- 21 Ocak 2010
- 1.256
- 0
- Konu Sahibi teknekazintisii
Kız deniz tutarsa bu ay geliriz inşallah oraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız deniz tutarsa bu ay geliriz inşallah oraya
gecen sene bu zamanlarda iki tane çizgi görmüştüm
zaman ne cabuk geciyor yaaaa
hepinz sağlıkla kucağınıza alırsnız insallah
denizz demekk yenii yıll annesisinn canımmmm
bizde 1 ay eskidikk sizdennn
bendde 2 aylık oldumm
yeni hamişlerimiz biran önce gelir inşallah bizde listemizi hazırlarız...
evett bende geldimmm hamile olduğumu dün öğrendim daha çok mutluyum
deniz aramızda bir gün var tickerlar bile aynı :))
güzel paylaşımlar olur inşallahh topiğimizde
ilginiz için çok teşekkür ederim içim kıpır kıpır inşallah bizde kucaklarımıza alırız bebişlerimizihadi bakalım hayırlı olsun inşallah sağlıkla mutlukla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
2010 ocak annesinden taze annelere tecrübeyle sabit bi kaç öneri size:)
yavaş yavaş büyüyecek göbişlerinizin tadını çıkarın
hiçbişeye kafanıza takmamaya çalışın o sayılı zamanlar öyle çabuk geçip gidiyoki kucağınıza aldıktan sonra hamile gördüğünüzde kendi haliniz aklınıza geliyor ve özlüyorsunuz
her anınızı kaydedin çok kıymetli zamanlar bunlar
şekiller biraz kayabilir sonlara doğru ama sakın çirkin göründüğünüzü sanmayın çünkü siz dünyadaki en güzel varlıklar olacaksınız buna inanın
son dönemlerde ağırlaşacaksınız olabildiğince hareket halinde olun
kendinize kendiniz kadar güvenebileceğiniz bir doktor edinin mutlaka
inanın böyle bir doktor sizi herkesten daha iyi anlayacaktır
boşyere evham yapmayın korkmayın minikleriniz bulundukları yerde inanılmaz güvendeler
her hafta aynı gün resim çekin(özellikle 16,haftadan sonra)tarihleri ve kaç haftalık olduğunuzu kaydedin ve albüm hazırlayın
aynı şeyi bebeğinizin ultrason görüntüleriyle de yapın:)
sizi çok sıcak bir kış bekliyor inanın bu kış hiç üşümedim:) şimdiyse ellerim buz gibi:)
hemen alışveriş yapmayın ne kendinize ne bebeğinize ( ben acayip derecede kendime takmıştım sanki çıplak kalıcam abuk sabuk bir yığın büyük elbiseler aldım sonuçta hamile kalmadan önce giydiğim bol 2-3 elbiseyle hamileliğimi geçirip doğuma gittim:)
2010 ocak anneleri adına istediğiniz merak ettiğiniz her türlü soru ve önerilere açık olduğumuzu bilin
burada çok güzel paylaşımlarınzı olacaktır birbirinizi sizden iyi kimse anlayamaz
(damdan düşeni damdan düşmüşten başka kimse anlamaz misali:))
epey uzun oldu ama uzun lafın kısası kimseyi dert etmeyin kafanıza hiç bişeyi takmayın mucizenizi içinizde sevgiyle büyütün ve her anın tadına varın:)))
2011 ocak anneleri merhaba ALLAH bebeklerimizi korusun
son adet tarihim 6 nisan
29 nisanda çift çizgiyi gördüm biraz erken oldu ama ben belirtileri hemen farkettim şiddetli bel ağrısı ve karın ağrısı bi de uyuklama
ilk hamileliğimde böyle idi
teste inanamadım
farklı iki markada 5 test yaptım iki gün içinde hepsi pozitif silik felanda değil üstelik
kalp atışını duyana kadar kimseye söylememeyi düşünüyorum
ALLAH isteyen herkese versin TÜM BEBEKLERİ KORUSUN
merhabalar ben de 2011 ocak annesi olacağım dün öğrendim doktorumuz kan testi yaptı onayladı çünkü daha görünmüyordu..
deniz1958 senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah önümüzde daha uzuuun bir zaman var..senin göründü mü hamileliğin ultrasound da?