2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beta hcg 155.1 çıktı adet tarihimde yarın nasıl sizce

hamileyim heralda

buğün drla görüşemedim sonuçlarımı kendim hastanenin internet sitesinden aldım

Son düzenleme:
Çok teşekkürler kızlar

hamileliğimi duyan herkes çok seviniyo ama ben çok sevinemiyorum henüz.. suçluluk duygusu var kızıma karşı

ama tabi karnımdakide yavrum.. Allahım hayırlı hayırlı doğumlar nasip etsin inş.. darısı isteyen herkese olsun

oğlum olursa adını Musab Eymen yada Miraç düşünüyoruz kızada daha düşünmedik

öyle düşünme cnm yaa sen diloşa arkadaş yoldaş kardeş taşıyosn saqğlıkla gelsin inşş
buarada bnm oğlumun aadıda eymen hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inş cnm

hayırlı olsun canın bebeişin allah analı babalı büyümeyi nasip etsin darısı bizim başınıza artık :)

canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş.bizde annaneeye geldk babamız yok diye duramadık kendi evimizde.cümle kurmaya başladık
dede gel atta:) herakşam park istiyor balkondan parkı görüyor. yeme sorunu bendede var ama takmıyorum sağlığı yerinde ya

öyle düşünme cnm yaa sen diloşa arkadaş yoldaş kardeş taşıyosn saqğlıkla gelsin inşş
buarada bnm oğlumun aadıda eymen hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inş cnm

Ya öyle aslında ama işte anne yüreği

Eymen güzel isim

hayırlı olsun canın bebeişin allah analı babalı büyümeyi nasip etsin darısı bizim başınıza artık :)

Sağol canım inşaallah darısı sizlere

Sağol canımm
Maşaallah benim sıpamda daha bi gayret yok bıtbıt konuşuyo sadece

Tatlım hayırlısı ile sağlıkla doğur inşallah. Hiç suçluluk duygusu olmasın, kardeşini taşıyorsun doğru bencede. Kendine çok iyi bak :)

Tatlım hayırlısı ile sağlıkla doğur inşallah. Hiç suçluluk duygusu olmasın, kardeşini taşıyorsun doğru bencede. Kendine çok iyi bak :)

İnşaallah şekeriimmm

Ayyy kızlar kızım düne kadar tay tay yapamıyordu artık ayakta duruyorrr ve kendisi ayaga kalkmaya çalışıyor

dün ilk kez tay tay yapınca sevincimden çığlık attım

şimdiki hamileliğime bu kadar sevinmemiştim

inşaallah yürümesi yakındır

kızlar merhaba sürekli giremiyorum oğlumu doğuralı 27 gün oldu şükür bunuda normal doğurdum.hayat 2 çocukla çok zormuş. bir yandan kızım ağlıyor anne diye diğer yandan oğlum süt diye çıldırma noktasına gelmişken kızı anneme bıraktım ikisi helak oldu yetişemedim ikisine.üstüste çocuk yapmak beni çok yıprattı.kızım ilgiye muhtaçken onla ilgilenemem beni çok üzüyor ama biraz böyle idare edmem gerek.bu arada sizin bebekler konuşmaya başladımı anne diyen varmı.

Canım Allah sağlık versin hepinize... Bunlar güzel telaşlar :)
Bende bir süre sonra hayırlısıyla istiyorum. Sanırım seni ancak o zaman anlayabilirim.
Benim oğlum henüz konuşmuyor sadece ıhh ıhh sesler çıkartıyor.

benim kızım şu anda 16 aylık maşallah çoğu kelimeyi söyleyebiliyor anne baba dede falan net ama teyze yerine deyde diyo amca yerine ammi mesela hatti alt komşu var kızının adı emine emine bile diyo çoğu kelimeyisöyleyebiliyor rahatça anlaşabiliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…