- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
cnm fatoş emziği ne yaa ay ebdne bişi bilmiyorumya bnm oğlan emmiyo emziği uff çok yoruluyorum sürekli memede nolur banada bi fikir verin çok dua ederim bende size en azından uykuya dalmasına yardım der emzik bide böle sürekli beni emdikçe sütüm hiç birikmiyo
hiç bilgim yok canım ama bizim aile hekimini yan odasında çatal vardı ama aile hekimimi kullanıyor bilmiyorum canım
carsamba gunu asımız vurulacaktı saglık calısanları grev yapacakmıs esım okudu az once
ama bı kısı buluruz herhalde ası yaptıracak
Günaydın kızlarrrr
hayır canım yapılmıyor
zaten aylak kaldıgım bır gun 1torba bakkal emzıgı alıp dogumhanenın onune durup cıkan bebegın agzına sokacagım analaro zorluk cekmesın ya da benım gıbı bastan vermıcem deyıp pısman olmasın
kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama çoook birikmiş belki konuştunuz bilmiyorum ama bebeklerinizin gözünde kayma varmı hiç bizim oğlanın gözü kayıyor şaşı gibi bu durum beni endişenelendiriyor size de sormak istedim lütfen aynı durumu yaşayan varsa cevap yazsınn rahatlamak istiyorum(
bende dutu kaynattım suyunu suzdum sogusun ıcıcem,bundan cok umutluyum .engınar haslıyorum oglene bolll yesılsoganlı salatasını yapıcam bırde tarhana corbası bakalım sut ne olacak.
enginarın yemeğini yaparımda salatasını hiç bilmiyordum
ay melocum senle biz amma tarif biliyoruz ya boşuna tombik olmamışız
ayy süper bir tarif var elimde alman keki
vereyim istersen :)
masallah yakısıklıya ....cok sut olırsa artanı kızıma sutlac yapıcamGünaydın Kızlar..
Yarın 2. Ay Aşılarımız Var Aile Hekimine Gitcez Muayene Yapıyorlarsa Kendimi de Muayene Ettircem Olmadı Özele Gitcem Spiral Taktırcam Sanırım Artık Eşimin Sabrı Kalmadı O da Haklı Çocuk Bugün 59 Günlük Yaneeee
Bu Arada Biz Artık 3 Numara Beze Geçtik Kocaman Abi Oldu Benim Oğlum 3 Numara Bezi Var diyorum Bi Gülüyor Bi Gülüyor Anıyor Gibi :}
Sağol Canım Yarın Gidip Bakıcaz Artık..
fns93 Canım Çok Geçmiş Olsun Neyseki İkinizde İyiymişsiniz..
Hadi Ya Ben Özelden Randevu Alıyım Bari..
Yapma Canım Yaa Bizimde Çarşamba Günü Aşımız Off Offf Şansa Bak,Du Bi Araştırıyım Bakiim Biz Sağlık Ocağında Olacaktık Aşıları..
İyiFikirmiş Valla :}
Evet Canım Bebek 6. Aya KAdar Ara Ara Yaparmı.. Bak ÖZellikle Dikkat Et Çok Yakınına Bişey Koyduğunda Ona Bakmak Seçmek İçin Şaşı Yapıyor Biraz Uzaklaştır Normal Bakıyor ;}
Kız Dikkat Et Patlama Yaşamayasın Sonra.. :} İnşallah Bol Bol Olur Sütün..
kızlar dorugun ellerın yenı actım manıkurunu yapıp buz gıbı acaba usuyrmu zamanla ısınırmı:93:
masallah yakısıklıya ....cok sut olırsa artanı kızıma sutlac yapıcam
kızlar dorugun ellerın yenı actım manıkurunu yapıp buz gıbı acaba usuyrmu zamanla ısınırmı:93:
dolasım yavas oldugu ıcınmıs elvının ellerıde oyle..
Fatmacım engınar salatasını aynı patates salatası gıbı yapıcam hasladıgım suya da tarhana corbası
çok kötü bi gecenin ardından sabah oldu şükür.gece 1 gibi yavrum garip seslerle bi uyanmaya çalıştı Allahtan uyanıktık meğer genzindeki sütler birikmiş nefessiz kalmış yavrum halbuki bu okyanus suyundanda damlatmıştım ama yeterli olmamaış demekki hemen havaya kaldırdık burnu zorlanırken yine süt dolmuş temizleyip damla damlattım tam dr a gidecektikki normalleşti elim ayağım boşaldıbirde çok gazı olduğu için bazen uyurken bile ıkınıyo zorlanırkende kustuğu sütler yine genzide kaçıyo galiba
ayrıca ablamla aramız bozuktu ya cümle alem duydu zatendün bir mail döşedim yolladım dayanamadım yine aklıma bikaçşey geldi onlarıda ekledim yine yolladım akşam saat 10 gibi eşi aradı.mail atmışsın ablanın canı çok sıkılmış defne neyse bizim için emirde odur velasıl dertleri ortaya çıktı bizim oğlan sarılıktı 6. gün değeri 11.7 di dr bizi o kadar güzel ikna ettiki bu değer çok düşük tedaviye gerek yok biz buna sarılık bile demiyoruz dedi yolladı, ablamlar geldiğinde de farketmiş ablamda titizdir bu konularda aslında bu güzel bişiy neyse, gözünün akı baya sarı filan değince emir için bizde panık olduk hemen hastaneye gittik, o sırada eşimde sarılık filan değildi boşuna gittik değince bunlarda alınmış.sağlıklı çocuğa durup dururken yakıştırma yapıyolarmışlar gibi anlamışlar dertleride buymuş yani.o da ablana kızma bana kız ben gitmeyelim dedim dedi olay unutulsun diye, bende bana kötü günde insan lazım iyi günde değil dedim.ayrıca uzatılacak biişiy yok eşim onu söylediysede yakıştırmadığı içindir biz zaten unuttuk dedim. hadi gitmeyelim dedin en azından aryabiilrdi dedim insan kötü niyetli olursa bende bahane bulup bende tavır yaparım istesem çok şeyde bulurum deyince biz hep sizi düşünüyoruz hatta daha 3 gün önce emir i özledim dedi ablan dedi bende ama sana söylüyo aradığı yok dedim...derken derken olay tatlıya bağlandı ama ablamın burnundan getiricem bunu bi gelsin ilk işim temizlik yaptırmak
benim kızımda yok öyle birsey ama bende varmıs bebekkendoktora götürmüşler burun kemigi tam gelişmedigi için olur gecer burun kemigi gelişip oturdukca gözlerdeki mesafe ayarlanır hem kaslarını kontrol etmeyi ögrenr demiş şimdi birsey yok sükür 1 yasına kadar gecmiş istersen götür sen bi doktoa içiçn rahat etsin
ben hastanedeki hemşirekere cok sey borcluyum bu konuda zorla gögsümü kızımın agzına tıktılar 2 kişi nasıl ugrastılar gögsümü ceke ceke kuzumun agzını acmasını saglayıp emzirdiler
kanallarım acılsın diye masaj yaptılar gögsüme bunların sayesinde ilk gün bebegimi ac bırakmamıs oldum Allah razı olsun hepsinden
daha 1 kilo verdimnurberra 1mılyoncularda satılıyor kocaman ve anne gogsu gıbı porsuk onu 1hafta recelle verdı annem zorlaaaa..acken daha ıyı alıyordu elvın tok oluna tukuruyordu cok rahatlık sımdı 20dk emzıırıp tıkıyorum agızına ısımı yapıyorum
fatmacım ne kadar kıla vermıs oldun ben de baslıcam yavas yavas hamurısı cok yedım onu kesıcam
canım şehir şehir değişiyor belki sizin oraya çarşamba günü gliyordur aşılarGünaydın Kızlar..
Yarın 2. Ay Aşılarımız Var Aile Hekimine Gitcez Muayene Yapıyorlarsa Kendimi de Muayene Ettircem Olmadı Özele Gitcem Spiral Taktırcam Sanırım Artık Eşimin Sabrı Kalmadı O da Haklı Çocuk Bugün 59 Günlük Yaneeee
Bu Arada Biz Artık 3 Numara Beze Geçtik Kocaman Abi Oldu Benim Oğlum 3 Numara Bezi Var diyorum Bi Gülüyor Bi Gülüyor Anıyor Gibi :}
Sağol Canım Yarın Gidip Bakıcaz Artık..
fns93 Canım Çok Geçmiş Olsun Neyseki İkinizde İyiymişsiniz..
Hadi Ya Ben Özelden Randevu Alıyım Bari..
Yapma Canım Yaa Bizimde Çarşamba Günü Aşımız Off Offf Şansa Bak,Du Bi Araştırıyım Bakiim Biz Sağlık Ocağında Olacaktık Aşıları..
İyiFikirmiş Valla :}
Evet Canım Bebek 6. Aya KAdar Ara Ara Yaparmı.. Bak ÖZellikle Dikkat Et Çok Yakınına Bişey Koyduğunda Ona Bakmak Seçmek İçin Şaşı Yapıyor Biraz Uzaklaştır Normal Bakıyor ;}
Kız Dikkat Et Patlama Yaşamayasın Sonra.. :} İnşallah Bol Bol Olur Sütün..
nesli'nin kahvesi: Elmalı Turtaherhalde sekerım bırde tezcanlıyız fatmacım herseyı pratık ve cok hızlı yapıyoruz tabı yemek olayı da oyle...sonuc ortada,tarıfı beklıyorum seker
günaydın kızlar dün cok kötüydük aksam kızım cıglık cıglıga aglamaya basladı hiç öyle aglamazdı hemen evden cıkıp hastaneye gittik önce burda cocuk hastanesi var orda cocuk doktoru bulunur o saatte diye oraya götürdük o kadar kalabalıktıki cocugun biri havale gecirmiş annesi anlatıyor atesi cıktısabah düşer diye bekledim düşmedi aksam babası gelince yıka bişi olmaz dedi getirmedik yükselmiş iyice havale gecirdi diyor sakin sakin nasıl tepem attı nasıl bir baba o ya neyse orda sıra bekleyemedik cok agladı kızım özel hastaneye gidelim cagırtalım cocuk doktorunu dedik yakında bi özele gittik cagırmaya gerek kalmadı 12ye kdr cocuk doktoru varmıs neyse kan
tahlili idrar tahlili yapıldı idrar yolu enfekiyonu tekrar baslamıs ama daha yeni cok fazla degil dedi aglaması enfeksiyondan degil gazdan dedi biz hiç gaz agrısı cekmemiştik ne kötü aglıyorlar öyle Allah hep gaz sorunu yasayanlara sabır versin arkadaslar cok zormus.bugun böbrek filmi cekilecek inş iyi cıkar.kendi doktorumuz dememşti film cekilmesi gerekiyor falan diye cok sinirlendim sanırım degiştirecegim doktoru dünki doktoru begendim
günaydın kızlar 3 gündür doğru dürüst girip okuyamadım çok birikmiş geçmiş. bizim paşa huy değiştirdi gündüzleri 10dk bana fırsat vermiyor dinleneyim sürekli mızmız uyumuyor huysuz keyifsiz bişi oldugünü gününe tutmuyor ya tam yoluna girdi derken cumadan beri anamızı ağlattı eşimle yorgunluktan ölüyoruz hele pazar gecesi... acile gittik o kadar yani gaz sancısına bağlıyoruz her ağlamasını ama ben hep bir kuşku içindeyim doktoruna göre sağlıklı gazdan başka birşeyi yok... birde kakası beni endişelendiriyor çok cıvık sulu gibi kaka yapıyor gazla beraber yapıyor kakasını sancısıda çok oldu demekki acile götürdük çığlık çığlığa ağladı yaa acildeki doktor kaka testi istedi yine önemli bişi çıkmadı testte dedimki ama ishal bu çocuk karın ağrısı gaz yapıyor dediki olsun boşaltsın içini eskiden ishal deyince önemsenirdi su kaybı olduğu için sinir etti beni eve döndük tabi ne ilaç verdi nede müdahale etti... kendi doktorumuzuda beğenmiyorum artık muayene edip gazdan başka bişi yok diyor. yokta neden böyle kaka yapıyor bu çocuk dimi? birazdan arayacağım doktorunu bakalım gene ne diyecek....
gecmiş olsun canım ishal derken nasıl bir ishal yeşil mi?kac defa kaka yapıyor bende ishal bu cocuk diye baya gezdimde ondan sordum
pazar gecesi yeşil kaka yaptı bazen yeşil oluyor ama bildiğin sulu kaka suyunu bezi çekmiş pütürlü kaka bezin üztünde kalmış günlerdir bu kadar cıvık kaka yapıyor bu çocuk. az önce doktorunu aradım bezini getirin bakalım dedi dedimki pazar gecesi hastaneye götürdük bezini bişi çıkmadı daha önce sizin hastanede de baktılar gene önemli bişi çıkmadı ee neden o zaman böyle kaka yapıyor bu çocuk dedim gazla beraber yapıyor kakasını altı açık olsa kakayı fırlatacak o kadar gaz yanii... canım bu normal değilki ayy bilmiyorum valla değiştiricem doktoru bence bağırsaklarda bir enfeksiyon var anlamıyor salaklar.
Çok çok geçmiş olsunsabahtan beri kızımın bir derdi var anlamadım
sırtım tutuldu artık taşımaktan
ne uyuyor ne yatıyor sürekli kucak kucak
yıkadım yağlarla ovdum yok
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü
ağlamaktan helak olduk oda bende
hemen soydum vücudunda bişey varmı diye baktım
çok korktum çok kötüyüm moralim sıfır inşallah bişey olmamıştır :18:
şimdi ayağımla sallıyorum anadizini hemde yazıyorum
o uyusa hemen bende sızacağım çok fenayım çoookkk
pazar gecesi yeşil kaka yaptı bazen yeşil oluyor ama bildiğin sulu kaka suyunu bezi çekmiş pütürlü kaka bezin üztünde kalmış günlerdir bu kadar cıvık kaka yapıyor bu çocuk. az önce doktorunu aradım bezini getirin bakalım dedi dedimki pazar gecesi hastaneye götürdük bezini bişi çıkmadı daha önce sizin hastanede de baktılar gene önemli bişi çıkmadı ee neden o zaman böyle kaka yapıyor bu çocuk dedim gazla beraber yapıyor kakasını altı açık olsa kakayı fırlatacak o kadar gaz yanii... canım bu normal değilki ayy bilmiyorum valla değiştiricem doktoru bence bağırsaklarda bir enfeksiyon var anlamıyor salaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?