• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar pek özürlü gördüm kendimi burda hangi pompanın iyi olduğunu söylüyo arkadaş evenflo mu ay çok cahilim yaww:37:

sanırım evenflo demiş bende ööle anladım :):) ben medela nın elektriklisini aldım canım ama göğüs ucumdada biraz yara vardı çok acıtıyor çok sıkıştırıyor göğüsucunu 150 tl verdim ama hiç memnun kalmadım 3 yada 4 kere kullandım kutusuna kaldırdım kesinlikle almayın.. Bi arkadaşımdan philips aventi ödünç aldım o acıtmıyo bebişim emişi gibi çekiyo sütü ama 350 tl civarında fiyatı bide 15 dk bi göğüs 15 dk bi göğüsü sağman lazım makinayla eğer yapabiliyosan makinaya hiç gerek yok elle sağmak en iyisi bence boşuna para vermemiş olursun

sağolun arkadaşlarrr tişkür ederimm

bıu çapaklanma ve göz akması mevzuu bizdede var doğduğundan berii.doktor bizede masaj verdi, her emzirmede yapıorum ama çok bastırmıyodum bak artık daha çok bastırayımm.

Sakın sütünüzü sıkmayın ben yapmıştımm ama doktor iltihap yapar dedi.süt evet şok steril bişi ama memede dedi.memeden çıktığı an mikrop olma riski çok yüksek demişti.

ılık suyla yada çayla pansuman yap dedi bana.temiz bir mendil yada gazlı bezle ılık bir suyla sil demiştii.

aynı yaa çapaklanma bizdede mevcut ben damla filan kullanmıyorum çayla yada ılık suyla siliyorum masajı bizde yapıyoruz günde 3 defa 10 ar kere içten dışa bastırarak..

canım kart almadım bilmiyorum ama ben oyun halısı aldım cok memnunum yazmsıtım sana görmedin sanırım tavsiye ederim kızım baya güzel vakit geciriyor

canım pardon geçmiş o kadar birikiyorki kaçırmışım.. Hangi oyun hhalısını aldın tiny love tekmele oyun halısı iyi diyolar... Bide dönencede aldınmı sen yoksa sadece oyun halısı yeterlimi ?

kızlar unnado dan şunu aldım oğluma 20 liraya 10 lira indirim kuponum vardııı

çok güzel uygun şeyler varr

Eki Görüntüle 178554

çok ciciymiş :) güle güle giyin

Selam Kızlar,

Dün Oğlum Kocamn Ben Bi de Oğlumun Teyzesi AVMye Gittik Oğlum Maşallah Çok Usluydu Etrafa Bakındı Uyudu Üzmedi Bizi..

Bugğn Misafir Gelecek Dün Gündüz Herşeyi Hazırlamıştım Ama Bugün Bi Toparlıyım Dedim Susmadı Oğlum Ağla Ağla Sinirlerim Bozuldu Aldım Kucağıma Bende Onunla Birlikte Ağladım Neyse Uyudu Kucağımda Biraz Toparladım Ortalığı.. Ama İyi Ağladım Yaaa İçim Şişmiş Boşaldı Rahatladım :}

Yaa Kızlar Börek Pasta Kurabiyeleri Buzluğa Nasıl Koyuyorsunuz? Börek Kurabiye Poğaça Sıcakken mi Yoksa Oda Isısına Geldikten Sonra mı? Buzdolabı Poşetiyle mi? Yoksa Folyoyla Falan mı Koyuyorsunuz?

buzdolabı poşetine koyup bırakıyorum.ama sıcakken koyma canım fırından çıkınca soğumasını bekle

Kızlar menümü yazayım da yorum yapın stres yaptım iyice.

Ispanaklı börek
Halleyli köstebek pasta
Elmalı, peynirli milföyler
Havuç topları
Patates topları
Tahinli cevizli börek
Rus salatası
Kısır
Muhallebili kadayıf
Kurabiye
Çikolatalı muffin
Pogaça
Haşhaşlı revani

Yeter demi ya :(

yok yetmez valla 20 çeşit olmalı bence :37: cnm yaaaa naptın sen?? maşallah yani kabul günü menüsü gibi olmuş :1: 13 çeşit saydım ben bunları tabaklara nasıl sığdıracaksın cnm yaa??? sen bilirsin ama bence salata 1 çeşit yeterli olur.2 çeşit tuzlu,2 çeşit tatlı,1 çeşit de salata tamamdır bence.çünkü sanırım akşam gelecekler.ee yemekten sonra da onca çeşit yenmez ki.hem boşuna yormuş olursun kendini.sonuçta bebişi görmeye,geçmiş olsun demeye geliyolar karınlarını doyurmaya diil dimi ama :) hadi olsun olsun 7-8 çeşit olsun en fazla.senin menü çok bence.ama tabi sen bilirsin cnm.bi de sizin orda böyle bi adet varsa bilemem tabi..

kıslar ya ben arada kaynamışım yinee..
koltuklarımı yıkatıcamm..bilmiyodum ben böyle bir hizmet olduğunu..halı yıkama fabrikasının arabasının üztünde gördüm koltuk yıkanır diyee..eşimle arabanın peşine düştükk..tıpkı filmlerdeki gibii..arabayı takip ett dedim eşimee vahiy inmiş gibii:))))

neyse eve gelip yıkıyolarmış sanayi tipi makineyle..koltuk yıkatan varmidurr..memnun kaldınızmıı..

koltuklarımı yıkatıcamm..bilmiyodum ben böyle bir hizmet olduğunu..halı yıkama fabrikasının arabasının üztünde gördüm koltuk yıkanır diyee..eşimle arabanın peşine düştükk..tıpkı filmlerdeki gibii..arabayı takip ett dedim eşimee vahiy inmiş gibii:))))

neyse eve gelip yıkıyolarmış sanayi tipi makineyle..koltuk yıkatan varmidurr..memnun kaldınızmıı..

cnm ben yıkatmadım ama bi arkadaşım yıkattı.memnun kaldı.ama tabi firmadan firmaya değişir.yani yıkatacağın yere yıkattırmış birine sorsan daha ii olur.. (cümleye bak tekerleme gibi oldu :37: )

cnm ben yıkatmadım ama bi arkadaşım yıkattı.memnun kaldı.ama tabi firmadan firmaya değişir.yani yıkatacağın yere yıkattırmış birine sorsan daha ii olur.. (cümleye bak tekerleme gibi oldu :37: )

valla canım komşulara sordum onlar pek hamaratlarr..kendileri siliyolarr..ya aslında bende kkendim sildim şimdiye kadar ama sanki daha ççok kirletiyomuşum gibime gelmeye başladı artıkk.koltuklarım krem-beyaz benimm..

3 firma buldum hepsindede fiyat farklı..rakamlar yakın olsa şüpheye düşmüycem de rakamlarda yakın değilkii..hangisine yıkatayım bilemedim:))

ben yıkattım bu sene doğumdan önce canım,iyi gibi geldi bana adam çıkan pis suyuda gösterdi su baya kirliydi böylece hep beraber ne kadar bisbir ev hanımı olduğumu görmüş olduk:37:daha koltuklar bir yıllık ayda 1 yada 2 ayda birde sildim nerden çıktı onca kirli su anlamadım şüpeliyim sanırım makinanın içine bir avuç toprak yada kül atıp gelmiş:27:yada konyanın havası çok kirli heryer is ondan böyle kirlenmiş.

amma sayfa birikmişş oku oku bitiremedim...bugün kızım çok fenaydııı yaaa hiç bi şekilde susmadıı en sonnda evin içine çingene salıncağı kurdukta öyle sustuu...ağlayn bebekler memeye gelincee sakinleşir bizimkiii daha da fazlaaa ağlıyoo en sonunda sağdım aykta hoplata hoplta içirdim...bi gün iyi bi gün kötüüü bu bebeklerr...

Ay kızlar kafayı yiyecegim ya. pazartesi eşimin okulu geldi, çarşamba benimkiler gelecek.

Geçen hafta sonu full mutfaktan çıkmamıştım bu hafta sonu da öyle olacak.

Cevap verenlere teşekkür ediyorum. Pogaça, börek, kurabiyeyi yarın yapıp buzluga atacagım. Kek de atılır mı? :1:

Melocum ben borcam da yapıcam malesef, 2 tane hem de. yoksa o kadar kişiye yetmez ki :) Ben içine halleyleri kırıp kremşanti ile karıştırp bir de fındık ekleyip yapıcam.üzerine de yine çikolata sos dökücem. Öyle de güzel oluyor çünkü.

canım ben diğerlerini denemedim ama kek tazecik kalıyo valla hatta ben üstüne çikolatalı sos yapmıştım şu hazırladan hani içi ıslak kalmışsa buzluktan sonra diye süper oldu

merhaba kızlar bebeğime oyuncak almak istiyorum neler aldınız oyun halısını tavsiye edermisiniz yardımcı olursanız sevinirim...
ben aldım o halılardan epey oyalanıyo en azından artık kucak istemiyo ama benim kzı ööle bırakınca pek duran cinsten diil sürekli insan istiyo yanında

kızlar buün hava çok güzeldi burda bizimde oturduğumuz sitenin kocca bi bahçesi var azcık çıkalım güneş görsün dedim temiz hava alsın hem bende tabi ama bizim kız bi anormal evde uyumadığı zamanlar yani ööle çok uykusu geldiği zamanlar çılgınlar gibi ağlıyo ama normal zamanda ööle çok ağlaması yok yani kalmadı diyim daha doğrusu ama dışarı çıkınca çıldırıyo kız hemen apar topar eve geliyoruz uykusu varsa arabasındada uyumuyo ben napcağımı şaşırdım valla artık dışarı çıkmak istiyorum işin kötüsü biz tatile gidince odada takılcaz kalcaz galiba nolcak bu halimiz normalmi sizce özellikle tecrüeli anneler nolur yardım edin bi usulü varmı bu kızı sokağa çıkarmnın 3 ayı doldurmayı bekliyorum inş o zaman gecze dimi ??

dün bi bebek dergisi aldım orda reklamı vardı kraft ın hem pilli hem elektrikli göğüs pompası 99 lira

nasıldır iyimidir bilmem ama alternatif olsun ilgilenenlere duyurulurr

benim pompa kraft ben çok memnunum sürekli kullanmıyorum ama acıtmıyor tavsiye edebilirim fiyatıda uygun.

canım ben diğerlerini denemedim ama kek tazecik kalıyo valla hatta ben üstüne çikolatalı sos yapmıştım şu hazırladan hani içi ıslak kalmışsa buzluktan sonra diye süper oldu

ben aldım o halılardan epey oyalanıyo en azından artık kucak istemiyo ama benim kzı ööle bırakınca pek duran cinsten diil sürekli insan istiyo yanında

kızlar buün hava çok güzeldi burda bizimde oturduğumuz sitenin kocca bi bahçesi var azcık çıkalım güneş görsün dedim temiz hava alsın hem bende tabi ama bizim kız bi anormal evde uyumadığı zamanlar yani ööle çok uykusu geldiği zamanlar çılgınlar gibi ağlıyo ama normal zamanda ööle çok ağlaması yok yani kalmadı diyim daha doğrusu ama dışarı çıkınca çıldırıyo kız hemen apar topar eve geliyoruz uykusu varsa arabasındada uyumuyo ben napcağımı şaşırdım valla artık dışarı çıkmak istiyorum işin kötüsü biz tatile gidince odada takılcaz kalcaz galiba nolcak bu halimiz normalmi sizce özellikle tecrüeli anneler nolur yardım edin bi usulü varmı bu kızı sokağa çıkarmnın 3 ayı doldurmayı bekliyorum inş o zaman gecze dimi ??

al bizdende o kdar dışarı çıkınca çıldırıyor bizim kızda arabada mlek gibi arabadan indiğimiz anda basıyor çığlığı... Dr a bile giderken ayı durumdayız emzikte almıyo bizimki... Temiz havamı çarpıyo ne :):):)

al bizdende o kdar dışarı çıkınca çıldırıyor bizim kızda arabada mlek gibi arabadan indiğimiz anda basıyor çığlığı... Dr a bile giderken ayı durumdayız emzikte almıyo bizimki... Temiz havamı çarpıyo ne :):):)
aynen canım yaa emzik alsa belki rahat etcez biraz ay üşüyolarmı diycem ama eve geldik hemen kontrol ettim sıcacıktı her yanı ayy bilmiorum ne zaman düzelir

ay kızlar ya çıldırcammm ...
akşamdan beri kızım o kadar huysuz ki anlatamamm..tüm gece mıymıyy yarım saat 1 saat uyuyoo sonra çatlıcakmış gibi ağlıo....emerken tekrar uyuyoo bu döngü şu dakikalara kadar böyle devam etti..gazını çıkarıyo kakasını yapıo ateşi yok ama neden böyle anlamıyorum yaa
çok bunaldım

arkadaşlar benim oğlumun sağ gözü doğumdan beri çapaklanıyo ve sulanıyo sütümle günde 2-3 kez siliyorum ama tekrar oluşuyo ne yapmalıyım ? böyle bi sorun yaşayan var mı? çok moralim bozuk bu yüzden çok üzülüyorum...

Canım benim oğlumun da 2 gözü birden çapaklanıyo doktor damla ve masaj önerdi hala geçmedi. Sanırım göz doktoruna gidicez.

ay kızlar ya çıldırcammm ...
akşamdan beri kızım o kadar huysuz ki anlatamamm..tüm gece mıymıyy yarım saat 1 saat uyuyoo sonra çatlıcakmış gibi ağlıo....emerken tekrar uyuyoo bu döngü şu dakikalara kadar böyle devam etti..gazını çıkarıyo kakasını yapıo ateşi yok ama neden böyle anlamıyorum yaa
çok bunaldım

sancı vuruyor olmasın,genelde gaz sancısı vurduğunda öyle davranıyor bebekler,dün geceden beri bizde uyku sorunu çekiyoruz,benimkinin ağlaması yok ama uykuya dalamıyor,memede uyukluyor tam yatırıcam hemen esneyip genleşip uyanıyor,görsen sanki 5 saat uyumuş sanırsın,neyse şuan uyuyor,birde benim kız öyle durduk yere ağlamıyor,bir derdi olmasa ağlamaz,ama çok mız mızz:) sürekli bıdıllanıyo bıdı bıdı bıdıı

bu arada bizimkide sabahtan beri kusup duruyor giydirecek elbise kalmadı artıkk

EVRİDİKİ ne o öyle yaw yemekteyiz'in menüsü gibi amma çok seçenek var:)

Son düzenleme:
sezaryandan sonra kanamam çok oldu.stresli bir dönemden sonra sütüm az geldi.yara oldu.sadece 1 gögsümü alıyor bu güne kadar ötekini almıyuor damla damla geliyor.onu verdiğimde aglıyor ne yapayım

selam kızlar k.v. muhabbetleri etmişsiniz okudukça içim daraldı zaten aynı dertten müzdaribim iyice dertlendim Allah sabr versin çeken tüm arkadaşlara ve tabiki banada. dün giremedim, oğlum toparlandı şükür hiç korktuğum gibi olmadı sünnetten dolayı bir damla göz yaşı dökmedi desem durumu kısaca anlatmış olurum. düşünen arkadaşlar hiç durmayın yaptırın derim. birşey soracağım kızlar pompayla göğsünüzü sağınca iki göğüsten kaç cc süt çıkıyo? birde oğlumu tuttuğum zaman kulu bacağı bazen çatırdıyo böyle çıt diye ses çıkıyo hani parmak çıtlatılınca çıkan ses varya onun gibi :61: sizinkilerdede oluyormu öyle?

bu arada evridiki o nasıl liste öyle ağzım sulandı valla :1: sen bilirsin ama çok geldi bana o kadar yorma canım kendini minik bebişin var senin kimse kusuruna bakmaz haa yok illa yapacağım diyosanda adresi ver bende geliyom :1:

Back
X