ya kızlar pek özürlü gördüm kendimi burda hangi pompanın iyi olduğunu söylüyo arkadaş evenflo mu ay çok cahilim yaww![]()
sanırım evenflo demiş bende ööle anladım :):) ben medela nın elektriklisini aldım canım ama göğüs ucumdada biraz yara vardı çok acıtıyor çok sıkıştırıyor göğüsucunu 150 tl verdim ama hiç memnun kalmadım 3 yada 4 kere kullandım kutusuna kaldırdım kesinlikle almayın.. Bi arkadaşımdan philips aventi ödünç aldım o acıtmıyo bebişim emişi gibi çekiyo sütü ama 350 tl civarında fiyatı bide 15 dk bi göğüs 15 dk bi göğüsü sağman lazım makinayla eğer yapabiliyosan makinaya hiç gerek yok elle sağmak en iyisi bence boşuna para vermemiş olursun
sağolun arkadaşlarrr tişkür ederimm
bıu çapaklanma ve göz akması mevzuu bizdede var doğduğundan berii.doktor bizede masaj verdi, her emzirmede yapıorum ama çok bastırmıyodum bak artık daha çok bastırayımm.
Sakın sütünüzü sıkmayın ben yapmıştımm ama doktor iltihap yapar dedi.süt evet şok steril bişi ama memede dedi.memeden çıktığı an mikrop olma riski çok yüksek demişti.
ılık suyla yada çayla pansuman yap dedi bana.temiz bir mendil yada gazlı bezle ılık bir suyla sil demiştii.
aynı yaa çapaklanma bizdede mevcut ben damla filan kullanmıyorum çayla yada ılık suyla siliyorum masajı bizde yapıyoruz günde 3 defa 10 ar kere içten dışa bastırarak..
canım kart almadım bilmiyorum ama ben oyun halısı aldım cok memnunum yazmsıtım sana görmedin sanırım tavsiye ederim kızım baya güzel vakit geciriyor
canım pardon geçmiş o kadar birikiyorki kaçırmışım.. Hangi oyun hhalısını aldın tiny love tekmele oyun halısı iyi diyolar... Bide dönencede aldınmı sen yoksa sadece oyun halısı yeterlimi ?
kızlar unnado dan şunu aldım oğluma 20 liraya 10 lira indirim kuponum vardııı
çok güzel uygun şeyler varr
Eki Görüntüle 178554
çok ciciymiş :) güle güle giyin