- 3 Ekim 2007
- 14.422
- 35.507
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.821
yağmurcum merhaba...yaptırdık biz de tahlilleri.temzi çıktı.kanı alt seviyedeymiş ,kan ilacımızı değiştirdik.böyle idare edeceksin dedi.çözüm yok duadan başka yani
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.1 haftadır mersindeydik oğlum denizle tanıştı ama hava değişiminden midir çok öksürüyor antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyoruz.
dilek hayırlı olsun dişleriniz.bizim oğlanda çok huzursuz bikaç gündür acaba diş mi çıkaracak?emziğinin sapını sürtüp duruyor dişine kaşınıyor sanırım.
sanırım öyle canım.bazen birden huysuzlanıveriyor.diş çıkarma döneminin çoğu çocuk için sıkıntılı geçtiğini biliyorum.Allah yardımcımız olsun.Cancercim bence seninkinınde damakları kaşındigina göre diş çıkaracak olabilir
çok geçmiş olsun.umarım oğlunun öksürüğü bir an önce geçer.
ben de dün oğluşumun ilk dişini gördüm :)))
bu arada herkese günaydın.
kızlar size birşey soracağım.sezeryan ile doğum yapıpda balık yiyen var mı aranızda?niye sorduğuma gelince babam ameliyat olduktan sonra doktor en az 2 yıl balık yememesini söylemişti dikişlerin açılır demişti.şimdi ben sezeryan ile doğum yaptım tonbalığı çok seviyorum canım istiyor ama cesaret edemiyorum ya dikişlerim açılırsa diye:18:
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.1 haftadır mersindeydik oğlum denizle tanıştı ama hava değişiminden midir çok öksürüyor antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyoruz.
dilek hayırlı olsun dişleriniz.bizim oğlanda çok huzursuz bikaç gündür acaba diş mi çıkaracak?emziğinin sapını sürtüp duruyor dişine kaşınıyor sanırım.
çok geçmiş olsun.umarım oğlunun öksürüğü bir an önce geçer.
ben de dün oğluşumun ilk dişini gördüm :)))
bu arada herkese günaydın.
kızlar size birşey soracağım.sezeryan ile doğum yapıpda balık yiyen var mı aranızda?niye sorduğuma gelince babam ameliyat olduktan sonra doktor en az 2 yıl balık yememesini söylemişti dikişlerin açılır demişti.şimdi ben sezeryan ile doğum yaptım tonbalığı çok seviyorum canım istiyor ama cesaret edemiyorum ya dikişlerim açılırsa diye:18:
sanırım öyle canım.bazen birden huysuzlanıveriyor.diş çıkarma döneminin çoğu çocuk için sıkıntılı geçtiğini biliyorum.Allah yardımcımız olsun.
sağol canım.sizinde ilk dişiniz hayırlı olsun
Hayırlı olsun darısı başımıza :)
slm kızlar oğlum 4,5 aylık oldu 12 gün önce demir damlasına başladık kabız yaptı 4 günün sonunda z.yağı kayısı kompostosu falan yaptırdım kakasını hep böylemi olacak bu? sizin bebeklerinizede dokundumu demir damlası? bide adet durumlarınız nasıl ben hala olmadım sadece emziriyorum bebeğimi normalmi sizce hepiniz hoşkalınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?