2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Emziren Kizlar saclarimizu ne zaman boyatabiliriz hic dr soran var mi?benim sacum rofleydi simdi siyah oldu kendimi cok cirkin hissediyorum.
hamileyken doktorum izin vermemişti , simdi de bebeğimin doktoru 3. aydan sonra bitkisel e izin verdi.Zaten bir lokmacık sütüm var ama olsun 1-2 hafta sonra röflemi yaptırıcağım iple çekiyorum inşallah güzel olur da moralim düzelir

Son düzenleme:
Emziren Kizlar saclarimizu ne zaman boyatabiliriz hic dr soran var mi?benim sacum rofleydi simdi siyah oldu kendimi cok cirkin hissediyorum.

Benimde hamilelikten önce röfleydi doğumdan sonra kendi rengine boyadım ama en yakın zamanda röfle istiyorum bende kendimi çirkin hissediyorum şuan.

kızlar birşey sormuştum arada kaynadı.oğlumun kucağıma falan alırken eklemleri çatırdıyor her zaman olmuyor ama bazen kolundan bacağından çat çat sesler geliyor sizinkilerdede varmı böyle bir durum?

bazen benim oğlumda da oluyo ama ben pek önemsemedim normal bence.

ben 10 mmayısta gıdıcem canım

sevım sanırım sut olan hıcbısy yenmıyor kecı peynırı kecı sutu falan yenıyor.
Bı sure mama versen sutunu de sagsan nasıl olur canım

canım mamada inek sütünden yapılıyor o yüzden thlil sonucu çıkana kadar emziricem bu stresle sütüm kesilmesse düşünsene emziriyosun daha bitmeden suratı kıpkırmızı benek benek kabartılar dolu kendimi işe yaramaz hissediyorum oğlumu beslemekten korkar oldum

geçmiş olsun canım öyle düşünme stres daha kötü etkilyo canını sıkmamaya çalış...

kızlar dun asımızı olduk doruk kucuk bı bebek oldugu ıcın drumuz ılk ay asısınıda ıkıncı ayda yaparız ıkı kez acı cekmesın demıstı ben burda ıkıncı ay asılarının omuzdan bacaktan yapıldıgını okumustum ama dr bıze sadece TEK ası bacaktan vurdu bıtanede agızdan rota??

cnm hemen ara dr unu hatırlat bizde 2. ayda 3 aşı olduk kaldıki sizinki ilk ayı da vurmamış belki 3 ünü karıştırmıştır diycem ama omuzdaki kalıcı iz yapacak demişti ebe yada yeni aşıları bilmiyorum ama onlardan mı acaba sen en iyisi ara hem içinde rahat olur

denden sen kıme goturuyorsun

ben epey bir çocuk doktoru gezdim en son Ali Kahya'da Ayşe Sibel Tuğral'da karar kıldım,komşum hastanenin başhekim yardımcısı o önermişti,iyi bir hekim ama çok fazla vakit ayıramıyor,malum devlet hastanesi bir sürü hasta sırada bekliyor,hemşiresi falanda yok...muayenehanesi olsa düzenli orayada götürürüm ama yok....Tahsin Özbek'te Hatice Hanım var onada götürdüm ve beğendim eskilerden,Erdinç'e götürdüm,İlgi'de Hüseyin'e götürdüm.......ama Kocaeli'de çocuk doktoru gerçekten sıkıntı,Ali Kahya'da Akın Bey'e de iyi diyorlar,onada götüren arkadaşlarım var.......nette Suat Gürkan'ı okudum,bir de benim çocukluk doktorum Süha Bey var Gölcük'te Deniz Hastanesinden emekli,iyi bir hekimdi,belki onada bir gideriz....çocuğumuz sağlıklı çok şükür ama iyi bir hekiminin olması şart....

kızlar ben bakıcı için arastırmaya basladım sizce eve gelen birisimi daha iyi olur yoksa bakıcının evine götürmekmi?baska bir secenekte üst kat komsum ben bakarım diyor ne dersiniz bana akıl verin hangi özellikler olmalı sececegim kişide.KONYALI arkadaslar sizin cevrenizde var mı cocuk bakan birisi

sevimli gecmiş olsun oncelikle benım bebgımdede apomık dermatit egzama var.aynen yediklerimle alerji oluo kırmızılasıo bende ozamn anlıorum ne yememm gerektıgını dr.gıttıgımızde cok kuçuk oldg.ıcın
alerji testi ypmm dedi.size nasıl yaptılar? alerji testi yapmdkları ıcın kuzumun tam olarak neye alerjısı oldgunu bılmıorum.oyusden denerek ogrenmeye calısıorum bu seferde kuzum kotu oluo yuzu ozellıkle

bende katılıyorum bi yanlışlık olmasın sonra... 2. ayda verem, karma , çocuk felci , pnömokok (zatüre) ,isteğe bağlı rota aşısı yapılıo.. hatta bu rota aşısıyla verem aşısı canlı aşı olduğu için bu 2 aşının ya aynı gün yapılması yada 3 hafta arayla yapılması gerekiyor.bidee Bazı yerlerde karma aşı difteri-boğmaca- tetanos karışımı olup hemoflus influenza B (menenjit aşısı ) ayrı yapılabiliyor.. sen onu bi daha sor canım

herkese merhabalar kızlar..
bir sürü sayfa birikmiş okuyamadım gece okurum artık..çarşamba günü halılarımı vermiştim yıkatmaya c.tesi akşam teslim edeceklerdi yetişmemiş pazar öğlen teslim ederiz dediler annemler de sözde bugün geleceklerdi dünden geldiler kaldım öylece..bugünde halılarım geldi resmen uhu aseton bali karışımı gibi bi şey kokuyo bütün halıları da açmıştım evi öyle bir koku aldı ki sanki uhu fabrikası gibi oldu ev.bi sinir oldum anlatamam.siz siz olun kızlar halılarınız gelir gelmez bi açın koklayın.acemiliğime geldi neyse aradım yıkamacıyı gelip hepsini geri aldılar bide fırça kaydım tabi neymiş leke çıkarıcı dökmüşler hiç burunları koku almıyomu.bi daha tövbe aynı yere vermem.bebeğimin odasıda koktu.kapı pencere açık bu soğukta.bebeğimin odasını havalandırdım da gitti biraz koku.bayılacak gibiydim kokudan...

selam kızlar bu hafta bizim 2. ayımız oluyor doktorumuz bu ay üç tane aşı olacağımızı söylemişti rota virüsü aşısımı ne dedi 140 tl miş bağırsak düğümlenmesine yol açabilirmiş diye yazıyor nette yaptıran arkadaşlar varmı birde bu aşılardan sonra bebekte ateş filan oldumu çok endişelendim bu aşı konusuna napsam bilemiyorum.

selam kızlar, nasılsınız? umarım herkesin keyfi yerindedir. güzel bir hafta sonu geçirdik,annem geldi. özlemiş torununu öpmeye koklamaya doyamadı, 15gündür görmemişti tabi bu sefer agulamaları sesleri duyunca bayıldı oğluşuna ayrılmak ne zor geldi, az önce döndü. hazır annem burdayken birkaç akrabayı ağırladık bebek görmeye geldiler. tek başına zor bebeğe bak ikrama bak derken olmuyor, böylesi rahat oldu ben oğlumla ilgilendim annem de misafirlerimizle. miniğim uyurken ben geçmişe bakayım biraz 2 gündür giremedim birikmiş sayfalar. öpüyorum herkesi ve minicik kuzucuklarınızı

canım geç gördüm msjını ama gene de yazayım. ben vaktim oldukca sigara böreği sarıyorum ama biraz genişçe. pişirmeden buzluğa atıyorum lazım oldukça üzerlerine yumurta sarısı sürüp fırında pişiriyorum hazır olunca kolay oluyor yarım saatte pişmiş oluyor. bir de burda kızlar kremşantiyle yapılan bir kurabiye tarifi vermişti 2-3defadır yapıyorum çok çabuk ve az malzemeyle yapılıp 20dk.da pişiyor kurtarıcım oldu bu tarif

merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim yine çok birikmiş sayfalar. oğlum çok ağlıyor 2 gündür yaa gündüzleri bu kadar yazmazdı neredeyse hiç uyumuyor uyusada 15-20 dk hooop uyanıyor deli olacam.

kızlar yaa pat diye dalıyorum ama kızım uyanabilir.. yaklaşık 20 gün önce tuvaletimi yaparken acayip zorlanmaya başladım müthiş bir acı yaşıyordum doktora gittim makatta çatlak oluşmuş dedi krem fitil vs verdi geçer dedi. ben onun verdiğinin üstüne bir kutu daha fitil kullandım kabız da değilim yediklerime dikkat ediyorum ama hala geçmedi.. netten araştırdım bi hast.de botoxla tedavi ediyorlarmış 870tl başarı oranı %90 mış sizce ne yapsam yaptırsammı? bazen öyle oluyor ki tuvaletten sonra bile bütün gün ağrıyor.. ama şu %10luk başarısızlık oranı ve fiyatı düşündürüyor beni.. eşim gelince konuşucam o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var?

2 gündür beni emmiyor bıraktı bırakacak derken oğlum beni emmeyi bıraktı ağzına zorlada olsa mememi tıkıyordum az da olsa zorla bir iki fırt çekiyordu artık onu da yapmıyor hatta ağzına zorla soktuğumda öğürüyor kendimi çok hissediyorum

canım ben burda sormuştum dondolino almayı düşünüyorum diye.. sanırım manik söylemişti melocum aldı ona sor diye ama sen o sıra şehir dışındaydın. nasıl memnun musun avantaj ve dezavantajları neler yazar mısın? özelden cevaplarsan sevinirim her zaman geçmişi okuyamıyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…