hadı gozun aydın ıkıncı yavrunuda saglıkla saglıcakla kucagına alırsın ıns darısı tum ısteyenlere..hadi burdanda tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmm
cnm bende kızımı yemediği için bide gece emmek için sürekli kalktığı için ayırdım gayet güzel herşeyi yiyor şimdiben ayırırken gögsüme streç film sardım zaten ondan korktu uf olmuşş ayy falan deyince de anne mama ufff bitti dedi bi kaçgünde bıraktı aklı erdikçe bırakması daha zor olur zaten emcekleri kadar emdiler sanırım artık gıdalardan alabilirler ihtiyaçlarını
kızımda çok düştü emmeye sürekli emmek istiyor doğru düzgün yemek yediremiyorum.bir de süt içmiyor.beni de emmeyi bırakınca hiç süt içmemiş olacak.kızın süt içiyor mu?(anne sütü alırken içiyor muydu?anne sütü almayı bırakınca değişiklik oldu mu?)bir de beni asıl endişelendiren biberon almıyor olması. gece emmek ister ve ağlar mı acaba?Emmeyi bırakınca gece uyanmaya devam ediyor mu?
kızlar benim yavrum daha yürümüyorrrrrrrrrr
tek elle tutup yürütüyorum ona bile bazen cesaret edemiyor çok korkuyor düşünce..
cnm bende kızımı yemediği için bide gece emmek için sürekli kalktığı için ayırdım gayet güzel herşeyi yiyor şimdiben ayırırken gögsüme streç film sardım zaten ondan korktu uf olmuşş ayy falan deyince de anne mama ufff bitti dedi bi kaçgünde bıraktı aklı erdikçe bırakması daha zor olur zaten emcekleri kadar emdiler sanırım artık gıdalardan alabilirler ihtiyaçlarını
kızımda çok düştü emmeye sürekli emmek istiyor doğru düzgün yemek yediremiyorum.bir de süt içmiyor.beni de emmeyi bırakınca hiç süt içmemiş olacak.kızın süt içiyor mu?(anne sütü alırken içiyor muydu?anne sütü almayı bırakınca değişiklik oldu mu?)bir de beni asıl endişelendiren biberon almıyor olması. gece emmek ister ve ağlar mı acaba?Emmeyi bırakınca gece uyanmaya devam ediyor mu?
benim kızımda süt içmiyor ben başka şekillerde süt ihityacını karşılıyorum mesela yoğurt yiyor hergün ve akşamları sütle muallebi yapıyorum yatmadan önce yediriyorum gece hiçbişey yedirmiyorum bazen kalkıyor ama geri uyuyor alıştırmadım gece bişey vermeye benim kızımda biberonu sevmiyor o yüzden gece bişey vermedim böyle daha rahat oldu akşam uyumadan yediriyorum kalkarsa ayagımda sallıyorum o kadar en azından şimdi bütün gıdalardan az da olsayiyor diğer türlü biz yemek yerken o yemiyor emmek istiyordu sürekli bence bırakalı daha iyi oldu yemesi daha da çoğaldı en azından açıktımı mama mama diye geliyor
kızlar beta hcg 155.1 çıktı adet tarihimde yarın nasıl sizce
hamileyim heralda
buğün drla görüşemedim sonuçlarımı kendim hastanenin internet sitesinden aldım
hadi hayırlısıyla rabbim sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin kucağına
Eveeett 1 aylık hamileymişim..
Amiin kızlar sağoluunn
Amiin kızlar sağoluunn
Amiin kızlar sağoluunn
Çok teşekkürler kızlar
hamileliğimi duyan herkes çok seviniyo ama ben çok sevinemiyorum henüz.. suçluluk duygusu var kızıma karşı
ama tabi karnımdakide yavrum.. Allahım hayırlı hayırlı doğumlar nasip etsin inş.. darısı isteyen herkese olsun
oğlum olursa adını Musab Eymen yada Miraç düşünüyoruz kızada daha düşünmedik
Çok teşekkürler kızlar
hamileliğimi duyan herkes çok seviniyo ama ben çok sevinemiyorum henüz.. suçluluk duygusu var kızıma karşı
ama tabi karnımdakide yavrum.. Allahım hayırlı hayırlı doğumlar nasip etsin inş.. darısı isteyen herkese olsun
öyle düşünme cnm yaa sen diloşa arkadaş yoldaş kardeş taşıyosn saqğlıkla gelsin inşş
buarada bnm oğlumun aadıda eymen hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inş cnm
hayırlı olsun canın bebeişin allah analı babalı büyümeyi nasip etsin darısı bizim başınıza artık :)
canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş.bizde annaneeye geldk babamız yok diye duramadık kendi evimizde.cümle kurmaya başladık
dede gel atta:) herakşam park istiyor balkondan parkı görüyor. yeme sorunu bendede var ama takmıyorum sağlığı yerinde ya
Çok teşekkürler kızlar
Tatlım hayırlısı ile sağlıkla doğur inşallah. Hiç suçluluk duygusu olmasın, kardeşini taşıyorsun doğru bencede. Kendine çok iyi bak :)
kızlar merhaba sürekli giremiyorum oğlumu doğuralı 27 gün oldu şükür bunuda normal doğurdum.hayat 2 çocukla çok zormuş. bir yandan kızım ağlıyor anne diye diğer yandan oğlum süt diye çıldırma noktasına gelmişken kızı anneme bıraktım ikisi helak oldu yetişemedim ikisine.üstüste çocuk yapmak beni çok yıprattı.kızım ilgiye muhtaçken onla ilgilenemem beni çok üzüyor ama biraz böyle idare edmem gerek.bu arada sizin bebekler konuşmaya başladımı anne diyen varmı.
kızlar merhaba sürekli giremiyorum oğlumu doğuralı 27 gün oldu şükür bunuda normal doğurdum.hayat 2 çocukla çok zormuş. bir yandan kızım ağlıyor anne diye diğer yandan oğlum süt diye çıldırma noktasına gelmişken kızı anneme bıraktım ikisi helak oldu yetişemedim ikisine.üstüste çocuk yapmak beni çok yıprattı.kızım ilgiye muhtaçken onla ilgilenemem beni çok üzüyor ama biraz böyle idare edmem gerek.bu arada sizin bebekler konuşmaya başladımı anne diyen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?