2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım teşekkür ederim tarifler için bencede çörek otu bal çok faydalı yanlış bilmiyorsam kuran-ı kerim dede geçiyor rabbim ne eylerse güzel eyler herşey ondan kesinlikle deniyecegim bende buarada folic plus günde 1 tane alıyorum olmazsa 1 tanede evicap alayım dedigim gibi doktorum yok şuan arştırıyorum birde aktarlarda ögütülmüş çörek otu var sanırım ondan alsak olmazmı eşimde harnup pekmezi kullanmaya başlıycak ve mümkün oldugunca havuç suyu içiriyorum tabi bende içiyorum

merhaba arkadaşlar kaç gündür giremedim ben raporumu aldım çok şükür ki hatta bu sabah adet oldum drum pazartesi çağırdı 11.30'a randevu aldım ilaçlarımı da hallettim çok şükür ki sigortanın müdürü oktay beyin tanıdığı eczacı arkadaşı varmış ordan 400tl ye aldık ucuza kapattık neyseki bakalım tedavimiz başlayacak Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla herşey güzel olur da bebişimize kavuşuruz Allahımın izniyle herkes bebişlerine kavuşur inşallah

mayayla görüşmüştüm ben canım hatta ordan bana ücretsiz tedavi şansı çıktı yani web sayfalarındaki ayın fırsatı diye form var onu doldurmuştum ve ben seçilmişim öncesinde gidip bi ön muayene olmuştum ücretsiz kendileri başvuranları ön muayene için çağırıyorlar eğer medicana olmasaydı orada olacaktım ilk tedaimi ama hayırlısı medicanaymış demek ki inşallah sonuda güzel olur, eğer şansın olduğuna inanıyorsan karşına çıkan bayanın dediği gibi keçiören hastanesine git bakalım umarım hayırlısı olur canım

hoşgeldin canım merak etme benimde eşimde sperm azlığı var ve ileri hareketlilik hiç yok yerinde hareketli de %14 düşün yani herşeyin çözümü var canım inşallah ilk seferde muradına kavuşursun canım

geçiş olsun canım neyseki iyi geçmiş operasyonun tedavin şubata kalmış olsun hayırlısı buymuş belki daha iyi olacaktır senin için herşey gönlünce olsun canım

canım çok şükür ki raporunu almışsın hadi gözünaydın inşallah adetinde zamanlı gelirde bian önce tedavine başlarsın hemen hemen aynı zamana denk geliyoruz umarım hakkımızda hayırlısını verir güzel rabbim canım bende 3.günü gidicem yani pazartesi çünkü cumartesi sabahı adet oldum hayırlısı

bende haziran ayından beri folik plus kullanıyorum canım günde 3 tane bu tüp bebek drum bana vitamin vermedi ayriyetten nedense herkesin dru farklı şeyler yazıyor evicapı eşlerin içtiğini ilk kez duydum canım bende mi içirtsem ne işine yararki kocişimin:26: ve bende evicapı kullanmayı düşündüm acaba alıp kullansam mı ki tedavi sürecimde ters bi etki yapmaz dimi ya druma sormayıda unuttum neyse pazartesi unutmazsam sorayım

ben pek takip edemiyorum kusura bakma.başladı mı tedavin...biraz bilgi verir misin?

ocağın ilk haftasında başlayacaz bir sorun çıkmazsa ilk tedavi olacak.1 düşük 1 dış gebelik yaşadım 1 senedir tedavi oluyorum olmayınca dr tüp bebeğe gönderdi.yumurtalık rezervim azalmış ve zayıfmış

selam bayanlar
bende yavaştan yavaştan kendimi adapte etmeye çalışıyorum. ben geçtiğimiz yaz bi başarısız denemeden sonra ocakta dondurulmuşlarla tekrar denicem. 3 tane dondurulmuşum var. yavaştan tırsmaya başladım gene.
ilk denememde kendimi öyle bi şartlamıştımki,eğer tutmassa üzülmeyecektim ağlamıcaktım falan filan. tabi noldu? fena halde dağıldım. eşim 3 gün konuşmadın hiç diyo. aklıma gelen her dakikada ağlamaya başlıyodum. nerde olduğumun hiç önemi yoktu. ne garip daha göremediğin bişeye bu kadar bağlanmak.
sonuçta inşallah bu sefer üzülmeden tekrar başlıcam. öğretmenim. normalde 4 ocak adet günüm ama 31 ocak gibi farlutal başlayıp 10-11 gibi adet olmayı planlıyorum.bi aksilik olmassa tabi.

inşallah iyi olur canım...inşallah ilk denemede tutar...biz üçüncüyü deneyeceğiz...doktorun kim?

umutlu ol ama kendini çok fazla şartlama bnce canım....hayırlısı ne ise o olsun ...tabi hayırlı olan gönlümüzden yana olsun inşallah....

senin için hayırlısı neyse o olsun

inşallah iyi olur canım...inşallah ilk denemede tutar...biz üçüncüyü deneyeceğiz...doktorun kim?

ben bursadayım dr. osman h. develioğlu .inşallah seninde son olur.ben muayenede bile zorlanıyorum o yüzden transferden çok korkuyorum bide sıkışık olunacak nasıl olacak bilmiyorum.ALLAH isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar versin[AMİNNN]

eğer çok zorlanıyorsan hafif anestezi isteyebilisin canım doktorundan...transferde rahat olman önemli çünkü....

eğer çok zorlanıyorsan hafif anestezi isteyebilisin canım doktorundan...transferde rahat olman önemli çünkü....

oluyorsa öyle bişey benim için daha iyi olur.çünkü ne kadar rahat olursan tutunma şansı daha fazla diye okudum inşallah o aşamalara gelebilirim dr yumurtalıklarımın durumunun kötü olduğunu tedaviye cevap vermezsem yarıda kesebiliriz dedi.

inşallah hr şey düzgün gider canım.bizdeki sorun da spermde....bakalım ne olacak...inşallah hepimiz hamiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…