2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya canım sorun degil yine yaparım ama işte insan da biraz düşünce olur. bu kadının 2 çocugu var. birisi bebek ve emiyor. o kadar hazırlık yap sonra böyle. offfffffff neyse ilk şoku atlatayım bari evi silip süpürecektım yapmıcam öylece bıraktım vallahi.

eşimi aradım hemen o da senin dediğini dedi

Son düzenleme:
evet canım ben buyuk buyyuk yaptıum doruk bı taraftan huysuzlanıyordu kucuk kucuk ugrasamadım

içimden bunu demek geçti de ya sabır dedim

kurabiye o ölçüyle 22 tane çıkarmıştım ben de...

Ayy Bugün ve Yarın Sağlık Sektöründe Grev Varmış Aile Hekimlerinden de Bazıları Katılcakmış Galiba Off Yaa Yarın Aşımız Vardı Şansa Bak Yaa..

Ama Gittiğimde Doktor Hemşireler Orda Olmazsa Direkt Şikayet Ederim Valla..

Veee Biz Bugün 2Aylık Olduk Teyzeleriii..

Son düzenleme:
Kızlar Bebişlerin Kıyafetlerini Kaç Derecede Yıkıyorsunuz?

ben 30 derecede narin yada elde yıkamada yıkıyorum.kıyafetleri kirlenmiyor henüz.üstü başı.içine giydikleri kirleniyor anca.

çişli yada kakalı olanları önce elimde sabunluyorum duruluyorum sonra makineye atıyorumm.

canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm inş. birşey yoktur..Allahım korusun bebeklerimizi...

sağol cnm
akşam bizimki o kadar kötü olduki korkudan nöbet tuttuk eşimle , tükürüğünüde yutamamış ağzı köpük gibi çok korktum.nette araştırdımda sebebi sütün çok olmasıymış biraz sağıp öyle verin diyolar.olsa bi dert olmasa bin dert

sorma yaa benimkide emerkende boğuluyoo süt çok geliyo birden.ama az gelincede bağırıyo sinirleniyoo.şaşırdım bendee.sıkıyorum göğsümü çok gelmesin diyee ayy bağırıyoo sinirleniyoo.sonrada tıkanıyo böyleee.biraz daha büyüseler de yutkunmayı sindirmeyi falan öğrenseler belki biraz rahatlarız

kızlar foxdaki ibrahim amca sorularımızı cevapladımı yemek yapmaya gitmiştim dinleyemedimm

Sağol Tatlım Bende 30 Derecede Yıkıyorum da Emin Olamadım Acaba Daha mı Yüksek Derece Yıkayıp Mikroplardan Arındırmam mı Lazım Diye Size Sorıyım Dedim..

Zaten Size Sormadan İş Yapmıyorum Siz Ne Diyorsanız Doğrudur

bende aynı şeyi söylüyorum hatta bişi oluyo eşim doktora sor diyo mesela aman doktor ne bilecekmiş ben kızlara sorarım onlar bilir diyorumm

sllmm kızlarr iş yerindeyimm işe başlaımm kızımı cok özledim burnumda tütüyor fazla iş te yokk öyle takılıyorum kızım napıyodur acaba şimdii uslu uslu duruyomudur? offff işe başlıcak anneler bebeklerinizle bol bol vakit geçirinnn bnm yerime koklayın kuzularınızı...

herkese slm..nasılsınız bakalım..kızımı uyuttum geçmişi okudum..birazdan bizimki uyanır...yarın aşımız var..inş aşıdan sonra huyu suyu değişmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…