Merhaba Eos :) bizim kız 9.700 gr. 84 cm boyu veee hiç bişi yemiyooo
piskopata bağladı beni kaç gündür ... el ayak sendromu mudur nedir ondan oldu ağzında da dilinde de benekler var...
Bu arada bütün annelere tavsiyem doktorların verdikleri ilaçları kontrol etsinler mutlaka..Sağlk ocağına gittim geçen gün ateşi 38 in altına düşmüyodu.. doktor boğazda iltihap var minicik dedi antibiyotik verdi içirmezseniz artar içirin mutlaka dedi.. bende gittim ilacı aldım ama içirmek istemedim... Küçücükse neden antibiyotik felan dedim üstelik ateşi de 3.gün düşmüştü.. vücudundada lekeler vardı ayaklarında, kalça bölgesinde, bacaklarında v.s. kollarında ve boynunda bişi yoktu. onlar için de sıcaktan dedi. bez pişiği dedi ama içime sinmedi bu sonuç... Çünkü kızım günde iki kez banyo yapıyo ve hep suyun içinde onda isilik olma imkanı yok olsa bile bu kadar çok olamaz dedim.. bademciklerine bakim derken damaklarında minik minik su çiçeğine benzer lekeler gördüm boğazında bile vardı... kendi dktoruna gittim ki el ayak sendromu tedavisi yok kendiliğinden geçicek v.s. yani boşuna bebeğim antibiyotik içmiş olacaktı.. çok dikkatli olmak lazım içinize sinmiyorsa alınan sonuç mutlaka araştırmak lazım...
ÖYle işte :)) yine zayıflicak ve yine elalemin çenesini dinlicem
( üstelik yüzü de çok küçük olduğundan da zayıf görünüyo :) sinir oluyorum
Sevgileer...