Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birşey sormuştum arada kaynadı.oğlumun kucağıma falan alırken eklemleri çatırdıyor her zaman olmuyor ama bazen kolundan bacağından çat çat sesler geliyor sizinkilerdede varmı böyle bir durum?
oğlum uyumuyorrrr memeyle savaş veriyor resmen karnı tok ama oyun istiyor herhalde canı azından çıkarıyor sonra geri almak için elleriyle ayaklarıyla saldırıya geçiyor bana vuruyor az önce ayağıyla bilgisayarı devirecekti sıpa yaaa![]()
kızlar birşey sormuştum arada kaynadı.oğlumun kucağıma falan alırken eklemleri çatırdıyor her zaman olmuyor ama bazen kolundan bacağından çat çat sesler geliyor sizinkilerdede varmı böyle bir durum?
bizde de var aynı şey ben bi yerde okumuştum eklemlerin içindeki sıvı henüz tam oluşmadığından oluyomuş normalmiş yani
bu arada hepinize iyi geceler kızlar benim kız temiz havayı ciğerlerine (ağlayarak) bol bol çekince saat 5ten beri uyuyo bi ara daha doğrusu 2 ara gözü kapalı emdi altını falan değiştirdim ışıklı odada hemde ama uyanmadı bakalım gecenin hangi saati bizi asker yapacak hanfendi bende gidip yatıyım bari hepinize iyi geceler
aynen canım benim kızında çatur çutur ediyor:) hatta geçen eşimle muhabbetini yapmıştık
evet bizde şuan öyleyiz,meme ucum kopacak artık,sanırım kaka yapmak istiyor benimkisi,birde sürekli ağzından çıkarıyor emdiği sütü,huzursuz ama ağlamıyor,ah bide uyusayaaa direniyor resmennn
kızlar nazarım değmesin amaben sizi kıskanıyorum
burds sohbete vakit buluyosunuz, pastalar börekler yapıyosunuz, gezmelere günlere gidiyosunuz Allahaşkına yaa hangi ara uyuyosunuz ne zaman yiyosunuz :26: kendimi beceriksiz gibi hissetmeye başladım,benim oğlum kurulmuş saat gibi 2 saatte bir yemek istiyo, üstüne 1 saati zaten uyutmaya çalışmakla geçiyo, geriye kalıyo bidahaki uyaanmasına 1 saat , uykusuda ıkına ıkına zaten :2: zombiye döndüm ya resmen, insan yüzü görmek istiyorum artık tuvalete bile gidemiyorum çoğu zaman bırakıp :18:napıcam bennn
![]()
ama haftaya kaçıyorum izmire 1 aydır bi başımayım çok zor böyle kolik fıstıkla uğraşmak:2:
:44:
evet cnm![]()
Evet canım ya kolay gelsin,tavşan uykusu gibi başından kalktığım anda baağırmaya başlıyo süürekli salla salla kolllarım ayaklarım sızlıyo uzandığımda,haa bu arada uyuduğumda demiyorum dikkat ederseniz uzanıp sallamaya devam yaniii non-stop :18:
fatmacım merhaba sendemi erkencilerdensinn
1 saat yürüyüşle bişi olmaz heralde yaa ağır spordaki gibi efor sarfetmiyorsundur bilmiyorum ama bana masum geldi yürüyüşşş
saat 5te bi uyandım üstüm başım atletim pijamam sırılsıklam olmuş sütler akmşşş.ayyy üzüldüm ziyan oldu sütler zaten oğlumda ıngıldıyordu aldım hemen emzirdim cok cok ağzının kenarlarından aka aka emdii hatta bir iki kere boğuldu sonra uyudu memede aldım koydum yatağına ama sesler çıkarıyodu gazı var sanırım biraz uğraştım ama çıkarmadı tam küüçücük bi gak ettii uyudu omzumda bende bekledim biraz uyanır diye yatmayayım dedim ama uyudu heralde
üstümü başımı değiştim tabi uyku gittiiiii.
yarın yani bugün annemlerle ev oturmasına gidicezzzz akraba ziyaretiii babamızı yalnıuz bırakıcaz seni bu pazar azad ediyorum özgürsün dedim dünden beri ne plan yapsam diye düşünüyoohiç ayrı zaman geöirmezdik hep herşeyi beraber yapardıkk.bir yandan içim cız ediyo bensiz biyere gitsin istemiyorum bir yandan iyi oldu biraz birbirimizden ayrı şeyler yapalım siyamlı ikizler gibi beraber dolanmayalım hep diyorum.ama bu olay çocuktan sonra olduğu içinde acaba uzaklaşırmıyız diyede endişeleniyorumm.
gerçi annemler var diye böuyle.onlar yokken asla beni yalnız bırakıp kendi bişi yapmaz arkadaşlarıyla bile çıkmaz beni bırakıpta benide götürür yada hiç gitmez.
kötü yönde değil çok şükür ama sonuçta bebekten sonra hayatımız değişti bu kaçınılmaz kabul edilmesi gereken bir durum.
offf kızlar bu gece ilkkez kızıma mama vermek zorunda kaldım
normalde geceleri hep beni emip uyur
nette bakınırken ne buldum :26:
emziren kadınlar spor yaparlarsa laktik asit süte geçiyormuş. bu nedenle spor yaparken çok dikkat etmek gerekiyormuş,sütün kalitesi bozuluyor yada miktarı azalıyormuş
okadar üzüldümki anlatamam
2-3 gündür yürüyüş yapıyordum günde 1 saat:26: