- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.241
anneler yürüteç kullanıyormusunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle Allah kavuştursun. İnşallah bir an önce eşinle aynı evde yaşamaya başlarsınız. Polly magic ile ilgili çok iyi şeyler duydum o yüzden bence hiç hayıflanma.. Bir de kilo meselesini hiç dert etme.. 23 kilo olup da oraya oturan çocuk tanımıyorum pek :)
bebeğime sabahları 60ml formül süt, haftada 2 defa sebze çorbası( bazı haftalar hiç vermiyorum) bazı zamanlar yoğurt ( her zaman bulamadığımız için taze) ve hergün çok az meyve püresi veriyorum. benim oğlum 9.400 kg ve 74 cm:. tam olarak yedinci ayımıza girdik. kılosu ve boyu en üst sınırlarda yani. ve kendimi kasıp ek gıdalara erken başladığım için de pişmanım. aslında başlamadık da girişimlerimiz oldu. ve öyle tıka basa yedirilen çocukların da neden daha zayıf olduğunu anlamıyorum doğrusu. ayrıca ilk aylarda atlattığımız idrar yolu enfeksiyonu, sünnetimiz de cabası.
biz de iyiyiz canım sağol...sen,nki m büyük benmki mi:)
kızım maşaallah çoooooooook iyiy yemek konusnda hiç üzmüyor beni,sebze çorbası dişinda herşeyi yiyo:76:
kilosu gayet iyi ama boyu 66cm(
emekliyouz biz,babababababa ve memememememe de diyo
anneler yürüteç kullanıyormusunuz?
bende bu yürüteç konusunda çok kararsızın kızlar yaa. uzmanlar sakıncalı olduğunu söylüyorlar. annem de ısrarla alalım çocuk basmasını öğrensin diyor. arada kaldım bende
ne kadar erken koymuşsunuz yürütece.yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz yürüteç tabi uzun zaman bırakmıyorum üstünde.
valla cnm uzun zaman üstünde bırakmadığın sürece pek sakıncalı olduğunu düşünmüyorum.klasik olacak ama bizim zamanımızda da vardı yürüteçler,o şekilde büyüyen erkek çocuklarının hepsi sorunlu mu şimdi?
o zaman şöyle diyeyim herkesin kendi tercihidir isteyen kullanır isteyen zararlı düşüncesiyle kullanmaz.ben kullanıyorum Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım ilerisini bilemem ama daha öncede söylediğim gibi üstünde uzun zaman bırakmıyorum.
yürüteç bacak arasına geldiği için zararlıysa şayet kanguru daha zararlı o halde.yürüteçte ayakları yere değiyor ama kanguruda öylebir şansı olmadığı için yerçekimine karşı koyamayarak aşağıya sarkıyor ve bacak arası daha fazla sıkışıyor.
oğlumda kanguru kullanıyorum ama kısa mesafeler için. annemlere kadar gidiyoruz 15 dakıka. daha uzun mesafede kullanmadım. ve ben kanguru merakımdan 14 kıloya kadar olan şimdi hatırlamayadım ismini ama 300 tl ye iyi bişiy almıştım
siz erkek çocukta kanguru kullanıyormusunuz?