- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
- 98
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #30.081
Aynen huysuzluklar devam ediyor. Gece saat başı uyanıyor. Her seferinde acıkmış ya da susamış olduğundan değil.. Kimbilir belki sivrisinekler yüzünden uyanıyordur
Tariflerinizin hepsi hoş görünse de pekmezden tadı dışında demir özelliği ile de faydalanmak istiyorsak anlamsız oluyor maalesef. Zira hepsini kalsiyum içeren bir şeyle karıştırıyorsunuz. Ceviz bize dr 8. aydan sonra öneriyor. Daha önce de bahsi geçmişti bebe bisküvisi ve ekmeği kesinlikle yasak bize.. 1 yumurta sarısı da anca 9. aydan sonra.. Ama 3. tarifinizi deneceğim pekmezli yoğurt dışında.. Teşekkürler..
slm bebeğim 6 aylık oldu şu son bir aydır geceleri çok huzursuz sürekli beni istiyo artık yat kalk yapmaktan sıkıldım ve yanımda yatırıyorum gündüzde sürekli kucak istiyor aranızda sizinde böyle olan varmı bir tane dişi çıktı ondan mı yapıyo anlamadım ..birde nette 6 aylık olan bebek kesintisiz 7 saat uyur yazıyo nerde benimki bir saat uyusa ona bile razıyım
slmm anneler,
bugün kızımı sağlık ocağına götürdü ananesi, aylık rutin kontrolü için 1 ayda sadece 250 gr. almış, 7900 olmuş, boyuda 69 cm. dün tam 7 aylık olduk.
ilk dişimizide geçen hafta gördük :) o yüzden olsa gerek ki hiç bişi yemiyor doğru düzgün ( çorba dışında ) mamaları yapıp döküyoruz sürekli.
sizin kuzularınız ne alemde acaba ?
benim kızım 7 ocakta 3380 gram ve 48 cm doğdu 4.aya kadar her ay yaklaşık 1 kilo aldı hep anne sütü aldı 4.aydan sonra kilo alımı durdu ek gıdaya başladık emzirmeyede devam ediyorum 3 ayda 900 gram aldı şimdi 6900 boyu 67 cm
biberon ve emzik kullanmıyor devam sütü ve mama hiç almadı her şeyi evde yapıyorum yoğurt çorba püre yok 2 kaşık al sonra çöpe iştahsız bir bebek ne yapacağımı şaşırdım herkes çok küçük diyor gezmeye bile gitmiyorum aile dru sağlıklı olması yeterli dedi persentili boy 50 kilo 25 çok hareketli emekliyor birçok kelimeyi söylüyor psiko motor gelişimi çok iyi ama kilo almıyor ne yapsam
merhaba kızlar,demir damlasının bebişlerinizin dişlerinde leke bırakmaması için ne yapıyorsunuz?
iyi akşamlar arkadaşlar...bende ocak 14 de kızımı dünyaya getirdim...benim kızımda 15 gün önce beni emmeyi bıraktı her emzirmeye çalışmamda feryat figan ağladı aldıramadım bi türlü şimdi biberonla da emmiyor...bende kızıma meyve püreleri sebze çorbası veriyorum ama severek yemiyor bu aralar sürekli ateşleniyor hafif ishal ve bazende kusuyor bu durum beni telaşlandıryor sanırım diş belirtileri bunlar ne zaman çıkar acaba ilk dişi...zaten hiç bi zaman hızlı kilo almadı iyice zayıflayacak diye korkuyorum....
özellikle kız bebeği olan annelere bi sorum olacak. kızımın bezinde yaklaşık 2 hafta olmuştur sanırım bu sıcaklar başladığında pembe kan gibi bi akıntı görmüştüm. bezine bulaşmış ve sildiğimde orasında da kalıntı vardı. doktora götürdük tahlilleri normal çıktı. doktor ürik asit kristali olduğunu susuz kaldığı için olabileceğini bol su vermemi söyledi. o günden beri sürekli elimde su biberonu kızımın ağzına ikide bir verip duruyorum. ama dün yine olmuş. bugün de yine. çok moralim bozuluyor. daha ne kadar su verebiliirm ki. içebildiği kadar veriyorum. benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda(
kızlar oğlum dünden beri doğru düzgün birşey yemiyor.normalde devam sütü ile bebe bisküvisine bayılan çocuk onu bile reddediyor.sadece emmek istiyor,diş çıkarmasının bunda bir rolü olabilir mi?
özellikle kız bebeği olan annelere bi sorum olacak. kızımın bezinde yaklaşık 2 hafta olmuştur sanırım bu sıcaklar başladığında pembe kan gibi bi akıntı görmüştüm. bezine bulaşmış ve sildiğimde orasında da kalıntı vardı. doktora götürdük tahlilleri normal çıktı. doktor ürik asit kristali olduğunu susuz kaldığı için olabileceğini bol su vermemi söyledi. o günden beri sürekli elimde su biberonu kızımın ağzına ikide bir verip duruyorum. ama dün yine olmuş. bugün de yine. çok moralim bozuluyor. daha ne kadar su verebiliirm ki. içebildiği kadar veriyorum. benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?