- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ya kızlar nie kimse cevap vermiyobebişlere aldığınız kartların adı neydiiiiii
kızlar unnado dan şunu aldım oğluma 20 liraya 10 lira indirim kuponum vardııı
çok güzel uygun şeyler varr
Eki Görüntüle 178554
valla bende de bi iştah bi iştah sorma gitsinbi de görenler aa gitmemişya kilolar diyoya bi uyuz oluyom sanki 5 yıl olmuş doğum yapalı.bi de bu insanlar ben hamileyken aa vallaa çok yakıştı sana hamilelik.sadece göbeğin var başka bi yerin kilo almamış diyen insanlardı.ben de aha diyom alın size kilo,hani sırf göbekteydi bakın heryere gitmiş işte. heee göbekte yoğunluk var tabi orası ayrı
ben de çok severim burgeriyaa zaten bütün zararlı şeyler çok lezzetli ve ben hepsini çok seviyorum ama ben balıkesirdeyim.burda yoktur herhalde hiç duymadım neyse sen bnm yerime de ye ok :13: bu arada eşinle ailenle nice yıllara cnm
ben de 72 de takıldım.kızım bana 10 kilo hatıra bıraktı kira bedeli olarak
hay Allah azı olsun gözdecim yiyemiyorum belki ama merakım gitti en azından artık biliyorum ne oldugunu
Kızlar menümü yazayım da yorum yapın stres yaptım iyice.
Ispanaklı börek
Halleyli köstebek pasta
Elmalı, peynirli milföyler
Havuç topları
Patates topları
Tahinli cevizli börek
Rus salatası
Kısır
Muhallebili kadayıf
Kurabiye
Çikolatalı muffin
Pogaça
Haşhaşlı revani
Yeter demi ya
ay ben çok acıkmışım hepsini okuyamadım bile yeter tabi cnm daha ne olsun
ay benimkide yaa değişecekelr derken daha bir huysuzlanmaya başladı 2. ayı bitirdik artık haftanın 3günü sorunsuz gazsız geçiriyorsak 4 günü kabus gibi geçiyor günü gününe tutmaz oldupooffsss ben ççok yoruldum artık:85:
Evett, ben de 38+1'de dogum yaptım. :)
Ay çok mutluyum ya :) 21 nisanda bitiyordu iznim şimdi 3 mayıs :)
kızlar sunu da sorup mutfaga gıdıcem bırseyler yemem lazım ya..sut azıcıkda olsa gelsın yanı tamamen mamaya kaldı oglusum...benım oglum neredeyse mamayla buyuyor dıyebılırım ...cunku sutumu sagınca 2 gogsumden ancak 30 cc bazen oda cogunlukla 20 cc falan oluyo....sorucam şey şu gunde
sabah 8 de 5 ölçü
öglen 12 de 4 ölçü
'' 2,5-3 gıbı 4 ölçü
aksam üstü 6 gıbı 4 ölçü
aksam 9 gıbı 4 ölçü
yatarken 4 ölçü
yanı toplamda 25 ölçü mama yıyo günde ya ama baska da carem yok ama bıryere gıdınce de aaa cok verıyorsun dıyolar hatta gecen esımın dayısına gıttıkl orda yengesı 4 saat gıbı arayla verınce mamayı cok dedı ama benım oglum aglayınca emzırıyorum ardından mama verıyorum yetmıyo yanı onuda az da olsa mesın dıye yapıyorum doymaz yanı benden cıkan sutle...sızce cokmu ha bu arada mama saatlerını ben deıl oglum belırlıyo...o aglayınca verıyorum kafama gore deıl...sızce nasıl cokmu verıyorum ya...bu ay hep boyle yaptım ama yukardakı saatler 3 asagı 5 yukarı saatler genelde mama yıyınce yaklasık 3-4 saat arası tkr acıkıyo...
kızlar unnado dan şunu aldım oğluma 20 liraya 10 lira indirim kuponum vardııı
çok güzel uygun şeyler varr
Eki Görüntüle 178554
Kızlar menümü yazayım da yorum yapın stres yaptım iyice.
Ispanaklı börek
Halleyli köstebek pasta
Elmalı, peynirli milföyler
Havuç topları
Patates topları
Tahinli cevizli börek
Rus salatası
Kısır
Muhallebili kadayıf
Kurabiye
Çikolatalı muffin
Pogaça
Haşhaşlı revani
Yeter demi ya
kızlar benim hiç sütüm yok.mamayı ne kadarkaç saatde vereyim.5 kğ
ay canım aynen bende oyle yapıyorum..bılgı ıcın teskkurler3-4 AY BEBEĞİN BESLENMESİYine ilk tercih anne sütü olmalıdır. Bebek istedikçe ve acıktıkça verebilirsiniz.Anne sütü verilemiyorsa hazır mamalardan günde 4-5 öğün ve her öğünde 150-180 ml verebilirsiniz.4. aydan itibaren bebeğinize verebileceğiniz ilk ek gıda meyve suyu olmalıdır. Mevsimine göre elma, şeftali gibi meyvelerin suları uygundur. Meyve suyu 1-2 tatlı kaşığından başlanarak ve zamanla artırılarak verilmelidir. Meyve suyunun hazırlanmasına çok dikkat etmelisiniz. Meyveler iyice yıkanarak, kabukları soyulur ve cam rendede rendelenir, temiz bir tülbent ile süzülerek suyu elde edilir. Eğer bebeğiniz anne sütü yetersizse veya anne sütü almıyorsa hazır mama verilebilir. Anne sütü yetersiz kalıyorsa bebeğinizi emzirdikten sonra alabildiği kadar biberon maması verilebilir.Anne sütü yoksa hazır mamaları ana besin kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Bu mamaları ilk bir ay ortalama 3 saatte bir (günde 6-8 kez) olacak şekilde ve her öğünde 120-150 ml arasında verebilirsiniz. Bebeğinizin kilosu arttıkça miktarını da artırabilirsiniz.
benim kızım ne kadar içeceğini kendi belirliyor.. ben istersem 5 ölçü yapayım 2,5-3 ölçü içip geri kalanını püskürtüyor yada çekmiyor.. bebekler de doyma refleksi var o yüzden doyacakları kadar içiyorlar
bende varım kızlarr....izmirliyim ama şimdilik elazığdayım
benimki de daha çok içsin istiyorum ama içmiyor yaaaen fazla içtiği gece 5 de.. o da 3,5-4 ölçü
Kızlar acil yardım.
Çarşamba günü benim okul personeli gelecek. 50 kişi civarı:18:
Melocum köstebek pastayı komposto kasesi dışında başka bir şeyde yapabilir miyim? Mesela büyük borcamda?
Ya bir de bir şey sorucam. Kurabiye, pogaça, börek vs. hafta sonu yapıp buzluga atsam nasıl olur? Hiç denemedim :26: Yapan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?