- 28 Kasım 2008
- 2.127
- 771
- 38
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.361
ıyı o z<aman...annenler bakıyorsa cok sanslısın.bakıcıya gerek kalmamış.
bekleyen lekeleri çıkarmıyor canım dediğin gibiÜzüldüm buna, beklemişti demiştin ya belki de ondandır. Kayınvaliden konusunda da bence dert etme bebeğin onun torunu canı ona bir şey olsun ,zarar görsün istemez.Aceleci olma bence çalışmaya başla takipte ol hoşuna gitmeyen bir şey olursa olmasını istediğin şeklini doğrudan kayınvalidene söyle.Eşleri aracı yapmak, tecrübeyle sabit, hiç bir işe yaramıyor yaramadığı gibi kötüleştirebiliyor bile.Hiç canını sıkma bak ben ve pek çok anne bakıcıya
bırakıp gidiyoruz yemek yemesini bırak başına birşey gelir mi,aman kötü davranır mı,uyutabilir mi gibi düşüncelerde kalıyoruz.Ne mutlu sana ki kayınvaliden eşin gibi(tanımıyorum ama) birini bakmış büyütmüş bir insan bebeğine bakacak.Rahat ol bunun keyfini yaşa. Bizim gibi annelerede dua et :)
maşallah..çokıyıılosu da boyuda..bızım oglan 76 cm vardır ama kılosu çok daha azdır sızınbebekten..maşallah..
maşallah..çokıyıılosu da boyuda..bızım oglan 76 cm vardır ama kılosu çok daha azdır sızınbebekten..maşallah..
Hepinizin bebeklerine maşallah.Okurken içim burkuluyor bazen.. Bizimki oruçlu gibi doğru dürüst bir şey yemiyor kaç gündür. 1 ayı geçti zaten iştah falan gitti. Ne zaman geri gelir bilmem. İnşallah şu üst dişler çıkarken iştahını da getirir. Perişan oluyoruz beraber. Yemeyen çocuk çok zor derlerdi doğruymuş
Bugün midesine ne girdi derseniz nerdeyse hiçbir şey.. Kahvaltıyı reddetti. Oyun vs hiçbir şekilde yediremedim. Meyveyi ezip sütle vereyim dedim onu da 10 cc kadar içti. Çorba desen yarım çay bardağı. Yoğurt sanırım 10 gr kadar onu da sulandırıp ayran yaparak verdim. Ve biz hiç yememe lüksüne sahip değiliz. Kilo alıp toparlanmamız lazım bir an önce ama yok. Kendimi sürekli telkin etsem de başaramıyorum bugünlerde.. Ağlamaklı hallerdeyim.. Aman yiyen bebeğinizin kıymetini bilin, dibinde kaldı diye zorlamayın. Zira ben 1 ay öncesine kadar öyleydim. Güzel güzel yerdi son kaşıkları vericem diye uğraşırdım. Ne bileyim o günleri böyle arayacağımı
kızlar kilo durumunuz nasıl?doğum kilolarınızın tamamından kurtulabildiniz mi?ben 55 kg ile hamile kaldım 68 kg ile doğuma girdim,doğumda 3 kg gitti-1 hafta sonrası da 5 kg gitti sonradan 2 kg daha aldım,yani şu an 62 kiloyum.zayıflamak istiyorum ama emzirdiğim için destekleyici birşey kullanamıyorum ve ben diyet yapma özürlüyüm kesinlikle diyet yapamıyorum.aslında eşim gelmeden çıtı pıtı olsam süper olur ama şimdilik pek mümkün görünmüyor.
aynı benım buyuk oglanı anlatıyorsun...nasıl yaşıyordu yemeden dıye kafayı yıyorduıum...çok dualar ederek ıkıncıyı dogıurdum..iştahlı oldu çok sukur...
çok çok yemesede çogu seyı tattırabılıyorum..çıglık atıp aglamıyor abisi gıbı..
allah kolaylık versın sana canım..
kızlar kilo durumunuz nasıl?doğum kilolarınızın tamamından kurtulabildiniz mi?ben 55 kg ile hamile kaldım 68 kg ile doğuma girdim,doğumda 3 kg gitti-1 hafta sonrası da 5 kg gitti sonradan 2 kg daha aldım,yani şu an 62 kiloyum.zayıflamak istiyorum ama emzirdiğim için destekleyici birşey kullanamıyorum ve ben diyet yapma özürlüyüm kesinlikle diyet yapamıyorum.aslında eşim gelmeden çıtı pıtı olsam süper olur ama şimdilik pek mümkün görünmüyor.
merhaba bende şubat annesiyim,bebeğinizin hiçbirşey yemediğinden bahsetmişiniz 1 ay önce bende aynı şeyleri yaşamıştım.okuyunca yazdıklarınızı cevap verme gereği duydum.benim bebeğimde aynı şekildeydi doktora götürdük ve o ay sadece 300 gr almıştı ve doktor bunun üzerine birsürü kan-kaka- idrar testleri istedi yaptırdık. ve sonucunda kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı.idrar yolu enfeksiyonu aşırı derecede iştahsızlık yapıyor.bebeğimin iştahı biraz açıldı ama şimdide dişleri birtürlü çıkamadığı için huysuzluk ve iştahsızlığı başladı ama asla eskisi gibi değil.bu hastalık yüzünden bebeğim ayına göre kilosu diğer bebeklerden geri kaldıen son 6 aylıkken 6 kg dı (((((((
bende uzun bir süreden sonra ilk defa bugün tartıldım
51 küsür çıktım.1 kilom kalmış
wera inşallah düzelir yavrun
bizim de dün çok iştahsızdı
canım sizin kaç dişiniz çıktı ki?
biizm 2 diş çıktı,sanırım bundan sonra üstten çıkacak
güç bela yediriyorum
idrar yollarında iltihap nasıl anlaşılıyor kızlar?
tahlil yapmadan?
kızlar çok geçmiş olsun
inşallah düzelir yavrularınız
bizde aynı durumdayız,gece uyumadı sıpa,ateşi çıktı.bugünde huzursuz
üstten dişimiz çıkmıştı birkaç gün önce,sanırım bi daha çıkacak
kızlar üst diş daha zor çıkıyor sanırım?araştırmalarıma göre
alt dişte böyle olmamıştık hiç.
sizlerdede diş sıkıntısı var gibime geldi
aynen canım kaç gündür huzursuz,emmek bile istemiyorevet canım üst dişler daha zor.alt dişlerimiz 1 gün arayla çıkmıştı ve ne ateş ne huzursuzluk yaşamamıştık sadece ishal şikayetimiz olmuştu o kadar.şimdi ne ararsan var.