• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,öncelikle bebişi hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.inşallah bir an önce düzelirler.

ben mama sandalyesi kullanıyorum.oğlum yeni doğduğu zaman almıştım.0-3 yaş arası kullanılabiliyor.tabi ilk zamanlar ana kucağı olarak kullanılıyor,oyuncakları filan var.daha sonra mama sandalyesi,sonra da masada normal sandalye gibi kullanılabiliyor.mama sandalyesi alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.markası chicco,modeli polly magic.

geçmiş olsun kuzucuğa onlar hasta olunca ben kahroluyorum , benim kızımında geçen hafta 3 gün ateşi düşmedi ,doktorumuz boğazlarından şüphelendi ama hemen antibiyotiğe başlamadı , 3 gün 4 saat ara ile pedifen ve calpol verdim. sürekli ıslak sirkeli bez koydum koltukaltlarına başına , Allahım ne günlerdi kızım gülmeyi unutmuştu hep ağladıı hep ağladı.neyseki ateş düştü , bu seferde ağzında komple yara çıktı.doktorumuz boğaz değil dişlerden dedi , antibiyotiğe başlamadık, b vitamini verdi , şimdi çok şükür Rabbime ii,ama hala görünürde diş yok..

sağol canım sizede geçmiş olsun.gerçekten onlar hasta olunca insan kendinden geçiyor.bugün 2 saatlik uykuyla duruyorum çok şükür ateşi düştü.ılık duş,sirkeli su vs.herşeyi denedik ama düşmedi bir türlü.hatta hemşire arkadaşım var sirkeli suyun hiçbir artısının olmadığını ılık suyun daha etkili olduğunu söyledi o şekildede denedim.dönüşümlü olarak verdiğim ateş düşürücüler işe yaradı sanırım umarım bununla geçmiş olur.

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

cancer; çok geçmiş olsun ya kıyamam ben Arda'ya :(

yyagmur; idrar yolu enfeksiyonu diyince tüylerim diken diken oluyor. Liseden beri bende müzmin bir hastalıktır. Hamileliğimde de çok çektim ve ne yazık ki yavrumun küçük ve erken doğmasına neden oldu. Allah yardım etsin yavruna.. Gitsin bir daha gelmesin inşallah..

teşekkür ederim canım. amiiinnnn

hasta olan bütün bebeişlere geçmiş olsun diyorum.
ben de bugün sipariş ettim mama sandalyesi, netten araştırdım ve chıcco polly magıc aldım. bir kullanamalım bakalım nasıl olacak. ama daha önce almadığıma da pişman oldum çünkü ana kucağı olarak kullanılıyor altı aydan önce.

sağol canım sizede geçmiş olsun.gerçekten onlar hasta olunca insan kendinden geçiyor.bugün 2 saatlik uykuyla duruyorum çok şükür ateşi düştü.ılık duş,sirkeli su vs.herşeyi denedik ama düşmedi bir türlü.hatta hemşire arkadaşım var sirkeli suyun hiçbir artısının olmadığını ılık suyun daha etkili olduğunu söyledi o şekildede denedim.dönüşümlü olarak verdiğim ateş düşürücüler işe yaradı sanırım umarım bununla geçmiş olur.

geçmiş olsun. umarım biran önce sağlığına kavuşur bebiş.

hasta olan bütün bebeişlere geçmiş olsun diyorum.
ben de bugün sipariş ettim mama sandalyesi, netten araştırdım ve chıcco polly magıc aldım. bir kullanamalım bakalım nasıl olacak. ama daha önce almadığıma da pişman oldum çünkü ana kucağı olarak kullanılıyor altı aydan önce.

bende 3 gün önce aldım, baby 2 go. fena sayılmaz. kızım gündüzleri anneannede olduğu içim şimdilik sadece 2 kez kullandık. çok yer kaplıyor ama umarım işimize yararda aldığımıza değer.

canım çok geçmiş olsun,inşallah düzelir.
Evet uzun zamandır yoktum nerdeyse 1 sene oldu.

Bulut bende aynı şeyi düşünüyorum
millet kendi çocuğuna baksın
milletinki mükemmel zaten

kızlar siz oturtarak mı yediriyorsunuz yoksa yatırarak mı?
Ben kafasının altına yastık koyuyorum hafif
öyle yediriyorum
oturtarak verdiğimde hep dışarı dökülüyor zor oluyor.

hoşgeldın canım..nerlerdeydın...gelmışşın...bebişin nasıl...

günaydın kızlar.
Arda 2 gündür çok ateşli akşam acile gittik.boğazında enfeksiyon var dedi ateş düşürücü iğne yaptı ve yine antibiyotiğe başlayacağız.

Bulut sakin ol canım benim bebeğimde aynı inan hiçbirşey yemiyor.uğraşıyorum birşeyler hazırlıyorum 2 kaşık yiyor gerisi çöpe.bazen zorla yedirmeye çalışıyorum bu seferde tiksiniyor ve kusuyor.1 hafta önce tartıldığında 8300 grdı.kilo konusunu dert etme lütfen yeter ki sağlıklı olsun etrafına kulağını tıka yoksa insanı 2 günde ruh hastası yaparlar.ağzından çıkanı duymayanlara sende cevabını ver unutma sen iyi olursan bebişin iyi olur sıkma canını:71:

canımmmm..çok gecmış olsun..şimdı nasıl oldu arda...ıyı mı..

canım her türlü şeyi veriyorum 2 kaşık sonra ağzını kilitliyo tiksinmesin diye zorlamıyorum sınıf öğretmeniyim bildiğim bütün şarkılar oyunlar hepsini söylüyorum artık aşıklar gibi uydurmayada başladım inanır mısın tv ye karşı olduğum halde onu bile açıyorum belki dikkati dağılır yer diye ev zdükkana döndü her türlü file rende tabak kaşık ekmek vb. şırınga ile bile deniyorum hemşire tavsiye etmişti yok yemiyo çok hareketli zaten 5 dk arkamı dönüyorum odadan çıkıyor 1 aydır emekliyo kendi oturuyor anne baba dede mama meme annane eyze vb. Kelimeleri söylüyo tek sıkıntımız çıkmayan dişler ve yemek offffffffff

canım bızım oglanda canı ıstemedımı agzını kılıtlıyor..sarkı türkü şaka yapıp güldüreyım dıyorum..dudakları kapalı gülüyor..zorlamıyorum..gercekten alıskanlık halıne gelır dıye korkuyorum..

hoşgeldın canım..nerlerdeydın...gelmışşın...bebişin nasıl...
canım kk yı açamadım,doğum yaptıktan sonrada evde internet yoktu,işe başladım ki kk açılıyor
oğlum iyi çok şükür,diş çıkardık.bizde ağzımızı kilitliyoruz,ama ben zorda olsa kaşıkla açıp veriyorum
dediğin gibi alışkanlık yaparsa yandım,ilerde hiç açamam

selam anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız:71:
ben şubat annesiyim bi sorum olacak size
yumurtayı her sabah mı veriyosunuz yoksa iki günde bir mi:44:

yasmiin,bal10 ve adilemir geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
adilemir, arda hastalık yönünden daha iyi ama eşim şehir dışına çıktı şimdide o yüzden çok huysuz sanırım arıyor babasını.umarım babasının yokluğuna çabuk alışır çünkü eşim 4-5 ay kadar yanımızda olmayacak :31:

yasmiin,bal10 ve adilemir geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
adilemir, arda hastalık yönünden daha iyi ama eşim şehir dışına çıktı şimdide o yüzden çok huysuz sanırım arıyor babasını.umarım babasının yokluğuna çabuk alışır çünkü eşim 4-5 ay kadar yanımızda olmayacak :31:

demek babanız yok bi süre çok üzüldümmm. benim eşimde sürekli şehir dışına gidip çalışıyordu işi gereği 10 gün -12 gün gelmediği oluyordu. çok zor oluyor hem anne için hem bebek için. Allah'tan iş değiştirdi de rahatladık.
bian önce kavuşmanız dileğiyle...

demek babanız yok bi süre çok üzüldümmm. benim eşimde sürekli şehir dışına gidip çalışıyordu işi gereği 10 gün -12 gün gelmediği oluyordu. çok zor oluyor hem anne için hem bebek için. Allah'tan iş değiştirdi de rahatladık.
bian önce kavuşmanız dileğiyle...

çok teşekkür ederim canım.dediğin gibi çok zor oluyor oğlum çok arıyor babasını tabi bende ayrı yaşıyorum onsuzluğun burukluğunu:17:ama elden gelen birşey yok yaşam şartları bunu gerektiriyor.bulunduğumuz yerde sezon artık bitiyor ve oğlumuza en iyi geleceği sağlayabilmek için bu günleri yaşamak zorundayız.

Back