2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

olabilir cnm işi garantiye almak için yeşil soğanın yanında balıkta yemek lazım

çok kötü bi gecenin ardından sabah oldu şükür.gece 1 gibi yavrum garip seslerle bi uyanmaya çalıştı Allahtan uyanıktık meğer genzindeki sütler birikmiş nefessiz kalmış yavrum halbuki bu okyanus suyundanda damlatmıştım ama yeterli olmamaış demekki hemen havaya kaldırdık burnu zorlanırken yine süt dolmuş temizleyip damla damlattım tam dr a gidecektikki normalleşti elim ayağım boşaldıbirde çok gazı olduğu için bazen uyurken bile ıkınıyo zorlanırkende kustuğu sütler yine genzide kaçıyo galiba
ayrıca ablamla aramız bozuktu ya cümle alem duydu zaten dün bir mail döşedim yolladım dayanamadım yine aklıma bikaçşey geldi onlarıda ekledim yine yolladım akşam saat 10 gibi eşi aradı.mail atmışsın ablanın canı çok sıkılmış defne neyse bizim için emirde odur velasıl dertleri ortaya çıktı bizim oğlan sarılıktı 6. gün değeri 11.7 di dr bizi o kadar güzel ikna ettiki bu değer çok düşük tedaviye gerek yok biz buna sarılık bile demiyoruz dedi yolladı, ablamlar geldiğinde de farketmiş ablamda titizdir bu konularda aslında bu güzel bişiy neyse, gözünün akı baya sarı filan değince emir için bizde panık olduk hemen hastaneye gittik, o sırada eşimde sarılık filan değildi boşuna gittik değince bunlarda alınmış.sağlıklı çocuğa durup dururken yakıştırma yapıyolarmışlar gibi anlamışlar dertleride buymuş yani.o da ablana kızma bana kız ben gitmeyelim dedim dedi olay unutulsun diye, bende bana kötü günde insan lazım iyi günde değil dedim.ayrıca uzatılacak biişiy yok eşim onu söylediysede yakıştırmadığı içindir biz zaten unuttuk dedim. hadi gitmeyelim dedin en azından aryabiilrdi dedim insan kötü niyetli olursa bende bahane bulup bende tavır yaparım istesem çok şeyde bulurum deyince biz hep sizi düşünüyoruz hatta daha 3 gün önce emir i özledim dedi ablan dedi bende ama sana söylüyo aradığı yok dedim...derken derken olay tatlıya bağlandı ama ablamın burnundan getiricem bunu bi gelsin ilk işim temizlik yaptırmak

kızlar şimdi aklıma geldi kusura bakmayın daha önce niye yazmadıysam,,neyse ben bu ilk doğum yaptığımda çok tatlı yedim şöyleki sabah kahvaltı yapıp peşine baklava tarzı tatlılar yiyiodum canım aşırı istiyodu ayrıca emzirirkende 1 sülahi su içiyorumdur rahat yani çocuk beni emiyodu bende suyuaslında bi yerde okudumda farkettim bunların süt yapacağını göğsü aşırı süt dolu olup acı çeken anneler su ve tatlıyı azaltın diyodu.birde yeşillik tarzı salata ve sebze çok tükettim şimdi onlardan sıkıldım diye aburcubura yönelince azalmaya başladı benimde,, her akşam yeşillik salata filan bence deneyin kızlar kesin faydası olur inşallah dolarda taşar sütlerimiz

gunaydınnnn...
Dun oglen borulce yemıstım kızım degıl ama ben gazdan oldum
sut calısmalarım oyle cok gozle gorunur bır sonuc vermedı ama cok sukur ıyı.
Aksam ıkınarak kakasını yapmaya calısıyor karnı tas gıbı oldu doktorun verdıgı glıserın fıtılı atayım dedım cok sert kazık gıbı parcalamaya calıstım ufalalandı.hemen banyoda aydından aldıgım zeytın yagından kesıp zeytınyagına batırıp koydum yavrum yaptı kakasını
bende oyleymısım annem sabun koymadan yapmazdın dıyor sonra duzelmıs sukur kabızlıgımda hıc yoktur benım
kızımı dondİsİne yuzu koyun uyutmayı basardım aslında ben degıl kızımın bunları yapmasında en buyuk pay emzıgın

fatmacım
ezgı su an nasıl ıyı demıssın cok sevındım

benımde ceyızımden bır kaynana mınderı var ona ıdıklı bıdıklı bır kılıf dıktırıp aynı 10marıfettekı gıbı yapıcam ustune donence ayna vs asarım oyuncaklarıda o sıkıldıkca degıstırmeyı dusunuyorum benım mınder epey kalın dosek gıbı yerden soguk da almaz,evde koyacak yerde kalmadı zaten dondy falan derken bende yapıcam resmını koyarım

deryacım ablanla duzelmesıne cok sevındım

ayyyy su cepten gırmek ne kadar ıyı oldu yaaaa... Rahat rahat cayımı ıcerken kızımı emzırırken bakabılıyorum gece yatagımda uykuya gecmeden once hemde evdekı modemle baglandıgım ıcın faturamda artmıyor(acunun reklamı gıbı oldu yaaaa)

saol cnm
sende iyi akıl etmişsin hatta dün resimlere baktıda biz yapalım filan dedii eşim güldüm bende bizde hiç minder tarzı malzemede yok en güzeli hem üşümezde dediğin gibi

Günaydın kızlarrrr

ayy manikcim keşke banada çok zayıfsın deseler
geçen gün densizin biri bana ayy sanki doğurmamış gibisib yoksa ikizi vardıda dr içindemi unuttu gibi apğtal bir espri yaptı
güya samimi arkadaşım sinir oldum

Kızlar Yaa Sordum Ama Tekrar Sorıyım Aile Hekimliğind Jinekolojik Muayene Yapılıyor mu Biliyormusunuz?
hayır canım yapılmıyor

ben ilk kızımda almadım aslına bakrsan oyun halısını bilmiyordum bile
(bu siteden çok şey öğreniyorum eşim habire kızyor:) ) oyuncak vs bol aldık tabi
onunla konuştuk çoook oynadık kitap okuduk
çocuğum şimdi 4 yaşına olmasna ragmen 5 yaş grubuna gidiyor anaokulunda
hepsinden zeki maşallah
el kol koordinasyonu hemen gelişmişti
çok çabuk konuştu ve cümle kurmaya hemen başlamıştı
ama bunda herşeye özeniyordum almayacağım ama yapmayı düşünüyorum

fatmacım burda hep soyluyorum hakkını helal et cok sey ogrendık senden.Allah bın kere razı olsun dıyorum hep hem senden hem annemden sen fatos emzıgını demeseydın annemde recelle vermeseydı hala ne dısarı cıkabılırdım ne tuvalete gıdebılırdım

fatmaım çok geçmiş olsun cnm ezgimiz iimiş çok şükür işte bi anlık oluyo böle kazalar Rabbim esirgesin hepsini

kzılar ya bizimki şapşup ellerini yalıyo yaa sinmiş köşeye sanki dişi çıkacakta damakları kaşınıyomuş gibi oyle sertki dişi olsa parçalar herhalde bunu dr a soran varmı
cnm bnm oğlanda başladı aynı şekilde acaba doymuyomu diyorum uff sık sıkta emziriyorum sütümde oakdar aşırı değil ama kilosuna bakalınca yetiyo gibi ne biliim bide yastığıda yalıyo bazen bakıyorum şıp şıp sesler:)
slmm kızlar size sorum olucak kızım 3-4 güdr sürekli emiyor acaba doymuyor muu aglaması yok ama resmn meme tryakisi oldu yoksa doymuyor sütüm mü azaldıı?
bende öyle düşünmeye başlıyorum bazen gülşahcım ama ne biliim bazen süt akarken bırakıyo emmeyi doymasa bırakmaz heralde diyorum yaa neler yiyosun süt yapıcı oalrak kızlar herkes yazsın neydsen fayda görüyosaaa

aminn cnm dolsun taşsın içsin miniklerimiz bol yeşillik yicem inşallah daha çok dikkat edicem artık büyüyolar ve çektikleri süt miktarı artıyo bu şekilde olmaz artması için biişiler yemem gerek artık bnmdee bol bol

cnm fatoş emziği ne yaa ay ebdne bişi bilmiyorum ya bnm oğlan emmiyo emziği uff çok yoruluyorum sürekli memede nolur banada bi fikir verin çok dua ederim bende size en azından uykuya dalmasına yardım der emzik bide böle sürekli beni emdikçe sütüm hiç birikmiyo

ayy ben şimdi 77 kg olmak için neler vermezdim
canım bende hep derim ya hamileliklerimde çok kilo almam ama lohusalıkta süt olsun diye yediklerimden alıyorum sürekli
şimdi bıraktım gitti yemiyorum bol bol su içiyorum olursa olur napayım
ilk kızım mamayla büyüdüde noldu
çok zeki maşallah
hastada olmuyor fazla

şekerim benim hedef kilom o ...sanırım ben 90ları vurdum korkumdan tartılamıyorum
yok öyle bişey ..ben deniyorum yaparsa söylerim
melocum dün tartıldım 93.5 :26:
yürüyüş yapıyorum 1 haftadı 3 ana 3 ara şeklinde beslenmeye başladım ama emzirdiğim için çok kısmadım

ben de öyle yaptım bugün tüm yöntemleri deniyorum bakalım

börülce yedim
helva yedim
humana
ısırgan..

neyse sütüm çok olursa kızıma sütlaç yaparım fazlasını
ay gülmekten karnım ağrıdı kızz

moralini bozma canım
dr a gittinizmi
merak ettim şimdi

kızlar yaa cahilliğime verin. ben bu nuk anne göğsü biberondan aldım deliği yukarı mı gelecek aşağı mı?
aşağıya gelecek canım
yukarı gelince damağa değiyor bebek çekemiyor

ama ben onu doğduğundan beri yapıyorum
il kızımdada yapmıştım olmamıştı:44:

kızlar biberonu temizlemek için bulaşık deterjanı kullanıyormusunuz?
evet kullanıyorum sürekli hemde

normal emzik olmuyor onalar geniş emzikli canım
aşağıya getir sen deliğini

çooook geçmiş olsun
bende boğazına süt vs kaçınca çok panik oluyorum
ayrıca ablanla barışmanıza çok sevindim
okudukça içim parçalanıyordu anne gibi oluyor bazen ablalar çünkü

ezgi şuan iyi
altı temiz karnı tok mışıl mışıl uyuyor maşallah
bugün aşımız var sadece salı günleri geliyormuş sağlık ocağına
napcaz bakalım
ben ates düşürücü vermeyi düşünmüyorum çok kötü olmazsa

bu arada aşı yaptıranlar kolundan ve 2 bacağındanmı oluyordu bu aşıyı ona göre rahat çıkarılcak kıyafetler giydireyim

saol cnm
sende iyi akıl etmişsin hatta dün resimlere baktıda biz yapalım filan dedii eşim güldüm bende bizde hiç minder tarzı malzemede yok en güzeli hem üşümezde dediğin gibi
herhangi bir kumaştan olur canım ya içine elyaf doldur olmadı sök bir yastığı doldur içindekileri
süsle püsle tamamdır maksat yukardakilerle oynasın
ahh ahh migrosta vardı 35 tl ye alacaktı eşim aldırmamıştım
gerçi hertaraf oyuncak bizim ev doldu taştı onunla ne kadar zaman geçirecekki emeklemeye başladımı durmaz içinde 6 ay için okadar para veremem ben

helal olsun canııım
sizlerde helal edin bende sizlerde pek çok şey öğreniyorum

cnm bol soğanlı derken yeşil soğanmı kuru soğanmı şimdi bulguru ısladım bende:)

bildiğin uyduruk bakkal emziği ucu yumuşacık su japon pazarı gibi ucuzluk dükkanlarında bulabilirsin

bende dutu kaynattım suyunu suzdum sogusun ıcıcem,bundan cok umutluyum .engınar haslıyorum oglene bolll yesılsoganlı salatasını yapıcam bırde tarhana corbası bakalım sut ne olacak.

bende dutu kaynattım suyunu suzdum sogusun ıcıcem,bundan cok umutluyum .engınar haslıyorum oglene bolll yesılsoganlı salatasını yapıcam bırde tarhana corbası bakalım sut ne olacak.

enginarın yemeğini yaparımda salatasını hiç bilmiyordum
ay melocum senle biz amma tarif biliyoruz ya boşuna tombik olmamışız
ayy süper bir tarif var elimde alman keki
vereyim istersen :)

benim kızımda yok öyle birsey ama bende varmıs bebekkendoktora götürmüşler burun kemigi tam gelişmedigi için olur gecer burun kemigi gelişip oturdukca gözlerdeki mesafe ayarlanır hem kaslarını kontrol etmeyi ögrenr demiş şimdi birsey yok sükür 1 yasına kadar gecmiş istersen götür sen bi doktoa içiçn rahat etsin

ben hastanedeki hemşirekere cok sey borcluyum bu konuda zorla gögsümü kızımın agzına tıktılar 2 kişi nasıl ugrastılar gögsümü ceke ceke kuzumun agzını acmasını saglayıp emzirdiler
kanallarım acılsın diye masaj yaptılar gögsüme bunların sayesinde ilk gün bebegimi ac bırakmamıs oldum Allah razı olsun hepsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…