herkese günaydın
amanınnn açık değilken de mi çekiyomuşdüşünsene bi duyuyolarmış ve ertesi günü komşun seni gidi seniiiii
diyomuş sana
yaaa kızlar dünakşam kv ye gittik.zaten istemeye istemeye gittim.çekilir yanı olsun diye annemleri çağırdım.annemle babam da geldiler.oturuyoz.laf oto koltuguna geldi.biz daha almadık oto koltugu-ana kucağı.kv atladı hemen ben alcam kızıma biraz daha buyusun da dedi.duymamazlıktan geldim. 1 kez daha söyledi.ama ben çatlıcam sinirden.neden mi? ben hamileyken kv bigün 100tl para verdi bebeğe bişiler alın diye.biz de araba alacaktık kıza.üstüne de 70 tl ekleyip aldık.eve gelince sordu.biz de araba aldık dedik.araba pahalıdır o para yetmemiştir dedi.bizde evet dedik.o zamandan beri üstünü verecek hanım... ama adı arabasını ben aldım oldu.ki biz o arabadan memnun kalmadık değiştirdik ve 325tl lik bi araba aldık ama verdiği 100 tl ile bize araba almış oldu sözde... bu arada 2.arabayı alırken bnm annemler verdi parayı.mevlüt günü babam çıkardı 500tl para verdi.ordan ekledik.neyse bu duruma uyuz oluyom zaten.mevlütten önce de 25 tl para vermiş kızın mevlüt kıyafetini o alacakmış.ben 50tl lik kıyafet aldım Öykü'ye.yine üstünü sormadı yetti mi diye ama elbiseyi o almış oldu...dün de otokoltuğunu alıcam diyo.uyuz yaaaa sen önce bi öbürkülerin üstünü öde dimi?? çıldırcaktım dün sinirdenbişi de diyemedim annemler falan da vardı ama alıcam bunun öcünü :95: bide bnm kızın uyku düzeni sapınca huysuz oluyo doğal olarak.akşam da kucaktan kucağa gezerken uyuyamadı tabi.tam altını alırken öyle bi ağlamaya başladı ki çığlık çığlığa hepimiz çok korktuk.eşim de sen al kucağına sende sakinleşir dedi.aldım kucağıma sakinleşti biraz.kv de ordan bana ver ben tutarım diyo.bi kızdım.ağlıyo görmüyomusun dedim.illa bişeyi gözüne soka soka sölücen imadan hiiiççç anlamaz.eşim sen de sakinleşiyo diyo bizimki kaz kafalı anlamıyo.illa eşim "anne sende sakinleşmez bebek kendi annesini arar bu yüzden sen değil annesi alsın kucağına" dicek herhalde
çookk uyuz oldum çoooooook anlıycanız
![]()
nedir bu kv lerden çektiğimiz ya ben doğumu ankarada annemlerin yanında yaptım eşimin yanına gelirken onuda 2 hafta bana yardımcı olur belki diye çağırdım daha arabada başladı laf sokmaya surat yapmaya vs. eve geldik her şeyi benden bekledi. .... devirdi yattı hem çocuğa bakmaya çalışıyorum hem ev işi var hem yemek var eşim öğle arası eve geliyor ona yemek yapmam gerekiyo hiç bişeye elini sürmedi sözde bana yardım edecekti,
laf sokma tarzı da bi garip çocuğu severken laf sokuyo oğlum babanneye bakmadılar mı oğlum babanneyi üzdüler mi diye bi sinir oldum anlatamam. bunlara rağmen en ufak bi laf sokmam bi surat asmam olmadı ama yine de bana darılmış astı suratını oturdu ben de eşime sordurdum ne olmuş niye surat asıyo diye başladı ağlamaya tabi benim yanımda da konuşmuyo ben odada emzirirken duyuyorum sen karına çok değer veriyosun bana değer vermiyosun baban hep annesine değer veriyodu demez mi çıldırdım kendimi zor tuttum kadın bizim mutluluğumuzu kıskanmış sebep buymuş. onun yüzünden dikişlerim geç iyileşti akıntı oldu vs. yine bişey demedim. o halde kalktım çayın yanına pasta börek yaptım saflıktan yani bu seferde imalı bi şekilde karın yorulmadı mı bunları yaparken dediğini duydum.son nokta.hemen annemi çağırdım ertesi gün annem geeldi onlarda gittiler.onlar dediğim kv ve kaynım. kaynım kpss çalışıyo evden çıkmıyo rahat emziremedim o ayrı bi sıkıntı oldu neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın bu daha özetti. yazdım roman oldu varya onun gibi oldu