- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
Canım tabaklara sıgdırmayacagım. Masaya hazırlayacagım, isteyen istediğinden alsın yesin :)
Akşam degil canım okul çıkışı gelecekler...
ben de gelicem ben de

ben hamileykende boyattım.. doğumdan sonrada![]()
ben de artık boyatmak istiyorum yaaa.. aslında ben bide su dalgası yaptırmak istiyorum.onun bi zararı olur mu ki :26:
bu arada size komik bişey anlatayım dün eşim bebefon almış gelmiş bizde denedik çalışıyor mu diye neyse baktık çalışıyor,oğlumu uyuttum yemeğe oturduk neyse yemek faslı bitti bende bulaşıkları yıkıyorum k.v demler içerde oğlanda yatak odasuında beşiğindeydi sesi duyulmaz diye bebefonu aldım geldim yanıma açtımşöyle bir kulağıma götürdüm ses var mı diye,acayip bir ses geldi kulağıma belli belirsiz sonra ses biranda belirginleşti konuşulanlar aynen şöyle sen bu içi fırına götürüvırde gelıvır olur mu guzumdedim noluyo bismillah epey bir şokta kaldım
bizim üst komşuda doğum hyapmış ben tanımıyorum kendisini apartman oturmalarına katılmaz benim kafama dank etti onarın bebefonunun sesi bize geliyor yani hatlar karıştı anlayacağınız
şimdi hala açtığımda bazen sesleri konuşmaları geliyor kesin bizimkide gidiyordur ama onların farkında olduğunu sanmıyorum farkında olsalar birdaha açmazlardı çünkü ben öyle yapıyorum açsamda hiççç konuşmuyorum
netçez biz şimdi sanırım kullanamıyacağız bebefonu.

kızlar cuma günü Öyküyü doktora,sağlık ocağına falan götürmüştükya anlatmayı unutmuşum.kalça usg si çekmek için bebişin alt kısmı çıplak olması gerekiyoya.bezini falanda çıkarttık.kıpırdamasın
diye bacağından ben tutuyodum.çekimin sonuna doğru elime ılık ılık bişi geldi bi baktım bizim kız suladı heryeri

herkese mutlu pazarlar