• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok imreniyorum tüm tüm yiyen bebeklere işallah bizimkilerde düzelir canım benim kızda istiyo ama oynuyo yemiyo daha küçük bebek gibi çorba ypıp pre yapıyorum yoksa yemiyo benim kızın dişleri nerdeyse tamamlandı teyzesi son dört dişini çıkarıyo patladı bugün ön dişler bitti yani sizin kaç oldu

bizim çok geç çıkıyor dişlerimiz daha 8 dişi var. sizin ne güzel tamamlanmak üzereymiş.bugün kahvaltıda kızıma patateleri küp küp doğradım az yağda kavurdum.patatesler piştikten sonra 1 yumurta kırdım içine günlerdir yumurta yedirememiştim böylelikle yedirdim çok şükür.

kızım emmek için uyanıyor ve uyumaya devam ediyor.siz ne yediriyorsunuz.bence gece uyanmıyorsa kaldırmanıza gerek yok.acıkırsa uyanır zatn.

benim kızım emmeyi erken bıraktı ya kendide uyanıyo bazen hemen uyuyo ama bende biberon maması veriyorum pirinç unu tahıllı gece mama çeşitleri cicibebe devam sütü sırayla veriyorum degişik fikirlerde arıyorum tabiki kızımın yemekle arası yok bazen hiç yemiyo mecburen uykuda besliyorum gecede gündüzde yoksa çok bitkin düşücek işim zor yani

bende çok imreniyorum tüm tüm yiyen bebeklere işallah bizimkilerde düzelir canım benim kızda istiyo ama oynuyo yemiyo daha küçük bebek gibi çorba ypıp pre yapıyorum yoksa yemiyo benim kızın dişleri nerdeyse tamamlandı teyzesi son dört dişini çıkarıyo patladı bugün ön dişler bitti yani sizin kaç oldu

sizin iyiymiş bizde daha 4 diş var.üstte 2.altta 2.diğerleride çıksa belki rahat çiğner.bende çorba püre yapıyorum ekmek doğradımı yemiyor illa süzücem.bide sanırım domates dokunuyor yedirdimi çorbasını nokta nokta benekler oluyor vücudunda.

arkadaşlar kuzucuklarınız gece kalkıyomu mama yemek için kalkıyosa ne veriyosunuz benim prensez kalkıyo mama yeyip tekrar yatıyoda kalkmasa bile ben kalkıp bişeyler veriyorum açıktıgını düşünüyorum sizde dogrumu yapıyorum yanlışmı

benim kızım gece uyanıyor ama uykulu gözü kapalı anne diye zaten emmiyor ben üç aylar girmeden bıraktırdım hiç bişey yediremiyodum çalıştığım için gidince de gece bıyunca beni emmek istiyordu ikimizde de düzen kalmamıştı en azından şimdi yemesi düzeldi kızım eğer akşam yemeden uyursa gece o zaman kalkıyo mama diye hem senin uyandırıp yedirmene gerek yokki acıkınca o uyanır zaten ki ben bi doktorun adını tam hatırlamıyorum sitesinden okumuştum bebeklerin gece kaldırıp mama yedirmenize gerek yok akşam doyurup yatırdıktan sonra vicut hareket etmediği için gece uyku boyunca acıkmaz yani eğer uyandırıp yedirirsek uyku düzenini etkilemiş oluyormuşuz o yüzden ben hiç alıştırmadım gece yedirmeye:34:

Kızlar bebişlerin kilo durumları ne alemde yaz geldi neler yiyorlar.

Merhaba Eos :) bizim kız 9.700 gr. 84 cm boyu veee hiç bişi yemiyooo :D piskopata bağladı beni kaç gündür ... el ayak sendromu mudur nedir ondan oldu ağzında da dilinde de benekler var...

Bu arada bütün annelere tavsiyem doktorların verdikleri ilaçları kontrol etsinler mutlaka..Sağlk ocağına gittim geçen gün ateşi 38 in altına düşmüyodu.. doktor boğazda iltihap var minicik dedi antibiyotik verdi içirmezseniz artar içirin mutlaka dedi.. bende gittim ilacı aldım ama içirmek istemedim... Küçücükse neden antibiyotik felan dedim üstelik ateşi de 3.gün düşmüştü.. vücudundada lekeler vardı ayaklarında, kalça bölgesinde, bacaklarında v.s. kollarında ve boynunda bişi yoktu. onlar için de sıcaktan dedi. bez pişiği dedi ama içime sinmedi bu sonuç... Çünkü kızım günde iki kez banyo yapıyo ve hep suyun içinde onda isilik olma imkanı yok olsa bile bu kadar çok olamaz dedim.. bademciklerine bakim derken damaklarında minik minik su çiçeğine benzer lekeler gördüm boğazında bile vardı... kendi dktoruna gittim ki el ayak sendromu tedavisi yok kendiliğinden geçicek v.s. yani boşuna bebeğim antibiyotik içmiş olacaktı.. çok dikkatli olmak lazım içinize sinmiyorsa alınan sonuç mutlaka araştırmak lazım...
ÖYle işte :)) yine zayıflicak ve yine elalemin çenesini dinlicem :(( üstelik yüzü de çok küçük olduğundan da zayıf görünüyo :) sinir oluyorum :D
Sevgileer...

Kızlar bebişlerin kilo durumları ne alemde yaz geldi neler yiyorlar.

Merhaba Eos :) bizim kız 9.700 gr. 84 cm boyu veee hiç bişi yemiyooo :D piskopata bağladı beni kaç gündür ... el ayak sendromu mudur nedir ondan oldu ağzında da dilinde de benekler var...

Bu arada bütün annelere tavsiyem doktorların verdikleri ilaçları kontrol etsinler mutlaka..Sağlk ocağına gittim geçen gün ateşi 38 in altına düşmüyodu.. doktor boğazda iltihap var minicik dedi antibiyotik verdi içirmezseniz artar içirin mutlaka dedi.. bende gittim ilacı aldım ama içirmek istemedim... Küçücükse neden antibiyotik felan dedim üstelik ateşi de 3.gün düşmüştü.. vücudundada lekeler vardı ayaklarında, kalça bölgesinde, bacaklarında v.s. kollarında ve boynunda bişi yoktu. onlar için de sıcaktan dedi. bez pişiği dedi ama içime sinmedi bu sonuç... Çünkü kızım günde iki kez banyo yapıyo ve hep suyun içinde onda isilik olma imkanı yok olsa bile bu kadar çok olamaz dedim.. bademciklerine bakim derken damaklarında minik minik su çiçeğine benzer lekeler gördüm boğazında bile vardı... kendi dktoruna gittim ki el ayak sendromu tedavisi yok kendiliğinden geçicek v.s. yani boşuna bebeğim antibiyotik içmiş olacaktı.. çok dikkatli olmak lazım içinize sinmiyorsa alınan sonuç mutlaka araştırmak lazım...
ÖYle işte :)) yine zayıflicak ve yine elalemin çenesini dinlicem :(( üstelik yüzü de çok küçük olduğundan da zayıf görünüyo :) sinir oluyorum :D
Sevgileer...

Sevgileer...

:53: bnm kız en zayıfları sanırım :) formunu herdaim koruyor 9200 :) 77 cm boy 1ay önce böleydi. yemek saatleri resmen işkence 5 saat verme istemiyr gece uyanmıyor en geçç 11 de uyuye sbh 10-11 kalkar :)

akşama kdr annii diyip bağırıyor:1:

:53: bnm kız en zayıfları sanırım :) formunu herdaim koruyor 9200 :) 77 cm boy 1ay önce böleydi. yemek saatleri resmen işkence 5 saat verme istemiyr gece uyanmıyor en geçç 11 de uyuye sbh 10-11 kalkar :)

akşama kdr annii diyip bağırıyor:1:

eos sen pedısure kullanmıyomuydun kızına o kılo lamasına yardımcı olmadı mı?

herkese hayırlı ramazanlar Oruç tutanlara Allah kolaylık versin çünkü çok çok çok sıcak:37: kızlar bebişleriniz gündüzleri uyuyolarmı kaç kez ve kaç saat benim kız tatile girince iyice düzenini bozdu sabah geç kalkıyo 10 10buçuk gibi bi dahada uyumuyo akşam 11e kadar non stop dur durak bilmiyo benide çok yoruyo tabi. atta atta hiiç evde durmak istemiyo:25:

herkese hayırlı ramazanlar Oruç tutanlara Allah kolaylık versin çünkü çok çok çok sıcak:37: kızlar bebişleriniz gündüzleri uyuyolarmı kaç kez ve kaç saat benim kız tatile girince iyice düzenini bozdu sabah geç kalkıyo 10 10buçuk gibi bi dahada uyumuyo akşam 11e kadar non stop dur durak bilmiyo benide çok yoruyo tabi. atta atta hiiç evde durmak istemiyo:25:

amin cnm Rabbim kolaylık versin ben emzirdiğim için tutamıyorum sonlara doğru denicem ama içim çekiliyo emzirdikten sonra kazaya kalıyo artık :(
bnm paşa bi kere uyuyo cnm sabah çok erkenciyiz biz 7 8 gibi kalkıyoruz öğlen 2 gibi falan uyuyo gecede 10 11 gibi yatıyo çok şkür ama gece buara yine çok uynamaya başladı azı dişimiz patlıyo:(Rabbim hepsine kolaylık versin sağlık versin hmm buarada bizimkide gezmeci ayakkabıları laıp alıp geliyo yanıma giydir die:):)

herkese hayırlı ramazanlar oruç tutanlara allah kolaylık versin çünkü çok çok çok sıcak:37: Kızlar bebişleriniz gündüzleri uyuyolarmı kaç kez ve kaç saat benim kız tatile girince iyice düzenini bozdu sabah geç kalkıyo 10 10buçuk gibi bi dahada uyumuyo akşam 11e kadar non stop dur durak bilmiyo benide çok yoruyo tabi. Atta atta hiiç evde durmak istemiyo:25:

cnm benim kızda bakan ablamıza çok eziyet ediyo dışarı çıkmak istiyomuş sürekli günde bi defa uyuyor yaz girdi gireli ee sıcaklardan da uyunmuyorki bebişlerimizde haklı

slm herkese ben 2013 şubat annesi olcam inş bişey sormak istiyorum aranızda angel sounds(bebeğin kalbini dinleme cihazı)alan şimdide satmak isteyen varmı

slm herkese ben 2013 şubat annesi olcam inş bişey sormak istiyorum aranızda angel sounds(bebeğin kalbini dinleme cihazı)alan şimdide satmak isteyen varmı

hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli alırsın inş. kucağına bende malesef yok ama arkadaşım steteskop aldı onunla dinledi işe yarıyor galiba:)

arkadaşlar bende bişi sorcam size paşam dün çok ateşlendi doktora gittik 39,4 çok korktuk Allaha şükür havale gibi bişi olmadı Rabbim esirgesin hepsini işte ateş sürekli kontrol edilsin dedi boğaz enfeksiyonu varmış10tanede iğne yazdı :(bende hemen eczaneden bi ateşölçer aldım şu alından ölçer kızılötesi ssizler ne kullanıyosunuz doğru ölçüyodur değilmi yani sapma olurmu acaba

Back