2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım doymuyormu acaba genelde gaz sancısı olduğunda öyle ağlıyor benim oğlum ama gazını yapıyor diyorsun sadece anne sütü veriyorsan sütün azalmış doymuyor olabilir..

canım nereye yıkattın bana dalazım koltuklarım kremdi griye döndü.halı yıkama ile yıkadım sildim kadına sildirdim yok yok yok.

ooo ozaman benimkini ben görmeyeyim hiççç...:18::18:

canım benim sabahları ikisinden 200 cc falan çıkıyo sağınca gündüzleri falanda iki göğüsten 125 gibi çıkıo

sezaryandan sonra kanamam çok oldu.stresli bir dönemden sonra sütüm az geldi.yara oldu.sadece 1 gögsümü alıyor bu güne kadar ötekini almıyuor damla damla geliyor.onu verdiğimde aglıyor ne yapayım

canım plastik meme ucu kullann..az geldiği için ve o göğsünü az emdiği için hem göğüs ucu daha küçüktür hemde az süt geldiği içn ağlıyo olabilirr.yada karnı çok aç olmadığı zaman onu verr..

canım benim sabahları ikisinden 200 cc falan çıkıyo sağınca gündüzleri falanda iki göğüsten 125 gibi çıkıo

ben yeni aldım pompayı dün kullandım ilk kez kahvaltıdan sonra oğlumu emzirip sağdım birde öğleden sonra tekrar emzirip sağdım toplamda 150cc çıktı. ama uzun süre sağmadım ikisindede toplasan 15'er dakka anca sağdım az mı sütüm acaba???:26:

canım sütün bence gayet ii bi çocuk daha doyururemzirdikten sonraa sağmana göree çok iyi çıkmış bncee

Son düzenleme:
ohhh...kızımla 3kapı gezdİk evİmlze geldİk babamız tutturdu banyo yaptıralım dıye hazırladı banyoyu banyomuzu yaptık.acı elma masajını yaptık kımyonlu krem masajını yaptık emıstık ,ıyı geceler cayımızı da ıctık ayagımda sallıyorum dondyde sallnınca dalmıyor cadı dalınca koyacagım

fatma gezmelerı bıtıremedıııııı
hale az gırdı bugunnn
senay nerelrdesınnn
yasmın okuyup gıtme kııııı bır ıkı kelıme yazzz
sevım nasıl oldun bebısım
julyettt nerelerdesınnn

Emziren Kizlar saclarimizu ne zaman boyatabiliriz hic dr soran var mi?benim sacum rofleydi simdi siyah oldu kendimi cok cirkin hissediyorum.

bugün okuyup çıktım hemen gezmeye gittik bizde... bu arada benimkide acımadıkiiiii acımadikiiii

Emziren Kizlar saclarimizu ne zaman boyatabiliriz hic dr soran var mi?benim sacum rofleydi simdi siyah oldu kendimi cok cirkin hissediyorum.
ben boyatcam yaaa

canım sütün bence gayet ii bi çocuk daha doyururemzirdikten sonraa sağmana göree çok iyi çıkmış bncee

bazı akşamlar oğlum doymuyor memeyi çekiyo gelmeyince sinirlenip kıpkırmızı kesiliyo basıyo feryadı doktor mama kullanma sütün yeterli diyo ama ben yinede pompa aldım sütümün fazla olduğu zamanlarda sağıp koyayım yetmediğinde vereyim diye ama sanki az süt çıkmış gibi geldi ondan sorayım dedim sağol canım cevabın için...

valla kızlar maşallahınız var uçmuş sayfalar valla hepsini okuyamadım.. hızlı turla geçtim..

melocum ne durumdasın nasılsın 60 gün doldu ya

ben hala köşe bucak kaçıyorum offfffffffff ilk gece bile bu kadar korkmamıştım yaa :44:

kızım uyuyor şimdi onu uyandırıp yıkıycam.. aşımızı çarşamba olmuştuk.. 2 gün - 3 gün yıkamayın demişlerdi.. yeter sanırım bu kadar beklemek..alıştı yıkanmaya birazda huzursuzluğu ondan sanırım.. yıkayalımda rahatlasın rahat uyusun bari kuzum..

canım benim kızımda aynı durumda emerken basıyor feryadı.. acaba süt mü gelmiyor diye mememi sıkıyorum yoo süt var allah allah oluyordum.. doktorunu aradım sordum gazdan dedi..

canım face den de mesaj attım ama burdan da yazayım ayvayı elma gibi ısır ye komposto yapma

değil canım yaaa...baya bildiğin çatlak gibi yarık kabuk falan yok yani de bakalım olmazsa pazartesi götürürüm

makineye mi atsak

makinaya mı atsak hee benim kızın yüzü kulakları kafası heryerinin derisi yüzülüyor dökülüyor.. ben zeytinyağı sürüyorum...

ooohhh inş hemencecik uyur elvin hanım eee onca hazırlık yapılmış uyusun diye biz de kipaya gittik, gezdik. Öykü hanımın keyfi kaçıp ağlamaya başlayınca döndük.mızıldayıp duruyo şimdide babasının kucağında hanfendi keyif yapıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…