2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar unnado dan şunu aldım oğluma 20 liraya 10 lira indirim kuponum vardııı

çok güzel uygun şeyler varr

ya kızlar nie kimse cevap vermiyo bebişlere aldığınız kartların adı neydiiiiii

canım kart almadım bilmiyorum ama ben oyun halısı aldım cok memnunum yazmsıtım sana görmedin sanırım tavsiye ederim kızım baya güzel vakit geciriyor

Kızlar menümü yazayım da yorum yapın stres yaptım iyice.

Ispanaklı börek
Halleyli köstebek pasta
Elmalı, peynirli milföyler
Havuç topları
Patates topları
Tahinli cevizli börek
Rus salatası
Kısır
Muhallebili kadayıf
Kurabiye
Çikolatalı muffin
Pogaça
Haşhaşlı revani

Yeter demi ya

Son düzenleme:
3-4 AY BEBEĞİN BESLENMESİYine ilk tercih anne sütü olmalıdır. Bebek istedikçe ve acıktıkça verebilirsiniz.Anne sütü verilemiyorsa hazır mamalardan günde 4-5 öğün ve her öğünde 150-180 ml verebilirsiniz.4. aydan itibaren bebeğinize verebileceğiniz ilk ek gıda meyve suyu olmalıdır. Mevsimine göre elma, şeftali gibi meyvelerin suları uygundur. Meyve suyu 1-2 tatlı kaşığından başlanarak ve zamanla artırılarak verilmelidir. Meyve suyunun hazırlanmasına çok dikkat etmelisiniz. Meyveler iyice yıkanarak, kabukları soyulur ve cam rendede rendelenir, temiz bir tülbent ile süzülerek suyu elde edilir. Eğer bebeğiniz anne sütü yetersizse veya anne sütü almıyorsa hazır mama verilebilir. Anne sütü yetersiz kalıyorsa bebeğinizi emzirdikten sonra alabildiği kadar biberon maması verilebilir.Anne sütü yoksa hazır mamaları ana besin kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Bu mamaları ilk bir ay ortalama 3 saatte bir (günde 6-8 kez) olacak şekilde ve her öğünde 120-150 ml arasında verebilirsiniz. Bebeğinizin kilosu arttıkça miktarını da artırabilirsiniz.

çok teşekkürler cnm inşallah üzerimdeki ağırlık bi kalksa çıkacağızda kaldım öyle senin içnde yerim :)

ay ben çok acıkmışım hepsini okuyamadım bile yeter tabi cnm daha ne olsun

aynen yaa bizimki de şimdiye kadar çok daha iiydi 2.aydan sonra çok huysuz olmaya başladı..
bu arada dün gece eşim bebelac getirdi kızım hemen kakasını yaptı az bişi sabah olunca da baya bi yapmıştı.. artık 1ölçü aptamil 1 ölçü bebelac koyuyorum bu şekilde karıştırmanın zararı olmaz dimi? içindekiler neredeyse aynı..

Evett, ben de 38+1'de dogum yaptım. :)

Ay çok mutluyum ya :) 21 nisanda bitiyordu iznim şimdi 3 mayıs :)

canım benimki kabul edilmedi.yazan maddede erken doğum ibaresi var ya.benim doktor 37 haftadan önce olanları erken doğum saydığı için benim doğumuma normal zamanda diye yazmış.bu yüzden kabul edilmedi.

benim kızım ne kadar içeceğini kendi belirliyor.. ben istersem 5 ölçü yapayım 2,5-3 ölçü içip geri kalanını püskürtüyor yada çekmiyor.. bebekler de doyma refleksi var o yüzden doyacakları kadar içiyorlar

kızlar unnado dan şunu aldım oğluma 20 liraya 10 lira indirim kuponum vardııı

çok güzel uygun şeyler varr

Eki Görüntüle 178554

oh çok güzelmiş canım güle güle kullanın...

ay canım sen naptın küçük bebeğinle o kadar zahmete gırılırmı...yeter tabı yetmezse kendılerı yapsın yesın...

kızlar benim hiç sütüm yok.mamayı ne kadarkaç saatde vereyim.5 kğ

canım ben yazdım gecmıs ıı sayfadan bırınde bebegın ıstedıkce hazırla mamayı ve mesela 4 ölçü hazırla yedıyse bıraz daha yap yedıgı kadar yedır bakarsın yemıyomu bıdakıne yedıgı kadar hazırlarsın..ben oyle yapıyorum.dr ole soyledı canım ve bu ay dr dedıgını dınledım etrafımdakı kımsenın dedıklerıne bakmadım.masallah bu ay 1700 kılo aldı :))))

ay canım aynen bende oyle yapıyorum..bılgı ıcın teskkurler

canım bende yazdım ya zaten ne kadar ıcecegını kendı belırlıyor dıye mesajımda....zaten ben 3 hazırlasam 4 ıstedıgını bellı edıyor yetmıyo aglıyor sızlıyor hemen yapıorum...zaten 3 hazırladıgım gunler cok gerıde kaldı ..bızım artık saatlerımız oturdu zaten kac saat sonra acıkıcagını anlıyorum o aglamaya baslamadan once hazırlıyorum mamasını hatta ben gelıyrum aglamaya baslıyo:)))) bırazcık sıcak hazırlayıp önce ıyıce emziriyorum emdıgı kadar emıyo..sonra ılımıs oluyo mama onu verıyorum.eger mama hazır deılse kıyametı koparıyo ben gelene kadar...bakmayın bugun yazdım 4 dıye ama az once 5 yedı hala ıstıyordu bende yapmadım valla boyle gıderse obez olucak dıye korkuyorum.

kızlar size komık bırsey anlatayımda biraz gülün...benım oglus ıkı aylık falandı sanırım.günlerden pazar eşim evde..bizim pazar ,pazar günleri kuruluyor...hamıleıgımden berı hatta dogumdan sonrada eşim gidip alıyordu meyve sebzeyı:)) ogun bana hadı sen gıt acılırsın hemde ben gıtmek ıstemıyorum dedı tamam dedım..bende bıraz gezmıs olurum dedım.oğluş uyuyordu uyanırsa mama hazırla yedır dedım.tamam dedı.nasıl hazırlancanı bılıyormusun dedım oo heralde deı .anlattı.suyu 30 1 mama seklınde yapıp verıcem dedı.ok dedım.sonra gezdım dolastım geldım oglan aglıyor yenı uyanmıs.benımkı mamayı hazırlamıs:))) soguk suyla olçüler tamam ama.bır bardak sıcak su yapmıs oturtmus bıberonu içine bu ısınmadı ya dıyohay seenı dedım.o oylemı olur once ısıtsana suyu ya dedı oylemı oluyordu:)))) yaaa dedım nasılmıs öyle kolay deılmıs demı:))))

Son düzenleme:
merhaba kızlar bebeğime oyuncak almak istiyorum neler aldınız oyun halısını tavsiye edermisiniz yardımcı olursanız sevinirim...

benimki de daha çok içsin istiyorum ama içmiyor yaaa en fazla içtiği gece 5 de.. o da 3,5-4 ölçü

canıkm tıckere gore senın bebegın daha 2,ay 1 haftalık ....bence cocugu zorlama naptın sen benım bebegım 4.aya gırdı anca yıyo 4 olcuyu arada bır 5 olcu oluyo oda sabah cok acıkmıs oluyo butun gece uyudugundan sabah 5 ıcıyo.ne kadar ıcrese o kadar ver sık sık besle yeter..agladıgı an ver mamayı madem sutun az ..bır mahsuru yok yanı ac bırakıcak deılız sonucta benıkmde sutum az ..ondan dıyorum canım.

ben yapıyorum canım ya bir kaç saat öncesinden çıkar çözülsün yada mikro dalgaya yada fırına atıp ısıt taze gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…