Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızımkıde sırf anne sutu aldgndan bberı cıvık ve yesılımsı yapıor genelde
su meshur kremsantılı kurabıyeden yaptım dun 18tane cıktı 15ını ben yedım
harıkaymıs ama cok fenaaa:82:
bütün dklar aynı şryi söylüyorsa nie güvenmiosunuz anlamadım
anne sütü alan her bebeğin kakası sıvıdır bizde aynı diyoruz
kakanın rengi kokusuda annenin yedikleriyle yada üşütmesiyle değişebilir.kendinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutunn.siz üşütünce bebekte sancılanırr unutmayınn
umarım önemli bişi yoktur. ama rengi yeşil hemde bildiğin sulu kakabebeğin anne sütümü içiyor sadece
beni emmiyor ki 4-5 gündür bıraktı.
ben bu kadar küçük bebeklerde ishal olmaz diye biliyorummm.
bir değil iki değil kaç doktor bişi yok demiş
valla doktorlar bile bi tuhaf olmuşkii güvenemiyoruz değilmi
gerçis sen teşhisi koymuşsunama inşallah senin dediğin gibi değildirde doktorın dediği gibi birşeyi yoktur kuzunun
benimkide gazla birlikte kaka yapıo pırtladıkça kaka da geliyo.tabi hep sıvı cıvık kaka dahada bigün katı kaka yaptığını görmedim
yeşil olmasının nedeni üşütmüş olabilir.eğer emiyorsa sende üşütmüş olabilirsin.anneden hemen alıyolar çünküü.
geçmiş olsun çok çok inşallah en kısa zamanda geçer.
kızımda cok sulu yapıyor kakaksını ama bütün doktorlar aynı seyi söyledi bana anne sütü alan bebekler sulu kaka yapabilir normal rengi yeşil degilse günde 5defadan fazla degilse korkma deiler bende deidm bi test bari yapsaydınız yok bende endişeleniyorum iyi bir doktor bulamadım bir türlü yok bişi deyip gönderiyor seninki en azından test yapmıs bizimkinde oda yok
günde 1-2 kez yapıyor canım çok değil ama rengi yeşil çokta kötü kokuyor.bızımkıde sırf anne sutu aldgndan bberı cıvık ve yesılımsı yapıor genelde
bütün dklar aynı şryi söylüyorsa nie güvenmiosunuz anlamadım
anne sütü alan her bebeğin kakası sıvıdır bizde aynı diyoruz
kakanın rengi kokusuda annenin yedikleriyle yada üşütmesiyle değişebilir.kendinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutunn.siz üşütünce bebekte sancılanırr unutmayınn
canım ben cok evhamlıyım sanırım o yüzden birde kızım 20 günlükken idrar yolu enfeksiyonu gecirdi doktora bu cocuk huzursuz birseyi var dedigim halde yok birsey dedi sonra zorla idrar kan testi yaptırdım baska bi doktorun tavsiyesiyle enfeksiyon cıktı 3 gün hastanede yattık 10 gün antibiyotik aldı böyle olunca hep yine birseymi var acaba farkedemedilermi diye düşünüyorum
ayy ben kaçırdım o tarifi yaaa hangi sayfadaydı kim vermiştiiii bende istiyommm
canım ben cok evhamlıyım sanırım o yüzden birde kızım 20 günlükken idrar yolu enfeksiyonu gecirdi doktora bu cocuk huzursuz birseyi var dedigim halde yok birsey dedi sonra zorla idrar kan testi yaptırdım baska bi doktorun tavsiyesiyle enfeksiyon cıktı 3 gün hastanede yattık 10 gün antibiyotik aldı böyle olunca hep yine birseymi var acaba farkedemedilermi diye düşünüyorum
Burda Canım Bende Tarifi Almıştım Ama Daha Ona Sıra Gelmedi Bi Yapsam Bütün Tepsiyi Yerim Heralde..
1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un
toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz
Kızlarrrrr çıldırıcam yaaaaa. avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum.
Bizimkiler aradılar şimdi cuma günü gelecegiz dediler. neymiş efendim para daha herkesten tam olarak toplanmamış!!!
Halbuki ben bütün hazırlıgımı yapmıştım.Şimdi söyleyin ben ne yapayım
Hepsini çöpe dökecem vallahi!!!
Offfffffffffffff![]()
ben catalla sekıl veremedım cok yumusak oldugu ıcın dagılıyor hamur ama soguduktan sonra toparlıyor kendını enfes oluyor
Burda Canım Bende Tarifi Almıştım Ama Daha Ona Sıra Gelmedi Bi Yapsam Bütün Tepsiyi Yerim Heralde..
1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un
toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz
aynen canım bukadar baska bısey yok kremsantıyı krema halıne getırmıyorsun dırek yagla unla karıstırıp yogur kıyır kıyır bı hamur oluyor sekıl vermek bıraz zor oluyor ama yapması 5 dakıka surmuyor enfes enfes hadı hemen yap ye bı tepsıyıanaaa nassı yanii krem şantiyi sütle falan krema yapmıyomusun toz haliyle unlamı yoğuruyosun
bumudurrr yaneee![]()
Ay bir de pasta börek bayatlamaz gelince yeriz diyorlar yaaaaaaaaaa![]()
yazdım benKIZLAR FOXTA SARAÇOĞLU VAR MAİL BOMBASI YAPALIM BEN BUNU YAZDIM SİZDE MAİL ATIN
hayatinsifreleri@fox.com.tr
BİZ BİR FORUM SİTESİNDE PAYLAŞIM YAPAN YAKLAŞIK 200 KİŞİ ŞUBATTA DOĞUM YAPTIK SÜT İÇİN ÖNERİ BEKLİYORUZ HOCAMIZDAN
Fatmacım geçmiş olsun canım. Ben de Kaan'ı 7 aylıkken düşürmüştüm. :2: Bir şey olmadı ama o an ki korku, vicdan azabı çok kötüydü.
tekrar geçmiş olsun...
Nurberra canım börekler, pogaça, kurabiye buzlukta da diğerleri dolapta.