ay kızlar ya çıldırcammm ...
akşamdan beri kızım o kadar huysuz ki anlatamamm..tüm gece mıymıyy yarım saat 1 saat uyuyoo sonra çatlıcakmış gibi ağlıo....emerken tekrar uyuyoo bu döngü şu dakikalara kadar böyle devam etti..gazını çıkarıyo kakasını yapıo ateşi yok ama neden böyle anlamıyorum yaa
çok bunaldım
ben yıkattım bu sene doğumdan önce canım,iyi gibi geldi bana adam çıkan pis suyuda gösterdi su baya kirliydi böylece hep beraber ne kadar bisbir ev hanımı olduğumu görmüş oldukdaha koltuklar bir yıllık ayda 1 yada 2 ayda birde sildim nerden çıktı onca kirli su anlamadım şüpeliyim sanırım makinanın içine bir avuç toprak yada kül atıp gelmiş yada konyanın havası çok kirli heryer is ondan böyle kirlenmiş.
ben yıkattım bu sene doğumdan önce canım,iyi gibi geldi bana adam çıkan pis suyuda gösterdi su baya kirliydi böylece hep beraber ne kadar bisbir ev hanımı olduğumu görmüş oldukdaha koltuklar bir yıllık ayda 1 yada 2 ayda birde sildim nerden çıktı onca kirli su anlamadım şüpeliyim sanırım makinanın içine bir avuç toprak yada kül atıp gelmiş yada konyanın havası çok kirli heryer is ondan böyle kirlenmiş.
canım benim sabahları ikisinden 200 cc falan çıkıyo sağınca gündüzleri falanda iki göğüsten 125 gibi çıkıoselam kızlar k.v. muhabbetleri etmişsiniz okudukça içim daraldı zaten aynı dertten müzdaribim iyice dertlendim Allah sabr versin çeken tüm arkadaşlara ve tabiki banada. dün giremedim, oğlum toparlandı şükür hiç korktuğum gibi olmadı sünnetten dolayı bir damla göz yaşı dökmedi desem durumu kısaca anlatmış olurum. düşünen arkadaşlar hiç durmayın yaptırın derim. birşey soracağım kızlar pompayla göğsünüzü sağınca iki göğüsten kaç cc süt çıkıyo? birde oğlumu tuttuğum zaman kulu bacağı bazen çatırdıyo böyle çıt diye ses çıkıyo hani parmak çıtlatılınca çıkan ses varya onun gibisizinkilerdede oluyormu öyle?
bu arada evridiki o nasıl liste öyle ağzım sulandı vallasen bilirsin ama çok geldi bana o kadar yorma canım kendini minik bebişin var senin kimse kusuruna bakmaz haa yok illa yapacağım diyosanda adresi ver bende geliyom
.................................
sezaryandan sonra kanamam çok oldu.stresli bir dönemden sonra sütüm az geldi.yara oldu.sadece 1 gögsümü alıyor bu güne kadar ötekini almıyuor damla damla geliyor.onu verdiğimde aglıyor ne yapayım
canım benim sabahları ikisinden 200 cc falan çıkıyo sağınca gündüzleri falanda iki göğüsten 125 gibi çıkıo
ben yeni aldım pompayı dün kullandım ilk kez kahvaltıdan sonra oğlumu emzirip sağdım birde öğleden sonra tekrar emzirip sağdım toplamda 150cc çıktı. ama uzun süre sağmadım ikisindede toplasan 15'er dakka anca sağdım az mı sütüm acaba???:26:
bugün okuyup çıktım hemen gezmeye gittik bizde... bu arada benimkide acımadıkiiiii acımadikiiiiohhh...kızımla 3kapı gezdİk evİmlze geldİk babamız tutturdu banyo yaptıralım dıye hazırladı banyoyu banyomuzu yaptık.acı elma masajını yaptık kımyonlu krem masajını yaptık emıstık ,ıyı geceler cayımızı da ıctık ayagımda sallıyorum dondyde sallnınca dalmıyor cadı dalınca koyacagım
fatma gezmelerı bıtıremedıııııı
hale az gırdı bugunnn
senay nerelrdesınnn
yasmın okuyup gıtme kııııı bır ıkı kelıme yazzz
sevım nasıl oldun bebısım
julyettt nerelerdesınnn
ben boyatcam yaaaEmziren Kizlar saclarimizu ne zaman boyatabiliriz hic dr soran var mi?benim sacum rofleydi simdi siyah oldu kendimi cok cirkin hissediyorum.
Emziren Kizlar saclarimizu ne zaman boyatabiliriz hic dr soran var mi?benim sacum rofleydi simdi siyah oldu kendimi cok cirkin hissediyorum.
canım sütün bence gayet ii bi çocuk daha doyururemzirdikten sonraa sağmana göree çok iyi çıkmış bncee
walla ben 36. günde boyattım hamileyken bile boyatanlar var... emzirirken bi etkisi olacağını zannetmiyorum...
KIzlar ya benim bebeiş yeni huylar çıkarmaya başladı bazen açta olsa meme almak istemiyor bazende emerken emerken birden ağlamaya başlıyor sağıp verdiğim zmanda bzaen biberonla içerkende aynı şekil kucağımda dolandıra dolandıra hoplata hoplata içiriyorum artık bi müddet sonra düzeliyor hiç bişey yokmuş gibi memeyide emiyor biberonuda bitiriyor anlamadım gitti.İdrar yolu enf. filan varmı acaba diye düşündüm altını açarken çiş yaptığında ağlamıyor o zmanda ağlaması gerekmezmiydi öyle bişey olsa.Korkum benim kız derdi olmadan ağlamaz.çok huzursuz bu günlerde...
günaydıııınnn
babamızı işe gönderdik..evde temizlik var.kızım huysuzlandı biraz şimdi radyo gürültüsü eşliğinde uyuyor
öğleden sonra güne gideceğiz kızımla.akşama da misafirlerimiz gelecek.
hastaneye gelen petibör bisküviler v ardı onlardan mozik pasta yapacağım .dondurucuda da manisan sarıp getirdiğim yaprak var onu pişireceğim,belki bişey daha yaparım.
süt yapan gıdalar kişiden kişiye değişiyor galiba .bende börülce çok işe yarıyor.dün akşam börülce yemiştim gece göğsüm taş gibiydi. her yemekten sonra da humana içiyorum birde ben
kalkayım bilg. başından ayva kompostosu yapıcam yasminim demişti dün.mozaik pastamı da yapayım 12.30 da babamız gelip bizi güne götürecek
değil canım yaaa...baya bildiğin çatlak gibi yarık kabuk falan yok yani de bakalım olmazsa pazartesi götürürüm
makineye mi atsak
ohhh...kızımla 3kapı gezdİk evİmlze geldİk babamız tutturdu banyo yaptıralım dıye hazırladı banyoyu banyomuzu yaptık.acı elma masajını yaptık kımyonlu krem masajını yaptık emıstık ,ıyı geceler cayımızı da ıctık ayagımda sallıyorum dondyde sallnınca dalmıyor cadı dalınca koyacagım
fatma gezmelerı bıtıremedıııııı
hale az gırdı bugunnn
senay nerelrdesınnn
yasmın okuyup gıtme kııııı bır ıkı kelıme yazzz
sevım nasıl oldun bebısım
julyettt nerelerdesınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?