2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum sakıncası yoksa bende ocak annesi olucam inş. şimdilik ocak 4 gösteriyo doğum tarihi ama tabi değişebilir

merhaba bebişimin teyzeleri
bugün dr gittik rahim içi kanamamız durmuş kalp atışlarını duyduk bebiş 7+1 çıktı
ALLAH isteyen herkese bebiş versin
1 hafta daha yatak istirahati verdi
iğne ve ilaçlara devam ediyoruz
çok sevindim bulutcum darısı başıma inşallah bende duyarım bebişimin kalp atışını:Saruboceq:

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum sakıncası yoksa bende ocak annesi olucam inş. şimdilik ocak 4 gösteriyo doğum tarihi ama tabi değişebilir
slm prenses hoşgeldin aramıza vereliniortak

çok sevindim bulutcum darısı başıma inşallah bende duyarım bebişimin kalp atışını:Saruboceq:

slm prenses hoşgeldin aramıza vereliniortak

selam canım hoşbulduk ben listeye bi göz attım başlangıç kilom 62 benim ve sat 30 mart 25 yaşındayım sanırım bunlarıda yazıyosunuz not olarak :1hug:

çok teşekkürler.

şimdilik duam sizlerin sağlıkla bu süreci tamamlayıp, kucağınıza almanız.

bende kısmetse tekrar bu sürece girerim inşallah..

sevgiler..

sakın üzülme cnm.bende ocak sonunda düşük yaptım.tüp bebekle hamile kalmıştım ve ikizdiler.çok üzüldüm ağladım.ama şimdi rabiim bana hemde normal yolla hamile kalma şansını verdi.her işte bi hayır vardır biz göremesekte.en yakın zamanda tekrar hamile kalcağına inanıyorum.

kızlar herkeze maşallah...rabbimin izniyle hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alcaz.gerçi önce şu kalp atışları kısmını bi bitirsek.ben çatlıcxam duyana kadar galiba.duyanlara hayırlı olsun,duycaklara rabbim yardım etsin...

inşallah canım
biz duyduk muhteşem bir duygu inşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu :Saruboceq:

kızlar herkeze maşallah...rabbimin izniyle hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alcaz.gerçi önce şu kalp atışları kısmını bi bitirsek.ben çatlıcxam duyana kadar galiba.duyanlara hayırlı olsun,duycaklara rabbim yardım etsin...
inşallah canım bende sabırsızlık çekiyorum
inşallah hayırlısıyla bizlerde duyarız
sen ne zaman gideceksin doktora?

kızlar göbekleriniz çıkmaya başladı mı?
ne zaman dışarıdan anlaşılmaya başlanır ki?
2 aya kadar bişey belli olmuyor sanırım
2 aydan sonra kilo alınmaya başlanıyor
ebru şallı 5 aylık hamileymiş
2 kilo almış,geçen haftasonu gazetede yazıyordu
şok oldum resmen,sadece şişkinlik var yüzünde
hiç belli bile değil hamile olduğu

inşallah canım bende sabırsızlık çekiyorum
inşallah hayırlısıyla bizlerde duyarız
sen ne zaman gideceksin doktora?

ben 2 kez gittim keseyi gördük ve gelişiyo dedi dr.kalp atışı için bu cumartesi bişansımızı denicez bakalım.onuda bi duysam.daha hamileyim bile diyemiyorum.

kızlar bende 6. haftada keseyi gördüm ve 7. haftadada yani geçen çarşamba kalp atışlarını gördük inanın keseyi göddüğümüzde bu kadar heyecanlanmamıştık çok farklı bi duguymuş eşimle sarıldık kaldık birbirimize o kadar hızlı atıyoki kalbi maşşallah ilk zamanlar böyle olurmuş rabbim inş. hepinize yaşatır en kısa zamanda bu duyguyu

evet bende karnımın büyümesini ve bebeğin hareketlerini heycanla bekliyorum.ebru şallıyı bu sabah gördüm tv de.muhtemelen onun gibi olamam.okadın insan üstü bişey,ne yapıyosa.çağla şikelde 6 kiloyla doğum yaptı ya

kızlar bende 6. haftada keseyi gördüm ve 7. haftadada yani geçen çarşamba kalp atışlarını gördük inanın keseyi göddüğümüzde bu kadar heyecanlanmamıştık çok farklı bi duguymuş eşimle sarıldık kaldık birbirimize o kadar hızlı atıyoki kalbi maşşallah ilk zamanlar böyle olurmuş rabbim inş. hepinize yaşatır en kısa zamanda bu duyguyu

aminnnnn.

beni görenler hemen hamilemisin diyorlar ama benim göbüş hamile göbeği gibi duruyor evet diyorum ama bu göbek henüz bebek küçük diyorum

canım inşallah bende hamileyim diyemiyorum daha
bi duysaydık sesini:)
canım bu 6.hafta yada 7.haftayı nasıl hesaplıyorsunuz
son adet tarihinizden itibaren mi sayıyorsunuz

evet bende karnımın büyümesini ve bebeğin hareketlerini heycanla bekliyorum.ebru şallıyı bu sabah gördüm tv de.muhtemelen onun gibi olamam.okadın insan üstü bişey,ne yapıyosa.çağla şikelde 6 kiloyla doğum yaptı ya
ilginç gerçekten ama onlar çok spor yapıyor canım,plates felan
ebru şallının bir arkadaşı 6 kilo almış,4 kilo çocuk doğmuş akannehir
duyunca şaşırdım
amin cnm.valla çok heycanlıyım.kaçıncı haftada duydun sen.ben daha 5+5 oldum
canım sen nasıl 5+5 oldun
benim son adet tarihim 17si ben 5+7 yim felan diyordum :kedi:

X