Kızlar benim cimcimem yürümüyor dahaaaa
herkese hayırlı ramazanlar Oruç tutanlara Allah kolaylık versin çünkü çok çok çok sıcakkızlar bebişleriniz gündüzleri uyuyolarmı kaç kez ve kaç saat benim kız tatile girince iyice düzenini bozdu sabah geç kalkıyo 10 10buçuk gibi bi dahada uyumuyo akşam 11e kadar non stop dur durak bilmiyo benide çok yoruyo tabi. atta atta hiiç evde durmak istemiyo
arkadaşlar bende bişi sorcam size paşam dün çok ateşlendi doktora gittik 39,4 çok korktuk Allaha şükür havale gibi bişi olmadı Rabbim esirgesin hepsini işte ateş sürekli kontrol edilsin dedi boğaz enfeksiyonu varmış10tanede iğne yazdıbende hemen eczaneden bi ateşölçer aldım şu alından ölçer kızılötesi ssizler ne kullanıyosunuz doğru ölçüyodur değilmi yani sapma olurmu acaba
heralda yaniii 15 subat dogumlu kizim
ayakta tay tay duruyor ama adim atmaya cesareti yokkk
heralda yaniii 15 subat dogumlu kizim
ayakta tay tay duruyor ama adim atmaya cesareti yokkk
arkadaşlar bende bişi sorcam size paşam dün çok ateşlendi doktora gittik 39,4 çok korktuk Allaha şükür havale gibi bişi olmadı Rabbim esirgesin hepsini işte ateş sürekli kontrol edilsin dedi boğaz enfeksiyonu varmış10tanede iğne yazdıbende hemen eczaneden bi ateşölçer aldım şu alından ölçer kızılötesi ssizler ne kullanıyosunuz doğru ölçüyodur değilmi yani sapma olurmu acaba
Geçenlerde amcası yürüttü 2 adım attı sonra düştüyuruseydi kuzum bı
BuArada ben 2.ye hamileyimm bugun 9+3 günlük oldu
mrb arkadaslar kızımın tum gelışımı normal...ama son gunlerde çok sinirli...dışarıya gıttığımızde eve gelmemek için aglıyor. veya bırı gwldıgınde gıtmesın dıye...her gun zaten dışarı çıkarıorm yani sürekli evdede değil.babasıda bende çok sakin insanlarız.ama yemek yemek ıstemedıgınde bıle sinirli sinirli söylenerek:) masaya vuruyor.tvde de yumurcak bakıyor bıde sarkıları sevıyor.siznkilerde böyle durumlar oluor mu.
yine de çok tatlı oluyorlar bu dönemde...yeni şeyler öğreniyorlar...tırmanmadığı yer kalmadı:)benim kol çantamı alıp kıvıra kıvıra babaaayy diyor..yiyesim geliyorr.peki su çiçeği aşısını yaptırdınız mı
yine de çok tatlı oluyorlar bu dönemde...yeni şeyler öğreniyorlar...tırmanmadığı yer kalmadı:)benim kol çantamı alıp kıvıra kıvıra babaaayy diyor..yiyesim geliyorr.peki su çiçeği aşısını yaptırdınız mı
mrb arkadaslar kızımın tum gelışımı normal...ama son gunlerde çok sinirli...dışarıya gıttığımızde eve gelmemek için aglıyor. veya bırı gwldıgınde gıtmesın dıye...her gun zaten dışarı çıkarıorm yani sürekli evdede değil.babasıda bende çok sakin insanlarız.ama yemek yemek ıstemedıgınde bıle sinirli sinirli söylenerek:) masaya vuruyor.tvde de yumurcak bakıyor bıde sarkıları sevıyor.siznkilerde böyle durumlar oluor mu.
Bizimki de aynı çok hareketli. Hop koltuğun üstü hop masanın üstü. Sürekli sokak kapısının önünde mırmır kedi gibi. Demek kız erkek bu dönem hepsi aynılar. NOT: Burada yazışma görünce çok mutlu oluyorum.
Birde oğluma PZT karma aşı yaptırdık (18.ay) ilk defa çok sarstı oğlumu. Birde üstüne azı dişleri geliyor ki sormayın
selam kzılar bneım oglumun hala 6 dısı var sızınkıler azıları cıkarıyor hatta dıslerını tamamlayanlar var nasıl sasırıyorum bılsenız benım farem hala dısszı dedeler gıbı hareketlılık bızdede full 2011 suba bebelerı bomba gıbı bır nesıl olacak anlasılan
selam kzılar bneım oglumun hala 6 dısı var sızınkıler azıları cıkarıyor hatta dıslerını tamamlayanlar var nasıl sasırıyorum bılsenız benım farem hala dısszı dedeler gıbı hareketlılık bızdede full 2011 suba bebelerı bomba gıbı bır nesıl olacak anlasılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?