ben aklıma gelen herşeyi soruyorum üstelik çekingen biriyim ama okadar para veriyorsak aklımızda soru işareti kalmamalı
doğru söylüyorsun gidip görüşücem bir ara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aklıma gelen herşeyi soruyorum üstelik çekingen biriyim ama okadar para veriyorsak aklımızda soru işareti kalmamalı
benim eşimde sorun olmadığı için bişey kullanmadı hiç ama ben hergün birtane de evicap aldım geçen sefer iğnelerle beraber. folik asidi de belki 1-1.5 senedir alıyorum folic plus günde 3 tane olduğu için ben başka bir markanın b12 plus diye bir ürününü tabiki doktor tavsiyesiyle alıyorum dil altına konuyor günde 1 tane
bal çörek otu tarçın da şöyle hepsinden 1er yemek kaşığı karıştırıp sabahları aç karna 1 çay kaşığı yedim ben iğne olduğum sürede doktoruma da sormuştum tıbben kanıtlanmış bir yararı yok ama kendini iyi hissedeceksen kullan dedi hatta biraz dalga geçti ama ben inanıyorum bir dahakinde yine kullanıcam hatta bu sefer ufak bir öğütücü aldım çörekotlarını toz haline getirip kullanıcam
allah şifa versin yardımcın olsun
canım bilgilendirdigin için teşekkürler umarım eşine tese uygulamazlar ve herşey yolunda gider sperm örnegi içinde herseferinde ayrı para almaları çok saçma ya hepsini bir hesaplayıp söylesinler yada insanları böyle strese sokmasınlar bugün eşimle karar verdik anatolia tüpbebek merkezine ve maya tüpbebek merkezine gidip görüşelim diye bakalım aynı şeyleri söyliyeceklermi yani araştırmaya devam ediyorum kafama ve keseme uygun buldugum anda tedaviye başlayacagım buarada dün bir magazada bir bayanla tesadüf eseri tanıştık yeni dogum yapmış kıyafetinin olup olmadıgını sordu bana bende keşke bende anne olsamda bu tip sorunlar yaşasam dedim kendiside hiç üzülmememi bekarken 7 prof.doktorun kendisinin kısır oldugunu ve bunu evlenecegi eşine anlatmasını söylemişler ve nişanlıyken bile doktorlara gittik ve eşim benimle çocugumun olmıyacagını bilerek evlendi dedi ama dedigine göre şimdi anne ve kendiliginden olmuş yani rabbim nasip etmiş banada keçiören egitim araştırma hastanesinde süleyman akarsu adında dr.önerdi sanki adamın elinde sihirli bir degnek var ve ona giden hamile kalıyor dedi yani benim içinde bir umut oldu çünkü rabbim karşıma çıkardı belkide bu bayanı ve bu doktora gitmem gerekiyor belkide
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese
Bende araniza yeni katildim..
tüp bebek tedavisine basliycaz insallah..
ilk dememiz olacak.nasil bi sürec bekliyo bizi az cok biliyoruz ama cok heyecanliyim..:44:
esimin sperm sayisi düsüklügü sorunumuz..
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah....
Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
şükürler olsun raporum onaylanmış ve devlet destekli tedaviye başlayabileceğiz. adetimin 2. günü gideceğim inşallah pazar günü adetim gelir ve hemen başlarız tedaviye. şimdiden heyecanı sardı nazlı bebişim gel artık.
slm arkadaşlar hepimiz tüpbebek için araştırıyoruz ve bekliyoruz peki bu esnada folıc plus içen varmı ben günde 1 tane alıyorum hatta eşimede evicap içiriyorum daha önce aşılama tedavisinde eşime vermişlerdi ama ben folic plus kullanmamıştım görümcemde tüpbebek yaptırdı ve ben onu bildim bileli hep folıc plus kullanırdı şimdide ikizleri var rabbim bizede nasip etsin birde tedaviye başlayıpda dogum kontrol hapı kullananlar var neden kullanıyorlar anlamadım yazarsanız herhangi bir faydası varsa bizde kullanalım arkadaşlar
selam kızlar ....
kimse yok muuu?
selam ben varım nasılsın.............
teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın ....
ben pek takip edemiyorum kusura bakma.başladı mı tedavin...biraz bilgi verir misin?
ocağın ilk haftasında başlayacaz bir sorun çıkmazsa ilk tedavi olacak.1 düşük 1 dış gebelik yaşadım 1 senedir tedavi oluyorum olmayınca dr tüp bebeğe gönderdi.yumurtalık rezervim azalmış ve zayıfmış
selam bayanlar
bende yavaştan yavaştan kendimi adapte etmeye çalışıyorum. ben geçtiğimiz yaz bi başarısız denemeden sonra ocakta dondurulmuşlarla tekrar denicem. 3 tane dondurulmuşum var. yavaştan tırsmaya başladım gene.
ilk denememde kendimi öyle bi şartlamıştımki,eğer tutmassa üzülmeyecektim ağlamıcaktım falan filan. tabi noldu? fena halde dağıldım. eşim 3 gün konuşmadın hiç diyo. aklıma gelen her dakikada ağlamaya başlıyodum. nerde olduğumun hiç önemi yoktu. ne garip daha göremediğin bişeye bu kadar bağlanmak.
sonuçta inşallah bu sefer üzülmeden tekrar başlıcam. öğretmenim. normalde 4 ocak adet günüm ama 31 ocak gibi farlutal başlayıp 10-11 gibi adet olmayı planlıyorum.bi aksilik olmassa tabi.
selam bayanlar
bende yavaştan yavaştan kendimi adapte etmeye çalışıyorum. ben geçtiğimiz yaz bi başarısız denemeden sonra ocakta dondurulmuşlarla tekrar denicem. 3 tane dondurulmuşum var. yavaştan tırsmaya başladım gene.
ilk denememde kendimi öyle bi şartlamıştımki,eğer tutmassa üzülmeyecektim ağlamıcaktım falan filan. tabi noldu? fena halde dağıldım. eşim 3 gün konuşmadın hiç diyo. aklıma gelen her dakikada ağlamaya başlıyodum. nerde olduğumun hiç önemi yoktu. ne garip daha göremediğin bişeye bu kadar bağlanmak.
sonuçta inşallah bu sefer üzülmeden tekrar başlıcam. öğretmenim. normalde 4 ocak adet günüm ama 31 ocak gibi farlutal başlayıp 10-11 gibi adet olmayı planlıyorum.bi aksilik olmassa tabi.
inşallah iyi olur canım...inşallah ilk denemede tutar...biz üçüncüyü deneyeceğiz...doktorun kim?
ben bursadayım dr. osman h. develioğlu .inşallah seninde son olur.ben muayenede bile zorlanıyorum o yüzden transferden çok korkuyorum bide sıkışık olunacak nasıl olacak bilmiyorum.ALLAH isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar versin[AMİNNN]
eğer çok zorlanıyorsan hafif anestezi isteyebilisin canım doktorundan...transferde rahat olman önemli çünkü....
oluyorsa öyle bişey benim için daha iyi olur.çünkü ne kadar rahat olursan tutunma şansı daha fazla diye okudum inşallah o aşamalara gelebilirim dr yumurtalıklarımın durumunun kötü olduğunu tedaviye cevap vermezsem yarıda kesebiliriz dedi.
inşallah hr şey düzgün gider canım.bizdeki sorun da spermde....bakalım ne olacak...inşallah hepimiz hamiş oluruz