2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı o z<aman...annenler bakıyorsa cok sanslısın.bakıcıya gerek kalmamış.

eşim şehir dışında çalışıyor bizde annemlerde kalıyoruz.annem çok ilgileniyor Arda'yla,babam ve kardeşim çok seviyorlar bana pek düşmüyor:69 evdeyken sabah Arda uyanınca bende uyanmak zorunda kalıyordum şimdi annem Arda uyanınca yanımdan alıyor mamasını yediriyor,bezini değiştiriyor.hatta anneme diyorum eve geçince çok ararım bugünlerimi diye

Son düzenleme:
bekleyen lekeleri çıkarmıyor canım dediğin gibi
ama anında yıkarsam pekmez lekelerini bile çıkartıyor:))
keşke daha önce alsaydım,teşekkür ederim bu arada:))

tabi o bakımdan çok rahatım,kayınvalidem olmasa napardım bilmiyorum
Allah razı olsun ondan

kızlar kilo durumunuz nasıl?doğum kilolarınızın tamamından kurtulabildiniz mi?ben 55 kg ile hamile kaldım 68 kg ile doğuma girdim,doğumda 3 kg gitti-1 hafta sonrası da 5 kg gitti sonradan 2 kg daha aldım,yani şu an 62 kiloyum.zayıflamak istiyorum ama emzirdiğim için destekleyici birşey kullanamıyorum ve ben diyet yapma özürlüyüm kesinlikle diyet yapamıyorum.aslında eşim gelmeden çıtı pıtı olsam süper olur ama şimdilik pek mümkün görünmüyor.

merhaba bende şubat annesiyim,bebeğinizin hiçbirşey yemediğinden bahsetmişiniz 1 ay önce bende aynı şeyleri yaşamıştım.okuyunca yazdıklarınızı cevap verme gereği duydum.benim bebeğimde aynı şekildeydi doktora götürdük ve o ay sadece 300 gr almıştı ve doktor bunun üzerine birsürü kan-kaka- idrar testleri istedi yaptırdık. ve sonucunda kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı.idrar yolu enfeksiyonu aşırı derecede iştahsızlık yapıyor.bebeğimin iştahı biraz açıldı ama şimdide dişleri birtürlü çıkamadığı için huysuzluk ve iştahsızlığı başladı ama asla eskisi gibi değil.bu hastalık yüzünden bebeğim ayına göre kilosu diğer bebeklerden geri kaldıen son 6 aylıkken 6 kg dı(((((((

benim de kilolar duruyor.oğlanla uğraşmaktan doğru düzgün bişey yediğim de yok ama nedense kilo verdiğim de yok.ben de 62 kiloyum.umarım eski halime dönebilirim.

Sağol canım.. Oğlum baştan beri böyle yemeği reddetse iştahsız derdim ama biz gayet güzel bir başlangıç yapmıştık ek gıdaya.. 1,5 ay böyle gitti. Bayıla bayıla yediği şeyler; yumurta, yoğurt, meyve, muhallebiydi. Diğerlerini ise biraz kendiliğinden biraz oyunla yiyordu bir şekilde. Yani en çok üzüldüğüm o halinin gitmiş olması..

Ben hamile kaldığım kilonun da altındayım maalesef.. Zayıf olsak bir dert kilolu olsak başka.. Brrr...

Bizde yaptırdık geçen hafta kan-idrar tahlili.. Temiz çıktı çok şükür. Doktor tek sebep üst dişlerin gelişi muhtemelen dedi.. Benim de bağladığım sebep buydu. Umarım bir an önce çıkar ve kurtuluruz. Biz kiloda hep geriyiz doğum kilomuzdan dolayı.. İnşallah siz bir an önce toparlarsınız.

bende uzun bir süreden sonra ilk defa bugün tartıldım
51 küsür çıktım.1 kilom kalmış

wera inşallah düzelir yavrun
bizim de dün çok iştahsızdı
canım sizin kaç dişiniz çıktı ki?
biizm 2 diş çıktı,sanırım bundan sonra üstten çıkacak
güç bela yediriyorum
idrar yollarında iltihap nasıl anlaşılıyor kızlar?
tahlil yapmadan?

dirim,
idrar yolu enfeksiyonu çok ciddi iştahsızlık yapar,ateş,kusma,halsizlik..vs gibi belirtileri olur.
yalnız bazı durumlarda hiç belirti de vermeyebilir demişti bize doktorumuz.eğer şüphen varsa bir tahlil yaptır.bebğin erkek galiba,kolay olur.kızlar için tam bir işkence oluyor,3-4 gün uğraştığımızı bilirim
idrar yolu enfeksiyonu deyince aklıma hemen yyağmur geliyor.yazmamış ne zamandır,bebiş nasıl acaba??
kızım 19 ocak doğumlu,alt iki dişimiz var,henüz üstler yok.belirti de yoktu ama bugün çıldırmış gibi üst damaklarını kaşımaya başladı.bakalım,ne zaman görünecekler.

ben de hamile kaldığım kilodayım,nerdeyse doğum yaptığımdan beri,daha aşağılara düştüğüm de oldu.
kilo konusunda sıkıntım yok çok şükür,yalnız göbek çok enteresan.bazen dümdüz,hiç doğum yapmamaış gibi,bazen de 5 aylık hamile gibi(kendi hamileliğimdeki:) belli ki karın bölgesi sıkılığını kaybetmiş,dışarı fırlamak için fırsat kolluyor ,regl dönemi yaklaştığında,sindirim problemleri olduğunda,biraz fazla sıvı tükettiğimde koca bir göbeğim oluyor malesef

bu hafta doktora gittiğimizde sorayım doktora
bizimde dün üstten dişimiz çıktı.1 er ay arayla çıktı 3 diş
benim göbeklede fazla bir problemim yok aslında
hamileyken fazla büyümedi karnım,kıyafetle belli değilde
çıplak bakınca az belli oluyor tabi

İnşallah canım teşekkür ederim. Bizim alt dişler çıkalı 2 ay oldu. Üstlerin belirtileri uzun zamandır var. Zaten iştahsızlığını da ona bağlıyorum. Dün dişlerini çok kaşıdı, eli hep ağzındaydı. Akşama doğru ise dişini kaşımak istedikçe canı yandı ağladı. Gece zor olacak diye düşünmüştüm ama gece her zamanki gibiydi. Kabarık kabarık üstler.. Bir an önce gelsin artık inşallah..

İdrar yolu enfeksiyonu Esra'nın dediği gibi bazen anlaşılamayabiliyor. Yine dediği gibi iştahsızlığa neden oluyor. Ayrıca bazı bebekler çişini yaparken zorlanıyor, ıkınıyor ya da ağlıyor yandığı için..

wera bizimde 2 gündür ağzını kilitliyor,yerken ağlıyordu
bide baktım üst dişi çıkmış dün
sanırım seninkide dişten,inşallah düzelir dediğim gibi
bizimde ne zamandır belirtisi vardı,biz alttan beklerken üstten çıktı.
bende doktora sorayım diyorum.bu hafta randevumuz var.

ahh şu dişleri bir çırpıda çıkarsakta kurtulsak yaa.
bizimde alttan 2 dişimiz çıktı nerdeyse 2 ay oldu ama üstlerde bişey yok şimdilik. yalnız kızım ne bulsa ağzına götürüp dişetlerini kaşıyor. şu diş jellerinden aldık ama onuda sürdürmüyor ki parmağımızı yalıyor daha sürmeden.

biz henüz emeklemiyoruz, yürüteçi koltuk olarak kullanıp öylece duruyoruz, herşeye gel geeell yapıyoruz, uykumuzda deli dana gibi dönüyoruz ( ki hiçbir zaman yatırdığım yerde bulamıyorum nasıl o derece dönüyor anlamış değilim) desteksiz oturabiliyoruz sadece.

bide 2 gündür ishal oldu sanırım, günde bireke ıkına sıkına kaka yapan çocuk, şimdi 3-4 kere yapıyor. bugün dikkat ettim de sümüksü bi kıvamdaydı. umarım normaldir bu durum.

şimdilik bizde durumlar böyle güzel anneler :):)

Arda birkaç gündür geceleri çok huzursuz,uykusundan ağlayarak uyanıyor.bugün doktora götürdüm üst dişlerini çıkaracaktır onun huzursuzluğu olabilir dedi.muayenesinde hiç bir sorun çıkmadı,yalnız bizim uzun zamandır geçmeyen bir öksürüğümüz var alerjik olabileceğini düşünüyor doktorumuz.bugün, eğer istersek alerji takibi için başka bir şehire sevk edebileceğini söyledi.en kısa zamanda sevkini isteyeceğim uzman kişiler tarafından takibinin yapılıp o yönde tedavinin yapılması daha mantıklı.umarım en kısa zamanda kurtulur şu öksürükten

kızlar çok geçmiş olsun
inşallah düzelir yavrularınız
bizde aynı durumdayız,gece uyumadı sıpa,ateşi çıktı.bugünde huzursuz
üstten dişimiz çıkmıştı birkaç gün önce,sanırım bi daha çıkacak
kızlar üst diş daha zor çıkıyor sanırım?araştırmalarıma göre
alt dişte böyle olmamıştık hiç.
sizlerdede diş sıkıntısı var gibime geldi

kkızlar slm çok uzun zaman oldu topiğe yazmayalı kuzucuklarımız hep aynı sıkıntıyla boğuşuyo sanırım benim kızımda diş sıkıntısı çekiyo ve doğru dürüst hiç birşey yemez oldu bi de küçük halamız sayesinde grip olduk of ki ne of ana kız burun tıkanıklığı ve öksürük çekiyoruz rabbim hepimizin bebişlerine sağlık wersin her zaman öptüm sizleri ve kuzularınızı

evet canım üst dişler daha zor.alt dişlerimiz 1 gün arayla çıkmıştı ve ne ateş ne huzursuzluk yaşamamıştık sadece ishal şikayetimiz olmuştu o kadar.şimdi ne ararsan var.

evet canım üst dişler daha zor.alt dişlerimiz 1 gün arayla çıkmıştı ve ne ateş ne huzursuzluk yaşamamıştık sadece ishal şikayetimiz olmuştu o kadar.şimdi ne ararsan var.
aynen canım kaç gündür huzursuz,emmek bile istemiyor
doktora götüreceğiz,idrar yolları enfeksiyonundan korkuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…