• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar facebookta grup kurdum. Bebeğimizle ilgili paylaşımlarımızı daha rahat yapmak amacıyla.. Buradan katılımın fazla olmasını çok isterim. İsteyenleri bekliyorum..

benimki koray..
inşallah sever..
benbugün sebze çorbasına yarım pateteste ekledim güzel oldu..
bebeklerimiz için ek besin öneri ve tariflere bi topik açtım..
tarifler için orayada bi bakın..
bol bol ekliyorum..
bu arada mercimek gaz yapmıyormu?nasıl yapıyorsun tarifini yazarmısın?
ben 2 gün tarhana verdim..
içinde nohut olduğu için 2 gün gazdan uyumadı..
bide tavuk çorbasının tarifini isticem..

emmiyor canım we_ra..
6 aylık aşı dönüşü bitti emme işi:(:(
sağmaya sağmayada gidecek süt..
yıldım artık..
1 aydır sürekli deniyorum ama olmadı..
sende sık sık sağ..
o topiğe de bakıcam mutlaka,sağol...mercimeği ilk gün az verdim 5 kaşık kadar hiç bişey olmadı.ertesi gün 1 çay bardağı kadar içti çok şükür hiç bişey olmadı
tavuk çorbasını da şöyle yaptım
tavuk göğsünü haşaladım 1 kibrit kutusu kadarını incecik didikledim
yarım domatesi rendeleyip 1 tatlı kaşığı zeytinyağıla hafif kavurdum sonra üstüne 1 su bardağı su koydum(istersen tavuğun suyu da olur) ve 1 tatlı kaşışı kadar pirinç attım su kaynayınca tavuğu da koydum.pirinç pişince tamaaam.benmki 2 günde anca yedi:27:

diş krizi bizi de tuttu arkadaşlar.daha doğrusu 1 tane diş öıktı ama huy aynen devam ediyor,herhalde 2. de çabuk gelecek,yani inşallah çabuk gelir.bugün tam 1 hafta oldu,kızım kaşık görünce ağlama krizlerine giriyor.hiçbir şey yediremiyorum,yani zaten durumumuz pek parlak değildi biliyorsunuz ama oyunla vs. ile yediriyordum.şimdi gözlerinden pıtır pıtır yaşlar akıtıyor.zorlayamıyorum.gece yarısı olmak üzere.sanırım dün gece 12 den bu tarafa 3-4 öğün ancak yedi.hiçbirini de doyasıya değil.gözlerinin önü çöktü bebeğimin.
sakin olmaya çalışsam da olamıyorum bazen,kendimden korktuğum anlar oluyor.psikolojim hiç iyi değil.
herkes böyle mi çıkarttı dişi,ne zaman düzelecek???

kızlar bebişleriniz için mama sandalyesi kullanıyormusunuz???

daha almadım canım kızım hiç bişey yemiyor gün boyu 200 gram ek gıdayı ancak yiyor onuda döke saça artık çıldırıcam gezmeye bile gitmek istemiyorum herkes çok küçük diyo densizin biri bu cüce gibi dedi ayyy ağlıycam şimdi

selam kızlar ben geldim
siz bayağı bir çorba vermeye başlamışsınız
ben bitek sebze veriyorum,daha tahıllara geçemedik

benimki koray..
inşallah sever..
benbugün sebze çorbasına yarım pateteste ekledim güzel oldu..
bebeklerimiz için ek besin öneri ve tariflere bi topik açtım..
tarifler için orayada bi bakın..
bol bol ekliyorum..
bu arada mercimek gaz yapmıyormu?nasıl yapıyorsun tarifini yazarmısın?
ben 2 gün tarhana verdim..
içinde nohut olduğu için 2 gün gazdan uyumadı..
bide tavuk çorbasının tarifini isticem..

emmiyor canım we_ra..
6 aylık aşı dönüşü bitti emme işi:(:(
sağmaya sağmayada gidecek süt..
yıldım artık..
1 aydır sürekli deniyorum ama olmadı..
sende sık sık sağ..

canım topik nerde göremiyorum
tarhanayı nasıl yapıyorsun?
birde bebek bisküvisini doktorlar pek önermiyorlar diye biliyordum

canım 6 aylık kilomu 7 aylık mı?
benimki de 66 cm boyu.49 cm doğmuştu zaten sıpa biraz kısa doğdu
benimkide 19 ocak doğumlu.3600 doğdu
en son 7890 gramdı,sıpaya zorla yediriyorum artık
azcık kilo alsın diye
6 aydan itibaren kilo alımı azalıyormuş zaten:(

canım 6 aylık kilomu 7 aylık mı?
benimki de 66 cm boyu.49 cm doğmuştu zaten sıpa biraz kısa doğdu
benimkide 19 ocak doğumlu.3600 doğdu
en son 7890 gramdı,sıpaya zorla yediriyorum artık
azcık kilo alsın diye
6 aydan itibaren kilo alımı azalıyormuş zaten:(

7. ay kilosu 4.aya kadar 1kg alıyordu her ay 3 ayda 800 gram aldı idrar yolları rahatsız dr takibinde

7. ay kilosu 4.aya kadar 1kg alıyordu her ay 3 ayda 800 gram aldı idrar yolları rahatsız dr takibinde
anladım canım bende 4.aya kadar sadece 1 ay bir kilo alabildik
hep az az aldı,bizde diş çıkartıyoruz o yüzden iştahımız az.
kızların hiçbiri yok,hepsi facebookta sanırım

pek kimse gelmiyor artık sayfamıza off bu kız beni öldürecek yap dök yap dök yemiyor hiç bişey emiyor ama oda artık kilo aldırmıyor etrafımda kızımla olan bebekler var 9 kg bebek annesi zayıf diye üzülüyo ben öleyim o zaman yaa

pek kimse gelmiyor artık sayfamıza off bu kız beni öldürecek yap dök yap dök yemiyor hiç bişey emiyor ama oda artık kilo aldırmıyor etrafımda kızımla olan bebekler var 9 kg bebek annesi zayıf diye üzülüyo ben öleyim o zaman yaa
canım hiç mi yemiyor meyve püresi felan
ben ağzını kilitlediğinde zorla veriyorum yada elime oyuncak alıyorum
uçtu uçtu diyorum ağzını açıyor bakarken,
öyle öyle veriyorum

canım her türlü şeyi veriyorum 2 kaşık sonra ağzını kilitliyo tiksinmesin diye zorlamıyorum sınıf öğretmeniyim bildiğim bütün şarkılar oyunlar hepsini söylüyorum artık aşıklar gibi uydurmayada başladım inanır mısın tv ye karşı olduğum halde onu bile açıyorum belki dikkati dağılır yer diye ev zdükkana döndü her türlü file rende tabak kaşık ekmek vb. şırınga ile bile deniyorum hemşire tavsiye etmişti yok yemiyo çok hareketli zaten 5 dk arkamı dönüyorum odadan çıkıyor 1 aydır emekliyo kendi oturuyor anne baba dede mama meme annane eyze vb. kelimeleri söylüyo tek sıkıntımız çıkmayan dişler ve yemek offffffffff

canım her türlü şeyi veriyorum 2 kaşık sonra ağzını kilitliyo tiksinmesin diye zorlamıyorum sınıf öğretmeniyim bildiğim bütün şarkılar oyunlar hepsini söylüyorum artık aşıklar gibi uydurmayada başladım inanır mısın tv ye karşı olduğum halde onu bile açıyorum belki dikkati dağılır yer diye ev zdükkana döndü her türlü file rende tabak kaşık ekmek vb. şırınga ile bile deniyorum hemşire tavsiye etmişti yok yemiyo çok hareketli zaten 5 dk arkamı dönüyorum odadan çıkıyor 1 aydır emekliyo kendi oturuyor anne baba dede mama meme annane eyze vb. kelimeleri söylüyo tek sıkıntımız çıkmayan dişler ve yemek offffffffff

canım maşallah erken konuşmaya başlamış
bizimki sadece sesler çıkarıyor
sürünüyor ama dizlerinin üzerinde emeklemiyor daha
desteksiz oturuyor.ama dediğim gibi konuşamıyor
sen deyince şaşırdım
valla ben tiksinsin tiksinmesin zorla yediriyorum
babası iki zıplıyor ağzını açıyor gülüyor ben ağzına veriyorum hemen

erkencidir teyzesi kasımda doğmaya kalkmıştı ben evde tekken pek konuşmuyordu annemlerde kaldım 1 ay ev kalabalık elden ele dolaştı herkesle oynayıp duruyor onların seslerini taklit ediyordu bende inanamadım ama kalabalık çocuğu geliştiriyor

erkencidir teyzesi kasımda doğmaya kalkmıştı ben evde tekken pek konuşmuyordu annemlerde kaldım 1 ay ev kalabalık elden ele dolaştı herkesle oynayıp duruyor onların seslerini taklit ediyordu bende inanamadım ama kalabalık çocuğu geliştiriyor
maşallah canım bizimki kalabalığı sevmiyor.
herkes kucaklayıp sevmek istiyor
bizimki içini çeke çeke ağlıyor,cırlıyor sıpa sıkıntıya gelemiyor hiç
kalabalık geliştiriyor dediğin gibi

maşallah canım bizimki kalabalığı sevmiyor.
herkes kucaklayıp sevmek istiyor
bizimki içini çeke çeke ağlıyor,cırlıyor sıpa sıkıntıya gelemiyor hiç
kalabalık geliştiriyor dediğin gibi

Back