hamileyken doktorum izin vermemişti , simdi de bebeğimin doktoru 3. aydan sonra bitkisel e izin verdi.Zaten bir lokmacık sütüm var ama olsun 1-2 hafta sonra röflemi yaptırıcağım iple çekiyorum inşallah güzel olur da moralim düzelirEmziren Kizlar saclarimizu ne zaman boyatabiliriz hic dr soran var mi?benim sacum rofleydi simdi siyah oldu kendimi cok cirkin hissediyorum.
Emziren Kizlar saclarimizu ne zaman boyatabiliriz hic dr soran var mi?benim sacum rofleydi simdi siyah oldu kendimi cok cirkin hissediyorum.
Benimde hamilelikten önce röfleydi doğumdan sonra kendi rengine boyadım ama en yakın zamanda röfle istiyorum bende kendimi çirkin hissediyorum şuan.
kızlar birşey sormuştum arada kaynadı.oğlumun kucağıma falan alırken eklemleri çatırdıyor her zaman olmuyor ama bazen kolundan bacağından çat çat sesler geliyor sizinkilerdede varmı böyle bir durum?
ben 10 mmayısta gıdıcem canım
sevım sanırım sut olan hıcbısy yenmıyor kecı peynırı kecı sutu falan yenıyor.
Bı sure mama versen sutunu de sagsan nasıl olur canım
canım mamada inek sütünden yapılıyor o yüzden thlil sonucu çıkana kadar emziricem bu stresle sütüm kesilmesse düşünsene emziriyosun daha bitmeden suratı kıpkırmızı benek benek kabartılar dolu kendimi işe yaramaz hissediyorum oğlumu beslemekten korkar oldum
kızlar dun asımızı olduk doruk kucuk bı bebek oldugu ıcın drumuz ılk ay asısınıda ıkıncı ayda yaparız ıkı kez acı cekmesın demıstı ben burda ıkıncı ay asılarının omuzdan bacaktan yapıldıgını okumustum ama dr bıze sadece TEK ası bacaktan vurdu bıtanede agızdan rota??
denden sen kıme goturuyorsun
bence çok az o miktar canım
mesela benim kız 5600 gr
%10 u 560gr eder
8 e bölersek 70 ederki çok az 2 aylık bebek için
şuan mama kutusunun üzerindeki bilgilere göre 120ml içmeli ve benim kız 90ml verdiğimde bile ortalığı yıkıyor!
doğrudur ama doktorlarda bilimsel veri ve araştırmalara göre bunu söylüyorlar...mamalarda birazda ticari kaygı olabilir????bebekler ne kadar çok yerse o kadar çok ürün satarlar...
benim kızım beni 8-10 kere emiyor en fazla iki göğsümden 70 cc çıkar sanırım,bu ara azaldı gibi,ama çişini 6-7 den fazla yapıyor,günden bir kerede mutlaka kakasını yapıyor,çok şükür sütüm yetiyor demekki diyorum...maşallah bazıarkadaşların taşıyor,aman nazar değmesinbenim taşmada yok,akmada,göğüslerimde sönük sönük ,ama emince geliyor galiba
canım mamada inek sütünden yapılıyor o yüzden thlil sonucu çıkana kadar emziricem bu stresle sütüm kesilmesse düşünsene emziriyosun daha bitmeden suratı kıpkırmızı benek benek kabartılar dolu kendimi işe yaramaz hissediyorum oğlumu beslemekten korkar oldum
cnm hemen ara dr unu hatırlat bizde 2. ayda 3 aşı olduk kaldıki sizinki ilk ayı da vurmamış belki 3 ünü karıştırmıştır diycem ama omuzdaki kalıcı iz yapacak demişti ebe yada yeni aşıları bilmiyorum ama onlardan mı acaba sen en iyisi ara hem içinde rahat olur
Kızlar acil yardım.
Çarşamba günü benim okul personeli gelecek. 50 kişi civarı:18:
Melocum köstebek pastayı komposto kasesi dışında başka bir şeyde yapabilir miyim? Mesela büyük borcamda?
Ya bir de bir şey sorucam. Kurabiye, pogaça, börek vs. hafta sonu yapıp buzluga atsam nasıl olur? Hiç denemedim :26: Yapan var mı aranızda?
ohhh...kızımla 3kapı gezdİk evİmlze geldİk babamız tutturdu banyo yaptıralım dıye hazırladı banyoyu banyomuzu yaptık.acı elma masajını yaptık kımyonlu krem masajını yaptık emıstık ,ıyı geceler cayımızı da ıctık ayagımda sallıyorum dondyde sallnınca dalmıyor cadı dalınca koyacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?