selam kızlar...günaydın...şuan bi komik haldeyimki...ayağımda kızım sallanıyo,sağ elim süt sağıyo..soluda pcye laf yetiştirmekte kullanıyom...ne hallere düştük allahım...biz tam kurtluyuz varya kocamla..dün kaşındık tam..akşamda kızım cezamızı kesti...dr kontrolüm vardı dün..önce oraya gitttik dr amca benim canımı yaktı...sonra ordan buz gibi havada lale festivali varmış sekaparkta orayea gidelim dedik..sardık sarmaladık yağmuru çıktrık....kocişe baksam 1-2 saat gezerdi orda...soğuk diye bi15dk gezdik..arabada alt değişimi ve emzirme yaptım,sonra bi avmde dolaştık...çay içtik mağaza gezdik...sonra carrefurda alışverş vee en son bi outlete gidip bana kıyafet baktık...bu aralarda kızım babasının kucağında mışıl mışıl uyuyo...ben bildim ama başıma gelcekleri... eve geldik saat9..acıktık kurt gibi...bide yemeğimizi yedik..ben yine biraz emzirdim..kızım başladı huysuzluğa.eşim tutturdu bu çocuk aç...verdim canım diyom yok göbeği küçülöüş, yüzü süzülmüş..iyi dedim bide nuby marka doğal akış biberonuu almıştım onla buzluktaki sütlerden hazırladım...100 ml koymuşum biberona ama içemez fazla gelir dedim..içer benim kızım dedi..dayadı biberonu...oda şapır şupu içti...gazını çıkardık sızdı...10 dakka sonra bi feryat bi figan....nasıl çığırıyo....kıpkırmızı...nefes alamıyo bağarmaktan...en son böyle bağardığında kasık fıtığımız çıkmıştı..ben korkudan kasıldım kaldım zaten.banyo yaptıralım dedi.yok dedim..tutturdu...ay döktüğüm teri tahmin edersiniz...öldüm öldüm...nasıl ağlıyo...nefessiz kalcak diye kaç kere ıslak ıslak kucağımıza aldık...giydirirken yine aynı..sonra yağladım acı elma yağı galan sakinleşti uyuttuk ama benim ömrüm resmen kısaldı...bu olaylar saat 1 civarı oluyo...ben kızım ağladıkça meme veriyom saat tutmuyodum...bi kalktım göğsüm süt içinde kızım uyuyo..saat 7.30....yani kızım en az 7 saattir bişi yememiş...rekor....ben 2.30da yattım tam 5 saat uyumuşum yine rekor...altını açtım bi damla sidik bile yok hayret... şimdi size sorum bu kolik sancısı neden oldu sizce
a) biz manyaklar gibi ordan oraya gezdiğimizdenmi üşüttü
b) 100ml sütten çocuğum hazımsızlıktan çatladımı
c) nuby marka biberon almıştımya,ordaki kız 3aydan sonraki modeli verdi 2 aylık olduğumuzdan acaba ondanmı hava yuttu...
d) o kadar yemeğe bi damla sidik bile niye yapmaz acaba bu çocuk bunca saattir???
neyse böle işte her haltı ben bilirim diyen kocam beni dün sinirden çatlatcaktı vesselam...neyse kendinize iyi bakın...sütünüz bol,uykularınız huzurlu olsun inş kızlar