gecen gırdım uzun zamandır gırmemıstım efe ınanılmaz buyumus sok oldum ınan ama sımdı bulamıyorum bırde twitter var mı kızlar benım twitter mltm sızlerınde varsa ekleyebılırsınız:44:
Arkadaşlar niye artık burada hiç paylaşım kalmadı. Hergün bir ümitle giriyorum ama malesef tek tük ara sıra. Ne yapsak acaba da burayı canladırsak? Küçük beyler hanımlar 2 yaşına geliyor neredeyse... Çok şey var paylaşacak...
Sürmeli nasılsın?
İyiyim canım sabah bulantılarım ve akşamları şişkinliğim haricinde
siz nasılsınız
iyi canım, küçük sevimli canavarım, işim, eşim, evim derken günler geçiyor. Gelişmelerden haberdar olmak istiyorum :) Bir prens mi gelicek yoksa bir prenses mi? Allah sana kolaylıklar versin. Ufaklıkla zor oluyor değilmi?
merhabalar.sayfayı sürekli takip ediyorum ama her zaman yazma fırsatı bulamıyordum. tatile annemlerin yanına geldik. bundan sonra daha sık yazma fırsatı bulabilirim.kızım bu aralar benim üstümde başka kimseye gitmek istemiyor. babasına bile gitmiyor. dışarı çıktığımızda arabasına binmek istemiyor kucağımda taşımamı istiyor ve benden başka kimseye gitmiyor. dedesi anneannesi dışarı çıkarınca arabasında geziyormuş.çok inatçı oldu. herşeye bağırıyor.bu huyunu nasıl değiştirebiliriz acaba.?
artık bizim söylediğimiz kelimeleri tekrar etmeye başladı. ay dede şarkısının ay dede aydede kısmını söylüyor. yeme sorunumuz çok fazla.çok zor yemek yiyor.kahvaltı da peynirli omlet yediriyordum. peyniri ancak o şekilde yiyor. tek peynir olduğu zaman yediremiyorum. şimdi omletten de çok sıkıldı. değişik kahvaltı tavsiyeleriniz var mı?verirseniz çok sevinirim. tüm bebişlere ve ailelerinine sağlıklı, mutlu, bol uykulu ve iştahlı günler diliyorum.
Çok teşekkürler kızlar
hamileliğimi duyan herkes çok seviniyo ama ben çok sevinemiyorum henüz.. suçluluk duygusu var kızıma karşı
ama tabi karnımdakide yavrum.. Allahım hayırlı hayırlı doğumlar nasip etsin inş.. darısı isteyen herkese olsun
oğlum olursa adını Musab Eymen yada Miraç düşünüyoruz kızada daha düşünmedik
merhabalar.sayfayı sürekli takip ediyorum ama her zaman yazma fırsatı bulamıyordum. tatile annemlerin yanına geldik. bundan sonra daha sık yazma fırsatı bulabilirim.kızım bu aralar benim üstümde başka kimseye gitmek istemiyor. babasına bile gitmiyor. dışarı çıktığımızda arabasına binmek istemiyor kucağımda taşımamı istiyor ve benden başka kimseye gitmiyor. dedesi anneannesi dışarı çıkarınca arabasında geziyormuş.çok inatçı oldu. herşeye bağırıyor.bu huyunu nasıl değiştirebiliriz acaba.?
artık bizim söylediğimiz kelimeleri tekrar etmeye başladı. ay dede şarkısının ay dede aydede kısmını söylüyor. yeme sorunumuz çok fazla.çok zor yemek yiyor.kahvaltı da peynirli omlet yediriyordum. peyniri ancak o şekilde yiyor. tek peynir olduğu zaman yediremiyorum. şimdi omletten de çok sıkıldı. değişik kahvaltı tavsiyeleriniz var mı?verirseniz çok sevinirim. tüm bebişlere ve ailelerinine sağlıklı, mutlu, bol uykulu ve iştahlı günler diliyorum.
Sürmeli nasılsın?
mrb canım bizimde yeme sorunumuz var zorla yediyorum inan yedirirken çok zorlanıyorum cinnet geçiriyorum ben kahvaltıda ekmek içini biraz su ve pekmezle sulandırıp yediriyorum domates rendeleyip peynirle yediyorum yogurt haşlanmış yumurta veriyorum tabi degişim şeklinde veriyorum bitek yumurtayı istekli yiyo kızım biara muhallabi yapıyodum içine yumurta sarısı ceviz labne peynir çok az tereyag koyup karışım yapıp yediriyodum ama şimdi yemiyo istersen bi dene belki kuzucun yer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?