slm kızlar,hayrlı olsn yeni topic.
süt içmekten bahsetmişsnz,ben keçi sütü içiyorum yanlız ılık içmeye dikkat ediorm çnkü soğuk hem gaz hem kabız yapıo.
peynr de keçi peynri tüketiorm hamileliğin başndn beri öyle yapıodm zaten.
ayran fln içiorm ama çok kasmadım.
yanlz bi gün tarhana çorbası içmiştm yazık yawrum mahvoldu o gece bida töbeeee
sonra çorbalara gelnce mercimek kesinlikle yemiorm daha çok sütlü yoğrtlu çorbalar tüketiorm yayla çorbası gbi. annem domatesli pirinç çorbası yapmş bi gün onu içtim. tavuk çorbası içiorm,bi de mantar çorbası hee bi gün de patatesle sütle fln yapılan bi şafak çorbası var ondan yaptk.
bunlarn dışında soğan sarımsak,fazla salça,karnıbahar brokoli lahana pırasadan uzak duruyorum bunlar aklıma gelenler.
bi de portakal gbi asitli meyvelerden kaçınıorm,bi gün kivi yemiştim o da dokundu sanki,onu da kestim artk.
süt için ayva kompostosu,tahin,bulgur pilavı,sütlü tatlılar tüketiorm bi de humana var tabi.
ay bu arada biz dün gece uyuyamadık doğru dürüst,kuzum böcük böcük bakındı durdu gece mıkırdayıp durdu nöbetteydm btn gece,kocamı da uyandrmadm yazık bari o uyusn die
ya bir de bi kaç sorum olcak bebikleri kaç günde bir yıkıyorsnz? biz 2. banyoyu yaptk bgn,gün aşırı yaptryrz şimdilik.
bir de normal doğum yapan arkadaşlar,dikişler ne durumda,ne zaman eriyor? bizim 10. günümüz ama daha bi aksiyon yok,ne zaman iyileşicek merak ediyorum.
hee bir de kanamalarnz ne alemde,ne kadar sürecek bu durum böyle?
orhun uygarımın pişik kremlerini sürücem ben artk nerdeyse yaaa
pişti popiş
unutmş ya ped kullanmak fln zor gelio,bi de dikişler havasız kalıo nası iyileşck böyle die düşünüorm
ne çok yazdm yine yaaa