• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gulsah emzık ver ben oyle cozdum 20 dk sonrası emzık verıyorum

emzik denedınmı canım.belkı emzık nıyetıne emıyordur..hemen sütüne yorma azalmasın sütün.

kızlar almadıgım emzik kalmadıı emmyor onlarıı bakkal emzigi bile aldımm yokk sürekli memede birde iştahlı emior memeyibırkıyor iki dakka sonra elleri agzına götğürüyor emdikten sora gögsümü sıkorum süt çıkıyor htaa fışkırıyodaa ama tereddüttde kaldım ama göğüslerm eskisi gibi şiş değil cıvık cıvık neden böyle oldu acaba?

sabahtan beri kızımın bir derdi var anlamadım
sırtım tutuldu artık taşımaktan
ne uyuyor ne yatıyor sürekli kucak kucak
yıkadım yağlarla ovdum yok
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü:43:
ağlamaktan helak olduk oda bende
hemen soydum vücudunda bişey varmı diye baktım
çok korktum çok kötüyüm moralim sıfır inşallah bişey olmamıştır :18:
şimdi ayağımla sallıyorum anadizini hemde yazıyorum
o uyusa hemen bende sızacağım çok fenayım çoookkk:37::27:

Son düzenleme:
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü:43:

geçmiş olsun inşallah bişiy olmamıştır

canımm çok geçmiş olsun, en korktuğum şey bebeği yere düşürmek. sen soğukkanlısın galiba ben kesin şoka girerdim düşünce. allah korumuş kuzucuğu

canım ben sıvı sabun kullanıyorum ama sonra yıkadıktan sonra kaynatıyorum ...aslında normal sabun kullanıyordum da evde kalmadı alana kadar sıvı sabun kullanırım yarın alım barı aslında onun bence vardır bır sabunu ozel ...

yukarıya gelıcek canım bende de nuk vardı yaktım ben gecenlerde ..kaynatırken sımdı avent kullanıyorum.

canım dr.bana elleme emsın elını tanıyor dedı ama oyle sert emmesı ne anlama gelır onu bılmıyoprum.benımkıde emıyor elını.

onu ben yarın dr u arayıp sorıyım ya özellikle kolik saatlerinde böyle aç desem aç ta değil:26:

ay canım geçmiş olsun bişeyi yoktur panik yapma ama bende korkuyorum düşürmekten bazen hele geceleri kollarımda derman kalmıyo artık

selam bayanlar haftaya salı kızımla uçağa bineceğiz ve ben çok merak ediyorum yolculuğumuz nasıl geçecek bu konuda tecrübeli olan ya da fikri olan var mı?

selam bayanlar haftaya salı kızımla uçağa bineceğiz ve ben çok merak ediyorum yolculuğumuz nasıl geçecek bu konuda tecrübeli olan ya da fikri olan var mı?

canım biz 25 günlükken bindik konyadan istanbula 1 saat sürüyo burnunun açık olması çok önemli bide internette okumuşştum ben ööle yaptım kalkaerken ve inerken emzir hani bizim kulaklar sakız çiğneyince falan açılıyo ya onlarında emerken ööle oluyomuş ne olursa olsun kalkerken ve inerken tabi yinede huzursuz oluyo bebekler

fatma sac kurutmayı denedın mı elını kolunu sarıp lse yarıyor

vucutları esnek onların korkma bısey olmaz benım erkek kardesım orumcegıyle bahceden bodruma yuvarlanmıstı bıseycık olmadı

canım biz 25 günlükken bindik konyadan istanbula 1 saat sürüyo burnunun açık olması çok önemli bide internette okumuşştum ben ööle yaptım kalkaerken ve inerken emzir hani bizim kulaklar sakız çiğneyince falan açılıyo ya onlarında emerken ööle oluyomuş ne olursa olsun kalkerken ve inerken tabi yinede huzursuz oluyo bebekler

tşkler canım peki kucağında nasıl durdu sanırım onlar için ayrı kemer veriyorlarmış ve nerde oturdun

çokk geçmiş olsun cnmmm

okudum içim sızladı çok geçmiş olsun düşen bebek ve çocukların bir süre uyutulmaması gerekir diye biliyorum ben inşşallah bişeyi yoktur bebişin.

MELOCUM ALİ Kahya'daki Ayşe hanım söyledi pekmezle falan verirsek floranın bozulacağını

şu beyaz dut kürü nasıl acil cevap bekeliyorum geçmişe bakamıycam kızım mızmız

carsamba gunu asımız vurulacaktı saglık calısanları grev yapacakmıs esım okudu az once
ama bı kısı buluruz herhalde ası yaptıracak

denden kuru beyaz dut kaynat komposto ggıbı suyunu ıc seker koymuyorsun canım hale yazmıs faydasını goren cok ocak annelerınde

denden kuru beyaz dut kaynat komposto ggıbı suyunu ıc seker koymuyorsun canım hale yazmıs faydasını goren cok ocak annelerınde

süpersin teşekkür ederim
bu arada Güneş emzik alacak gibi emzirdim gazını almak için 10 dk vurdum beline sora emziği verdim uyudu,memelerim özgür Güneş gazsız kalacak inş....sürekli emmek çok gaz yapıyor

carsamba gunu asımız vurulacaktı saglık calısanları grev yapacakmıs esım okudu az once
ama bı kısı buluruz herhalde ası yaptıracak

merhaba bende çarşamba aşı yaptıracam drumuz rotavirüs aşısını aynı gün vurdur demişti ben bir sonraki ay vurdurayım diyorum sen nasıl yapacaksın

süpersin teşekkür ederim
bu arada Güneş emzik alacak gibi emzirdim gazını almak için 10 dk vurdum beline sora emziği verdim uyudu,memelerim özgür Güneş gazsız kalacak inş....sürekli emmek çok gaz yapıyor
dedım ya canım bır sure sonra sutten cok hava emıyorlar
merhaba bende çarşamba aşı yaptıracam drumuz rotavirüs aşısını aynı gün vurdur demişti ben bir sonraki ay vurdurayım diyorum sen nasıl yapacaksın
ben aynı gun yaptıracagım canım

Back
X