slm arkadaşlar hepimiz tüpbebek için araştırıyoruz ve bekliyoruz peki bu esnada folıc plus içen varmı ben günde 1 tane alıyorum hatta eşimede evicap içiriyorum daha önce aşılama tedavisinde eşime vermişlerdi ama ben folic plus kullanmamıştım görümcemde tüpbebek yaptırdı ve ben onu bildim bileli hep folıc plus kullanırdı şimdide ikizleri var rabbim bizede nasip etsin birde tedaviye başlayıpda dogum kontrol hapı kullananlar var neden kullanıyorlar anlamadım yazarsanız herhangi bir faydası varsa bizde kullanalım arkadaşlar
evet canım ilk denemem olacak bahçeci de yaptırcam ama doktor laparaskopi önermedi önceki doktor açılırsa normal yoldan hamile kalabilirsin demişti biri tıkalı birinde az geçiş var ama karın içine yayılmamış ilaç doktorum açsak bile yine tekrarlayabilir dedi tüp bebek daha mantıklı dedi ne bileyim iyice kafam karıştı hangisine inancam bilemiyorum tüpleri almaktan hiç bahsetmedi tüp bebekte şansın %50 yüksek dedi bakalım hayırlısı hepimiz için kaderde ne varsa onu yaşıyoruz aslında
slm arkadaşlar hepimiz tüpbebek için araştırıyoruz ve bekliyoruz peki bu esnada folıc plus içen varmı ben günde 1 tane alıyorum hatta eşimede evicap içiriyorum daha önce aşılama tedavisinde eşime vermişlerdi ama ben folic plus kullanmamıştım görümcemde tüpbebek yaptırdı ve ben onu bildim bileli hep folıc plus kullanırdı şimdide ikizleri var rabbim bizede nasip etsin birde tedaviye başlayıpda dogum kontrol hapı kullananlar var neden kullanıyorlar anlamadım yazarsanız herhangi bir faydası varsa bizde kullanalım arkadaşlar
arkadaşım dogum kontrol hapını tedaviden önce kist varsa erisin ve yumurtaları baskılasın diye veriliyor . tedaviden önce yumurtaları baskılıyorlar tedavide çok yumurta olsun diye ben fertijinde yaptırmıştım doktorum seval hanım çok ilgilendi sagolsun yumurta işlemini o yapmadıgı halde labaratuara geldi transferimide seval hanım yaptı hamile kaldım ama düşük yaptım ikinci
yide orada yaptırıcam inşallah
hoşgeldin canım doktorum bana da verdi folic plus bende kullanıyorum hamile kalmadan önce mutlaka kullanılması gerekiyormuş.ama doğum kontrol hapını tam bilmiyorum çok önceden ben adet düzenlemesi için kullanmıştım sakın ha öyle tavsiyeyle ilaç kullanma gerekirse zaten doktor verir
Doğum kontrol hapını doktorum yumurtalıkları baskılayıp daha fazla cevap alabilmek için ben de kullanıyorum ama sakın doktoruna sormadan kullanma çünkü kanama falan yapabiliyor, mesela benim devamlı kahverengi akıntım hafif kanamam var.
Folik aside gelince geçen seferki denememde ben de hem folik asit hem evicap hem de bal çörek otu tarçın karışımı kullanmıştım, doktorumun beklediğinden fazla yumurtam oluştu. İkinci tedavim için ilaçlara başlayınca yine kullanacağım.
Allah şifa versin..
Merhaba arkadaşlar;
Bende bugün ankara özel tüp bebek merkezinde muayenemi olup tedavinin startını verdik., ocak ayı sonlarına doğru başlayacağız. Bu benim 3. denemem olacak. Sorunumuz erkekte sperm azlığı ve kromozom sorunu. İlk denememde hiç tutunmadı. İkinci denemede tutundu fakat yanlış yerde tutundu yani dış gebeliktive bu kadar zorlu bir süreci yaşayan herkesin yüzünün gülmesi için her gece dua edip yatıyorum. Umarım yüzü gülen herkesin içinde yeralabilirim...
sağol canım ya bunları anlattığın iyi oldu ben en iyisi doktoruma sorayım bunu bakalım ne diyecek bende bahçeci de böyle bişey olacağını sanmıyorum ama yine de sormak gerekşöyle birşeyde var canım doktorların karşısında biraz da bilinçli gitmek lazım... önceki doktorumda bana dememişti.. bu sefer süleyman bey dediki bunlar alınmadan olmazz tutunamaz dedii.. senin durumunda gereklimi bilmiyorum ama .. tüpler açılması mümkün değilse kalmasının da anlamı yok demişti doktor bana.. çünkü transfer yapılırken rahmi temizleyip öyle yerleştiriyorlar.. tüplerde iltihap olduğunda o iltihap embriyoyu kötü etkliyorr.. süleyman bey aynen şöyle söyledi bana.. nedenini bilim henüz tam olarak bulamadı ama tüplerdeki iltihap durumu varsa bu sıvı embriyoya zarar veriyorr... bu sebeple alıyoruz.. başka hastanelerdede baktımmm evett böyle dediler...
ama bazı merkezler var mesela tekrar tekrar hasta gelsin diye yapmıyor ameliyatı... vicdanına kalmış birşey.. bahçeçide olmaz sanırım bende orayla görüşüyorum çünkii. ama sen bir sor yinedee
slm canım evicapı bendemi kullanayım ben sadece folıc plus kullanıyorum eşime veriyorum çünkü spermlerinde morfoloji bozuklugu varmış zaten daha önce aşılamada doktoru kullanmasını söylemişti ama pek düzenli kullanmadı şimdi günde 2 defa alıyor dedigim gibi doktorlar birşey demiyor bende tüpebek merkezlerini araştırdıgım için şuan net bir doktorum yok en son gittigim yer direk reglynin 2 günü gel dedi bende kendim ilaçları alıp kullanmaya karar verdim bu bal çörekotu tarçın karışımı nasıl birşey tarifini alabilirmiyim
canım fiyatıı uygunmuş yaaa.... bende mi ona gitsem acabaa. ilaçla beraber 4000 filan geliyor. bu sfere nasıl olur bilmiyorum ama ben ilk tedavimde ilaç çok fazla kullanmamıştım... ilaçlardan fazla tutmaz belki... araştırıcam burayıda sağol canım.
1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
6_dilabi
7_nisnur
kızlar nasılsınız yaa benım kafama takılıyor doktor bana glucopaheg harıcı herhangı bır vitamın birsey vermedi
benimki de sadece glukofen verdi vitamin istedim viitamin istiyorsan pazara git dedi :)) ama ben dinlemiyorum folik asit kullanıyorum onu önceki doktorum vermişti bir de iğnelerle beraber e vitamini kullanmıştım yine kullanıcam
nasılsın daha iyimisin bugün
iyiyim çok iyiyim uzun uzun yürüyüş bile yaptım sabah hiç ağrım yok çok şükür..
sana birşey sorucam ben osman hocadan çok çekiniyorum sormak istediğim şeyler var ama sanki terslermiş gibi geliyor eşim sana öyle geliyor diyor. senin diyaloğun nasıl, sen çekiniyor musun sana da biraz sert geliyor mu?
iyiyim çok iyiyim uzun uzun yürüyüş bile yaptım sabah hiç ağrım yok çok şükür..
sana birşey sorucam ben osman hocadan çok çekiniyorum sormak istediğim şeyler var ama sanki terslermiş gibi geliyor eşim sana öyle geliyor diyor. senin diyaloğun nasıl, sen çekiniyor musun sana da biraz sert geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?