yakında ek gıdaya başlayamamak diye bi başlık açcam
ne güzel tarifler yazmışsınız maşallah bebeklerinize. ben bikaç gündür berbat durumdayım kızım sadece anne sütü alıyor. oda almak denirse göğsümde süt kalıyor hep. onu bile bitirmiyo yani. zorla kaşıkla yedireyim diyorum kusuyor. iştah sıfır. kaç gündür çişini çok az yapıyor idrar tahlili için uğraşıyoruz ama dün bütün gün sadece 1 kere çiş yaptı o da torbası kaymış alamadık. aç aç duruyo öyle yavrum
büyük ihtimalle yine enfeksiyonu tekrarladı. bugün akşam yine uğraşcaz idrar alabilmek için. yarın da artık yeniden doktorla görüşcez. doğduğundan beri bu 4. olacak artık. çok yoruldum
korktuğum şey böbrek reflüsü olması. bitek yaptırmadığımız onun testi kaldı. bir de koruyucu bi ilaç varmış enfeksiyonun tekrarlamaması için. bunu da bi arkadaşımdan duydum bize doktor öyle bişey vermemişti. niye vermediyse anlayamadım. her enfeksiyon çocuğun gelişimini biraz daha yavaşlatıyor. artık doktorlara da kızıyorumm. böyle bi ilaç varsa niye bize daha önce verilmedi. sinirlerim çok bozuk ev aldı başını gidiyo benimse elim ayağım kalkmıyo. çocukmu hasta benmi anlayamadım. üzüntümden hastalandım resmen