2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nurberra 1mılyoncularda satılıyor kocaman ve anne gogsu gıbı porsuk onu 1hafta recelle verdı annem zorlaaaa..acken daha ıyı alıyordu elvın tok oluna tukuruyordu cok rahatlık sımdı 20dk emzıırıp tıkıyorum agızına ısımı yapıyorum

fatmacım ne kadar kıla vermıs oldun ben de baslıcam yavas yavas hamurısı cok yedım onu kesıcam

Günaydın Kızlar..

Yarın 2. Ay Aşılarımız Var Aile Hekimine Gitcez Muayene Yapıyorlarsa Kendimi de Muayene Ettircem Olmadı Özele Gitcem Spiral Taktırcam Sanırım Artık Eşimin Sabrı Kalmadı O da Haklı Çocuk Bugün 59 Günlük Yaneeee

Bu Arada Biz Artık 3 Numara Beze Geçtik Kocaman Abi Oldu Benim Oğlum 3 Numara Bezi Var diyorum Bi Gülüyor Bi Gülüyor Anıyor Gibi :}

hiç bilgim yok canım ama bizim aile hekimini yan odasında çatal vardı ama aile hekimimi kullanıyor bilmiyorum canım

Sağol Canım Yarın Gidip Bakıcaz Artık..

fns93 Canım Çok Geçmiş Olsun Neyseki İkinizde İyiymişsiniz..

carsamba gunu asımız vurulacaktı saglık calısanları grev yapacakmıs esım okudu az once
ama bı kısı buluruz herhalde ası yaptıracak

Günaydın kızlarrrr

hayır canım yapılmıyor

Hadi Ya Ben Özelden Randevu Alıyım Bari..

Yapma Canım Yaa Bizimde Çarşamba Günü Aşımız Off Offf Şansa Bak,Du Bi Araştırıyım Bakiim Biz Sağlık Ocağında Olacaktık Aşıları..

zaten aylak kaldıgım bır gun 1torba bakkal emzıgı alıp dogumhanenın onune durup cıkan bebegın agzına sokacagım analaro zorluk cekmesın ya da benım gıbı bastan vermıcem deyıp pısman olmasın

İyiFikirmiş Valla :}

Evet Canım Bebek 6. Aya KAdar Ara Ara Yaparmı.. Bak ÖZellikle Dikkat Et Çok Yakınına Bişey Koyduğunda Ona Bakmak Seçmek İçin Şaşı Yapıyor Biraz Uzaklaştır Normal Bakıyor ;}

bende dutu kaynattım suyunu suzdum sogusun ıcıcem,bundan cok umutluyum .engınar haslıyorum oglene bolll yesılsoganlı salatasını yapıcam bırde tarhana corbası bakalım sut ne olacak.

Kız Dikkat Et Patlama Yaşamayasın Sonra.. :} İnşallah Bol Bol Olur Sütün..

enginarın yemeğini yaparımda salatasını hiç bilmiyordum
ay melocum senle biz amma tarif biliyoruz ya boşuna tombik olmamışız
ayy süper bir tarif var elimde alman keki
vereyim istersen :)

herhalde sekerım bırde tezcanlıyız fatmacım herseyı pratık ve cok hızlı yapıyoruz tabı yemek olayı da oyle...sonuc ortada,tarıfı beklıyorum seker

masallah yakısıklıya ....cok sut olırsa artanı kızıma sutlac yapıcam

Günaydın herkese
Dün oyun halılarından konuşulmuş
Ben taaaa oğluşum dogmadan almıştım
Şimdi ara sıra yatırıyorum güzel tepkiler veriyo valla
Hosuna gidiyo yani almayı düşünenlere tavsiye ederim
Fisher price nin yağmur ormanı ni almıştım cokta güzel renkli
Müzikli bir ayicigi var,aynası var yuzustu yatarken kendini gorebiliyo.

http://www.bebekchik.com/images/products/00/06/98/698_buyuk.jpg

kızlar dorugun ellerın yenı actım manıkurunu yapıp buz gıbı acaba usuyrmu zamanla ısınırmı:93:

dolasım yavas oldugu ıcınmıs elvının ellerıde oyle..

Fatmacım engınar salatasını aynı patates salatası gıbı yapıcam hasladıgım suya da tarhana corbası

masallah yakısıklıya ....cok sut olırsa artanı kızıma sutlac yapıcam

:} Ohhh Yarasın Prensese :}

kızlar dorugun ellerın yenı actım manıkurunu yapıp buz gıbı acaba usuyrmu zamanla ısınırmı:93:

Canım Doktor Bize Ellerinden Ve Ayaklarından Üşüyüp Üşümediğini Anlayamazsınız Sürekli Soğuk Olabilir Demişti Göğsüne Dokun Ordan Anlarsın Üşüyüp Üşümediği Demişti Bi Bak İstersen..

günaydın kızlar dün cok kötüydük aksam kızım cıglık cıglıga aglamaya basladı hiç öyle aglamazdı hemen evden cıkıp hastaneye gittik önce burda cocuk hastanesi var orda cocuk doktoru bulunur o saatte diye oraya götürdük o kadar kalabalıktıki cocugun biri havale gecirmiş annesi anlatıyor atesi cıktısabah düşer diye bekledim düşmedi aksam babası gelince yıka bişi olmaz dedi getirmedik yükselmiş iyice havale gecirdi diyor sakin sakin nasıl tepem attı nasıl bir baba o ya neyse orda sıra bekleyemedik cok agladı kızım özel hastaneye gidelim cagırtalım cocuk doktorunu dedik yakında bi özele gittik cagırmaya gerek kalmadı 12ye kdr cocuk doktoru varmıs neyse kan
tahlili idrar tahlili yapıldı idrar yolu enfekiyonu tekrar baslamıs ama daha yeni cok fazla degil dedi aglaması enfeksiyondan degil gazdan dedi biz hiç gaz agrısı cekmemiştik ne kötü aglıyorlar öyle Allah hep gaz sorunu yasayanlara sabır versin arkadaslar cok zormus.bugun böbrek filmi cekilecek inş iyi cıkar.kendi doktorumuz dememşti film cekilmesi gerekiyor falan diye cok sinirlendim sanırım degiştirecegim doktoru dünki doktoru begendim

dolasım yavas oldugu ıcınmıs elvının ellerıde oyle..

Fatmacım engınar salatasını aynı patates salatası gıbı yapıcam hasladıgım suya da tarhana corbası

tmm cnm bakiima rtık inş tutar bizimde şu fatoş memeyi:):)
bende tarhana yapıcam aklıma ii getirdiniz sütü arttırsında inşallah hepimizin bol bol sütleri olur inşallahhh

günadydın hemşiirreeeleerrrr

nasılsınız.ay bu gece ne uykum varmış ne uykum varmış ilk defa metenin sesini ilk ben değilde eşim duydu.o uyandırdı beni.hep gözümün biri açık biri kapalı emzirdimm.gazını aldım yatırdım falan aradan 5 dk geçti tam uykuya dalıyodum bi ses duydummm bi fırladımm yataktan uçtumm resmen metehan kusmuşş yani öyle çok değilde ağzının kenarından akmışş nefesi daralmış debeleniyoo.hemen aldımm yan çevirdim falann .rahatladı hemen uyudu.ama ben bi kaç dakika beşiğin başında bekledimm

sabahta 6 giibi uyandı bezini değiştim emzirdim gazını aldım yatırdımm bu sefer uyumadı ıkınıp duruyıo belli kaka yapacak aldım oturma odasıına geldim ana kucağına koydum yapıo şimdi kendini sıka sıka sesler geliyoo.ama ıkınmaktan emdiği sütler gelio ağzından valla mayalamış yoğurt halinde geliyo

ya bu oğlan tükürüğünden boğuluyo yaa delirecemm.gözümü çevirmeye gelmiyoo ağzı zaten tükürük doluu pöfff korkuyorum valla

bugün apartman günümüz var.oğluşuda kapıp güne gitcez.valla azcık büyüsün ben gelmem kadınların arasına der ama şimdi zavallım ses edemiyo.ama o kadınların gürültüsünü uğultuyu kalabalığı öyle seviyokii o ses ona ninni gibi gelio

aranızdaki mevzuyu hallettiğinize çok sevindim.darısı benim başıma en azından sorunu anlamışsın ne güzell.et tırnaktan ayrılmaz zaten iyi olmuşşş

benimde hemşirelerim çok iyiydi hep geldiler bebeği emzirmeme yardımcı ettiler göğsümü çekeleyip ağzına soktular masaj yapıp süt gelmesini sağladılar.Allahrazı olsun hep yüreklendirdiler

daha 1 kilo verdim
yani hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim şimdilik
bakalım hedefim 15 mayısa kadar 89 a düşebilmek
1 ayda 4 kg
bu sitede 90kg ve üzerindekiler bölümüne takılıyorum baya gaza geldim inşallah böyle devam ederim

canım şehir şehir değişiyor belki sizin oraya çarşamba günü gliyordur aşılar
birde biziminde yok alttan muayene ama belki orda vardır ara bir sor istersen
bu arada tesekkürler şükür kızım iyi

herhalde sekerım bırde tezcanlıyız fatmacım herseyı pratık ve cok hızlı yapıyoruz tabı yemek olayı da oyle...sonuc ortada,tarıfı beklıyorum seker
nesli'nin kahvesi: Elmalı Turta
bu tarif gibi
benim malzemelerim
1 su bardağı şeker
4 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 kabartma tozu
1 vanilya
2.5 bardak un
2 elma(sonradan üstüne batırmak için)
pudra şekeri(piştikten sonra üstüne dökmek için)
şeer ve yumurtayı iyice çırpıyorsun
sonra diğer malzemeleri kat kek gibi çırp
yağlanmış unlanmış dikdörtgen borcama dök
üzerine soyup 4 e bölüp ince dilimlediğin elmaları batır
180derecede pişir
çıkınca az ılıyınca üzerine pudra şekeri serp bukadar:)

eldivenler küçüldüyse sıcacık tutması için çorabını eline tak:)
işe yarar

çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar 3 gündür doğru dürüst girip okuyamadım çok birikmiş geçmiş. bizim paşa huy değiştirdi gündüzleri 10dk bana fırsat vermiyor dinleneyim sürekli mızmız uyumuyor huysuz keyifsiz bişi oldu günü gününe tutmuyor ya tam yoluna girdi derken cumadan beri anamızı ağlattı eşimle yorgunluktan ölüyoruz hele pazar gecesi... acile gittik o kadar yani gaz sancısına bağlıyoruz her ağlamasını ama ben hep bir kuşku içindeyim doktoruna göre sağlıklı gazdan başka birşeyi yok... birde kakası beni endişelendiriyor çok cıvık sulu gibi kaka yapıyor gazla beraber yapıyor kakasını sancısıda çok oldu demekki acile götürdük çığlık çığlığa ağladı yaa acildeki doktor kaka testi istedi yine önemli bişi çıkmadı testte dedimki ama ishal bu çocuk karın ağrısı gaz yapıyor dediki olsun boşaltsın içini eskiden ishal deyince önemsenirdi su kaybı olduğu için sinir etti beni eve döndük tabi ne ilaç verdi nede müdahale etti... kendi doktorumuzuda beğenmiyorum artık muayene edip gazdan başka bişi yok diyor. yokta neden böyle kaka yapıyor bu çocuk dimi? birazdan arayacağım doktorunu bakalım gene ne diyecek....

gecmiş olsun canım ishal derken nasıl bir ishal yeşil mi?kac defa kaka yapıyor bende ishal bu cocuk diye baya gezdimde ondan sordum

gecmiş olsun canım ishal derken nasıl bir ishal yeşil mi?kac defa kaka yapıyor bende ishal bu cocuk diye baya gezdimde ondan sordum

pazar gecesi yeşil kaka yaptı bazen yeşil oluyor ama bildiğin sulu kaka suyunu bezi çekmiş pütürlü kaka bezin üztünde kalmış günlerdir bu kadar cıvık kaka yapıyor bu çocuk. az önce doktorunu aradım bezini getirin bakalım dedi dedimki pazar gecesi hastaneye götürdük bezini bişi çıkmadı daha önce sizin hastanede de baktılar gene önemli bişi çıkmadı ee neden o zaman böyle kaka yapıyor bu çocuk dedim gazla beraber yapıyor kakasını altı açık olsa kakayı fırlatacak o kadar gaz yanii... canım bu normal değilki ayy bilmiyorum valla değiştiricem doktoru bence bağırsaklarda bir enfeksiyon var anlamıyor salaklar.

bebeğin anne sütümü içiyor sadece

ben bu kadar küçük bebeklerde ishal olmaz diye biliyorummm.
bir değil iki değil kaç doktor bişi yok demiş
valla doktorlar bile bi tuhaf olmuşkii güvenemiyoruz değilmi
gerçis sen teşhisi koymuşsun ama inşallah senin dediğin gibi değildirde doktorın dediği gibi birşeyi yoktur kuzunun

benimkide gazla birlikte kaka yapıo pırtladıkça kaka da geliyo.tabi hep sıvı cıvık kaka dahada bigün katı kaka yaptığını görmedim

yeşil olmasının nedeni üşütmüş olabilir.eğer emiyorsa sende üşütmüş olabilirsin.anneden hemen alıyolar çünküü.

geçmiş olsun çok çok inşallah en kısa zamanda geçer
.

Çok çok geçmiş olsun

kızımda cok sulu yapıyor kakaksını ama bütün doktorlar aynı seyi söyledi bana anne sütü alan bebekler sulu kaka yapabilir normal rengi yeşil degilse günde 5defadan fazla degilse korkma deiler bende deidm bi test bari yapsaydınız yok bende endişeleniyorum iyi bir doktor bulamadım bir türlü yok bişi deyip gönderiyor seninki en azından test yapmıs bizimkinde oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…