• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın :71:

amanınnn açık değilken de mi çekiyomuş :52: düşünsene bi duyuyolarmış ve ertesi günü komşun seni gidi seniiiii :34: diyomuş sana :60::60::60:

yaaa kızlar dünakşam kv ye gittik.zaten istemeye istemeye gittim.çekilir yanı olsun diye annemleri çağırdım.annemle babam da geldiler.oturuyoz.laf oto koltuguna geldi.biz daha almadık oto koltugu-ana kucağı.kv atladı hemen ben alcam kızıma biraz daha buyusun da dedi.duymamazlıktan geldim. 1 kez daha söyledi.ama ben çatlıcam sinirden.neden mi? ben hamileyken kv bigün 100tl para verdi bebeğe bişiler alın diye.biz de araba alacaktık kıza.üstüne de 70 tl ekleyip aldık.eve gelince sordu.biz de araba aldık dedik.araba pahalıdır o para yetmemiştir dedi.bizde evet dedik.o zamandan beri üstünü verecek hanım... ama adı arabasını ben aldım oldu.ki biz o arabadan memnun kalmadık değiştirdik ve 325tl lik bi araba aldık ama verdiği 100 tl ile bize araba almış oldu sözde... bu arada 2.arabayı alırken bnm annemler verdi parayı.mevlüt günü babam çıkardı 500tl para verdi.ordan ekledik.neyse bu duruma uyuz oluyom zaten.mevlütten önce de 25 tl para vermiş kızın mevlüt kıyafetini o alacakmış.ben 50tl lik kıyafet aldım Öykü'ye.yine üstünü sormadı yetti mi diye ama elbiseyi o almış oldu...dün de otokoltuğunu alıcam diyo.uyuz yaaaa sen önce bi öbürkülerin üstünü öde dimi?? çıldırcaktım dün sinirden :47: bişi de diyemedim annemler falan da vardı ama alıcam bunun öcünü :95: bide bnm kızın uyku düzeni sapınca huysuz oluyo doğal olarak.akşam da kucaktan kucağa gezerken uyuyamadı tabi.tam altını alırken öyle bi ağlamaya başladı ki çığlık çığlığa hepimiz çok korktuk.eşim de sen al kucağına sende sakinleşir dedi.aldım kucağıma sakinleşti biraz.kv de ordan bana ver ben tutarım diyo.bi kızdım.ağlıyo görmüyomusun dedim.illa bişeyi gözüne soka soka sölücen imadan hiiiççç anlamaz.eşim sen de sakinleşiyo diyo bizimki kaz kafalı anlamıyo.illa eşim "anne sende sakinleşmez bebek kendi annesini arar bu yüzden sen değil annesi alsın kucağına" dicek herhalde :27: çookk uyuz oldum çoooooook anlıycanız :47:

nedir bu kv lerden çektiğimiz ya ben doğumu ankarada annemlerin yanında yaptım eşimin yanına gelirken onuda 2 hafta bana yardımcı olur belki diye çağırdım daha arabada başladı laf sokmaya surat yapmaya vs. eve geldik her şeyi benden bekledi. .... devirdi yattı hem çocuğa bakmaya çalışıyorum hem ev işi var hem yemek var eşim öğle arası eve geliyor ona yemek yapmam gerekiyo hiç bişeye elini sürmedi sözde bana yardım edecekti,
laf sokma tarzı da bi garip çocuğu severken laf sokuyo oğlum babanneye bakmadılar mı oğlum babanneyi üzdüler mi diye bi sinir oldum anlatamam. bunlara rağmen en ufak bi laf sokmam bi surat asmam olmadı ama yine de bana darılmış astı suratını oturdu ben de eşime sordurdum ne olmuş niye surat asıyo diye başladı ağlamaya tabi benim yanımda da konuşmuyo ben odada emzirirken duyuyorum sen karına çok değer veriyosun bana değer vermiyosun baban hep annesine değer veriyodu demez mi çıldırdım kendimi zor tuttum kadın bizim mutluluğumuzu kıskanmış sebep buymuş. onun yüzünden dikişlerim geç iyileşti akıntı oldu vs. yine bişey demedim. o halde kalktım çayın yanına pasta börek yaptım saflıktan yani bu seferde imalı bi şekilde karın yorulmadı mı bunları yaparken dediğini duydum.son nokta.hemen annemi çağırdım ertesi gün annem geeldi onlarda gittiler.onlar dediğim kv ve kaynım. kaynım kpss çalışıyo evden çıkmıyo rahat emziremedim o ayrı bi sıkıntı oldu neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın bu daha özetti. yazdım roman oldu varya onun gibi oldu :1:

Günaydın Fıstıklar Ve Uslu Bebekleri Nasılsınız İyisiniz İnşallah..

Şansımıza Havalar Düzelmedi Gitti Şakır Şakır Yağmur Var İstanbulda Evde Patladım Artık Sıkıntıdan Havalar Düzelse de Oğlumu Üşütme Korkusu Olmadan Rahat Rahat Dolaşsak..

Yaaa Biz Var Ya Biz Bugün 58. Günümüz Daha Sezonu Açmadık :52: Çok Korkuyorum Yaaa:26:

Gerçi Daha Doktora Muayeneye de Gitmedim Bu Arada Aile Hekiminde Vajinal Muayene Yapılıyormu Özele mi Gitsem Doğum Yapan Doktoruma mu Gitsem?

Kızlar Ben 43. Günümde Adet Olmuştum 4-5 Gün Sürmüştü Ama Dün de Kahverengimsi Bi Akıntı Başladı İkincisini de mi Oldum Acaba Noluyor Yaaa? :S

Bide Göbek Deliğim İçe Çökük Hala Geçmedi Sizin?

teşekkürler cnm ,bi planım yok ama eşimin varmı bilmiyorum şansa hava çok güzel.az gezdirse bana yeter.hediye olayı yalan oldu zaten hem ala ala alınacak bişiy kalmadı hemde olsa bile fuzuli olur bu sıkıntının içinde.sizin ilk olduğu için daha farklı olur bence şimdiden düşünmeye başla istersen.ben çok severim normalde süpriz yapmayı benimde hediyem bu yıl şehzade oğlum olur babasına:16:

Çalışmadığım İçin Benimde Hediyem Şehzadem Olcam Galiba ;} Ama Güzel Bi Yemek Ve Sofra Hazırlayabilirim Heralde..

bu arada teyzeminde uyurken salyası akıyomuşş hele sor bi senin kızlara niye olurmuş belki bilirler dedii :60:
gerçi ben onların uzmanlık alanları bebekler seninkini anlamazlar dedim ama yinede söyliimmm :37:

Bağırsaklarında Kurt Vardır Yada Diş ve Diş Eti Problemi Vardır :}

yaa kızlar bide 29 nisan da bim e gelecek olan bebek arabasından bahsetmişsiniz ama nette 29 nisan aktüeli yokkk.nasıl görebilirim ????

Bimin Mağazalarında Girişte Camda Asılı Oluyor Ya İki Haftalık Kampanyalı Ürünler Orda Görmüştür Arkadaş Belkide..

Son düzenleme:
kızlar ya bişiy diycem göbeğimden utanıyorum eşim hiç görmesin istiyorum eşim neden rahat bişeyler giymiyosun dediğinde süt akıyo falan diyorum sezeryanla dogum yaptıgım için ilk 6 ay spor yok süt verdiğim için diyet yok bunaldım iyice sizdede göbek varmı ?

Canım erkekler bizim gibi ince fikirli değil senin göbeğinden çekindiğini anlamaz sevginin azaldığını sanır dert eder sorun çıkar vs. Bence bu fikrini mutlaka ona söyle göbeğinden hoşlanmadığını onun bu hailne üzüldüğünü bununda aranızdaki yakınlaşmaya yansıdığından bahset.Emin ol o bunu hiç takmayacak ve sana moral verecektir.Sonuçta sen ona bi evlat verdin oda bunun farkında.Ama öbür türlü davranışlarına mana veremeyecek ve kafasına takacak aranıza soğukluk girecek.Mutlaka paylaş neler hissettiğini anlat.

Vücudumun bazı yerlerinde kılcal damar genişlemeleri var ve giderek yayılıo burnumun kenarında da çıkmış.TEdavi lazerleymiş.Göbekte çatlak, göğüste çatlak derken bi de bu çıktı başıma:36: Siz de durum ne kızlar ya? Moralman çöktüm resmen:60:

Günaydın kızlar hazır bebiş uyuyoken bi yazayım dedim size.Dün alışveriş merkezine gittik tanıdıklarla karşılaştık vs. Ama bana bu insanların fesatlığından gına geldi.Benimle beraber doğum yapmış olanlar bebeklerini benim bebeğimle yarıştırmaya kalktılar.Boyu ne kadar kaç kilo vs vs..Benim bebğimin kilosu yerinde arkadaşımın biraz zayıf ama onunda boyu biraz daha uzun 2 cm kadar ayyy işte benimki boyluya kilosunu göstermiyo filan çok komiğime gitti ya ya her bebek farklıdııııırrrr artık anlasın bunu insanlar ve bebeğini başkasıyla kıyaslamasın.Ne yapayım yani başkaları alınmasın diye bebeği diyetemi sokayım daha onukinin boyu uzun diye benmkini çekiştireyimmi...Genetik denen şeyden bu insanların haberinin olmadığını var sayıyorum...Bekar yada çocuksuz olanlarda bebekten çok beni süzüyor zaten.Ay hiç bişey kalmamış erimiş gitmişsin süpersin vs... buraya kadar ne kadarda iyi dilekler bunlar diye düşüneceksiniz ama hayırrr ardından bebeğe bakıp ay bu babasına çekmiş tontiş olacak obez mobez olma sakın haa gerçi senin annen obez olmana izin vermez pilates yaptırır sana...Bakarmısınız imaya ben yemiyorum içmiyorum pilates yapıyorum öyle zayıf kalıyorum yoksaaaa 150 kiloyu görmüştüm.Allahım bu ne hayal dünyasıdır orada emzirdiğim için diyet yapamıyorum ve spor yapmayada hiç vaktim yoookk demeyi isterdim ama onlarda amaçlarına ulaşıp bana lafın bana oturduğuu düşüneceklerdi hiiiiiçççç karşılık vermedim.Bu arada karşılaştığımız bi erkek arkadaşımızda yok ya böyşle şeyler bünye meselesi bizimki hala koşuyo ama 5-6 kiodan fazla veremedi dedi.Bu arada eşi o sıra yanımızda değildi duysaydı parçalardı eminim eşini:27: Neyse yani velasıl kelam bu insanların her duruma yorum yapabilme kabiliyetlerine şapka çıkarıyorum kardeşler...

Son düzenleme:
günaydın anneler ve bebişlerii:71:
yeni hafta hepimize sağlık,uyku,mutluluk ve bol bol süt getirsinnn:71::71::71:
amin canm sana da.

yaa kızlar bide 29 nisan da bim e gelecek olan bebek arabasından bahsetmişsiniz ama nette 29 nisan aktüeli yokkk.nasıl görebilirim ????
julicim sanırım bimdeki kağıtlarda vardır kapısında asılı olabilir ya da el broşürü gibi olanlarda
Vücudumun bazı yerlerinde kılcal damar genişlemeleri var ve giderek yayılıo burnumun kenarında da çıkmış.TEdavi lazerleymiş.Göbekte çatlak, göğüste çatlak derken bi de bu çıktı başıma:36: Siz de durum ne kızlar ya? Moralman çöktüm resmen:60:
varis olur demişlerdi ama bende olmadı canım ya.hepimiz farklı değişimler geçiriyoruz takma

Canım benim de ayak bileğimde vardı hamilelikten önce bayağı belirginleşmişti bende korktum hamilelikte yayılır diye ama aksine geçti sonra düşündümde hamileliğimde topuklu ayakkabı giymediğim için düzeldi sanırım şim belli belirsiz var.Dar sıkı kıyafet giyenlerde daha çok yayıldığını biliyorum birde topuklu ayakkabıda neden oluyor ama sanırım senin vucudunun her yerinde süratli artış görüyorsan bence önce bi doktora görün başka bir nedeni olabilir.

eşimi okulda bugünü boş..bizde kızımızı atarız arabaya gezeriz diye düşünmüştük ama hava kapalı olunca vazgeçtik yağmurda var zaten.

ben de dün pazardan aldığım yeşilliklerimi yıkadım.börülcemi haşladım markete karadut gelmişti dut aldım halecim deişti beyaz kuru dut aldım eve geldim eşimi de işlerimizi halletsin diye dışarı gönderdim.ısırgan sipariş ettim.maranki dayı demişti ya süt yapar diye,anlayacağınız süt çalışmaları hızlı:62::62:

kızım uyuyor uyanır az sonra

bebefonla ilgili de bir arkadaşım anlatmıştı.
bunlar yaz tatilinde memleketteyken kocasıyla iş üstündeyken bebefon açık kalmış diğeri de kayınvalidelerinin kaldığı odadaymış epey bi rezil olmuşlarr:27:

eşimi okulda bugünü boş..bizde kızımızı atarız arabaya gezeriz diye düşünmüştük ama hava kapalı olunca vazgeçtik yağmurda var zaten.

ben de dün pazardan aldığım yeşilliklerimi yıkadım.börülcemi haşladım markete karadut gelmişti dut aldım halecim deişti beyaz kuru dut aldım eve geldim eşimi de işlerimizi halletsin diye dışarı gönderdim.ısırgan sipariş ettim.maranki dayı demişti ya süt yapar diye,anlayacağınız süt çalışmaları hızlı:62::62:

bunlar yaz tatilinde memleketteyken kocasıyla iş üstündeyken bebefon açık kalmış diğeri de kayınvalidelerinin kaldığı odadaymış epey bi rezil olmuşlarr:27:

dutu ocak annelerinede yazmıştım oradaki bikaç anneyede çok iyi gelmiş sütleri artmış teşekkür ettiler bana inş sanada iyi gelir melocum bende dün aldırdım bugün yapıcam yine...

Ayy Kızlar Bu Arada Bu Sene Anneler Günü Evlilk Yıldönümümüe Denk Geliyor İlk Anneler Günüm Ve İlk Evlilik Yıldönümüm Çok Heyecanlandım Yaa.. Eşim Ve Oğlum Bişeyler Düşünüyorlardır Heralde :} Dün Bişiler Konuşuyorlardı Kendi Aralarında Ama Dur Bakalım :52:

ben o dediğinden ( analfissür) ameliyat oldum canım
ağrısı felaket olunca dayanamadım gittim ameliyatımı oldum
40dk lık basit bir ameliyat 1 gece yatılıyor
okadar niye çekmişim bilmem
şimdi tekrarlasa aynı gün ameliyatımı olurum

bende sezeryan oldum ama drum artık karın hareketini bile yapabilirsin dedi!

moralini bozma canım sen arada vermeye çalış olmadı ucuna mamasından sür 1-2 damlada olsa işe yarar ama baktın hiiiç almıyor sağıp verirsin yapacak bişey yok biraz minikler belirlyor bu durumları

ay denizcim dün söylemesi ayıp bir soğan yedim bir soğan yedim yemeğin yanına kesmiştim
bildiğimiz kuru soğan ya
ama 1 bütün yemişimdir sanırım
akşaa doğru bir süt oldu bende anlatamam
ilkkez kızların yazdığı gibi bebek hıçkırdı içerken ayy çok mutlu oldum yada Allahım buraya yazdığım sütümüz artsın duamı kabul etti
dene mutlaka!

canımm gercekten mii..kaç tane yedin..ben soğanı sevmemm çiğ tüketememm..ama süt için resmen çiğ tavuk bile yiyebiilrimm..ayy inşallah işe yararrr..başlıyorumm yemeyee:64:

nedir bu kv lerden çektiğimiz ya ben doğumu ankarada annemlerin yanında yaptım eşimin yanına gelirken onuda 2 hafta bana yardımcı olur belki diye çağırdım daha arabada başladı laf sokmaya surat yapmaya vs. eve geldik her şeyi benden bekledi. .... devirdi yattı hem çocuğa bakmaya çalışıyorum hem ev işi var hem yemek var eşim öğle arası eve geliyor ona yemek yapmam gerekiyo hiç bişeye elini sürmedi sözde bana yardım edecekti,
laf sokma tarzı da bi garip çocuğu severken laf sokuyo oğlum babanneye bakmadılar mı oğlum babanneyi üzdüler mi diye bi sinir oldum anlatamam. bunlara rağmen en ufak bi laf sokmam bi surat asmam olmadı ama yine de bana darılmış astı suratını oturdu ben de eşime sordurdum ne olmuş niye surat asıyo diye başladı ağlamaya tabi benim yanımda da konuşmuyo ben odada emzirirken duyuyorum sen karına çok değer veriyosun bana değer vermiyosun baban hep annesine değer veriyodu demez mi çıldırdım kendimi zor tuttum kadın bizim mutluluğumuzu kıskanmış sebep buymuş. onun yüzünden dikişlerim geç iyileşti akıntı oldu vs. yine bişey demedim. o halde kalktım çayın yanına pasta börek yaptım saflıktan yani bu seferde imalı bi şekilde karın yorulmadı mı bunları yaparken dediğini duydum.son nokta.hemen annemi çağırdım ertesi gün annem geeldi onlarda gittiler.onlar dediğim kv ve kaynım. kaynım kpss çalışıyo evden çıkmıyo rahat emziremedim o ayrı bi sıkıntı oldu neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın bu daha özetti. yazdım roman oldu varya onun gibi oldu :1:

e yuh diyorum başka bişeycik diyemiyorum yanii.
Günaydın Fıstıklar Ve Uslu Bebekleri Nasılsınız İyisiniz İnşallah..

Şansımıza Havalar Düzelmedi Gitti Şakır Şakır Yağmur Var İstanbulda Evde Patladım Artık Sıkıntıdan Havalar Düzelse de Oğlumu Üşütme Korkusu Olmadan Rahat Rahat Dolaşsak..

Yaaa Biz Var Ya Biz Bugün 58. Günümüz Daha Sezonu Açmadık :52: Çok Korkuyorum Yaaa:26:

Gerçi Daha Doktora Muayeneye de Gitmedim Bu Arada Aile Hekiminde Vajinal Muayene Yapılıyormu Özele mi Gitsem Doğum Yapan Doktoruma mu Gitsem?

Kızlar Ben 43. Günümde Adet Olmuştum 4-5 Gün Sürmüştü Ama Dün de Kahverengimsi Bi Akıntı Başladı İkincisini de mi Oldum Acaba Noluyor Yaaa? :S

Bide Göbek Deliğim İçe Çökük Hala Geçmedi Sizin?

Çalışmadığım İçin Benimde Hediyem Şehzadem Olcam Galiba ;} Ama Güzel Bi Yemek Ve Sofra Hazırlayabilirim Heralde..

Bağırsaklarında Kurt Vardır Yada Diş ve Diş Eti Problemi Vardır :}

Bimin Mağazalarında Girişte Camda Asılı Oluyor Ya İki Haftalık Kampanyalı Ürünler Orda Görmüştür Arkadaş Belkide..

canım ne sor ne ben söyleyeyimm..bacaklarımda çok oluştu benimm.:(

ayy gerçekten rezillikmişş..:27::27:
canımm ben böyle havalarda çıktımm..ncitye filan gittimm..resmen fırtına vardı..arabadan hoop kendi arabasına attık oğlumuu..babasıda rüzgara karrşı montunu attı bebek arabasının üstünee..hızlaa avm ye attı kendimizii..ondan sonraa hiiçç sıkıntı yok:)))dışarda polar battaniyesi vardı..avmnin içinde ince penye battaniyeyle gezdirdim..

Ayy Kızlar Bu Arada Bu Sene Anneler Günü Evlilk Yıldönümümüe Denk Geliyor İlk Anneler Günüm Ve İlk Evlilik Yıldönümüm Çok Heyecanlandım Yaa.. Eşim Ve Oğlum Bişeyler Düşünüyorlardır Heralde :} Dün Bişiler Konuşuyorlardı Kendi Aralarında Ama Dur Bakalım :52:

tebrik ederim cnm ailen le uzun sağlık lı ömürler geçir inşallah

ayy gerçekten rezillikmişş..:27::27:
canımm ben böyle havalarda çıktımm..ncitye filan gittimm..resmen fırtına vardı..arabadan hoop kendi arabasına attık oğlumuu..babasıda rüzgara karrşı montunu attı bebek arabasının üstünee..hızlaa avm ye attı kendimizii..ondan sonraa hiiçç sıkıntı yok:)))dışarda polar battaniyesi vardı..avmnin içinde ince penye battaniyeyle gezdirdim..
bende çıktım denizcim de bugün outlete gidecektik açık mekan hemde şart değildi gitmemiz o yüzden vazgeçtik

sen çocuk doktoruna kime gittin konuşmuşmuyduk

Canım benim de ayak bileğimde vardı hamilelikten önce bayağı belirginleşmişti bende korktum hamilelikte yayılır diye ama aksine geçti sonra düşündümde hamileliğimde topuklu ayakkabı giymediğim için düzeldi sanırım şim belli belirsiz var.Dar sıkı kıyafet giyenlerde daha çok yayıldığını biliyorum birde topuklu ayakkabıda neden oluyor ama sanırım senin vucudunun her yerinde süratli artış görüyorsan bence önce bi doktora görün başka bir nedeni olabilir.

Canım benim bahsettiğim varis damarları gibi kalın olanlar deil. Belirginleşenler örümcek ağı gibi olan kılcal damarlarım. Doktora uğrıcam bugün eşim geldikten sonra ama moralim çok bozuk bunalımdayım:59:

HAFU canım sağol deneyeyim orayıda

kızlar şu twiter nasıl kendi kendine güncelleyecek bir yardım edin sürekli girip ben mi düzelticem

saç boyatmayı soranlar benim 40 ım çıkmadan boyatmıştım

benim oğlanında tükürükleri geliyor du bakalım gaz geçecek mi gerçi dün 2.şişe biogaiamızı aldık

bebek arabası almaya çıkcam öneri bekliyorum(konyadaki arkadaşlar pier cardin bebek arabası fatih bebe yeni açılmış diye kampanyadaymış haberiniz olsun yerini bilmiyorum bugün arayacaz)

canım ben ordan aldım pier cardin ööle ahım şahım bişi diil ama umay araba koltuğuna oturmayınca belki onada binmz diye idareten bişi alalım dedik araba ve oyun minderini 300 liraya aldık

günaydın kızlar gerçi bize gün çoktan aydı ama neyse sabah 6dan beri hastanedeyiz emirin alerrjisi çok arttı kan verdik büyük ihtimal inek sütü alerjisi dedi doktor ben süt içmiştim ondan sonra oldu kafası gözü kulakları filan genelde yüzündeydi ama bugün vücudundada çöıktı aama kalmıyor hemen geçiyor emzirince ilk bi saat içinde çıkıp çıkıp geçiyor iyice sinirlerim bozuldu emzirmeye korkuyorm cumadan beri her emzirmeden sonra kabarıyor çocuğum idareten damla verdi doktorumuz tahlil sonuçları çıkınca raporlu bi diyet yaptıracakmış onlarda çarşamba günü çıkıcak bi aksilik olmassa perşembede sünnet yaptırcaz offf çok moralim bozuk bide sünnet stresi bu arada burcununda oğlunda vardı inek sütü alerisi onlar ne yapıyolarlar
geçmiş olsun canım

kızlar ben bakıcı için arastırmaya basladım sizce eve gelen birisimi daha iyi olur yoksa bakıcının evine götürmekmi?baska bir secenekte üst kat komsum ben bakarım diyor ne dersiniz bana akıl verin hangi özellikler olmalı sececegim kişide.KONYALI arkadaslar sizin cevrenizde var mı cocuk bakan birisi
valla benim üst komşumun ikizlerine bakan bi kadın vardı bizim sitede kızlar şimdi okula başladı hala bakıyomu bilmem ama komşum memnundu kadından

herkese slm..kaç gündür msj yazamadım sizlere..geçmişi bile zar zor okuyup bitirdim..kızımın huyu suyu değişti..uyku olayı baya baya değişti..kucağımda sallıyorum dk larca..sonra yatırıyorum ve 5 dk sonra kalkıyo..sonra tekrar sallıyom öle geçiyor vakit..bazen sinirlerim oynuyo anında moral sıfır oluyo:(((((((((
neyse hırıltılar yüzünden nefes alamıyo ve gecekeri de uyanıyo bazen..acaba bunun için bir çözüm yolu var mı..nefes alması güçleşiyo çünkü..
bugün banyo yaptırdık..yeni uyudu..gündüz uykularını özledim ya...
alıntı yapamadım.. daha uygun bir zamanda cvplar yazacam uzun uzun..şimdilik hoşçakalın..öptüm hepinizi...

canım o hırıltılar bizde de vardı ve en son zamanda uykusundan bile uyanıyodu sanki nefes alamıyomuş gibi meğer alerjisi varmış zatiden diye bi damla kullanmaya başladık 1 hafta oldu çok şükür geçti o hırıltılar ve tıkanmalar

günaydın kızlar bu arada 1 saattir belki daha fazla oldu açık pc ama bu arada umay uyandı emzirdim falan yine uyudu
günü gününe tutmuyo bazzen bütün gün uyuyo bezen gözünü kırpmıyo hafta sonu uyumadı bugün şimdilik uyuyo bakalım
ben bu ara en büyük endişem bu kız bööle dışarı çıkarmıycak galiba bizi ben çok sıkıldım valla artık hayır bööle giderse yazın napcaz çk merak ediyorum
valla umaya rağmen tatil aldık kızlar bakalım inş o zamana kadar dışarı çıkma fobisini atlatır panik atak var galiba benim kızımda dışarı çıkınca korkuyo :)) bi tuhaf oluyo gerçi yalnız gitmiyoruz iki kardeşimde bizimle gelcek en azında hep berbaer oyalarız umay hanımı

Back
X