hay maşallah
inşallah sütün bollaşmıştır canım
bende bugün 4 soganı 1.5 lt suda kaynatıp içine limon sıkıp burnumu kapatıp içtim
biraz önce sağdığımda gözlerime inanamadım
normalin 2 katı süt çıktı
ama 5 saattirde emmiyordu ondanmı bilmem?
ben şu gaz yapar bu gaz yapar diye hiç düşünmedim
hastaneden eve gelir gelmez herşeyi yedim
hatta ilşk geldiğim gün nohut vardı evde onu yedim ve hiç gaz sorunumuz olmadı
bizleri daha iyi anlamışsındır değilmi
ben sana demiştim fatoş emziği kesin alır diye
çook sevindim emmeye başlamasına
ya aslında ben ogün balığın yanında soğan yemiştim ama balık yazamadım buraya herkesin canı özenir diye acaba ablıkta yapmış olabilirmi?
üzülme canım nolur ya 10ml de olsa ver bebeğine ona faydası olur eminim
Allahım nolur arkadaşlarımın ve benim sütlerimi artır
ay ne güzel bana çok pahalı geliyor oyun halıları
banada bi veren olsada kullanıp geri versem
ama ben kendim yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilirsem fotosunu eklerim
oyun halısı | 10marifet.org
çok çok geçmiş olsun canım
evet fileyle yıkadım ben zaten çokta güzel oldu
vuruyorum jileti gitsin
fatmacım
ezgı su an nasıl ıyı demıssın cok sevındım
benımde ceyızımden bır kaynana mınderı var ona ıdıklı bıdıklı bır kılıf dıktırıp aynı 10marıfettekı gıbı yapıcam ustune donence ayna vs asarım oyuncaklarıda o sıkıldıkca degıstırmeyı dusunuyorum benım mınder epey kalın dosek gıbı yerden soguk da almaz,evde koyacak yerde kalmadı zaten dondy falan derken bende yapıcam resmını koyarım
deryacım ablanla duzelmesıne cok sevındım
kesınlıklee cok faydasını gordum ben bunun arkadaslar bırde kısır bol soganlıdenden kuru beyaz dut kaynat komposto ggıbı suyunu ıc seker koymuyorsun canım hale yazmıs faydasını goren cok ocak annelerınde
hayır canım yapılmıyorKızlar Yaa Sordum Ama Tekrar Sorıyım Aile Hekimliğind Jinekolojik Muayene Yapılıyor mu Biliyormusunuz?
slmlar herkese..nasılsınız bakalım...
bugün rapor aldım..10 gün kadar..sonrası Allah kerim..bir 10 gün daha alabilsem nisanı kapatırım..inş.
oyun halılarına netten baktım da baya fiyatlılar..çok gerekli olur mu acaba..yani aldığıma değer mi..faydalı olduğunu okudum ama yinede kullananlar daha ii bilişr.ona göre bende alayım..yani oyuncak falan da alacağız ya bir kaç ay sonra..ne yapsam ki..her gördüğümü de almak istemiyorum..maddi sıkıntılar da olunca(((
fatmaım çok geçmiş olsun cnm ezgimiz iimiş çok şükür işte bi anlık oluyo böle kazalar Rabbim esirgesin hepsinisabahtan beri kızımın bir derdi var anlamadım
sırtım tutuldu artık taşımaktan
ne uyuyor ne yatıyor sürekli kucak kucak
yıkadım yağlarla ovdum yok
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü
ağlamaktan helak olduk oda bende
hemen soydum vücudunda bişey varmı diye baktım
çok korktum çok kötüyüm moralim sıfır inşallah bişey olmamıştır :18:
şimdi ayağımla sallıyorum anadizini hemde yazıyorum
o uyusa hemen bende sızacağım çok fenayım çoookkk
cnm bnm oğlanda başladı aynı şekilde acaba doymuyomu diyorum uff sık sıkta emziriyorum sütümde oakdar aşırı değil ama kilosuna bakalınca yetiyo gibi ne biliim bide yastığıda yalıyo bazen bakıyorum şıp şıp sesler:)kzılar ya bizimki şapşup ellerini yalıyo yaa sinmiş köşeye sanki dişi çıkacakta damakları kaşınıyomuş gibi oyle sertki dişi olsa parçalar herhalde bunu dr a soran varmı
bende öyle düşünmeye başlıyorum bazen gülşahcım ama ne biliim bazen süt akarken bırakıyo emmeyi doymasa bırakmaz heralde diyorum yaa neler yiyosun süt yapıcı oalrak kızlar herkes yazsın neydsen fayda görüyosaaaslmm kızlar size sorum olucak kızım 3-4 güdr sürekli emiyor acaba doymuyor muu aglaması yok ama resmn meme tryakisi oldu yoksa doymuyor sütüm mü azaldıı?
kızlar şimdi aklıma geldi kusura bakmayın daha önce niye yazmadıysam,,neyse ben bu ilk doğum yaptığımda çok tatlı yedim şöyleki sabah kahvaltı yapıp peşine baklava tarzı tatlılar yiyiodum canım aşırı istiyodu ayrıca emzirirkende 1 sülahi su içiyorumdur rahat yani çocuk beni emiyodu bende suyuaslında bi yerde okudumda farkettim bunların süt yapacağını göğsü aşırı süt dolu olup acı çeken anneler su ve tatlıyı azaltın diyodu.birde yeşillik tarzı salata ve sebze çok tükettim şimdi onlardan sıkıldım diye aburcubura yönelince azalmaya başladı benimde,, her akşam yeşillik salata filan bence deneyin kızlar kesin faydası olur inşallah dolarda taşar sütlerimiz
fatmacım burda hep soyluyorum hakkını helal et cok sey ogrendık senden.Allah bın kere razı olsun dıyorum hep hem senden hem annemden sen fatos emzıgını demeseydın annemde recelle vermeseydı hala ne dısarı cıkabılırdım ne tuvalete gıdebılırdım
ya inşallah yarar canım zaten az once oglana bez alamaya gıttım sonra da eczaneye eltım bulantı ıcın ılac ıstemıstı onu almaya hadı dedım bır tartılayım ...tartılmaz olsaydım.o kadar moralım bozuldukı77 nkılo olmusum ya ben hamıleyken bıle bu kadar deıldım (sut olsun dıye ne deseler denıyorum aldım basımı gıdıyorum sonra verırım dıye ama veremzsem napıcam hıc bılmıyorum boyda kısa zaten artık bır degseler yuvarlanırım top gıbı ((
((
melocum dün tartıldım 93.5 :26:şekerim benim hedef kilom o ...sanırım ben 90ları vurdum korkumdan tartılamıyorum
yok öyle bişey ..ben deniyorum yaparsa söylerim
ay gülmekten karnım ağrıdı kızzben de öyle yaptım bugün tüm yöntemleri deniyorum bakalım
börülce yedim
helva yedim
humana
ısırgan..
neyse sütüm çok olursa kızıma sütlaç yaparım fazlasını
moralini bozma canımkızlar merhaba.
şuan moralim cok bozuldu.
hemen sizinle paylaşmak istedim.bebeğim altını temizlerken anüs çevresinde sol bölgede sertlik hissetim.ne olabailir bu?lütfen yardımcı olun.kabız falan olmadı cok şükür,zorlanma olmadı yani.abse mi oldu acaba?
aşağıya gelecek canımkızlar yaa cahilliğime verin. ben bu nuk anne göğsü biberondan aldım deliği yukarı mı gelecek aşağı mı?
ama ben onu doğduğundan beri yapıyorumyaa bende yeni farkettim.kakasını yaparken yardım amaçlı bacaklarını dizden büküp karnına doğru bastırıyodum.ondan mı oldu ki.yoksa bebeğim çok zorlanmıyor normalde.bir kaç gündür ağlıyodu kaka yaparken yavrum demekki ondanmış.
evet kullanıyorum sürekli hemdekızlar biberonu temizlemek için bulaşık deterjanı kullanıyormusunuz?
normal emzik olmuyor onalar geniş emzikli canımyukarıya gelince içemiyor gibi oluyor ama emzik mantığıyla düşününce bana da yukarıya gelmesi mantıklı geldi.. umarım boşa gitmez de kullanırız.. acaba bunlara uyumlu normal emzikleri var mı emzik kısmını değiştirsek
çok kötü bi gecenin ardından sabah oldu şükür.gece 1 gibi yavrum garip seslerle bi uyanmaya çalıştı Allahtan uyanıktık meğer genzindeki sütler birikmiş nefessiz kalmış yavrum halbuki bu okyanus suyundanda damlatmıştım ama yeterli olmamaış demekki hemen havaya kaldırdık burnu zorlanırken yine süt dolmuş temizleyip damla damlattım tam dr a gidecektikki normalleşti elim ayağım boşaldıbirde çok gazı olduğu için bazen uyurken bile ıkınıyo zorlanırkende kustuğu sütler yine genzide kaçıyo galiba
ayrıca ablamla aramız bozuktu ya cümle alem duydu zatendün bir mail döşedim yolladım dayanamadım yine aklıma bikaçşey geldi onlarıda ekledim yine yolladım akşam saat 10 gibi eşi aradı.mail atmışsın ablanın canı çok sıkılmış defne neyse bizim için emirde odur velasıl dertleri ortaya çıktı bizim oğlan sarılıktı 6. gün değeri 11.7 di dr bizi o kadar güzel ikna ettiki bu değer çok düşük tedaviye gerek yok biz buna sarılık bile demiyoruz dedi yolladı, ablamlar geldiğinde de farketmiş ablamda titizdir bu konularda aslında bu güzel bişiy neyse, gözünün akı baya sarı filan değince emir için bizde panık olduk hemen hastaneye gittik, o sırada eşimde sarılık filan değildi boşuna gittik değince bunlarda alınmış.sağlıklı çocuğa durup dururken yakıştırma yapıyolarmışlar gibi anlamışlar dertleride buymuş yani.o da ablana kızma bana kız ben gitmeyelim dedim dedi olay unutulsun diye, bende bana kötü günde insan lazım iyi günde değil dedim.ayrıca uzatılacak biişiy yok eşim onu söylediysede yakıştırmadığı içindir biz zaten unuttuk dedim. hadi gitmeyelim dedin en azından aryabiilrdi dedim insan kötü niyetli olursa bende bahane bulup bende tavır yaparım istesem çok şeyde bulurum deyince biz hep sizi düşünüyoruz hatta daha 3 gün önce emir i özledim dedi ablan dedi bende ama sana söylüyo aradığı yok dedim...derken derken olay tatlıya bağlandı ama ablamın burnundan getiricem bunu bi gelsin ilk işim temizlik yaptırmak
ezgi şuan iyifatmacım
ezgı su an nasıl ıyı demıssın cok sevındım
benımde ceyızımden bır kaynana mınderı var ona ıdıklı bıdıklı bır kılıf dıktırıp aynı 10marıfettekı gıbı yapıcam ustune donence ayna vs asarım oyuncaklarıda o sıkıldıkca degıstırmeyı dusunuyorum benım mınder epey kalın dosek gıbı yerden soguk da almaz,evde koyacak yerde kalmadı zaten dondy falan derken bende yapıcam resmını koyarım
deryacım ablanla duzelmesıne cok sevındım
herhangi bir kumaştan olur canım ya içine elyaf doldur olmadı sök bir yastığı doldur içindekilerisaol cnm
sende iyi akıl etmişsin hatta dün resimlere baktıda biz yapalım filan dedii eşim güldüm bende bizde hiç minder tarzı malzemede yok en güzeli hem üşümezde dediğin gibi
fatmacım burda hep soyluyorum hakkını helal et cok sey ogrendık senden.Allah bın kere razı olsun dıyorum hep hem senden hem annemden sen fatos emzıgını demeseydın annemde recelle vermeseydı hala ne dısarı cıkabılırdım ne tuvalete gıdebılırdım
cnm bol soğanlı derken yeşil soğanmı kuru soğanmı şimdi bulguru ısladım bende:)
cnm fatoş emziği ne yaa ay ebdne bişi bilmiyorumya bnm oğlan emmiyo emziği uff çok yoruluyorum sürekli memede nolur banada bi fikir verin çok dua ederim bende size en azından uykuya dalmasına yardım der emzik bide böle sürekli beni emdikçe sütüm hiç birikmiyo
cnm bol soğanlı derken yeşil soğanmı kuru soğanmı şimdi bulguru ısladım bende:)
bende dutu kaynattım suyunu suzdum sogusun ıcıcem,bundan cok umutluyum .engınar haslıyorum oglene bolll yesılsoganlı salatasını yapıcam bırde tarhana corbası bakalım sut ne olacak.
kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama çoook birikmiş belki konuştunuz bilmiyorum ama bebeklerinizin gözünde kayma varmı hiç bizim oğlanın gözü kayıyor şaşı gibi bu durum beni endişenelendiriyor size de sormak istedim lütfen aynı durumu yaşayan varsa cevap yazsınn rahatlamak istiyorum(
ıyı uykular güzel anneler ve onların güzelbebişleri..beni uyku tutmadı ve bakın ne buldum..
Emzirme ve Sorunlar
bura yazanlar nerseyse benı anlatıyor ya ben dogumdan sonra bebegımı 4 saat sonra gordum ustelık mama verılerek yanıma getırılmıstı bırde gelınce almadı benı uyuyoru toplamda belkı 6 saat sonra falan emzırdım oda sut gelmıyor dıye fazla ustelemedım..sonralarıda kımse demedıkı emzırısen gelıcek of of.sımdı aklım basıma geldı ama olan güzel oğluma oldu neyse eger bırdaha bebegım olursa ebeleın elınden alıcam yınede hemen emzırıcem ve 3 gun de sutum gelmese mama vermıcem gelene kadar ...okuyun kızlar guzel bılgıler var..
[COLOR="darkorange" .!.:ben sana demiştim fatoş emziği kesin alır diye
çook sevindim emmeye başlamasına[/COLOR]
fatos emzik ne olaki?banada söyleyin almıyor kızım emzik fatos emziknerde satılıyor kacırmmısım ben orayı
ya aslında ben ogün balığın yanında soğan yemiştim ama balık yazamadım buraya herkesin canı özenir diye acaba ablıkta yapmış olabilirmi?
balık kesinlikle süt yapıyor bizim evde sogan yenmez eşim yüzünden ben sgansız balık yemiştim:)o gün aksam sütüm öyle bir akmıstıki gece pijamayı gectim yorgan carsaf bile süt olmustu bende herhalde ananası fazla kacırdım bugun demiştim balıgın süt yapacagı aklıma gelmemişti siz burda yazınca farkettim
Allahım nolur arkadaşlarımın ve benim sütlerimi artır[/COLOR]
amin rabbim herkesin bebegine anne sütü almayı nasip etsin ben inanıyorum hepimizin bol bol sütü olacak herkese farklı birsey iyi geliyor denemeler sonucu bulacak herkes kendine iyi geleni o yüzden ben ne duysam yazıyrum buraya en son havucu duydum hemen süt indiriyor dediler ama daha denemedim
saol cnm eşimede göstericem teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?