- 28 Kasım 2008
- 2.127
- 771
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.381
aynen canım kaç gündür huzursuz,emmek bile istemiyor
doktora götüreceğiz,idrar yolları enfeksiyonundan korkuyorum
inşallah korktuğun çıkmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım kaç gündür huzursuz,emmek bile istemiyor
doktora götüreceğiz,idrar yolları enfeksiyonundan korkuyorum
inşallah canım:2:inşallah korktuğun çıkmaz.
Arda birkaç gündür geceleri çok huzursuz,uykusundan ağlayarak uyanıyor.bugün doktora götürdüm üst dişlerini çıkaracaktır onun huzursuzluğu olabilir dedi.muayenesinde hiç bir sorun çıkmadı,yalnız bizim uzun zamandır geçmeyen bir öksürüğümüz var alerjik olabileceğini düşünüyor doktorumuz.bugün, eğer istersek alerji takibi için başka bir şehire sevk edebileceğini söyledi.en kısa zamanda sevkini isteyeceğim uzman kişiler tarafından takibinin yapılıp o yönde tedavinin yapılması daha mantıklı.umarım en kısa zamanda kurtulur şu öksürükten
kkızlar slm çok uzun zaman oldu topiğe yazmayalı kuzucuklarımız hep aynı sıkıntıyla boğuşuyo sanırım benim kızımda diş sıkıntısı çekiyo ve doğru dürüst hiç birşey yemez oldu bi de küçük halamız sayesinde grip olduk of ki ne of ana kız burun tıkanıklığı ve öksürük çekiyoruz rabbim hepimizin bebişlerine sağlık wersin her zaman öptüm sizleri ve kuzularınızı
selam arkadaşlar,
bizim alt iki dişimiz 6.ayda çıkmıştı..şimdilerde yine çok sancili gunler yaşiyoruz...sormak istediğim,alt iki dişten sonra benim bildigim üst iki diş sonra üst yanlar çıkar değilmi? yok bizim oğlanınki öle çıkmıyor; alt iki diş çıktı şimdi üst yanlar çıkıyor ve alt yanlar...yani üst önler yok şuan..acaba normalmidir bu ya
gittik canım bişey çıkmadı.doktor diştendir dedigünaydın kızlar,hepinize mutlu bir haftasonu dilerim.
2 gündür bizim burda hava yağışlı,gri bulutlar var içim karardı iyice ya ben yazı seviyorum
dirim gittiniz mi doktora?
sağol canım,bizimkininde iştehı gitti,güç bela yedirmeye çalışıyorum(sheker_cat ve dirim geçmiş olsun. Şu dişler gelsin diye yatıp kalkıp dua ediyorum valla. Tabi gelmekle kalmayıp düzelsin diye de.. canıma yetti bu iştahsızlık..
sağol cnm iyi dileklerin için.inşallah bişeyi yoktur ve öksürükten çabucak kurtulur .
iştahsızlık ara ara bizimkinde de oluyor cnm.biran önce çıkarsalar şu dişleride hem kendileri rahatlasa hemde biz.gittik canım bişey çıkmadı.doktor diştendir dedi
ama feci iştahsızız.günde 4-5 defa kaka yapıyoruz.ağlamalarımız gitti ama yeme sıkıntımız arttı
sağol canım,bizimkininde iştehı gitti,güç bela yedirmeye çalışıyorum(
kuzeyyıldızı canım
bizim önce alt iki dişimiz,sonrada üst önden bir diş çıktı.şimdi alt yanlar belirmiş
arkadaşlar yaa sizin bebekler nasıl gece, yani benim kızım 8 ay 6 günlük ve doğduğundan beri 2-3 saatten fazla uyumazdı zaten çok sık uyanır gece emer hemen uyurdu ama şimdi 2 haftaya yakın oldu saatte bir yarım saatte bir uynıyo emer gibi yapıyo emmiyoda fazla ve dakikalarca sallamama rağmen dalamıyo sallamayı bırakınca zart die açıyo gözlerini, bittim resmen enerjim kalmadı uykusuzluktan, sizde varmı böyle uyumayan bebek yaa ( 8 aydır uykuya hasretim resmen ...
merhaba kızlar,
bugün Arda'nın takibi vardı:kilosu 9300 gram,boyu 70 cm ve baş çevresi 46 cm olmuş.
teşekkürler canımmaşşallah size :)
cancer maşallah size canım
marlo bizimde aynı gece sürekli ağlayark uyanıyor,doğduğundan beri
eğer sık uyanırsa dişi çıkıyo bizimkinin anlıyoruz artık,her ay bir diş çıkartıyoruz nerdeyse
yağmur biz yürüteç almadık,şimdilik koltukaltından tutup biz yürütüyoruz
herşeye para gidiyor açıkçası almak istemedim,mama sandalyeside almadım
olurya kullanmassa çok üzülürüm,dönenceye bir sürü para verdik
hiç suratına bakmıyo sıpa
arkadaşlar yaa sizin bebekler nasıl gece, yani benim kızım 8 ay 6 günlük ve doğduğundan beri 2-3 saatten fazla uyumazdı zaten çok sık uyanır gece emer hemen uyurdu ama şimdi 2 haftaya yakın oldu saatte bir yarım saatte bir uynıyo emer gibi yapıyo emmiyoda fazla ve dakikalarca sallamama rağmen dalamıyo sallamayı bırakınca zart die açıyo gözlerini, bittim resmen enerjim kalmadı uykusuzluktan, sizde varmı böyle uyumayan bebek yaa ( 8 aydır uykuya hasretim resmen ...