çok kötü bi gecenin ardından sabah oldu şükür.gece 1 gibi yavrum garip seslerle bi uyanmaya çalıştı Allahtan uyanıktık meğer genzindeki sütler birikmiş nefessiz kalmış yavrum halbuki bu okyanus suyundanda damlatmıştım ama yeterli olmamaış demekki hemen havaya kaldırdık burnu zorlanırken yine süt dolmuş temizleyip damla damlattım tam dr a gidecektikki normalleşti elim ayağım boşaldı

birde çok gazı olduğu için bazen uyurken bile ıkınıyo zorlanırkende kustuğu sütler yine genzide kaçıyo galiba
ayrıca ablamla aramız bozuktu ya cümle alem duydu zaten

dün bir mail döşedim yolladım dayanamadım yine aklıma bikaçşey geldi onlarıda ekledim yine yolladım akşam saat 10 gibi eşi aradı.mail atmışsın ablanın canı çok sıkılmış defne neyse bizim için emirde odur velasıl dertleri ortaya çıktı bizim oğlan sarılıktı 6. gün değeri 11.7 di dr bizi o kadar güzel ikna ettiki bu değer çok düşük tedaviye gerek yok biz buna sarılık bile demiyoruz dedi yolladı, ablamlar geldiğinde de farketmiş ablamda titizdir bu konularda aslında bu güzel bişiy neyse, gözünün akı baya sarı filan değince emir için bizde panık olduk hemen hastaneye gittik, o sırada eşimde sarılık filan değildi boşuna gittik değince bunlarda alınmış.sağlıklı çocuğa durup dururken yakıştırma yapıyolarmışlar gibi anlamışlar dertleride buymuş yani.o da ablana kızma bana kız ben gitmeyelim dedim dedi olay unutulsun diye, bende bana kötü günde insan lazım iyi günde değil dedim.ayrıca uzatılacak biişiy yok eşim onu söylediysede yakıştırmadığı içindir biz zaten unuttuk dedim. hadi gitmeyelim dedin en azından aryabiilrdi dedim insan kötü niyetli olursa bende bahane bulup bende tavır yaparım istesem çok şeyde bulurum deyince biz hep sizi düşünüyoruz hatta daha 3 gün önce emir i özledim dedi ablan dedi bende ama sana söylüyo aradığı yok dedim...derken derken olay tatlıya bağlandı ama ablamın burnundan getiricem bunu bi gelsin ilk işim temizlik yaptırmak