2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bişiy diycem göbeğimden utanıyorum eşim hiç görmesin istiyorum eşim neden rahat bişeyler giymiyosun dediğinde süt akıyo falan diyorum sezeryanla dogum yaptıgım için ilk 6 ay spor yok süt verdiğim için diyet yok bunaldım iyice sizdede göbek varmı ?

evet canım hayırdır niye sordun
ben de 7 şubatta doğum yaptım o yüzden sordum canım

anneciğimle hasret giderdik canım çoook iyi geldi

bende deaynısı oldu canım ya, hangi ilacı kullandın?

senaycım gozunaydın canım ne guzel olmus. Darısı basıma dıyeyım.kızımı uyuttum az sonra ben de yatıcamm

canım benim oğlumda beni hiiç emmedi baya bi süree..göğsümü görünce resmen gardını alıyodu kollarrlaa..zorlasak katılarak ağlıyoduu..eşim göğsümden aşağıya çay kaşığıyla mama döktüde azıcık almaya başladıı..
bide tediklerine dikkat et..süte koku, aroma geçebiliyoo..soğan vb..

aynı durumdayımm..eşim görsün istemiyorumm..

kızlar fikirlerinizi bekliyorum botoxla ilgili....

hiç bi fikrim yok tatlımmm

kızlar selam vermeden daldım geneee...
fatmaım geçen okumuştum ama cevap yazamamıştımm..laktik asidin süte geçtiğinden bahsetmişsinn..kız bir saat yürümekten bişey olmaz..spor yaparken oksijen alımının yetersizliğinden laktik asit oluşur vucutta ve kaslarda birikirr..bizim hamlama olarak bildiğimiz şeyin sebebi laktik asittir..yani hamlamıyosan hafif hafif yap derim yürüyüşlerini:)

herkese slm..kaç gündür msj yazamadım sizlere..geçmişi bile zar zor okuyup bitirdim..kızımın huyu suyu değişti..uyku olayı baya baya değişti..kucağımda sallıyorum dk larca..sonra yatırıyorum ve 5 dk sonra kalkıyo..sonra tekrar sallıyom öle geçiyor vakit..bazen sinirlerim oynuyo anında moral sıfır oluyo((((((((
neyse hırıltılar yüzünden nefes alamıyo ve gecekeri de uyanıyo bazen..acaba bunun için bir çözüm yolu var mı..nefes alması güçleşiyo çünkü..
bugün banyo yaptırdık..yeni uyudu..gündüz uykularını özledim ya...
alıntı yapamadım.. daha uygun bir zamanda cvplar yazacam uzun uzun..şimdilik hoşçakalın..öptüm hepinizi...

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ben ıkı gundur bır ugrayıp cıkıyorum kızım emmıyordu bılıyorsunuz ıkı gundur kı savasımızda ben galıp geldım ve tekrar emmeye basladı gecmısı okumayı denedım ama bıraz zor baya sayfa bırıkmıs ıns. Herkes ıyıdır tabı kucuk pres ve prenslerde ıyıdır ıns.

Son düzenleme:
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ben ıkı gundur bır ugrayıp cıkıyoruö kızım emmıyordu bılıyorsunuz kac ıkı gundur kı savasımızda ben galıp geldım be tekrar emmeye basladı gecmısı okumayı denedım ama bıraz zor baya sayfa bırıkmıs ıns. Herkes ıyıdır tabı kucuk pres ve prenslerde ıyıdır ıns.

iyi geceler kızlar..

ooo ben girmeyeli ne muhabbetler olmuş burda 15 gündür yoktum ve geçmişe girmeye cesaret edemedim amma sayfa birikmiş ama yinede bakıcam çok merak ettim ve özledim siziii herkess iyidir umaarım..

nurdancım sende de kabızlık doğumdan sonra mı başladı bende de var ve fenalardayım ne illet bişeymiş bu yaa geçmek bilmedi valla popomun üstüne oturamıorum yaaa

bu arada bebişlerin 2. ay üçlü aşısını yaptıranlar aşıya gitmeden ateş düşürücü verdiniz mi? salı günü aşımız var hem kızımın canı yanıcak hemde ateşlencek die çok korkuyorum sizler ne yaptınız? calpol şurubun zararlı oldunu duydum siz ne kullanıosunuz?

birde rota visrüs aşısı yaptıranınız var mı hala karar veremedim

herkese hayırlı geceler geçmişi okuyayım dedim ama 10 sayfadan sonra pes ettim,baya birikmiş dünden bugüne,inşallah anneler ve melekleri iyidir

kızlar benim kızımın 2 kulak memesinde yara gibi bişey çıktı,kulak memesinin arka kısmında kalıyor,sürekli giyisisine leke falan yapıyor iltihap gibi,görünürde kabuklu bir yara falan yok ama derisinde ıslak bi görüntüsü var,sanırım deri sulanıyor,umarım anlatabilmişimdir,aranızda bu durumla karşılaşan varmı? neden oldu acaba ya

biz bugün annemdeydik,sağolsun dolmalar köfteler döktürmüş anneciğim yine,salı günüde bebeğimi görmeye akrabalar gelecek,yarın temizlik yapıcam,zaten şu sıralar sürekli eve temizlik yapar oldum,hijyenden geberecem artık,salı günü ne hazırlasam diye düşünüyorum misafirler için,diyorumki bi farklılık olsun işgembe çorbasıyla açılış yapalım bol sarımsaklı limonlu,önce leş gibi kokalım,ardından bi kelle bi paça,bi kelle daha bi paça daha,yanınada mumbar dolması baygınlık geçirene kadar yiyelim,oturma odam topu topu eni boyu 5 metre kare,odayı havaya uçuralım gazla

ya bakmayın böyle konuştuğuma biraz sinir yaptım,hanımlar akşamın 11 nde msj atmış yarın sana gelicez diye,o nasıl işse,pat diye,madem gelecen erken haber ver,bu saatden sonra ben ne evimi toparlayabilirim ne sana ikram yapabilirim,zaten kafa bi dünya,neyse salıya salladım

bu arada tartıldım hamile kaldığım kiloya dönmüşüm 58 kg olmuşum hiç bir diyet yapmadan kendiliğinden,kaldı 4 kg eski kiloma dönmem lazım.

anestol ve kortos krem birde proctoglvenol fitil.. bepanten de sürüyorum.. senin geçti mi canım
hayır canım ya geçmedi, ben ilaç kullanmadım henüz ama son 15 gündür çok acı çekiyorum. kortos kullanacaktım ama o da kortizonlu olduğu için emzirme döneminde kullanılmıyormuş diye biliyorum sen bunları dr.a danışıp mı kullandın?

canım oğlum perşembe aşılarını oldu, ben şurup verdim gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı. hiç ateşi çıkmadı çok rahat atlattık. daha sonra gün içinde ya da gece de şurup vermeye gerek kalmadı. rotavirüs yaptırdım, sonradan pişman olmak istemedim.

merhaba kızlar geçmişten biraz okudum ama alıntı yapamadım bende calpol versemmi gitmeden bilmiyorum rotayıda yaptırsammı bilmiyorum öle kkararszım bugün her yeri temizledim yarın kalabalık misafirlerim var bana kolaylık dileyin

ben o dediğinden ( analfissür) ameliyat oldum canım
ağrısı felaket olunca dayanamadım gittim ameliyatımı oldum
40dk lık basit bir ameliyat 1 gece yatılıyor
okadar niye çekmişim bilmem
şimdi tekrarlasa aynı gün ameliyatımı olurum

bende sezeryan oldum ama drum artık karın hareketini bile yapabilirsin dedi!

moralini bozma canım sen arada vermeye çalış olmadı ucuna mamasından sür 1-2 damlada olsa işe yarar ama baktın hiiiç almıyor sağıp verirsin yapacak bişey yok biraz minikler belirlyor bu durumları

ay denizcim dün söylemesi ayıp bir soğan yedim bir soğan yedim yemeğin yanına kesmiştim
bildiğimiz kuru soğan ya
ama 1 bütün yemişimdir sanırım
akşaa doğru bir süt oldu bende anlatamam
ilkkez kızların yazdığı gibi bebek hıçkırdı içerken ayy çok mutlu oldum yada Allahım buraya yazdığım sütümüz artsın duamı kabul etti
dene mutlaka!

gunaydıııınnn

yıne aılece yatak keyfı yapıyoruz kızım ve babası sevısırken sıze bakayım dedım bugun gezmelere gıdecegız ucumuz kızım cok yaramazlık yapmazsa

mapucı bende oldu o kulak yarıgından bepanten surdum hemen gectı kızımınkı

senaycım aktardan kantaron ozku krem al makyaj pamuguna kalınca surup koy cok ıyı gelıyor canım

günaydın anneler ve bebişlerii
yeni hafta hepimize sağlık,uyku,mutluluk ve bol bol süt getirsinnn

herkese günaydın

amanınnn açık değilken de mi çekiyomuş düşünsene bi duyuyolarmış ve ertesi günü komşun seni gidi seniiiii diyomuş sana

yaaa kızlar dünakşam kv ye gittik.zaten istemeye istemeye gittim.çekilir yanı olsun diye annemleri çağırdım.annemle babam da geldiler.oturuyoz.laf oto koltuguna geldi.biz daha almadık oto koltugu-ana kucağı.kv atladı hemen ben alcam kızıma biraz daha buyusun da dedi.duymamazlıktan geldim. 1 kez daha söyledi.ama ben çatlıcam sinirden.neden mi? ben hamileyken kv bigün 100tl para verdi bebeğe bişiler alın diye.biz de araba alacaktık kıza.üstüne de 70 tl ekleyip aldık.eve gelince sordu.biz de araba aldık dedik.araba pahalıdır o para yetmemiştir dedi.bizde evet dedik.o zamandan beri üstünü verecek hanım... ama adı arabasını ben aldım oldu.ki biz o arabadan memnun kalmadık değiştirdik ve 325tl lik bi araba aldık ama verdiği 100 tl ile bize araba almış oldu sözde... bu arada 2.arabayı alırken bnm annemler verdi parayı.mevlüt günü babam çıkardı 500tl para verdi.ordan ekledik.neyse bu duruma uyuz oluyom zaten.mevlütten önce de 25 tl para vermiş kızın mevlüt kıyafetini o alacakmış.ben 50tl lik kıyafet aldım Öykü'ye.yine üstünü sormadı yetti mi diye ama elbiseyi o almış oldu...dün de otokoltuğunu alıcam diyo.uyuz yaaaa sen önce bi öbürkülerin üstünü öde dimi?? çıldırcaktım dün sinirden bişi de diyemedim annemler falan da vardı ama alıcam bunun öcünü :95: bide bnm kızın uyku düzeni sapınca huysuz oluyo doğal olarak.akşam da kucaktan kucağa gezerken uyuyamadı tabi.tam altını alırken öyle bi ağlamaya başladı ki çığlık çığlığa hepimiz çok korktuk.eşim de sen al kucağına sende sakinleşir dedi.aldım kucağıma sakinleşti biraz.kv de ordan bana ver ben tutarım diyo.bi kızdım.ağlıyo görmüyomusun dedim.illa bişeyi gözüne soka soka sölücen imadan hiiiççç anlamaz.eşim sen de sakinleşiyo diyo bizimki kaz kafalı anlamıyo.illa eşim "anne sende sakinleşmez bebek kendi annesini arar bu yüzden sen değil annesi alsın kucağına" dicek herhalde çookk uyuz oldum çoooooook anlıycanız

yaa kızlar bide 29 nisan da bim e gelecek olan bebek arabasından bahsetmişsiniz ama nette 29 nisan aktüeli yokkk.nasıl görebilirim ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…