2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben dün istinyeparktan baktım ama toysrus ta tek model vardı başkada bakamadık o da hoşuma gitmedi bana müzikli filan bişiy lazım

müziklimi acaba varsada nasılki ben ona takıldım eğer güzelse bende ondan alıcam

bende alıcam ama hangisini alacağıma karar veremedim tiny love ın tekmele oyun halısı için iyi diyolar ama bilemedim :S siz araştırdınız mı hiç ??

ben tiny love tekmele oyna aldım kızıma cok güzel müzikli tekmele yerinde iki tus var oyun ve müzik modu müzik modunu acınca sürekli müzik calıyor 10dk sonra kapanıyor otomatik olarak istersen tekrar acıyorsun oyun modundada cocuk tekmeleme yerine vurursa müzik calıyor.aynası var kızım bakıp kendiyle konusmaya calısıyor degişik sesler cıkarıyor oyuncakları güzel biz cok begendik aldıktan sonra sabahları rahat rahat kahvaltı yapabiliyorum kızımı halıya koyuyorum baya egleniyor gülüyor falan tavisye ederim tiny love tekemele oynayı varsa baska sormak istediginiz halıyla ilgili cevaplarım kızlar biz baya arastırmıstık almadan

yaa bende yeni farkettim.kakasını yaparken yardım amaçlı bacaklarını dizden büküp karnına doğru bastırıyodum.ondan mı oldu ki.yoksa bebeğim çok zorlanmıyor normalde.bir kaç gündür ağlıyodu kaka yaparken yavrum demekki ondanmış.

çoğu zaman olduğu gibi yine kimsecikler cavp vermiyor bana ama ısrarla tekrar soruyorum.. nuk biberon deliği yukarı mı aşağı mı gelecek anneler?

saol cnm eşimede göstericem teşekkürler

çoğu zaman olduğu gibi yine kimsecikler cavp vermiyor bana ama ısrarla tekrar soruyorum.. nuk biberon deliği yukarı mı aşağı mı gelecek anneler?

canım ben deliği aşağıya gelecek şekilde verdiğimde rahat emiyor..doğrusu ne bende bilmiyom:))))))))))))))))))

canım netten mi aldınız oyun halısını nereden aldınız? bide ne kadara

kzılar ya bizimki şapşup ellerini yalıyo yaa sinmiş köşeye sanki dişi çıkacakta damakları kaşınıyomuş gibi oyle sertki dişi olsa parçalar herhalde bunu dr a soran varmı

slmm kızlar size sorum olucak kızım 3-4 güdr sürekli emiyor acaba doymuyor muu aglaması yok ama resmn meme tryakisi oldu yoksa doymuyor sütüm mü azaldıı?

kızlar biberonu temizlemek için bulaşık deterjanı kullanıyormusunuz?
canım ben sıvı sabun kullanıyorum ama sonra yıkadıktan sonra kaynatıyorum ...aslında normal sabun kullanıyordum da evde kalmadı alana kadar sıvı sabun kullanırım yarın alım barı aslında onun bence vardır bır sabunu ozel ...

yukarıya gelıcek canım bende de nuk vardı yaktım ben gecenlerde ..kaynatırken sımdı avent kullanıyorum.

kzılar ya bizimki şapşup ellerini yalıyo yaa sinmiş köşeye sanki dişi çıkacakta damakları kaşınıyomuş gibi oyle sertki dişi olsa parçalar herhalde bunu dr a soran varmı

canım dr.bana elleme emsın elını tanıyor dedı ama oyle sert emmesı ne anlama gelır onu bılmıyoprum.benımkıde emıyor elını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…