ben de 7 şubatta doğum yaptım o yüzden sordum canımevet canım hayırdır niye sordun
ohhh...kızımla 3kapı gezdİk evİmlze geldİk babamız tutturdu banyo yaptıralım dıye hazırladı banyoyu banyomuzu yaptık.acı elma masajını yaptık kımyonlu krem masajını yaptık emıstık ,ıyı geceler cayımızı da ıctık ayagımda sallıyorum dondyde sallnınca dalmıyor cadı dalınca koyacagım
fatma gezmelerı bıtıremedıııııı
hale az gırdı bugunnn
senay nerelrdesınnn
yasmın okuyup gıtme kııııı bır ıkı kelıme yazzz
sevım nasıl oldun bebısım
julyettt nerelerdesınnn
kızlar yaa pat diye dalıyorum ama kızım uyanabilir.. yaklaşık 20 gün önce tuvaletimi yaparken acayip zorlanmaya başladım müthiş bir acı yaşıyordum doktora gittim makatta çatlak oluşmuş dedi krem fitil vs verdi geçer dedi. ben onun verdiğinin üstüne bir kutu daha fitil kullandım kabız da değilim yediklerime dikkat ediyorum ama hala geçmedi.. netten araştırdım bi hast.de botoxla tedavi ediyorlarmış 870tl başarı oranı %90 mış sizce ne yapsam yaptırsammı? bazen öyle oluyor ki tuvaletten sonra bile bütün gün ağrıyor.. ama şu %10luk başarısızlık oranı ve fiyatı düşündürüyor beni.. eşim gelince konuşucam o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var?
bende deaynısı oldu canım ya, hangi ilacı kullandın?
2 gündür beni emmiyor bıraktı bırakacak derken oğlum beni emmeyi bıraktı ağzına zorlada olsa mememi tıkıyordum az da olsa zorla bir iki fırt çekiyordu artık onu da yapmıyor hatta ağzına zorla soktuğumda öğürüyor kendimi çok hissediyorum
kızlar ya bişiy diycem göbeğimden utanıyorum eşim hiç görmesin istiyorum eşim neden rahat bişeyler giymiyosun dediğinde süt akıyo falan diyorum sezeryanla dogum yaptıgım için ilk 6 ay spor yok süt verdiğim için diyet yok bunaldım iyice sizdede göbek varmı ?
kızlar fikirlerinizi bekliyorum botoxla ilgili....
hayır canım ya geçmedi, ben ilaç kullanmadım henüz ama son 15 gündür çok acı çekiyorum. kortos kullanacaktım ama o da kortizonlu olduğu için emzirme döneminde kullanılmıyormuş diye biliyorum sen bunları dr.a danışıp mı kullandın?anestol ve kortos krem birde proctoglvenol fitil.. bepanten de sürüyorum.. senin geçti mi canım
iyi geceler kızlar..
ooo ben girmeyeli ne muhabbetler olmuş burda 15 gündür yoktum ve geçmişe girmeye cesaret edemedim amma sayfa birikmiş ama yinede bakıcam çok merak ettim ve özledim siziii herkess iyidir umaarım..
nurdancım sende de kabızlık doğumdan sonra mı başladı bende de var ve fenalardayım ne illet bişeymiş bu yaa geçmek bilmedi valla popomun üstüne oturamıorum yaaa
bu arada bebişlerin 2. ay üçlü aşısını yaptıranlar aşıya gitmeden ateş düşürücü verdiniz mi? salı günü aşımız var hem kızımın canı yanıcak hemde ateşlencek die çok korkuyorum sizler ne yaptınız? calpol şurubun zararlı oldunu duydum siz ne kullanıosunuz?
birde rota visrüs aşısı yaptıranınız var mı hala karar veremedim
kızlar yaa pat diye dalıyorum ama kızım uyanabilir.. yaklaşık 20 gün önce tuvaletimi yaparken acayip zorlanmaya başladım müthiş bir acı yaşıyordum doktora gittim makatta çatlak oluşmuş dedi krem fitil vs verdi geçer dedi. ben onun verdiğinin üstüne bir kutu daha fitil kullandım kabız da değilim yediklerime dikkat ediyorum ama hala geçmedi.. netten araştırdım bi hast.de botoxla tedavi ediyorlarmış 870tl başarı oranı %90 mış sizce ne yapsam yaptırsammı? bazen öyle oluyor ki tuvaletten sonra bile bütün gün ağrıyor.. ama şu %10luk başarısızlık oranı ve fiyatı düşündürüyor beni.. eşim gelince konuşucam o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var?
kızlar ya bişiy diycem göbeğimden utanıyorum eşim hiç görmesin istiyorum eşim neden rahat bişeyler giymiyosun dediğinde süt akıyo falan diyorum sezeryanla dogum yaptıgım için ilk 6 ay spor yok süt verdiğim için diyet yok bunaldım iyice sizdede göbek varmı ?
2 gündür beni emmiyor bıraktı bırakacak derken oğlum beni emmeyi bıraktı ağzına zorlada olsa mememi tıkıyordum az da olsa zorla bir iki fırt çekiyordu artık onu da yapmıyor hatta ağzına zorla soktuğumda öğürüyor kendimi çok hissediyorum
canım benim oğlumda beni hiiç emmedi baya bi süree..göğsümü görünce resmen gardını alıyodu kollarrlaa..zorlasak katılarak ağlıyoduu..eşim göğsümden aşağıya çay kaşığıyla mama döktüde azıcık almaya başladıı..
bide tediklerine dikkat et..süte koku, aroma geçebiliyoo..soğan vb..
offf bizimkiyle alt komşumunkide karışıyor
bazen bizim sesler bile gidiyormuş
bizim bebefon açık değilken bile çekiyormuş onlarınki bizim sesleri
geçen gece tam o durumdayken eşimle aklıma geldi ya sesleri alıyorlarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?