2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tabaklara sıgdırmayacagım. Masaya hazırlayacagım, isteyen istediğinden alsın yesin :)

Akşam degil canım okul çıkışı gelecekler...

ben de gelicem ben de

ben hamileykende boyattım.. doğumdan sonrada

ben de artık boyatmak istiyorum yaaa.. aslında ben bide su dalgası yaptırmak istiyorum.onun bi zararı olur mu ki :26:

ay çok güldüm yaaa ne kapsama varmış sizin bebefonda :) bizimki kraft ve 2 tane frekansı var.sizinkinde de varsa diğerini denesene belki onda karışmaz hatlar

kızlar cuma günü Öyküyü doktora,sağlık ocağına falan götürmüştükya anlatmayı unutmuşum.kalça usg si çekmek için bebişin alt kısmı çıplak olması gerekiyoya.bezini falanda çıkarttık.kıpırdamasın
diye bacağından ben tutuyodum.çekimin sonuna doğru elime ılık ılık bişi geldi bi baktım bizim kız suladı heryeri çok güldük eşimle yaaa sonra bide sağlık ocağında ebesi kucağına alınca bi pırt yaptı yüksek sesle hiç utanması yok bizim kızın bu arada o hırıltı bizde de oluyo.ağladığı zaman ya da sinirlendiğinde özellikle sanki nefes almakta zorlanıyomus gibi oluyo.doktora sordum.tam da o sırada aynı sesi çıkarttı.doktor da bu sesi mi kastediyosun dedi.solunum yolundaki kemiklerin daha sertleşmemesinden kıkırdakların yumuşaklığından kaynaklanıyo,tıkanıklıktan değil dedi.rahatladım.soranlar vardı ya dert etmeyin sizde :13:

herkese mutlu pazarlar ben çıkıyorum.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

tükürükle gazın ne alakası var canım benim kızda tükürüklenmeye başladıda

offff guymağı bilmemmi tam bir kalori deposu!
ama çook lezizdir

offf bizimkiyle alt komşumunkide karışıyor
bazen bizim sesler bile gidiyormuş
bizim bebefon açık değilken bile çekiyormuş onlarınki bizim sesleri
geçen gece tam o durumdayken eşimle aklıma geldi ya sesleri alıyorlarsa diye

kesin vardır öyle bi kıskançlık benim ablam bana bunu yaptı ya ben herkezten herşeyi beklerim aramız o kadar iyiydiki ama iyi gün içinmiş demekki huyum çok kötü yolda görsem tanımam

kesin vardır öyle bi kıskançlık benim ablam bana bunu yaptı ya ben herkezten herşeyi beklerim aramız o kadar iyiydiki ama iyi gün içinmiş demekki huyum çok kötü yolda görsem tanımam

valla benimki yengem olduğu halde fena üzüldüm kardeşim olsa kahrımdan ölürdüm heraldee

aman yaaaa ama buz gibi etti beni kendineee ara soğumasın diye arada gidiyodukk ama kapıda bi suratı oluyodu niye geldiniz der gibii artık gitmiyorum oda çağırmıyo zaten bak teyzem 1 haftadır burda ne aradıı ne geldii ne onu davet ettii.benim abimde cinssss artık ne oluyorsa o cephede oda arayıp çağırmıyo teyzemi annemi falan.peehhh
geçen annem öğle arası saatinde yolunun üstündeymiş yengemin iş yerine uğramış göreyim diye annemi görünce hayırdır demişş.lafa bak yaaa niye geldin der giibiii.yok anam yokkk huy değiştirdi bu kadın hiç böyle değildiiii

fatma cımm amanın amanın gelsinn kalorilerrrrr

ya sabah saat 6da bi taryılayım dedim anam bi baktım 45.5 noluyoruz yauuu dedimm uyanamadım heraldeeee yada tartı sapıttı indim biddaha çıktımm 49.5 sanırım ben rüya gördümm ilkindeee kabahat bende sabahın köründe derdinin adı ne ne tartılıyosunnn

selam kızlar nasılsınız?ya geçmişi okuyamıyorum sadece dün yazdıklarınıızı okuyayım dedim öğlen oldu valla hızlı okuma tekniklerini geliştirmek lazım burda...
kızım dünden beri mızmız...uyuyo ama yarım saat en fazla bi saatt sonra ağlayarak uyanıyo...emiyo ,gazını çıkarıyo, kakasını yapıo,ateşi falanda yok sıkıntısı ne anlamadım....bereket gece güzel uyudu 2 defa kalktı uykulu uykulu emdi uyudu....ama şimdi yine öyle resmen arada şekerleme yapıo sonra bakınıo ağlamasa o kadar sıkıntı değilde ağlayınca bi hoş oluyorum...
annemlerde yok istanbula gittiler kuzenimin nişanına biz babamla kaldık....babamı bi görseniz torunu için neler yapıo ama betül huysuz olunca kar etmio...normalde dedesiyle çok iyi anlaşıyorlardı ama bi sıkıntısı var belli...dün akşam bi çay kaşığı calpol verdim....biraz önce yine verdim...ateşi yok ama belki benim anlayamadığım bi ağrısı varsa çare olsun diye...
evimi çok özledim kızlar ya kendi düzenimi falan...ama mecbur eşimin eğitimlerinin bitmesini beklicez....eşim anca o zaman izin alabilcek...
buarada burda uzuunn takılmayı çok özledim

günaydın kızlar gerçi bize gün çoktan aydı ama neyse sabah 6dan beri hastanedeyiz emirin alerrjisi çok arttı kan verdik büyük ihtimal inek sütü alerjisi dedi doktor ben süt içmiştim ondan sonra oldu kafası gözü kulakları filan genelde yüzündeydi ama bugün vücudundada çöıktı aama kalmıyor hemen geçiyor emzirince ilk bi saat içinde çıkıp çıkıp geçiyor iyice sinirlerim bozuldu emzirmeye korkuyorm cumadan beri her emzirmeden sonra kabarıyor çocuğum idareten damla verdi doktorumuz tahlil sonuçları çıkınca raporlu bi diyet yaptıracakmış onlarda çarşamba günü çıkıcak bi aksilik olmassa perşembede sünnet yaptırcaz offf çok moralim bozuk bide sünnet stresi bu arada burcununda oğlunda vardı inek sütü alerisi onlar ne yapıyolarlar

benimde o kadar bilinç altıma yerleşmişki rüyama bile girdi başka şey olsa affedilirde çocuk için küsmesi kötü ben millete gülerdim çocuk için küstük dediklerinde ama oluyomuş işte şimdiden böyleki ilerde ne olurdu

ben 10 mmayısta gıdıcem canım

sevım sanırım sut olan hıcbısy yenmıyor kecı peynırı kecı sutu falan yenıyor.
Bı sure mama versen sutunu de sagsan nasıl olur canım

deryacım hadı sedaların gelınını anlarımda ınsanın ablasının yapması cok agırına gıder tabı yaaa...

kulenin arkasında canım erkanlar bebe vardı önceden onun yerine acıldı

Son düzenleme:
deryacım hadı sedaların gelınını anlarımda ınsanın ablasının yapması cok agırına gıder tabı yaaa...

aynen cnm ya hadi sebep ben olsam onada eyvallah benim çocuğum bu ya sen neresini kıskandın .öyle aklıma gelince ablama kinleniyorum ya el kadar yavru bu senin yeğenin on kat el olsa neyse dediğin gibi ...yeğenim çıtır ama çok tatlı bişiy benimkide tombik ya canı sıkılıyo onun içinde görmek istemiyo aklıma bu geliyo ama yinede ben defneye zor bakıyorum senin oğlun iştahlı ne güzel demesi lazım yani ben öyle düşünürdüm.ben ona zamanında çok yardım etmiştim karşılık bulmak için değil ihtiyacı olduğu için şimdide benim ihtiyacım var evi acil baştan aşağı kırklamam lazım şeytan diyoki yuzsuzluk yap çağır gelsin temizlesin

ben 10 mmayısta gıdıcem canım

sevım sanırım sut olan hıcbısy yenmıyor kecı peynırı kecı sutu falan yenıyor.
Bı sure mama versen sutunu de sagsan nasıl olur canım
inek sütü alerjisinde mamada tüketilmiyr oda inek sütünden yapılıyor arkasında yazıyor zaten inek sütü diye sadece keçi sütünden üretilen mamalar kullanılıyor onlarda pahalı biraz

geçmiş olsun canım

inek sütü alerjisinde mamada tüketilmiyr oda inek sütünden yapılıyor arkasında yazıyor zaten inek sütü diye sadece keçi sütünden üretilen mamalar kullanılıyor onlarda pahalı biraz

keçi sütüyle olan mamalar hangisiymiş canım ben bilmiyorum

keçi sütüyle olan mamalar hangisiymiş canım ben bilmiyorum

canım golden goat diye bir marka var onu biliyorum sadece anne sütüne en yakın keçi sütü oldugundan en yakın mamada buymus inek sütü alerjisi olan bebeklerdede bu mama tüketiliyormus

kızlar dün dışarı çıkacaktık ya çıkamadık hava o kadar rüzgarlıydıki o rüzgarda taksime git gez eziyet olacaktı çocuk için o kadar hazırlan et çık dışarı eve geri dön bugün eşim çalışıyo iş yeri istenyepark ev pis hiç evde oturasım yok temizlik yarına kaldı.bende tek yapamıyorum çocuğu bırakıpta , içim içimi yiyiyo acaba taksiyle atlayıp istinyeparka mı gitsem:26:akşama kadar gezerim emire kıyafet alırım karnımı doyururum emzirme odalarıda bolca zaten,,akşamda kocmla eve döneriz onada süpriz olur he he he adam beni görünce bayılır herhalde nasıl geldi bu elekçi diyeçocuğun arabası bir canımı sıkıyo çok ağır tek başına hem araba hem bebek yola çıkana kadar zorlanırmıyım bizim çıkmaz sokak olduğu için 3*4 dakika yürümem gerekeçek ,,ama şöför amcaya söylerim yardım etsin taksiye attımmı götürürüm herhalde yaa biraz cesarete ihtiyacım var galiba ,,bu eskiler çoluk çocukla dağ taş geziyolarmış eskiden arabada yokmuş(gerçi bu eskiden şu yoktu bu yoktu biz böyle buyuduk diyenlere sinir oluyorum :) birde gidermişim orda abblamlarla karşılaşırmışım diğer küstüğümüzde öyle olmuştuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…