oyun halısını kaça aldın diyen arkadaşlar özelcanbebe nin internet sitesinden 150 tl ye aldım.
birde 2.ay aşılarını 60 gün olunca mı yaptırıyoruz yani biraz geçse bi sorun olur mu burada aşıları ptsi yapıyolarmış bizim 60. gün çarşamba oluyo biraz geç yaptırsak sorun olur mu acaba?
ay şansa bak nasıl denk gelmiş, inş. bulursun güzelimcarsamba gunu asımız vurulacaktı saglık calısanları grev yapacakmıs esım okudu az once
ama bı kısı buluruz herhalde ası yaptıracak
canım 60 gün olmalı en az, erken yapmıyorlar ama bir iki gün geç kalsa sorun etmezler herhalde.oyun halısını kaça aldın diyen arkadaşlar özelcanbebe nin internet sitesinden 150 tl ye aldım.
birde 2.ay aşılarını 60 gün olunca mı yaptırıyoruz yani biraz geçse bi sorun olur mu burada aşıları ptsi yapıyolarmış bizim 60. gün çarşamba oluyo biraz geç yaptırsak sorun olur mu acaba?
zaten aylak kaldıgım bır gun 1torba bakkal emzıgı alıp dogumhanenın onune durup cıkan bebegın agzına sokacagım analaro zorluk cekmesın ya da benım gıbı bastan vermıcem deyıp pısman olmasın
oyun halısını kaça aldın diyen arkadaşlar özelcanbebe nin internet sitesinden 150 tl ye aldım.
carsamba gunu asımız vurulacaktı saglık calısanları grev yapacakmıs esım okudu az once
ama bı kısı buluruz herhalde ası yaptıracak
aynen canım elvın 14 subat dogumlu ama asıları carsamba actıkları ıcın 20sınde vurulacagız asımızı
canım önemli olan 60 günün dolması korkma.. ben 67. günde yaptırıcam mesela..
zaten aylak kaldıgım bır gun 1torba bakkal emzıgı alıp dogumhanenın onune durup cıkan bebegın agzına sokacagım analaro zorluk cekmesın ya da benım gıbı bastan vermıcem deyıp pısman olmasın
çok geçmiş olsunsabahtan beri kızımın bir derdi var anlamadım
sırtım tutuldu artık taşımaktan
ne uyuyor ne yatıyor sürekli kucak kucak
yıkadım yağlarla ovdum yok
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü
ağlamaktan helak olduk oda bende
hemen soydum vücudunda bişey varmı diye baktım
çok korktum çok kötüyüm moralim sıfır inşallah bişey olmamıştır :18:
şimdi ayağımla sallıyorum anadizini hemde yazıyorum
o uyusa hemen bende sızacağım çok fenayım çoookkk
yukarıya gelıcek canım bende de nuk vardı yaktım ben gecenlerde ..kaynatırken sımdı avent kullanıyorum.
geçmiş olsun inşallah bişiy olmamıştır
canımm çok geçmiş olsun, en korktuğum şey bebeği yere düşürmek. sen soğukkanlısın galiba ben kesin şoka girerdim düşünce. allah korumuş kuzucuğu
ay canım geçmiş olsun bişeyi yoktur panik yapma ama bende korkuyorum düşürmekten bazen hele geceleri kollarımda derman kalmıyo artık
fatma sac kurutmayı denedın mı elını kolunu sarıp lse yarıyor
vucutları esnek onların korkma bısey olmaz benım erkek kardesım orumcegıyle bahceden bodruma yuvarlanmıstı bıseycık olmadı
çokk geçmiş olsun cnmmm
okudum içim sızladı çok geçmiş olsun düşen bebek ve çocukların bir süre uyutulmaması gerekir diye biliyorum ben inşşallah bişeyi yoktur bebişin.
selamun aleyküm bacılarrrr :97:
nasılsınız bakayımm.akşam yöneticimiz ve eşi bebek görmeye geldiler.sağolsunlar çok severim ikisinide onlarda bizi seviyorlar sağolsunlar biraz muhabbet çay çorba derken akşamı ettikk.
oğluşumda bizimle oturdu biraz laf dinledisonra kaka yaptıı bi açtık sırtından çıkmış yıkadık annemle poposunuu sonrada emzirdim ana kucağında iki salladık uyudu.koyduk yerine şimdi
fatmacımm bebeğin düşmüş geçmiş olsunn.yaa bende her kucağıma alırken düşünüyorumm ya düşerse diyee hele geceleri çok korkuyorum.ama çocuk bu düşe kalka büyüyecekk Rabbim korusun geçmiş olsunn
FATMACIM (fns) çok geçmiş olsun bişey olmamıştır ama o anki koru yetiyor insana canım
çok geçmiş olsun
kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama çoook birikmiş belki konuştunuz bilmiyorum ama bebeklerinizin gözünde kayma varmı hiç bizim oğlanın gözü kayıyor şaşı gibi bu durum beni endişenelendiriyor size de sormak istedim lütfen aynı durumu yaşayan varsa cevap yazsınn rahatlamak istiyorum(
hay maşallahkoca bir soğanıı cerez gibi yedim yaa helal olsun banaaaa...bugunleride görecekmiş bu bünyeeee..artıkın bool süt olsun daa..yanıma kimse yaklaşmasınn ..hohhh dersemm göçer bu dünyadannn:)))
ben şu gaz yapar bu gaz yapar diye hiç düşünmedimyeşil soğanı gaz yapar diye duydum ama artık büyüdük yaaaa bence gaz yapan şeyleri de artık yemeliyiz alışsınlar ne zamana kadar yemeyeceğiz.
bizleri daha iyi anlamışsındır değilmiEvet yeterki süt olsun bı sekilde gazı çıkarırız
Sütümün kıymetini asalında anladım
Gözlerimin icine bakıp süt yok der gibiydi emerken
İki çekip yüzüme bakiyodu yavrum onu öyle görmek gaz sancısından çok daha kötü inanki.
ben sana demiştim fatoş emziği kesin alır diyedenız bunları kım soyledı.bız kostastdan fatos emzık aldık onu da 1hafta kadar pekmezle versım sonra alıstı canım sımdı bambıno verıyorum baska emzık almıyor
ya aslında ben ogün balığın yanında soğan yemiştim ama balık yazamadım buraya herkesin canı özenir diye acaba ablıkta yapmış olabilirmi?kesinlikle katılıyorum geçen hafta annemlerde yemiştim yeşil soğan ben balığa yordum ama aklıma geldi sonra normalde çok fazlla geldi sütüm tavsiye ederim
üzülme canım nolur ya 10ml de olsa ver bebeğine ona faydası olur eminimne güzel iyi kötü sütünüz varda emziriyorsunuz... benim doğumdan itibaren az olduğu için mama takviyesi yapıyordum şimdi o az olan sütümde bittioğlumda 3 gündür emmiyor memeyi zorla tıktığım halde basıyor feryadı ağzına sokamıyorum dün akşam inat ettim ne var ne yok sağıp biberonla vereyim diye inanın kızlar 10cc zor çıktı oğlan haklı tabi süt yok
ay ne güzel bana çok pahalı geliyor oyun halılarıkızlar soğan falan dediniz ya yemeğin yanında yiyeyim dedim yarım soğan yedim ama anaamm oda bi acıymışşş midem yanıyo şimdi zarlarınıda soydum yerken güya ama yaktı valla.ahh bu annelik yokmu bu annelikkkk
pilava yoğurt döktüm üstünede dereotunu boca ettim onuda öyle yedimm.valla tai ye süt yapar deseler onu bile yapacaz yaniiii.Allah ım herkese bol sütler nasip etsinn olmayanlara versin olanlarında devamlılığını nasip etsin inşallahh
ay seda gecenin köründe gülmekten öldüm yaaa
Allahta seni güldürsün
bendede var oğlum doğduktan sonra arkadaşım kendininkini getirmişş.alma 6-7 ay falan kullanıyor çok küçük olduğu için zararda veremiyor yesyeni kullanıyor seninle birlikte 5. çocuk olacak bunu kullanan dedi.daha çıkarmadım ama bugün çıkarmayı düşünüyorum artık yavaş yavaş anlıyor oyundan
çok çok geçmiş olsun canımslm kızlar.. hastaneden geldik.. amipimiz geçmiş çok şükür.. iştahı azalmıştı ve yerli yersiz ağlıyordu.. doktorunu arayıp sormuştum geçen hafta.. idrar tahlili yaptır demişti.. yaptırmıştım.. enfeksiyon çıkmıştı..doktorumuz antibiyotik kullanmamız gerektiğini söylemişti.. ama ben güvenemedim tahlile.. bugün tekrar yaptırdık ve sonuç yine enfeksiyon..antibiyotiğe başlıyoruzkız bebeklerde sık görülen bişiymiş.. pislikle temizlikle alakalı değilmiş.. hafta antibiyotik kullanıcaz sonra tekrar kontrol.. bu arada böbrek filmi falan çekilecek haftaya :44:
gitmişken bende muayene oldum.. canım çok acıyor dedimspiral taktırmıştım.. onu kontrol etti.. iyicede muayene etti.. vee sonuç... enfeksiyon.. :44: kızımdada bende de enfeksiyon çıktı kızlar analı kızlı enfeksiyonlanmışız :44: ilişki sırasında da CANIMIN ACIMASININ SEBEBİ BUYMUŞŞ..
evet fileyle yıkadım ben zaten çokta güzel oldubende 3 defadr kendim yıkıyorum filelerle kolay oluyo demi
vuruyorum jileti gitsinkızlar bende bişi sorcambu doğumdan sonra kişisel bakımınızı nasıl yapıosunuz.yani temizliğinizi.
ben doğumdan önce kuaföre gidip ağda yaptırıyodum ama bu sefer gidemedim.hem korktum dikiş yerim henüz hassas gibi acıyor hemde ne olur ne olmaz diyee.yaptıranınız yada yapanınız varmı.
en biraz ameliyat eldiveniyle yaptım ama pes ettimm sanırım jilete baş vurucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?