- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.141
slm kızlar nasılsınız ayda 1 de olsa girmeye çalışıyorumm benim bebişvimin alt2 dişide çıktı başka dişi çıkan bebişler var mııı
maşallah bizim dişimiz daha 1 tane çoğusu 4 tane çıkarmış bilee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız ayda 1 de olsa girmeye çalışıyorumm benim bebişvimin alt2 dişide çıktı başka dişi çıkan bebişler var mııı
mrblar. eylülde bakıcımız olcak bebeğim 3.5 aylık olduğunda.
ben yarım gün çalşcam.sizce bakıcı bebeğin pasif olduğu daha çok uyuduğu zamanda mı gelmeli yoksa aktif uyanık oyun zamanında mı.
uyanık olduğu zamanlar benim gibi ilgilenmeyeceği kesin.
bir de bakıcıdan neler beklemeliyiz onunla neler konuşmalı neler istemeliyim.
selamlar herkese.uzuuuuuuuun zamandır giremiyorum özledim sizleri.eskilerden kimseler kalmamış CANCER im dışındaardacık hasta olmuş geçmiş olsun canım,dişleriniz de hayırlı olsun
bizden haberler;Mirayım 8500 gr oldu(10gün önce öyleydi:))oturabiliyo ve emekliyo artık.annesini mutfakta ziyaret ediyo
sebze çorbası sevmiyo ama ya da ben güzel yapamadım.sizin yaptığınız ve bebeklerin severk yediği tarifler var mı:26:
sağol canım.
dün fitil aldım gece uyumazsa verecektim ama diğer 2 güne göre daha rahat uyudu Allaha şükür, bende fitil vermek zorunda kalmadım.sizde bir deneseniz fitili hem kendi için hemde sizin için iyi olur.
kızlar nasılsınız? bu topiğe çok nadir girebildim ama artık fırsat bulabiliyorum..
6 aylık aşılarımızı olduktan sonra oğlum hiç bişey yememeye başladı..14 temmuzda oldu aşılar..
aşı olduğundan beri emmedi hiç..
iştahıda hiç yok...
aı günü 7250 idi..tam 1 gün sonra gittik 7150 ye düşmüştü..
cuma tartıldı tekrar ..
7350 geldi..
aşı sonrası doktora götürdük..
faranjit dedi.
ilaç verdi çoktan bitti ama iştahında bi artış yok..
o kadar üzülüyorumki..
yani tam 6 ay emzirebilmiş oldum
sizdede varmı bu durum..
bu arada hala dişimiz yok..
yemek yedirirken sinirden ağlıyorum çoğu zaman..
zevkle neler neler yapıyorum ama bir kaşık bile almadan ağzını kapatıyor...
boyuda 67 cm..
Sağol canım önerin için ama o kadar değişken ki bizimkinin durumu. Aniden deliriyor o zaman da içirebilirsem şurup veriyorum.
Bugün aşıda 8. günümüz ne küfürler ediyorum o aşıya ah ah.. Yemez oldu o günden beri. Aynen sinirimden ağlıyorum bazen.. Emme konusu zaten içimde yara kaldı. 3 aylıkken bıraktı sağıp veriyorum hala.. Allah yardımcımız olsun..
Sağol canım önerin için ama o kadar değişken ki bizimkinin durumu. Aniden deliriyor o zaman da içirebilirsem şurup veriyorum.
Bugün aşıda 8. günümüz ne küfürler ediyorum o aşıya ah ah.. Yemez oldu o günden beri. Aynen sinirimden ağlıyorum bazen.. Emme konusu zaten içimde yara kaldı. 3 aylıkken bıraktı sağıp veriyorum hala.. Allah yardımcımız olsun..
selamlar herkese.uzuuuuuuuun zamandır giremiyorum özledim sizleri.eskilerden kimseler kalmamış CANCER im dışındaardacık hasta olmuş geçmiş olsun canım,dişleriniz de hayırlı olsun
bizden haberler;Mirayım 8500 gr oldu(10gün önce öyleydi:))oturabiliyo ve emekliyo artık.annesini mutfakta ziyaret ediyo
sebze çorbası sevmiyo ama ya da ben güzel yapamadım.sizin yaptığınız ve bebeklerin severk yediği tarifler var mı:26:
her ikisi de canım miray görkem ismi seninki ne?canım ben genellikle bu tarifi uyguluyorum
1 kabak
1 havuç
1tatlı kaşığı irmik
1 yemek kaşığı pirinç
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı sıcak su
1 tutam nane
bütün sebzeleri rendeleyip zeytin yağı ile tancereye koy..
içine su nane ve pirinci ekleyip 2 dakika kavur..
ayrı bir kapta irmiği suyla karıştırıp boza kıvamına getir..
sebzeler pişince irmikli karışımı ekleyip 10 dk daha kaynat..
blendırdan geçir..
tadı çok güzel oldu..
istersen belki biraz pateteste ekleyebilirsin..
inşallah güzel olur?bu arada senin bebeğin adı miraymı görkemmi?
canımmmm hoşgeldin.evet kimsecikler gelmiyor buraya(eskilerden)geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim.Maşallah Miray'a madem mutfakta ziyarete geliyor ver eline soğanı soysun alışsın şimdiden mutfağa
canım anormallik senin yaptığın çorbada değil bebişlerde.Arda'da hiç sevmiyor sebze çorbasını ama geçenlerde bir arkadaş tarif vermişti kahvaltıda denedim yedi biraz.denemek istersen şu şekilde;çok az zeytinyağında domatesi pişiriyorsun üstünede yumurta sarısı kırıp pişiriyorsun,ben yumurta sarısının yarısını kullandım.ekmek içiyle yedirdim yedi.
aynen yaa fırsat olmuyo ki eskisi kadargelmez olur muyuz bende varım en eskilerden bebekler çok vakit alıyor bu ara defne buğlem idrar yollarından rahatsızlandı dişleri çıkmadı ama her an bekliyoruz kızımda kilo alamayanlardan 7 ocak doğumlu 6.800 gram BOYU66 cm yapıp yapıp döküyorum herşeyi ALLAHtan emiyor hala
aynen yaa fırsat olmuyo ki eskisi kadar
canım ben çok vermiyorum aşırı kilolu olmasın diye ama bebe büskivisi kilo aldırıyo diye biliyorum defne sever belki bi dene istersen
seninde 10 ocak mı canım doğum..
doğum tarihlerimiz aynı herhalde..
en azından sen sağıp veriyorsun..ne güzel içiyor sütünü (nazarlık koycaktım olmadı nedense yapamadım)
benim sağınca günde toplam 60 ya çıkıyor ya çıkmıyor..
çok üzgünüm çook:8
her ikisi de canım miray görkem ismi seninki ne?
bu arada tarif için teşekkürler canım deniycem umarım sever bunu.yayla,mercimek,tavuk çorbası çoook sevdi ama sebza yediremedim
Evet aynı gün mü ne güzel :) Ya sütüm o kadar dalgalı ki ( yani bir azalıyor bir çoğalıyor) verebildiğim her gün şükrediyorum. Seninki de emmiyor mu?