- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #30.121
bir hayli uzun zaman aradan sonra kızım bu sabah ağlattı beni yine sinirden.gece 3 te mama içti en son,hala yemiyor.artık onun aç durmasına değil kendime üzülüyorum.resmen çöktüm bu sıpanın yüzünden.
o kadar çok mızıklıyor ki...dişleri de kabarmamış.hani öyle olsa yine bir mazeretimiz olur.çok yoruldum çokkkkl
bir hayli uzun zaman aradan sonra kızım bu sabah ağlattı beni yine sinirden.gece 3 te mama içti en son,hala yemiyor.artık onun aç durmasına değil kendime üzülüyorum.resmen çöktüm bu sıpanın yüzünden.
o kadar çok mızıklıyor ki...dişleri de kabarmamış.hani öyle olsa yine bir mazeretimiz olur.çok yoruldum çokkkkl
yakında ek gıdaya başlayamamak diye bi başlık açcamne güzel tarifler yazmışsınız maşallah bebeklerinize. ben bikaç gündür berbat durumdayım kızım sadece anne sütü alıyor. oda almak denirse göğsümde süt kalıyor hep. onu bile bitirmiyo yani. zorla kaşıkla yedireyim diyorum kusuyor. iştah sıfır. kaç gündür çişini çok az yapıyor idrar tahlili için uğraşıyoruz ama dün bütün gün sadece 1 kere çiş yaptı o da torbası kaymış alamadık. aç aç duruyo öyle yavrum büyük ihtimalle yine enfeksiyonu tekrarladı. bugün akşam yine uğraşcaz idrar alabilmek için. yarın da artık yeniden doktorla görüşcez. doğduğundan beri bu 4. olacak artık. çok yoruldum korktuğum şey böbrek reflüsü olması. bitek yaptırmadığımız onun testi kaldı. bir de koruyucu bi ilaç varmış enfeksiyonun tekrarlamaması için. bunu da bi arkadaşımdan duydum bize doktor öyle bişey vermemişti. niye vermediyse anlayamadım. her enfeksiyon çocuğun gelişimini biraz daha yavaşlatıyor. artık doktorlara da kızıyorumm. böyle bi ilaç varsa niye bize daha önce verilmedi. sinirlerim çok bozuk ev aldı başını gidiyo benimse elim ayağım kalkmıyo. çocukmu hasta benmi anlayamadım. üzüntümden hastalandım resmen
özellikle kız bebeği olan annelere bi sorum olacak. kızımın bezinde yaklaşık 2 hafta olmuştur sanırım bu sıcaklar başladığında pembe kan gibi bi akıntı görmüştüm. bezine bulaşmış ve sildiğimde orasında da kalıntı vardı. doktora götürdük tahlilleri normal çıktı. doktor ürik asit kristali olduğunu susuz kaldığı için olabileceğini bol su vermemi söyledi. o günden beri sürekli elimde su biberonu kızımın ağzına ikide bir verip duruyorum. ama dün yine olmuş. bugün de yine. çok moralim bozuluyor. daha ne kadar su verebiliirm ki. içebildiği kadar veriyorum. benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda(
benim kızımda zaman zaman çok fena oluyo sürekli gezmek istiyo ya yürücek yada dışarıda gezecek eşimle kavga ettik dün akşam oturdum agladım sinirimden 1 saat bakamıyo hiç iş yapamaıorum artık az önce uyudu benimde uykum var halim yok ama hemen kendimi mutfaga attım temizlik için
slm kızlar nasılsınız ayda 1 de olsa girmeye çalışıyorumm benim bebişvimin alt2 dişide çıktı başka dişi çıkan bebişler var mııı
slm kızlar nasılsınız ayda 1 de olsa girmeye çalışıyorumm benim bebişvimin alt2 dişide çıktı başka dişi çıkan bebişler var mııı
kızımda yeniden enfeksiyon başlamış artı böbreklerinde kum varmışkum için yapılcak bişey yokmuş kendi kendisine dökecekmiş o pembe kırımızı akntının sebebi de buymuş sadece bol su içirmemi söyledi doktor. enfeksiyon için de bi laç verdi ama onu kustu kızım. bugün antibiyotik vermek zorunda kaldı diğer ilacı kusmasaydı yan etkileri çok azmış. ama kızım tadını beğenmedi. şimdi antibiyotik kullancaz. sonrasında da yine 6 ay boyunca koruyu olarak başka bi antibiyotik kullanmaya başlıcaz. tekrarlamasını önleyecekmiş.umarım benden haberler böyle. canım sıkkın.
bebeği hasta olan diğer annelere de geçmiş olsun.
merhaba hanımlar
arda 3 gündür hasta dün doktora götürdüm soğuk algınlığı dedi.2 tane şurup verdi.yavrum geceleri uyumuyor 2 gündür sabaha kadar ayaktayız uyusada 10-15 dk en fazla.burnu akıyor,gözleri sulanıyor ve öksürük var.umarım en kısa zamanda iyileşir.
we-ra başınız sağolsun canım,Rabbim mekanını cennet etsin.
bebişi hasta olan herkese Rabbim güç kuvvet versin.hani bir söz vardır''yavrumun hasta olduğuna değil huy değiştirdiğine yanarım''diye aynen öyle valla.çocuk hasta olunca huy değiştiriyor,hiçbirşeyden keyif almıyor,uyumuyor,yemiyor vs.
merhaba hanımlar
arda 3 gündür hasta dün doktora götürdüm soğuk algınlığı dedi.2 tane şurup verdi.yavrum geceleri uyumuyor 2 gündür sabaha kadar ayaktayız uyusada 10-15 dk en fazla.burnu akıyor,gözleri sulanıyor ve öksürük var.umarım en kısa zamanda iyileşir.
we-ra başınız sağolsun canım,Rabbim mekanını cennet etsin.
bebişi hasta olan herkese Rabbim güç kuvvet versin.hani bir söz vardır''yavrumun hasta olduğuna değil huy değiştirdiğine yanarım''diye aynen öyle valla.çocuk hasta olunca huy değiştiriyor,hiçbirşeyden keyif almıyor,uyumuyor,yemiyor vs.
Sağol canım amin..
Size de çok geçmiş olsun. Bizimki hasta değil ama 6 gündür iflahımız kesildi aşıdan sonra.. Ne yemek yiyor ne huzurlu uyuyor. Allahım şu günleri atlatırız inşallah bir an önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?