kızlar birşey sormuştum arada kaynadı.oğlumun kucağıma falan alırken eklemleri çatırdıyor her zaman olmuyor ama bazen kolundan bacağından çat çat sesler geliyor sizinkilerdede varmı böyle bir durum?
selam kızlar ben geldimm.
vur dedim öldürdüm yine akşamları girmeyeceğim demiştim 3 gündür gündüzleride giremiyorumm
malum teyzem burda dayımlarda vardı misafir geldi biz gittik gezdik tozduk derken fırsat olmadıı özlemişim valla
napıonuz bakim nasılsınız geçmişe bakamadım daha
bizde dün avm ye gittik.annem teyzem oğluşum ve ben.ayy maşallahh oğlum hiç üzmedi.arabada gezerken uyudu sonra uyandı ışıklara baktı arayıpta bulamadığı şey kucakta gezdi ayy herkes bizi gösterdi yanımızdan geçerken ayy bebeğe bak minnacık falan dediler.sonra acıktık emzirme odasında karnımızı doyurdukkk sonrada babamız bizi almaya geldi eve geldik ve uyudu.
bugünde sabahın 7sinden beri ıkındı ıkındı durdu kızardı bozardı ağladı sıcak su torbasını ayaklarına koydum havlu ısıttım karnına koydumm yok yapamadı ee uyuyamadıda ıkınmaktan sızlandı durdu veee sonunda saat 11de pıırrrttt veee mutlu sooonnn.oohh nihayet yaptı nasıl mutlu olduk anlatamam.altını bi açtımki taaaa sırtından çıkmışş.soyduk hemen teyzem yine kaynar sularla yıkadı oğlumuu mis oldu tam rahatladı güüpp uyudu hemennn yatağımda yatıo şimdii
ya hani benim yengemle ne olduğunu halaaa çözemediğim bi soğukluğumuz vardıyaaa.mevlüt ettim onada gelmedi abim yalnız geldii bahanesi hazır hastaymışşş.dayanamdık en büyük ablam abimi aradı sordu.seda böyle böyle dedi yenge gelip gitmiyomuş acaba bişimi yaptım bişi dedimde küstümü diye üzülüyo sen bilirsin demiş.abimde yoo yok bişi hasta bebekte olunca geçer meçer diye korktu ondan gelmedi demiş.ablamda bak doğru söyle varsa bişi bilsin demiş.oda kendi sorsun demiş ama yok bişi demiş.ablamda kendi şimdi sorar ortadada bişi yoksa hiç yere soğukluk olmasın demiş.abim yok diye ısrar edince tam ikna oldum demiş ablam abim " ama yinede dikkat etsin " demiş benim içinn.baaakkk baakkk lafa baaakkkk.ne demek dikkat etsin yaaa.ablam da o laftan sonra huylanmış tabii üstelemiş aama benim cins abimmm bişi dememişşş...nasıl sinir oldummm ben bunlara hakkaten bişi yapmışımda haberim yokk galinbaa.eehh bari söyleselerde onlarda rahat etse bendeeee.önceden nasıl seviyodum yengemii deli oluyodum ama şimdi görünce cin görmüş gibi oluyorum.hoş bişimi iyimi oldu yanii.ama bi fırsatını bulsam sorucamm hemenn
bak aylardır annem burda taa nerden teyzem gelmişşş sen gelinsin insan bi davet eder evine dimi ayy ondan da geçtim ç.ağırmıyon hadi bi ziyaretine gel anam bulaşıcı cüzzam değilsin yaa bebeğe hastalık bulaşsın uzaktan bakarsınnn bahanemi yani bunlar.yok yok bu işte bi iş var ama ben daha çözemediimm offffff düşün düüşün kafaf şişti valla sinir oldumm heee
az önce oğlumun altını açtım temizdii bende hadi yap bak ferah ferah dedimmm bizimki şırrrrrr diyee koyverdii.ayy ben kakasını kastedmiştim aslındaaaa birden panikledimm saf gibi badisini kapatıyorum üstüneee sonra hemen bezii koydum üstünee ama elim kolum çiş olduu yatağımın üstündeydi Allahtann canbebenin aşt açmaları var yoksaa yandıydıkk
üstümüzü başımızı değiştiikkk temizlendik paklandıkk oturuyoruz şimdi oğlumlaa.öyle etrafa bakınıyorr.
babamızda uyuyoorrr sinir oluyorum yaaa ben 5ten beri ayaktayımm.uyandırdımm gerçi ama kalkmadıı.kalksa napacak gerçi ama olsunn ben sinir oluyorumm.bide bana gaz veriyoo yok sen anasınn analar melektir Allah onları öyle yaratmışş uykusu gelmez acıkmaz yorulmaz vs vs vs dahada sinir oldumm.bide trt de 9 da kara şimşek var beni 9da kaldır diyoo yaaaaaa ohh keyfe bakk
ya benim bu oğlumun salyaları akıyoodişmi çıkarıyokii ağzında tükürük oluyoo baloncuk falan yapıoo.ama en kötüsüde tükürüğünü yutacam derken boğuluyooo
gunaydın...
Uyandık kızım babası ve ben yatak keyfı yaptı,babamız kalktı bız hala yataktayız mayısık mayısık
bende gaz cıkarmak ıcın tutunca elvınden catır cutur sesler duyuyorum kızlar
seda salya ıyıye ısaret
elvın oncekı gun cok bagırdı dun melek gıbıydı bugun merakla beklıyorum ne yapacak dıye.
Muhtemelen babaannesıne gıdıcez.opmekten tepur tupur ettı cocugumun yanaklarını esımde aramıs cocugu opmek yasak dedı doktor havaya atmakda hava yutuyor demıs bakalım ne yapacaklar
sevsınler torunları ama bunu cahılce yapıyorlar kızıyorum.bakalım cok oturmayız zaten cıvıle ugrayıp eldıven alıcaz kızıma unıbabyler orda 9.9 ondan alırız
sizler sütüm aktı yazdıkça benim içim cızzzzzzz ediyor
Allahım bizede biraz daha nasip et yavrularımız anne sütüyle büyüsün
selam kızlar...günaydın...şuan bi komik haldeyimki...ayağımda kızım sallanıyo,sağ elim süt sağıyo..soluda pcye laf yetiştirmekte kullanıyom...ne hallere düştük allahım...biz tam kurtluyuz varya kocamla..dün kaşındık tam..akşamda kızım cezamızı kesti...dr kontrolüm vardı dün..önce oraya gitttik dr amca benim canımı yaktı...sonra ordan buz gibi havada lale festivali varmış sekaparkta orayea gidelim dedik..sardık sarmaladık yağmuru çıktrık....kocişe baksam 1-2 saat gezerdi orda...soğuk diye bi15dk gezdik..arabada alt değişimi ve emzirme yaptım,sonra bi avmde dolaştık...çay içtik mağaza gezdik...sonra carrefurda alışverş vee en son bi outlete gidip bana kıyafet baktık...bu aralarda kızım babasının kucağında mışıl mışıl uyuyo...ben bildim ama başıma gelcekleri... eve geldik saat9..acıktık kurt gibi...bide yemeğimizi yedik..ben yine biraz emzirdim..kızım başladı huysuzluğa.eşim tutturdu bu çocuk aç...verdim canım diyom yok göbeği küçülöüş, yüzü süzülmüş..iyi dedim bide nuby marka doğal akış biberonuu almıştım onla buzluktaki sütlerden hazırladım...100 ml koymuşum biberona ama içemez fazla gelir dedim..içer benim kızım dedi..dayadı biberonu...oda şapır şupu içti...gazını çıkardık sızdı...10 dakka sonra bi feryat bi figan....nasıl çığırıyo....kıpkırmızı...nefes alamıyo bağarmaktan...en son böyle bağardığında kasık fıtığımız çıkmıştı..ben korkudan kasıldım kaldım zaten.banyo yaptıralım dedi.yok dedim..tutturdu...ay döktüğüm teri tahmin edersiniz...öldüm öldüm...nasıl ağlıyo...nefessiz kalcak diye kaç kere ıslak ıslak kucağımıza aldık...giydirirken yine aynı..sonra yağladım acı elma yağı galan sakinleşti uyuttuk ama benim ömrüm resmen kısaldı...bu olaylar saat 1 civarı oluyo...ben kızım ağladıkça meme veriyom saat tutmuyodum...bi kalktım göğsüm süt içinde kızım uyuyo..saat 7.30....yani kızım en az 7 saattir bişi yememiş...rekor....ben 2.30da yattım tam 5 saat uyumuşum yine rekor...altını açtım bi damla sidik bile yok hayret... şimdi size sorum bu kolik sancısı neden oldu sizce
a) biz manyaklar gibi ordan oraya gezdiğimizdenmi üşüttü
b) 100ml sütten çocuğum hazımsızlıktan çatladımı
c) nuby marka biberon almıştımya,ordaki kız 3aydan sonraki modeli verdi 2 aylık olduğumuzdan acaba ondanmı hava yuttu...
d) o kadar yemeğe bi damla sidik bile niye yapmaz acaba bu çocuk bunca saattir???
neyse böle işte her haltı ben bilirim diyen kocam beni dün sinirden çatlatcaktı vesselam...neyse kendinize iyi bakın...sütünüz bol,uykularınız huzurlu olsun inş kızlar
faygen bebeklerımız henuz dunyaya alısamadı sekaparkın ruzgarı av ,erkezı onu olumsuz etklemıs olabılır
cıs yada kaka olmamasını sut yetmıyor dıye bılıyorum
erkana mı gıttın dun yagmuru kıme gotıruyosun erkan neler dedı
bizde bir kere 95 lik anne sütü verdik 2 saat ağladı ve bayılarak uyudu Güneş,bence fazla gelmiştir kilosunun %10 unu 8 e bölünce bir öğünde alması gereken miktar çıkıyormuş,doktor teyzesi öyle dedi,geçmiş olsun........
cnm yazını şimdi gördümde seni çok ii anlıyorum bizimde ablam bana tavır yaptı ama sebep te şu benim yeğenim var iştahı yok ama gücü kuvveti yerinde zor yemek yer.neyse onlara gittiğimizde ben dedimki yakında defneye yetişecek eşimde onu bile geçer filan dedi,,, emirin kilosu normale göre fazla diye kendi oğlumla dalga geçerken bu kızına laf söylüyoruz sanmış ki ben oğlumu ne zorluklarla buldum tüp bebek olduğu için çok gözyaşı döküp çok sıkıntılar yaşadım ona rağmen ben iş yerine gittim millet emirden önce yeğenin nasıl diye soruyo ,yani o kadar sevmişimki onlara bile yansımış buna rağmen benim kötü niyetli olduğumu nasıl düşünür anlamıyorum.bana eşimden dolayı gelmek istemiyoruz defneyle emiri bir tutmasın demezmi sonra aklıma geldide ilk ben söylemiştim yani gelinim sana söylüyorum kaynanam sen anla hesabımıydı işte bana laf sokuyo.benim yeğenimi nekadar sevdiğimi bilir o doğum yaptı peşini bırakmadım kırıcı sözler söylemesine rağmen lohusadır dedim duymadım.hatta yine böyle aptalca bişiy yuzunden bana tavır aldı bu thy uçak düşürmüştü bi ara bende italyaya gidecektim dayanamadı da aradı uçak düşer ölürsem filan vicdan azabı çekmemek için herhadebende ablamdır dedim bişiy olmamış gibi konuştum.şimdide 1 ay oldu nerdeyse emir nasıl diye ne rayıp ne soruyo en son anneme bırakmış yeğenimi bizde ordaydık çocuğu almasıyla gitmesi bir oldu emiride öyle bir sevmek için kucağına aldı komşunun çocuğunu alsa daha çok severdi yani ama daha bitti ne evine giderim nede bana gelsin onlar erkek çocuk çok istiyordu hatta emrin ilk adı mehmet ablam o ismi ben koyucam demişti orta da fol yok yumurta yok bende sende koyarsın demiştim acaba kıskanıyomu dedimde anneme güldü.yoksaki annem bana ablan öyle şey düşünmez filan diye cevap verirdi öyle olmasaydı.kendileri bilir ben oğlumla gayet mutluyum yeğenimide annemdeyken görürüm zaten onları görmesemde olur
salyalar için sevin cnm çünkü o sindirimin çalışmaya başladığını gazında yakın zamanda gideceğni gösteririmiş bende çocuğun ağzından su geldikçe seviniyorum
9 buçukt a mete beyi uyuttumm bende güpppppp sızmışım annem kahvaltıya çağırdıı ama kalkmadım sonra bidaha geldii çağırdı aç acına uyuma birazdan emmek ister ye bişiler dedi baygın baygın kalktım kahvaltı ettim benimki uyandı emzirdim mızıklayıp durduuu sızlanıyorr habiree sancısımı vardır nedir ama sabah bollcanaaa kakasını yaptııı 3 kere falanda çiş yaptııı neyse annem aldı kucağına ayakta dolandı sustu bide eşşek pis pis gülüyooo tamamen edepsizliğinden ağlıyormuşş ayakta dolaşmak istiyormuş paşa.artık işin şeytanlığını çözdü valla oynatıyo bizi
deminde emzirdimm gözleri kayıyo uyuyacak uykusu var deli gibi neyse annem aldıda ana kucağında sallıyo sesi çıkmıyo uyudu heralde içerdeler
bende yatağımı düzelteyim diye geldim güyaaaaa ama burdayımmm daha üstümü bile değişmedim öğleden sonra atta gitcez yavaş yavaş hazırlanırım bende
hiç anlamıyorum bunları ben çok afedersin b.ktan bi sebepten dolayı darılmış senin ablanda
sanırım bizimkide bebekle alakalı bişi kendisi evleneli 3 sene oluyor ve yaşı 40 abiminde tabiki.acaba ben doğum yapınca içten içe üzülüp kıskandımıki diyorum ama napiimm Allah verdi yani onumu beklicem ben
eee zamanında bekarken evlenmek ve çocuk yapmak hakkında konuşurken Allah yazdıysa bozsun demeyecektiii.zamanında çok koyu bir feministti.neyse yaaa yorum yapmıcam valla sinirim bozuluyorr dünden beri başım dönüyoo.aklıma geldikçe sinirleniyorum
yaaa böyleyse gerçektenn sevindimm yutkunmayıda öğrensinnn boğuluyo zira tükürüğündenn
canım yaaa kusura bakma öyle nispet yapar gibi olmuş özür dilerim düşünemedim hiçççç.rabbim herkese versinn.Ama Allah büyük en iyisini o bilir o hiç meleklerimiz için kötü düşünürmü demekki bundada bir hayır var herkes kısmetini yer sağlıklı olsunlar afiyette olsunlar yeterkii
bu arada çorbayı yeni okudum işe yaradımı sende
bende yapacagımda bugün
salyalar için sevin cnm çünkü o sindirimin çalışmaya başladığını gazında yakın zamanda gideceğni gösteririmiş bende çocuğun ağzından su geldikçe seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?