- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
Canım tabaklara sıgdırmayacagım. Masaya hazırlayacagım, isteyen istediğinden alsın yesin :)
Akşam degil canım okul çıkışı gelecekler...
ben hamileykende boyattım.. doğumdan sonrada
bu arada size komik bişey anlatayım dün eşim bebefon almış gelmiş bizde denedik çalışıyor mu diye neyse baktık çalışıyor,oğlumu uyuttum yemeğe oturduk neyse yemek faslı bitti bende bulaşıkları yıkıyorum k.v demler içerde oğlanda yatak odasuında beşiğindeydi sesi duyulmaz diye bebefonu aldım geldim yanıma açtımşöyle bir kulağıma götürdüm ses var mı diye,acayip bir ses geldi kulağıma belli belirsiz sonra ses biranda belirginleşti konuşulanlar aynen şöyle sen bu içi fırına götürüvırde gelıvır olur mu guzumdedim noluyo bismillah epey bir şokta kaldım bizim üst komşuda doğum hyapmış ben tanımıyorum kendisini apartman oturmalarına katılmaz benim kafama dank etti onarın bebefonunun sesi bize geliyor yani hatlar karıştı anlayacağınız şimdi hala açtığımda bazen sesleri konuşmaları geliyor kesin bizimkide gidiyordur ama onların farkında olduğunu sanmıyorum farkında olsalar birdaha açmazlardı çünkü ben öyle yapıyorum açsamda hiççç konuşmuyorum netçez biz şimdi sanırım kullanamıyacağız bebefonu.
HAFU canım sağol deneyeyim orayıda
kızlar şu twiter nasıl kendi kendine güncelleyecek bir yardım edin sürekli girip ben mi düzelticem
saç boyatmayı soranlar benim 40 ım çıkmadan boyatmıştım
benim oğlanında tükürükleri geliyor du bakalım gaz geçecek mi gerçi dün 2.şişe biogaiamızı aldık
bebek arabası almaya çıkcam öneri bekliyorum(konyadaki arkadaşlar pier cardin bebek arabası fatih bebe yeni açılmış diye kampanyadaymış haberiniz olsun yerini bilmiyorum bugün arayacaz)
sanırım yaradı artık ondanmı diğer yediklerimdenmi bilmiyorumki ama sıvı yaaa bide yarma falan var içinde hem çok rahat içtim hemde faydasını gördümm.bunları yemeden önce akşamları biraz azalıyordu sütümmm saat 8-9 gibi azalıyordu hatta bir kaç kez mama verdik o saatte.ama çok şükür bu aralar öyle bi sıkıntı yokk
teyzem bide guymak yaptı bana onuda yaziimmm
tereyağıı un ve tuzsuz eriyen peynir.peynirin adını bilmiyorum marketteki görevliye guymak için dedik o verdi peyniri
tereyağını eritiyorsun üzerine unu suyla inceltip ekliyorsunn sonrada küçük küçük doğradığın peyniri ekliyorsun eğer peynir tuzsuzsa tuz ekliyorsun tuzluysa gerek yokk peynir eriyene kadar ateşte karıştırıyorsunn böyleee uzuyoo o sonra afiyetle yiyorsunn.ben çok sevdim valla kahvaltıda süper oluyo tavsiye ederimmm
ben de gelicem ben de
ben de artık boyatmak istiyorum yaaa.. aslında ben bide su dalgası yaptırmak istiyorum.onun bi zararı olur mu ki :26:
ay çok güldüm yaaa ne kapsama varmış sizin bebefonda :) bizimki kraft ve 2 tane frekansı var.sizinkinde de varsa diğerini denesene belki onda karışmaz hatlar
kızlar cuma günü Öyküyü doktora,sağlık ocağına falan götürmüştükya anlatmayı unutmuşum.kalça usg si çekmek için bebişin alt kısmı çıplak olması gerekiyoya.bezini falanda çıkarttık.kıpırdamasın
diye bacağından ben tutuyodum.çekimin sonuna doğru elime ılık ılık bişi geldi bi baktım bizim kız suladı heryeriçok güldük eşimle yaaa sonra bide sağlık ocağında ebesi kucağına alınca bi pırt yaptı yüksek sesle hiç utanması yok bizim kızın bu arada o hırıltı bizde de oluyo.ağladığı zaman ya da sinirlendiğinde özellikle sanki nefes almakta zorlanıyomus gibi oluyo.doktora sordum.tam da o sırada aynı sesi çıkarttı.doktor da bu sesi mi kastediyosun dedi.solunum yolundaki kemiklerin daha sertleşmemesinden kıkırdakların yumuşaklığından kaynaklanıyo,tıkanıklıktan değil dedi.rahatladım.soranlar vardı ya dert etmeyin sizde :13:
herkese mutlu pazarlarben çıkıyorum.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
9 buçukt a mete beyi uyuttumm bende güpppppp sızmışım annem kahvaltıya çağırdıı ama kalkmadım sonra bidaha geldii çağırdı aç acına uyuma birazdan emmek ister ye bişiler dedi baygın baygın kalktım kahvaltı ettim benimki uyandı emzirdim mızıklayıp durduuu sızlanıyorr habiree sancısımı vardır nedir ama sabah bollcanaaa kakasını yaptııı 3 kere falanda çiş yaptııı neyse annem aldı kucağına ayakta dolandı sustu bide eşşek pis pis gülüyooo tamamen edepsizliğinden ağlıyormuşş ayakta dolaşmak istiyormuş paşa.artık işin şeytanlığını çözdü valla oynatıyo bizi
deminde emzirdimm gözleri kayıyo uyuyacak uykusu var deli gibi neyse annem aldıda ana kucağında sallıyo sesi çıkmıyo uyudu heralde içerdeler
bende yatağımı düzelteyim diye geldim güyaaaaa ama burdayımmm daha üstümü bile değişmedim öğleden sonra atta gitcez yavaş yavaş hazırlanırım bende
hiç anlamıyorum bunları ben çok afedersin b.ktan bi sebepten dolayı darılmış senin ablanda
sanırım bizimkide bebekle alakalı bişi kendisi evleneli 3 sene oluyor ve yaşı 40 abiminde tabiki.acaba ben doğum yapınca içten içe üzülüp kıskandımıki diyorum ama napiimm Allah verdi yani onumu beklicem ben
eee zamanında bekarken evlenmek ve çocuk yapmak hakkında konuşurken Allah yazdıysa bozsun demeyecektiii.zamanında çok koyu bir feministti.neyse yaaa yorum yapmıcam valla sinirim bozuluyorr dünden beri başım dönüyoo.aklıma geldikçe sinirleniyorum
yaaa böyleyse gerçektenn sevindimm yutkunmayıda öğrensinnn boğuluyo zira tükürüğündenn
canım yaaa kusura bakma öyle nispet yapar gibi olmuş özür dilerim düşünemedim hiçççç.rabbim herkese versinn.Ama Allah büyük en iyisini o bilir o hiç meleklerimiz için kötü düşünürmü demekki bundada bir hayır var herkes kısmetini yer sağlıklı olsunlar afiyette olsunlar yeterkii
bu arada teyzeminde uyurken salyası akıyomuşş hele sor bi senin kızlara niye olurmuş belki bilirler dedii
gerçi ben onların uzmanlık alanları bebekler seninkini anlamazlar dedim ama yinede söyliimmm
kesin vardır öyle bi kıskançlık benim ablam bana bunu yaptı ya ben herkezten herşeyi beklerim aramız o kadar iyiydiki ama iyi gün içinmiş demekki huyum çok kötü yolda görsem tanımam
valla benimki yengem olduğu halde fena üzüldüm kardeşim olsa kahrımdan ölürdüm heraldee
aman yaaaa ama buz gibi etti beni kendineee ara soğumasın diye arada gidiyodukk ama kapıda bi suratı oluyodu niye geldiniz der gibii artık gitmiyorum oda çağırmıyo zaten bak teyzem 1 haftadır burda ne aradıı ne geldii ne onu davet ettii.benim abimde cinssss artık ne oluyorsa o cephede oda arayıp çağırmıyo teyzemi annemi falan.peehhh
geçen annem öğle arası saatinde yolunun üstündeymiş yengemin iş yerine uğramış göreyim diye annemi görünce hayırdır demişş.lafa bak yaaa niye geldin der giibiii.yok anam yokkk huy değiştirdi bu kadın hiç böyle değildiiii
fatma cımm amanın amanın gelsinn kalorilerrrrr
ya sabah saat 6da bi taryılayım dedim anam bi baktım 45.5 noluyoruz yauuu dedimm uyanamadım heraldeeee yada tartı sapıttı indim biddaha çıktımm 49.5 sanırım ben rüya gördümm ilkindeeekabahat bende sabahın köründe derdinin adı ne ne tartılıyosunnn
valla bende öle biliyom kaka olayını ama taşıyodu sütüm geçen haftaya kadar bu hafta gögüsler sönük sönük diyet yapmıyom ama diyet yapmak istemem bile sütümü böle yaptı hayırlısı...
sen daha gitmedinmi erkana...erkan vajinal ultrason yaptı bide smear testi yaptı..canımı yaktı..ilk defa...kistim vardı benim doğumda almıştı ona baktı..yokmuş bin şükür..emzirdiğim müddetçede olmazmış...sonra korunmayı sordum.ria takarmısın dedim..tavsiye etmedi...emzirme bitinceye kadar eşin korunsun sonrada sen yasmin kullan dedi...hem kistler içinde....öle işte 5 dakkadada çıktık..yine çıldırmıştı her zamanki gibi..ha bide deniz havuz herşey serbest,diyet yap zayıfla, spor yap dedi...pek şişko gördü sanırsam...
benimde o kadar bilinç altıma yerleşmişki rüyama bile girdi başka şey olsa affedilirde çocuk için küsmesi kötü ben millete gülerdim çocuk için küstük dediklerinde ama oluyomuş işte şimdiden böyleki ilerde ne olurdu
tükürükle gazın ne alakası var canım benim kızda tükürüklenmeye başladıda
HAFU canım sağol deneyeyim orayıda
kızlar şu twiter nasıl kendi kendine güncelleyecek bir yardım edin sürekli girip ben mi düzelticem
saç boyatmayı soranlar benim 40 ım çıkmadan boyatmıştım
benim oğlanında tükürükleri geliyor du bakalım gaz geçecek mi gerçi dün 2.şişe biogaiamızı aldık
bebek arabası almaya çıkcam öneri bekliyorum(konyadaki arkadaşlar pier cardin bebek arabası fatih bebe yeni açılmış diye kampanyadaymış haberiniz olsun yerini bilmiyorum bugün arayacaz)
deryacım hadı sedaların gelınını anlarımda ınsanın ablasının yapması cok agırına gıder tabı yaaa...
inek sütü alerjisinde mamada tüketilmiyr oda inek sütünden yapılıyor arkasında yazıyor zaten inek sütü diye sadece keçi sütünden üretilen mamalar kullanılıyor onlarda pahalı birazben 10 mmayısta gıdıcem canım
sevım sanırım sut olan hıcbısy yenmıyor kecı peynırı kecı sutu falan yenıyor.
Bı sure mama versen sutunu de sagsan nasıl olur canım
günaydın kızlar gerçi bize gün çoktan aydı ama neyse sabah 6dan beri hastanedeyiz emirin alerrjisi çok arttı kan verdik büyük ihtimal inek sütü alerjisi dedi doktor ben süt içmiştim ondan sonra oldu kafası gözü kulakları filan genelde yüzündeydi ama bugün vücudundada çöıktı aama kalmıyor hemen geçiyor emzirince ilk bi saat içinde çıkıp çıkıp geçiyor iyice sinirlerim bozuldu emzirmeye korkuyorm cumadan beri her emzirmeden sonra kabarıyor çocuğum idareten damla verdi doktorumuz tahlil sonuçları çıkınca raporlu bi diyet yaptıracakmış onlarda çarşamba günü çıkıcak bi aksilik olmassa perşembede sünnet yaptırcaz offf çok moralim bozuk bide sünnet stresi bu arada burcununda oğlunda vardı inek sütü alerisi onlar ne yapıyolarlar
inek sütü alerjisinde mamada tüketilmiyr oda inek sütünden yapılıyor arkasında yazıyor zaten inek sütü diye sadece keçi sütünden üretilen mamalar kullanılıyor onlarda pahalı biraz
keçi sütüyle olan mamalar hangisiymiş canım ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?