- 3 Ekim 2007
- 14.422
- 35.507
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #30.101
özellikle kız bebeği olan annelere bi sorum olacak. kızımın bezinde yaklaşık 2 hafta olmuştur sanırım bu sıcaklar başladığında pembe kan gibi bi akıntı görmüştüm. bezine bulaşmış ve sildiğimde orasında da kalıntı vardı. doktora götürdük tahlilleri normal çıktı. doktor ürik asit kristali olduğunu susuz kaldığı için olabileceğini bol su vermemi söyledi. o günden beri sürekli elimde su biberonu kızımın ağzına ikide bir verip duruyorum. ama dün yine olmuş. bugün de yine. çok moralim bozuluyor. daha ne kadar su verebiliirm ki. içebildiği kadar veriyorum. benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda(
idrar yolu enfeksiyonu gibi görünüyor. idrar KÜLTÜRÜ yaptırsanız iyi olur.
slm kızlar bebegım 20 ocak doğumlu
3500 kılo .50cm dogdu.8aylık dogdu ama..
kılo durumu ıyı gıderken 3aylıkken sunnet olduk .agrılar sızılar ,antıbıyotıkler,hastalıklar iğneler derken bıraz zayıf kaldı.su an 6,5aylık ve 8060gr ve 68 cm
merak edıorum sımdı.oğlum yattıgı yrde donebılıyor ıkı kolunu dondugunde altından cıkarabılıo..bı yere bıraktıgımda cok farklı yerlerde buluorum:))
ama desteksız oturamıor.sızınkılerde oylemı acaba cokmu sey beklıorum
ayrıca yuz ustu yatarken onune oyuncak koyuyorum uzanamaya caalıssın dıye ama hıç keyfını bozmak ıstemıoo..carsafı cekıo oyuncagı oyle alıo:))))))))))))))))))))))))
bedenden cok zekasını calıştırıo anlıcagınız.
merk edıorum sızın cocuklarınız neler yapabılıo???
canım ben nisan annesiyim benim oğlumda da var ve de bizim topikte başka bebeklerde de var.benim eşim de doktor ilk su kaybından oluyomuş galiba tahlil falan yaptırmadık çok sık görülen bi durummuş ama yine de sen bilirsin
idrar yolu enfeksiyonu gibi görünüyor. idrar KÜLTÜRÜ yaptırsanız iyi olur.
aynı sorunla bugün doktora gittik biz de,ve aynı şeyleri söyledi.tekrarlar mı şimdilik bilemiyorum ama üzülme bu kadar bak kaç kişi yaşamış.idrar yolu enfeksiyonundan çok çektiğin için bu kadar hassassın bence.Allah sağlık versin bebişlerimize
oğlum emeklemiyor ama yuvarlanarak evi dört dönüyor :)
kuzeyyıldızı bebeğinin kanepeyi tutarak ayağa kalktığını yazmışsın valla maşallah erken yürüyecek senin bebiş demek ki
yakında ek gıdaya başlayamamak diye bi başlık açcamne güzel tarifler yazmışsınız maşallah bebeklerinize. ben bikaç gündür berbat durumdayım kızım sadece anne sütü alıyor. oda almak denirse göğsümde süt kalıyor hep. onu bile bitirmiyo yani. zorla kaşıkla yedireyim diyorum kusuyor. iştah sıfır. kaç gündür çişini çok az yapıyor idrar tahlili için uğraşıyoruz ama dün bütün gün sadece 1 kere çiş yaptı o da torbası kaymış alamadık. aç aç duruyo öyle yavrum büyük ihtimalle yine enfeksiyonu tekrarladı. bugün akşam yine uğraşcaz idrar alabilmek için. yarın da artık yeniden doktorla görüşcez. doğduğundan beri bu 4. olacak artık. çok yoruldum korktuğum şey böbrek reflüsü olması. bitek yaptırmadığımız onun testi kaldı. bir de koruyucu bi ilaç varmış enfeksiyonun tekrarlamaması için. bunu da bi arkadaşımdan duydum bize doktor öyle bişey vermemişti. niye vermediyse anlayamadım. her enfeksiyon çocuğun gelişimini biraz daha yavaşlatıyor. artık doktorlara da kızıyorumm. böyle bi ilaç varsa niye bize daha önce verilmedi. sinirlerim çok bozuk ev aldı başını gidiyo benimse elim ayağım kalkmıyo. çocukmu hasta benmi anlayamadım. üzüntümden hastalandım resmen
çok geçmiş olsun.inşallah kuzucuğunun birşeyi yoktur.bir an önce düzelir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?