2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın, bayramımız kutlu olsun bu arada turkbayragi
güzeller yumurtlama günüme göre hesaplarsak bugün adetim 4 gün falan geçti ve ben test yaptım tekrar ama negatif malesef, sanırım hamile diilim senağlama
adet günüme iki gün kala çok minik 3 lekem olmuştu, bu da çok ümitlendirmiş beni,başka bişeydir diye düşünsem de..
hepinizi öpüyorum kocaman, sağlıklı hamilelikler ve doğumlar ve bebekler diliyorum tekrar, hayırlı evlatlarınız olsun, maşallah hepinize :nazar:
haber vereyim dedim size de

Canım iyi dileklerin için sağol inşallah sende en yakın zamanda bu duyguyu yaşarsın sıkma sakın canını her şeyin hayırlısı olsun

kızlar bende size bişey sormak istiyorum.Ben kan testi için hastaneye gittiğimde idrar tahlili sonucunda bende enfeksiyon çıktı.Gebelikten yaklaşık 1 ay önce temizdi.Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Aile planlaması doktoru ilaç verdi ama ben kullanmadım korkuyorum haftaya bi doktora gideyim ona danışıcam.Böyle bişey yaşayan varsa ne ilaç kullandı öğrenebilirmiyim.

benimde kan testlerim hep iyi çıktı sadece idrarda biraz beyaz hücre fazlaymış oda problem değil dedi

denizcim pıt pıtları duymuşsun tahlillerde temiz hadi gözün aydın darsı başımıza

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan inşallah duyarsınız sizde ama benim yine üstten gözükmede rahmim arkadaymış öyle söyledi bir ay sonra gideceğiz yine bakalım o zaman normal gözükecek mi ense kalınlığı ölçülekcekmiş :emir_bebek:

kızlar günaydın, bayramımız kutlu olsun bu arada turkbayragi
güzeller yumurtlama günüme göre hesaplarsak bugün adetim 4 gün falan geçti ve ben test yaptım tekrar ama negatif malesef, sanırım hamile diilim senağlama
adet günüme iki gün kala çok minik 3 lekem olmuştu, bu da çok ümitlendirmiş beni,başka bişeydir diye düşünsem de..
hepinizi öpüyorum kocaman, sağlıklı hamilelikler ve doğumlar ve bebekler diliyorum tekrar, hayırlı evlatlarınız olsun, maşallah hepinize :nazar:
haber vereyim dedim size de

cnm üzülme inş olucak merak etme benimde hamile kalmadan iki adetimden önce lekelneme gelmişti bende çok ümitlenmiştim.Ama kısmet 3 aya imiş.

bende 2009 ocak annesiyim sizi ara ara okuyorum cok keyifli heyecanlı birde kısmetse haziran da anne olucam güzel saglıklı hamilelikler diliyorum sizlere

kızlar bende size bişey sormak istiyorum.Ben kan testi için hastaneye gittiğimde idrar tahlili sonucunda bende enfeksiyon çıktı.Gebelikten yaklaşık 1 ay önce temizdi.Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Aile planlaması doktoru ilaç verdi ama ben kullanmadım korkuyorum haftaya bi doktora gideyim ona danışıcam.Böyle bişey yaşayan varsa ne ilaç kullandı öğrenebilirmiyim.

canım bende de çıktı ama doktor kesinlikle ilaç vermedi iki buçuk aydan önce ilaç verilmiyomuş bol su içip sık idrara çık dedi haftaya testi tekrarlıycak

ciğer havuç ve domates de bol tüketin bunlarda kan yapımında etkili bende kansızlık çıktı bide çıplak elle toprağa dokunma dedi kedilerden uzak durmak lazımmış

canım bende de çıktı ama doktor kesinlikle ilaç vermedi iki buçuk aydan önce ilaç verilmiyomuş bol su içip sık idrara çık dedi haftaya testi tekrarlıycak

sağol cnm bende sakınca gördüğümden başlamadım ilaca bi gideyim asıl doktorumada o ne diyecek.tanıdığım bi doktor kullanmasın bol bol su içsin kendiliğinden geçmezse ilaç kullansın demiş .

slm kızlar,
denizcim bebişin kalp atışını duymuşsun çok sevindim darısı başımıza inşallah :1hug:
bende salam,sucuk,sosis yemiyorum zaten normalde de pek sevmezdim,çiğ köfte de yemem,açık peynir almam,her zaman pınar sütün peynirini ve sütünü alıyorum,bazı arkadaşlar kabızlık çekiyorlarmış bende böyle bir sorun yok çok şükür sanırım bunun nedeni sabahları aç karna kuru kayısı yiyip üzerine su içmemdir ayrıca cevizde yiyorum ki bebiş akıllı olsun :ecrin_bebek:

slm kızlar,
denizcim bebişin kalp atışını duymuşsun çok sevindim darısı başımıza inşallah :1hug:
bende salam,sucuk,sosis yemiyorum zaten normalde de pek sevmezdim,çiğ köfte de yemem,açık peynir almam,her zaman pınar sütün peynirini ve sütünü alıyorum,bazı arkadaşlar kabızlık çekiyorlarmış bende böyle bir sorun yok çok şükür sanırım bunun nedeni sabahları aç karna kuru kayısı yiyip üzerine su içmemdir ayrıca cevizde yiyorum ki bebiş akıllı olsun :ecrin_bebek:

teşekkürler canım evet darısı başınıza opuyorumnanaktan

selam kızlar benım iştahım kapandı ya:KK43:çok üzülüyorum bişey yiyomıyorum sankı tatamen sıfır degılde yedıklerım yınede eskısı gıbı degıl napıcam bılmıyorum benım gıbı olan varmı?mıdemde bulanıyor ama asıl olan sey iştahsızlık CADIARZU

benimde iki gündür sabahları iştahım yok kahvaltı yapmak istemiyorum ama bunlar çok normal vücudumuz yeni haline alışmaya çalışıyor o yüzden bunun için üzülüp ağlama hem kendini hem bebeğini üzme ,ben mesela her gün aynı saatte ya da aynı şeyleri yemiyorum kahvaltıda ,sabah yine iştahım yoktu biraz oyalandım ve tost yaptım yedim bunu nasıl yerim dedim ama bir kere ısırdıktan sonra farkına varmadan bitirmişim bütün tostu kaydirigubbakcemile3

X