anaaa nassı yanii krem şantiyi sütle falan krema yapmıyomusun toz haliyle unlamı yoğuruyosun
bumudurrr yaneee
enn sinir olduğum şeyyy.bak bende deli oldumm bana yapılmış gibi oldu.yaaa sen gelll hediyenide peşinden gönderirsinnn yaptığın okadar emekk okadar masraff hooppp gelmiyoruz demekle olurmu yaaa.at buzluğa şekeriimm geldiklerindede çıkar kkoy önlerine siz demiştiniz bayatlamaz diyeee de söyleee yesinlerrr
gerçi pasta börek hiç önemli değil
ama sen kaç gündür hazırlanıyorsunn emek sarfediyosun küçücük bebekle zaman ayırıyorsunn ayıpp
evet canım ben buyuk buyyuk yaptıum doruk bı taraftan huysuzlanıyordu kucuk kucuk ugrasamadımyazdım ben
buzluktakiler dursun
diğerleri akşam yemeği olsun
yapacak bişey yok
si,nir oldum ya
ben olsam birdaha kabul etmezdim sanırım
sen büyükmü yaptın acaba benim 28 tane çıktı dün:)
yazdım ben
buzluktakiler dursun
diğerleri akşam yemeği olsun
yapacak bişey yok
si,nir oldum ya
ben olsam birdaha kabul etmezdim sanırım
sen büyükmü yaptın acaba benim 28 tane çıktı dün:)
hepimiz içinnn günceelllllKIZLAR FOXTA SARAÇOĞLU VAR MAİL BOMBASI YAPALIM BEN BUNU YAZDIM SİZDE MAİL ATIN
hayatinsifreleri@fox.com.tr
BİZ BİR FORUM SİTESİNDE PAYLAŞIM YAPAN YAKLAŞIK 200 KİŞİ ŞUBATTA DOĞUM YAPTIK SÜT İÇİN ÖNERİ BEKLİYORUZ HOCAMIZDAN
evet yaa oladar ve tadı un kurabiyesi gibi oluormuş.. süper denemeli
bende yapmak istiyorum ama un kurabiyesi gibimi oluyor eğer öyleyse yapmıcam
Kızlar Bebişlerin Kıyafetlerini Kaç Derecede Yıkıyorsunuz?
sabahtan beri kızımın bir derdi var anlamadım
sırtım tutuldu artık taşımaktan
ne uyuyor ne yatıyor sürekli kucak kucak
yıkadım yağlarla ovdum yok
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü
ağlamaktan helak olduk oda bende
hemen soydum vücudunda bişey varmı diye baktım
çok korktum çok kötüyüm moralim sıfır inşallah bişey olmamıştır :18:
şimdi ayağımla sallıyorum anadizini hemde yazıyorum
o uyusa hemen bende sızacağım çok fenayım çoookkk
günadydın hemşiirreeeleerrrr
nasılsınız.ay bu gece ne uykum varmış ne uykum varmış ilk defa metenin sesini ilk ben değilde eşim duydu.o uyandırdı beni.hep gözümün biri açık biri kapalı emzirdimm.gazını aldım yatırdım falan aradan 5 dk geçti tam uykuya dalıyodum bi ses duydummm bi fırladımm yataktan uçtumm resmen metehan kusmuşş yani öyle çok değilde ağzının kenarından akmışş nefesi daralmış debeleniyoo.hemen aldımm yan çevirdim falann .rahatladı hemen uyudu.ama ben bi kaç dakika beşiğin başında bekledimm
sabahta 6 giibi uyandı bezini değiştim emzirdim gazını aldım yatırdımm bu sefer uyumadı ıkınıp duruyıo belli kaka yapacak aldım oturma odasıına geldim ana kucağına koydum yapıo şimdi kendini sıka sıka sesler geliyoo.ama ıkınmaktan emdiği sütler gelio ağzından valla mayalamış yoğurt halinde geliyo
ya bu oğlan tükürüğünden boğuluyo yaa delirecemm.gözümü çevirmeye gelmiyoo ağzı zaten tükürük doluu pöfff korkuyorum valla
bugün apartman günümüz var.oğluşuda kapıp güne gitcez.valla azcık büyüsün ben gelmem kadınların arasına der ama şimdi zavallım ses edemiyo.ama o kadınların gürültüsünü uğultuyu kalabalığı öyle seviyokii o ses ona ninni gibi gelio
aranızdaki mevzuyu hallettiğinize çok sevindim.darısı benim başıma en azından sorunu anlamışsın ne güzell.et tırnaktan ayrılmaz zaten iyi olmuşşş
benimde hemşirelerim çok iyiydi hep geldiler bebeği emzirmeme yardımcı ettiler göğsümü çekeleyip ağzına soktular masaj yapıp süt gelmesini sağladılar.Allahrazı olsun hep yüreklendirdiler
sağol cnm
akşam bizimki o kadar kötü olduki korkudan nöbet tuttuk eşimle , tükürüğünüde yutamamış ağzı köpük gibi çok korktum.nette araştırdımda sebebi sütün çok olmasıymış biraz sağıp öyle verin diyolar.olsa bi dert olmasa bin dert
ben 30 derecede narin yada elde yıkamada yıkıyorum.kıyafetleri kirlenmiyor henüz.üstü başı.içine giydikleri kirleniyor anca.
çişli yada kakalı olanları önce elimde sabunluyorum duruluyorum sonra makineye atıyorumm.
Sağol Tatlım Bende 30 Derecede Yıkıyorum da Emin Olamadım Acaba Daha mı Yüksek Derece Yıkayıp Mikroplardan Arındırmam mı Lazım Diye Size Sorıyım Dedim..
Zaten Size Sormadan İş Yapmıyorum Siz Ne Diyorsanız Doğrudur
Kızlar Bebişlerin Kıyafetlerini Kaç Derecede Yıkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?