• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bütün dklar aynı şryi söylüyorsa nie güvenmiosunuz anlamadım

anne sütü alan her bebeğin kakası sıvıdır bizde aynı diyoruz

kakanın rengi kokusuda annenin yedikleriyle yada üşütmesiyle değişebilir.kendinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutunn.siz üşütünce bebekte sancılanırr unutmayınn

su meshur kremsantılı kurabıyeden yaptım dun 18tane cıktı 15ını ben yedım :(
harıkaymıs ama cok fenaaa:82:

kakanın rengi kokusuda annenin yedikleriyle yada üşütmesiyle değişebilir.kendinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutunn.siz üşütünce bebekte sancılanırr unutmayınn

canım ben cok evhamlıyım sanırım o yüzden birde kızım 20 günlükken idrar yolu enfeksiyonu gecirdi doktora bu cocuk huzursuz birseyi var dedigim halde yok birsey dedi sonra zorla idrar kan testi yaptırdım baska bi doktorun tavsiyesiyle enfeksiyon cıktı 3 gün hastanede yattık 10 gün antibiyotik aldı böyle olunca hep yine birseymi var acaba farkedemedilermi diye düşünüyorum

bebeğin anne sütümü içiyor sadece
beni emmiyor ki 4-5 gündür bıraktı.
ben bu kadar küçük bebeklerde ishal olmaz diye biliyorummm.
bir değil iki değil kaç doktor bişi yok demiş
valla doktorlar bile bi tuhaf olmuşkii güvenemiyoruz değilmi
gerçis sen teşhisi koymuşsun :37: ama inşallah senin dediğin gibi değildirde doktorın dediği gibi birşeyi yoktur kuzunun
benimkide gazla birlikte kaka yapıo pırtladıkça kaka da geliyo.tabi hep sıvı cıvık kaka dahada bigün katı kaka yaptığını görmedim
yeşil olmasının nedeni üşütmüş olabilir.eğer emiyorsa sende üşütmüş olabilirsin.anneden hemen alıyolar çünküü.

geçmiş olsun çok çok inşallah en kısa zamanda geçer
.
umarım önemli bişi yoktur. ama rengi yeşil hemde bildiğin sulu kaka

kızımda cok sulu yapıyor kakaksını ama bütün doktorlar aynı seyi söyledi bana anne sütü alan bebekler sulu kaka yapabilir normal rengi yeşil degilse günde 5defadan fazla degilse korkma deiler bende deidm bi test bari yapsaydınız yok bende endişeleniyorum iyi bir doktor bulamadım bir türlü yok bişi deyip gönderiyor seninki en azından test yapmıs bizimkinde oda yok
bızımkıde sırf anne sutu aldgndan bberı cıvık ve yesılımsı yapıor genelde
günde 1-2 kez yapıyor canım çok değil ama rengi yeşil çokta kötü kokuyor.

iyide tatlım benim oğlan beni emmiyorki benden yada yediklerimden geçsin.

KIZLAR FOXTA SARAÇOĞLU VAR MAİL BOMBASI YAPALIM BEN BUNU YAZDIM SİZDE MAİL ATIN

hayatinsifreleri@fox.com.tr

BİZ BİR FORUM SİTESİNDE PAYLAŞIM YAPAN YAKLAŞIK 200 KİŞİ ŞUBATTA DOĞUM YAPTIK SÜT İÇİN ÖNERİ BEKLİYORUZ HOCAMIZDAN

canım ben cok evhamlıyım sanırım o yüzden birde kızım 20 günlükken idrar yolu enfeksiyonu gecirdi doktora bu cocuk huzursuz birseyi var dedigim halde yok birsey dedi sonra zorla idrar kan testi yaptırdım baska bi doktorun tavsiyesiyle enfeksiyon cıktı 3 gün hastanede yattık 10 gün antibiyotik aldı böyle olunca hep yine birseymi var acaba farkedemedilermi diye düşünüyorum

ben seni çok iyi anlıyorum hepiimizde var bu durummm.ama biraz rahat olmaya çalışş sıkıntı çekersinn.sen gerilince bebeğinde gerilir etkilenir sağlam çocuğu hasta edersinn valla :37:

tedbiri elbette elden bırakmamak lazım ama birden fazla doktor artı aynı sorunu yaşamış insanlar sorun yok dediği halde hala ısrar edersenn hastalık hastası olup çıkarsın Allah korusunn :34:

ayy ben kaçırdım o tarifi yaaa hangi sayfadaydı kim vermiştiiii bende istiyommm

Burda Canım Bende Tarifi Almıştım Ama Daha Ona Sıra Gelmedi Bi Yapsam Bütün Tepsiyi Yerim Heralde..

1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un

toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz

Kızlarrrrr çıldırıcam yaaaaa. avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum. :47:

Bizimkiler aradılar şimdi cuma günü gelecegiz dediler. neymiş efendim para daha herkesten tam olarak toplanmamış!!!

Halbuki ben bütün hazırlıgımı yapmıştım. :47: Şimdi söyleyin ben ne yapayım :47: Hepsini çöpe dökecem vallahi!!!

Offfffffffffffff :47:

işte bende o yüzden güvenemiyorum:50:. benim ilk kızım şimdi 13 yaşında bir doktorun yanlış teşhisi yüzünden 20 günlüktü 4 gün yoğun bakımda kaldı ölümden döndü yavrum. yahu 2,5 aylık oldu yavrum ama huzursuz mutsuz sürekli ağlamaklı birşeyi varki böyle.

Burda Canım Bende Tarifi Almıştım Ama Daha Ona Sıra Gelmedi Bi Yapsam Bütün Tepsiyi Yerim Heralde..

1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un

toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz

anaaa nassı yanii krem şantiyi sütle falan krema yapmıyomusun toz haliyle unlamı yoğuruyosun

bumudurrr yaneee
:53:

Kızlarrrrr çıldırıcam yaaaaa. avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum. :47:

Bizimkiler aradılar şimdi cuma günü gelecegiz dediler. neymiş efendim para daha herkesten tam olarak toplanmamış!!!

Halbuki ben bütün hazırlıgımı yapmıştım. :47: Şimdi söyleyin ben ne yapayım :47: Hepsini çöpe dökecem vallahi!!!

Offfffffffffffff :47:

ya madem hazır değillermiş nie gün veriyolar sana gelicez die ayhhb ende sinir oldum şimdii
cnm buzluktaysalar hiç bişi olmazz canını sıkma bende dün akşam poğaça keke yapıp attım gelen olunca çıkarıcam fırınlıcam hemen

1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un

ben catalla sekıl veremedım cok yumusak oldugu ıcın dagılıyor hamur ama soguduktan sonra toparlıyor kendını enfes oluyor
anaaa nassı yanii krem şantiyi sütle falan krema yapmıyomusun toz haliyle unlamı yoğuruyosun

bumudurrr yaneee
:53:
aynen canım bukadar baska bısey yok kremsantıyı krema halıne getırmıyorsun dırek yagla unla karıstırıp yogur kıyır kıyır bı hamur oluyor sekıl vermek bıraz zor oluyor ama yapması 5 dakıka surmuyor enfes enfes hadı hemen yap ye bı tepsıyı:66:

Ay bir de pasta börek bayatlamaz gelince yeriz diyorlar yaaaaaaaaaa :47:

enn sinir olduğum şeyyy.bak bende deli oldumm bana yapılmış gibi oldu.yaaa sen gelll hediyenide peşinden gönderirsinnn yaptığın okadar emekk okadar masraff hooppp gelmiyoruz demekle olurmu yaaa.at buzluğa şekeriimm geldiklerindede çıkar kkoy önlerine siz demiştiniz bayatlamaz diyeee de söyleee yesinlerrr

gerçi pasta börek hiç önemli değil
ama sen kaç gündür hazırlanıyorsunn emek sarfediyosun küçücük bebekle zaman ayırıyorsunn ayıpp

Fatmacım geçmiş olsun canım. Ben de Kaan'ı 7 aylıkken düşürmüştüm. :2: Bir şey olmadı ama o an ki korku, vicdan azabı çok kötüydü.

tekrar geçmiş olsun...

Nurberra canım börekler, pogaça, kurabiye buzlukta da diğerleri dolapta.

KIZLAR FOXTA SARAÇOĞLU VAR MAİL BOMBASI YAPALIM BEN BUNU YAZDIM SİZDE MAİL ATIN

hayatinsifreleri@fox.com.tr

BİZ BİR FORUM SİTESİNDE PAYLAŞIM YAPAN YAKLAŞIK 200 KİŞİ ŞUBATTA DOĞUM YAPTIK SÜT İÇİN ÖNERİ BEKLİYORUZ HOCAMIZDAN
yazdım ben

Fatmacım geçmiş olsun canım. Ben de Kaan'ı 7 aylıkken düşürmüştüm. :2: Bir şey olmadı ama o an ki korku, vicdan azabı çok kötüydü.

tekrar geçmiş olsun...

Nurberra canım börekler, pogaça, kurabiye buzlukta da diğerleri dolapta.

buzluktakiler dursun
diğerleri akşam yemeği olsun
yapacak bişey yok
si,nir oldum ya
ben olsam birdaha kabul etmezdim sanırım:47::47::47:

su meshur kremsantılı kurabıyeden yaptım dun 18tane cıktı 15ını ben yedım :(
harıkaymıs ama cok fenaaa:82:

sen büyükmü yaptın acaba benim 28 tane çıktı dün:)

Son düzenleme:
Back
X