• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki vermedi ya ne gıcık...hemşire arkadaşlarım söylemese haberim yok..madem böyle bişey var niye demiyorlarki

bazı doktorlar ilaç kullanma taraftarı olmuyor canım o yüzdendir belki benim ilk gittigim doktor vitamin dısında birsey verme dedi daha sonra aynı hastanedeki diger doktora gectik ilk gittigimizde gaz ilacı agrı olursa diye fitil lazım olur evde bulunsun diye ates düşürücü birde birsey için krem yazmıstı ama unuttum şimdi yani bastan acil durumda kullanılck ne varsa evde bulunsun diye yazdı sükür hiçbirini kullanmaya gerek kalmadı inş bundan sonrada gerek duymayız.

selam kızlar ben geldimm.
vur dedim öldürdüm yine akşamları girmeyeceğim demiştim 3 gündür gündüzleride giremiyorumm

malum teyzem burda dayımlarda vardı misafir geldi biz gittik gezdik tozduk derken fırsat olmadıı özlemişim valla

napıonuz bakim nasılsınız geçmişe bakamadım daha

bizde dün avm ye gittik.annem teyzem oğluşum ve ben.ayy maşallahh oğlum hiç üzmedi.arabada gezerken uyudu sonra uyandı ışıklara baktı arayıpta bulamadığı şey kucakta gezdi ayy herkes bizi gösterdi yanımızdan geçerken ayy bebeğe bak minnacık falan dediler.sonra acıktık emzirme odasında karnımızı doyurdukkk sonrada babamız bizi almaya geldi eve geldik ve uyudu.

bugünde sabahın 7sinden beri ıkındı ıkındı durdu kızardı bozardı ağladı sıcak su torbasını ayaklarına koydum havlu ısıttım karnına koydumm yok yapamadı ee uyuyamadıda ıkınmaktan sızlandı durdu veee sonunda saat 11de pıırrrttt veee mutlu sooonnn.oohh nihayet yaptı nasıl mutlu olduk anlatamam.altını bi açtımki taaaa sırtından çıkmışş.soyduk hemen teyzem yine kaynar sularla yıkadı oğlumuu mis oldu tam rahatladı güüpp uyudu hemennn yatağımda yatıo şimdii

ya hani benim yengemle ne olduğunu halaaa çözemediğim bi soğukluğumuz vardıyaaa.mevlüt ettim onada gelmedi abim yalnız geldii bahanesi hazır hastaymışşş.dayanamdık en büyük ablam abimi aradı sordu.seda böyle böyle dedi yenge gelip gitmiyomuş acaba bişimi yaptım bişi dedimde küstümü diye üzülüyo sen bilirsin demiş.abimde yoo yok bişi hasta bebekte olunca geçer meçer diye korktu ondan gelmedi demiş.ablamda bak doğru söyle varsa bişi bilsin demiş.oda kendi sorsun demiş ama yok bişi demiş.ablamda kendi şimdi sorar ortadada bişi yoksa hiç yere soğukluk olmasın demiş.abim yok diye ısrar edince tam ikna oldum demiş ablam abim " ama yinede dikkat etsin " demiş benim içinn.baaakkk baakkk lafa baaakkkk.ne demek dikkat etsin yaaa.ablam da o laftan sonra huylanmış tabii üstelemiş aama benim cins abimmm bişi dememişşş...nasıl sinir oldummm ben bunlara hakkaten bişi yapmışımda haberim yokk galinbaa.eehh bari söyleselerde onlarda rahat etse bendeeee.önceden nasıl seviyodum yengemii deli oluyodum ama şimdi görünce cin görmüş gibi oluyorum.hoş bişimi iyimi oldu yanii.ama bi fırsatını bulsam sorucamm hemenn
bak aylardır annem burda taa nerden teyzem gelmişşş sen gelinsin insan bi davet eder evine dimi ayy ondan da geçtim ç.ağırmıyon hadi bi ziyaretine gel anam bulaşıcı cüzzam değilsin yaa bebeğe hastalık bulaşsın uzaktan bakarsınnn bahanemi yani bunlar.yok yok bu işte bi iş var ama ben daha çözemediimm offffff düşün düüşün kafaf şişti valla sinir oldumm heee

mrb kızlar dün dısarı cıkmıstım öglen gece girdik eve gecmiş birikmiş yine ne hızlı ileliyoruz böyle diger forumlar ilerlemyr hiç masall bize:nazar:dün saclarımı kestirdim biraz dolastım sonra yemege kaynanatöre gittik ordan eltime gectim baya gezdim kızım cok usluydu masallah.3 gündür sabah aynı saatte uyanıyor ögle aynı saatte uyuyor gecede aynı saatte uyuyup aynı saatte uyanıyor ben uyuytmaya calısmadan gözleri kapanıyor uyku saatleri düzenemi girdi acaba hep böylemi devam eder?

sonden gecmişte yazdıgın yazıyı bulamadım alıntılarda gördüm biz tiny love tekmele oyna aldık kızıma cok memnunum cok egleniyor içinde onu aldıgımızdan beri sabahları rahat rahat kahvaltı yapıyorum tost yenekten kurtuldum her sabah.oyuncaklara uzanmaya calısıyor aynnayla konusuyor sesler cıkarıyor derken yoruluyor uyuyp kalıyor

buarada kızlar dün benim adam gelmiş sanki burayı okumuş açılış bi yaptık sonra tık yok demezmi :))
2.si acımadı:)) :26: :69:

ayy kızlar şurda çok değil 1 ay sonra 2012 şubat anneleri gelirrr

vaayy bee bizde tecrübeli anne olduk şimdi dimiii.duygulandım bak şimcikkk :14:

buarada kızlar dün benim adam gelmiş sanki burayı okumuş açılış bi yaptık sonra tık yok demezmi :))
2.si acımadı:)) :26: :69:

hadi bakalım geçmiş olsunn

annemde gidicem diye tutturdu bende gitmesin diye debeleniyorum ee tabi o evde olunca bizdede tık yokk dün yine gitme mevzuu konuşuluyordu.teyzemle fısıldaşırken yakaladımm anladım tabii bana çaktırmadan gidiyimm bak sen doğum yapalı 2 ay oldu kocanla ilgilen falan diyooo arif olan anlar hesabbııı.ay aman iyi git dedim bende :27: bakalımm bir iki hafta daha bizdede bişi yokk o açılışla idare etsin bir müddet daha :17:

eşim arayarak yıldonumumuzu kutladı:46:taksime gidelim dedik ama bugün h.sonu inşallah kalabalık değildir yada yine birşeyi protesto etmek için grup yoktur:37: gerçi en temizi avm ama taksimin ıslak hamburgerini herkeze tavsiye ederim:32:

teşekkürler cnm ,bi planım yok ama eşimin varmı bilmiyorum şansa hava çok güzel.az gezdirse bana yeter.hediye olayı yalan oldu zaten hem ala ala alınacak bişiy kalmadı hemde olsa bile fuzuli olur bu sıkıntının içinde.sizin ilk olduğu için daha farklı olur bence şimdiden düşünmeye başla istersen.ben çok severim normalde süpriz yapmayı benimde hediyem bu yıl şehzade oğlum olur babasına:16:

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah sağlık mutluluk dolu nice yıllar nasip etsin

eşim arayarak yıldonumumuzu kutladı:46:taksime gidelim dedik ama bugün h.sonu inşallah kalabalık değildir yada yine birşeyi protesto etmek için grup yoktur:37: gerçi en temizi avm ama taksimin ıslak hamburgerini herkeze tavsiye ederim:32:

ben aşmı eriyorum ne:) ıslak hamburgere bayılırım ankarada sadece bi yerde var:(

7 gibi elvinde başlıyor ama onların dediği geceye kadar devam ederse ..saat 12 -1 baktın uyutmayacak o zaman yani

kızının ismine bayılıyorum eşimde istemişti kendi adına da uyuyor erkin elvin:) ama annesi çok istiyomuş kendi adı koyulsun zeynep oldu:) göbik adısı elvin mihrimah:)

az önce metehan feryat figan ağladı uyuyodu bi fırladımmmm ayy yıkadıktan sonra başına örttüğüm bere kaymış gözünü kapatmışş eşşek uykusunda bile farkediyoo aldım hemen kucağıma emzirdim sakinleştii tabi karnıda acıkmışş

benim oğlan acıkınca bi farklı ağlıyoo.çok acıklı çok şiddetli sabırsız ve içli ağlıyo acıkınca hiç beklemeye tahammülü yok memeyi çıkarana kadar yıkıyo ortalığı

teyzemin bu duruma yorumu ise şöyle ::37:
-- uuuu bu neyy böyleee...mondofon inek olsa dayanmazzz kapıya bi inek bağlayak biz barii.çeşmemi bu oglimm ne o öyle cırt pırt cok cok.az beklede ananda bişi yesinn süt nasıl öliirrr :40:

kızlar geçmişi okuyamıyorum çok fazla çok birikiyo maşallahımız var:) heran çıkabilirim gezme günü bugün 2 haftadır bi yere çıkmadık

günaydın kızlar :71:

yaaa dimi valla.onlar da birkaç ay sonra bize sorarlar kaç tane çıtçıtlı body alalım,penye batteniye çok kullanılıyo mu vs vs :1:

nasılsa heyecanlı ve tez canlıydıuk dimi şimdi hayal gibi geliyo.hep derlerde çabuk geçer bu anlarınızı iyi değerlendirin gibi şaka gibi geliyoduu.valla uyuyamadığım geceleri sabahlara kadar sizle lak lak yaptığım aylak gecelerimi özlemiyo değilim haniii

ayyy konyada hiç yok hamilyeken canım çekmişti doğumdan sonra bi arkadaşım gelmişti o getirdi saolsun

nasılsa heyecanlı ve tez canlıydıuk dimi şimdi hayal gibi geliyo.hep derlerde çabuk geçer bu anlarınızı iyi değerlendirin gibi şaka gibi geliyoduu.valla uyuyamadığım geceleri sabahlara kadar sizle lak lak yaptığım aylak gecelerimi özlemiyo değilim haniii

ahh ahhhh ben de valla.hamileliğimin son 2 ayı evde geçti erken doğum tehlikesi var diye (hoş hatun gelmek bilmedi günü dolunca sezeryan olduk orası ayrı :37: ) bütün gün pc başında sizi takip ettim.gecenin bi yarısı uyku tutmaz açarım pc yi eeee aylakçıydık ozaman.ye-iç-yat :49:

az önce metehan feryat figan ağladı uyuyodu bi fırladımmmm ayy yıkadıktan sonra başına örttüğüm bere kaymış gözünü kapatmışş eşşek uykusunda bile farkediyoo aldım hemen kucağıma emzirdim sakinleştii tabi karnıda acıkmışş

benim oğlan acıkınca bi farklı ağlıyoo.çok acıklı çok şiddetli sabırsız ve içli ağlıyo acıkınca hiç beklemeye tahammülü yok memeyi çıkarana kadar yıkıyo ortalığı

teyzemin bu duruma yorumu ise şöyle ::37:
-- uuuu bu neyy böyleee...mondofon inek olsa dayanmazzz kapıya bi inek bağlayak biz barii.çeşmemi bu oglimm ne o öyle cırt pırt cok cok.az beklede ananda bişi yesinn süt nasıl öliirrr :40:

canım seda sen değil bütün ailen senin gibi kıvrak zeki ve epirili bakarmısın teyzoşa bayıldım ya:46:

Son düzenleme:
Back
X